• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ben her gün içmiyorum midemi bulandırıyor:25:
benide mahvediyor..sabah içtim gel bana sor..
yoğurt yiyorum ama süt içmiyorum doktorum yoğurt ye ozaman dedi..
cevizde yemiyorum ne zamandır iyice saldım ben sanırım:50:
bu arada neyin olacak cnm senin?

cesaret değil canım yaa kaza nasipte varsa ne kadar istemesende oluyor işte
dr. 3.den sonra hamile kalmamaya çalış demişti kemik erimesi olduğu için ama oluncada
oluyor :50:

korunmuyomuydunuz cnm yaa bende 2 yee kazara kalmaktan cok korkuyorum hatta esıme 2 den sonra baglatalımmı bıle dedım oda cok kızddıı sımdıden bunu dusunme dedıı napıcamm off ben ıstemıyorumm .. kazara kalmam ınss:25::25:dogumdan sonrakıı en buyuk korkumda bu olcak :50:

:16::16::16::16:saol cnmm ınss kızcemde ole olurrr:21::21::21::21:

bız her aksam sut ıcıyoruzz bır bardak bzen 2 bardak bıle oluo bazen ayran ıctıysem ıcmıyorumm.. ama onemmlıı kalsıyumm ..

tuylenme bende yapmadı cnmm badem yagı yapabılır kıllanmaa.. sende onu surmee.. kayısı yagı cok ıı hem catlak olusumuna hemde olusanları ınceltıo aklında olsun kokusuda cok gusel ben onu surunce esım sureklı kokluo benı:52::52::52::52::52:dogum yapıncadaa devamm edıceem galıbaaa:52::52::52:

ıcmelısın ama cnm yaaa.. olmazkı bende cok sevmıyorum aama basındanberı hep ıctım

yap cnm yaa adamda degısık bısı yesın gercı telsehrıyede makarna sayılırr:1::1::1::1:

inşallah annesi:16:ya birde sütü hiç bir şeyle karıştırmayın diyorlar nasıl meyveyi yemeklerden 2 saat sonra yememiz gerekiyorsa sütte öyleymiş:26:badem yağı çok az sürdüm canım hamilelikten herhalde:1:kayısıyağı bende alayım o zaman ama çok kokmasam iyi olur oruçlu adamcağız yazık:9::9:sütlü kahve içsem zararı olur mu:26:

benide mahvediyor..sabah içtim gel bana sor..
yoğurt yiyorum ama süt içmiyorum doktorum yoğurt ye ozaman dedi..
cevizde yemiyorum ne zamandır iyice saldım ben sanırım:50:
bu arada neyin olacak cnm senin?

Bende ceviz yemiyorum bol bol meyve yiyorum :17:kızım olacak senin:1:

korunmuyomuydunuz cnm yaa bende 2 yee kazara kalmaktan cok korkuyorum hatta esıme 2 den sonra baglatalımmı bıle dedım oda cok kızddıı sımdıden bunu dusunme dedıı napıcamm off ben ıstemıyorumm .. kazara kalmam ınss:25::25:dogumdan sonrakıı en buyuk korkumda bu olcak :50:

doğumdan sonra nasıl korunmayı düşünüyorsunuz ben spiral düşünüyorum :26:doğum kontrol hapı emzirirken olmaz çünkü:26:

Eşim hiç yemek beklemiyo özellikle hamile kaldığımdan beri..
yorgunum desem boşver hayatım der patates kızartır yada ben yaparım hergün kızartayım hayır demez:1:

Bu arada kızlar benim gibi süt içmeyen varmı?

ben varııımmm:3:süt ve süt ürünlerini hiç tüketmem sadece yoğurdu ayran olarak içiyorum
o yüdende kemik erimesi başladı erkenden şimdi günde bir bardak sütü zorla içiyorum
canım istemesende zorla kendini bebek yeteri kadar kalsiyum alamazsa annenin kemiklerinden besleniyor
ve sonucundada ''osteoporozzz''

eşimle olan ateşimiz cnm hehe:nazar:
aşk sevgi babında:)
:nazar::nazar::nazar:NAZAR DEGMESIN OZAMAN :9::9:
canım ben şehriye çorbası yaparken ilk önce maydonozları yağda biraz kavurup sonra salça ve şehriye ekliyorum:34:..muhteşem oluyooo..bide tavuk suyuna yaparsan ımmmmmmm:56::56:
OH oh nede gusel anlatmısınn.. bennımm buzlukta tavuk suyum vardı olmadı ole yapım maydonozz yemez benım kocıss .. :)) bugun tumm topıcc sehrıye corbası yapcakk :1::1:
inşallah annesi:16:ya birde sütü hiç bir şeyle karıştırmayın diyorlar nasıl meyveyi yemeklerden 2 saat sonra yememiz gerekiyorsa sütte öyleymiş:26:badem yağı çok az sürdüm canım hamilelikten herhalde:1:kayısıyağı bende alayım o zaman ama çok kokmasam iyi olur oruçlu adamcağız yazık:9::9:sütlü kahve içsem zararı olur mu:26:

hehee benyatmadan once suruyorum ozaman oruc kalmıo :1::1::1::1:sutlu kahvee sırf sutten yap ben ııcıyorum bazen cok sık deıl ama kafeın kasılmaları tetıkklıoo .. olmadı yogurt yıyomusunn oda sayılırr. peynır.. yumurtaa..

canım ben şehriye çorbası yaparken ilk önce maydonozları yağda biraz kavurup sonra salça ve şehriye ekliyorum:34:..muhteşem oluyooo..bide tavuk suyuna yaparsan ımmmmmmm:56::56:

ewet canım bende tavuklu yapacağım zaten suyunuda kullanıcam hımm nasıl canım ççekti ya:) salça domatesmi bibermi onu unuttum

çatı muayenesinden çok tırsıyorummm:18::18:

valla ben de korkuyordum ama çatı muayenesi olan bi çok arkadaş abartılıyor o kadar dda korkulcak bişey falan diyorlarr..önemli olan kendini kasmamakmş...hem bu muayene elle yapılmıyor mu ??ne olabilirkiii

Selam anneler:3:
Bu sıcakta yağlanıyor musunuz sabah akşam sıcakta hiç çekilmiyor ya:26:

ben bu aralar baya saldım kendimi banyodan banyoya vazelin sürüyorum o kadarrr:17:

öyle ama saolsun hakkını ödeyemem okadar yardım ediyorki bana üzülüyorum bazen

neyse şurda fazla bişey kalmadı dicem ama ondan sonra da örneğin yok lina durmadı bugün çok huzursuzdu gibi şeylermi sölicezz acaba:1:

maşallah cnm sende az almışsın.
tabi şaka bi yana çatlasakta patlasakta önce bebeklerimizin sağlığı..
benim korkum bundan sonra..son 2 ayda 5 ten fazla alınırmı acaba

yok canım o kadar almazsın merak etmee belki 3 kilo daha alırsınnnn:31:

4.yü doğurucam bendede çok fazla çatlak yok sadece göbek altında var bünyeden bünyeye değişiyor demek:31:

ay maşşallah sana yaa bende 3 tane olsun çok isityorum ama 3.ye cesaret edebilirmiyim bilmiyorum hele bi tanesini alayım da bi kucağıma sonrası allah kerimmm:10:

baakkk sen boyle yazınca benmde canm istedi,,bende yarın yapıyım buaksamlık yemegım var, bi corba yapıcam yanına tamamdır :))))
görüyomusun sen ufacık kızcagızı da alıstırdı gezmeyee :9:
cemre teyzecım sen annene dekı, eylul annelerıne takılsın :)))))))))
hem kendı ortalarda yook, hemde dedıkoducular, haın domdomlar yazmış bize
asıl sen yakalandınn sekerım:52::52::52::52:

şükriye ve aslı teyze annemin günahını almayınnn ağustos annelerinde gezmio ooo annem bi kere şöle bi laf sölemişti ne kadr haklıymış...adın çıkacağına canın çıksın dieee:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::1:

Bende her gün yağlanmıyorum :30:
ben de bebeyağı aldım kakaoyağı badem yağı karıştırıp sürüyordum vazgeçtim benim göbeğim de tüylenme oldu sizde de var mı:26:

hemde nasıl göbeğim baya tüylü inş.doğumdan sonra giderrr

Eşim hiç yemek beklemiyo özellikle hamile kaldığımdan beri..
yorgunum desem boşver hayatım der patates kızartır yada ben yaparım hergün kızartayım hayır demez:1:

Bu arada kızlar benim gibi süt içmeyen varmı?

:20::20::20: ben hergün 3 bardak içiyorum akıllımmmm sende iç sütsüz bi hamiş düşünemiyorummmm

ayy benimde canım şehriye çorbası istedi yapayım bariii aksam

ben yaptım şeker gel beraber içelimmm:56:

doğumdan sonra nasıl korunmayı düşünüyorsunuz ben spiral düşünüyorum :26:doğum kontrol hapı emzirirken olmaz çünkü:26:

benim oğlum olacak cnm
maşallah rabbim bağışlasın inş kuzuları
ayy ben korkarım taktıramam onu canlı canlı:1:
ben çok ödleğim kızlarrrr

spıralle yengem hamıle kalmıstı ben ondan korkuyorum prezarvatıff dusunuyoruzz ama oda nekadar kesın bılmıyorum hap kullanmadım hıcc kullanmamda meme kanserını tetklıo dıee okudum hemm zararlı sonucta vucuda.. katkı mad..vs. kadın olmak cok zor bılmıyorm bakıcaz bı caresınee

bu arada bende kışlık patlıcan,fasulye,domates v.s. hazırlamak istiyorum..doğumdan sonra kolaylık olur banada.:6:.konserve ya da dondurulmuş elimizin altında olsun kışın zaten çok yemek çeşidi olmuyo oyüzden yapmam lazım:50:

:16::16::16::16:saol cnmm ınss kızcemde ole olurrr:21::21::21::21:

bız her aksam sut ıcıyoruzz bır bardak bzen 2 bardak bıle oluo bazen ayran ıctıysem ıcmıyorumm.. ama onemmlıı kalsıyumm ..

tuylenme bende yapmadı cnmm badem yagı yapabılır kıllanmaa.. sende onu surmee.. kayısı yagı cok ıı hem catlak olusumuna hemde olusanları ınceltıo aklında olsun kokusuda cok gusel ben onu surunce esım sureklı kokluo benı:52::52::52::52::52:dogum yapıncadaa devamm edıceem galıbaaa:52::52::52:

ıcmelısın ama cnm yaaa.. olmazkı bende cok sevmıyorum aama basındanberı hep ıctım

yap cnm yaa adamda degısık bısı yesın gercı telsehrıyede makarna sayılırr:1::1::1::1:

ayy ne yapim artık buna şükretsin çorba yapacam okadar yemeğin yanına dün saatlerce sütlaç yaptım istiyor diee böyle eşi war die sewinmeli:52:

valla ben de korkuyordum ama çatı muayenesi olan bi çok arkadaş abartılıyor o kadar dda korkulcak bişey falan diyorlarr..önemli olan kendini kasmamakmş...hem bu muayene elle yapılmıyor mu ??ne olabilirkiii

ben bu aralar baya saldım kendimi banyodan banyoya vazelin sürüyorum o kadarrr:17:

neyse şurda fazla bişey kalmadı dicem ama ondan sonra da örneğin yok lina durmadı bugün çok huzursuzdu gibi şeylermi sölicezz acaba:1:

ay maşşallah sana yaa bende 3 tane olsun çok isityorum ama 3.ye cesaret edebilirmiyim bilmiyorum hele bi tanesini alayım da bi kucağıma sonrası allah kerimmm:10:

şükriye ve aslı teyze annemin günahını almayınnn ağustos annelerinde gezmio ooo annem bi kere şöle bi laf sölemişti ne kadr haklıymış...adın çıkacağına canın çıksın dieee:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::1:

:20::20::20: ben hergün 3 bardak içiyorum akıllımmmm sende iç sütsüz bi hamiş düşünemiyorummmm

:1::1::1::1::1:sen buara annenı cok anmaya basladınn farkındayımm ..:51::51::51:
benim oğlum olacak cnm
aslındaa 5 dk surmuomus ara ara kontrolu oluoo .. bende kararsızım :20:
bu arada bende kışlık patlıcan,fasulye,domates v.s. hazırlamak istiyorum..doğumdan sonra kolaylık olur banada.:6:.konserve ya da dondurulmuş elimizin altında olsun kışın zaten çok yemek çeşidi olmuyo oyüzden yapmam lazım:50:
benım ole ıslerımı annemle kayınvalıde yapıo sagolsunlarr
ayy ne yapim artık buna şükretsin çorba yapacam okadar yemeğin yanına dün saatlerce sütlaç yaptım istiyor diee böyle eşi war die sewinmeli:52:

kesınlıkleee e:52::52::52::52::52::52::52::52:

:nazar::nazar::nazar:NAZAR DEGMESIN OZAMAN :9::9:

OH oh nede gusel anlatmısınn.. bennımm buzlukta tavuk suyum vardı olmadı ole yapım maydonozz yemez benım kocıss .. :)) bugun tumm topıcc sehrıye corbası yapcakk :1::1:

hehee benyatmadan once suruyorum ozaman oruc kalmıo :1::1::1::1:sutlu kahvee sırf sutten yap ben ııcıyorum bazen cok sık deıl ama kafeın kasılmaları tetıkklıoo .. olmadı yogurt yıyomusunn oda sayılırr. peynır.. yumurtaa..

Zorlayacağım artık :31::31::31:
yumurtaya bayılıyorum:1:

vazelin daha yağlıdır:1:hamileliktede oluyormuş tüylenme ondan demek ki:31:3 bardak süt maşallah:1:

benim oğlum olacak cnm

maşallah :nazar::emir_bebek:doğum nasıl yapacaksın:52:

spıralle yengem hamıle kalmıstı ben ondan korkuyorum prezarvatıff dusunuyoruzz ama oda nekadar kesın bılmıyorum hap kullanmadım hıcc kullanmamda meme kanserını tetklıo dıee okudum hemm zararlı sonucta vucuda.. katkı mad..vs. kadın olmak cok zor bılmıyorm bakıcaz bı caresınee

ben hapla korunmuştum bir süre prez. hep hep istemem bakacağız artık :30:kaderde ne varsa onu yaşayacağız:1:

Günde 3 bardak süt içsem mide fesatından geberirim heralde beni mafediyo.bende bu açığı yoğurtla kapamaya çalışıyorum:50:

Bu arada ben bu topik durgun die uğramıyodum ekim annelerinde takılıyorum ama coşmuş burasıda:1:
artık 2 yere yetişirim:52:

Günde 3 bardak süt içsem mide fesatından geberirim heralde beni mafediyo.bende bu açığı yoğurtla kapamaya çalışıyorum:50:

Bu arada ben bu topik durgun die uğramıyodum ekim annelerinde takılıyorum ama coşmuş burasıda:1:
2 yer yasak bılmıomusunn :52::52::52::52::52:
Zorlayacağım artık :31::31::31:
yumurtaya bayılıyorum:1:

vazelin daha yağlıdır:1:hamileliktede oluyormuş tüylenme ondan demek ki:31:3 bardak süt maşallah:1:

maşallah :nazar::emir_bebek:doğum nasıl yapacaksın:52:

ben hapla korunmuştum bir süre prez. hep hep istemem bakacağız artık :30:kaderde ne varsa onu yaşayacağız:1:

yumurta bende haslama olarak yıyorumm.. kadere bıraktık dıosunn .. beebısler rahat verırse tabıkıdee:1::1::1::1:

yetiş yetiş sonra senin de adın benim gibi gezintiye çıksınnn:4::9::9:

Back
X