benide mahvediyor..sabah içtim gel bana sor..Ben her gün içmiyorum midemi bulandırıyor![]()
yoğurt yiyorum ama süt içmiyorum doktorum yoğurt ye ozaman dedi..
cevizde yemiyorum ne zamandır iyice saldım ben sanırım

bu arada neyin olacak cnm senin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benide mahvediyor..sabah içtim gel bana sor..Ben her gün içmiyorum midemi bulandırıyor![]()
cesaret değil canım yaa kaza nasipte varsa ne kadar istemesende oluyor işte
dr. 3.den sonra hamile kalmamaya çalış demişti kemik erimesi olduğu için ama oluncada
oluyor![]()
saol cnmm ınss kızcemde ole olurrr
bız her aksam sut ıcıyoruzz bır bardak bzen 2 bardak bıle oluo bazen ayran ıctıysem ıcmıyorumm.. ama onemmlıı kalsıyumm ..
tuylenme bende yapmadı cnmm badem yagı yapabılır kıllanmaa.. sende onu surmee.. kayısı yagı cok ıı hem catlak olusumuna hemde olusanları ınceltıo aklında olsun kokusuda cok gusel ben onu surunce esım sureklı kokluo benıdogum yapıncadaa devamm edıceem galıbaaa
ıcmelısın ama cnm yaaa.. olmazkı bende cok sevmıyorum aama basındanberı hep ıctım
yap cnm yaa adamda degısık bısı yesın gercı telsehrıyede makarna sayılırr![]()
benide mahvediyor..sabah içtim gel bana sor..
yoğurt yiyorum ama süt içmiyorum doktorum yoğurt ye ozaman dedi..
cevizde yemiyorum ne zamandır iyice saldım ben sanırım
bu arada neyin olacak cnm senin?
korunmuyomuydunuz cnm yaa bende 2 yee kazara kalmaktan cok korkuyorum hatta esıme 2 den sonra baglatalımmı bıle dedım oda cok kızddıı sımdıden bunu dusunme dedıı napıcamm off ben ıstemıyorumm .. kazara kalmam ınssdogumdan sonrakıı en buyuk korkumda bu olcak
![]()
Eşim hiç yemek beklemiyo özellikle hamile kaldığımdan beri..
yorgunum desem boşver hayatım der patates kızartır yada ben yaparım hergün kızartayım hayır demez
Bu arada kızlar benim gibi süt içmeyen varmı?
ewet canım bende tavuklu yapacağım zaten suyunuda kullanıcam hımm nasıl canım ççekti ya:) salça domatesmi bibermi onu unuttum
eşimle olan ateşimiz cnm hehe
aşk sevgi babında:)
OH oh nede gusel anlatmısınn.. bennımm buzlukta tavuk suyum vardı olmadı ole yapım maydonozz yemez benım kocıss .. :)) bugun tumm topıcc sehrıye corbası yapcakkcanım ben şehriye çorbası yaparken ilk önce maydonozları yağda biraz kavurup sonra salça ve şehriye ekliyorum..muhteşem oluyooo..bide tavuk suyuna yaparsan ımmmmmmm
![]()
inşallah annesiya birde sütü hiç bir şeyle karıştırmayın diyorlar nasıl meyveyi yemeklerden 2 saat sonra yememiz gerekiyorsa sütte öyleymiş:26:badem yağı çok az sürdüm canım hamilelikten herhalde
kayısıyağı bende alayım o zaman ama çok kokmasam iyi olur oruçlu adamcağız yazık
sütlü kahve içsem zararı olur mu:26:
canım ben şehriye çorbası yaparken ilk önce maydonozları yağda biraz kavurup sonra salça ve şehriye ekliyorum..muhteşem oluyooo..bide tavuk suyuna yaparsan ımmmmmmm
![]()
çatı muayenesinden çok tırsıyorummm:18::18:
Selam anneler
Bu sıcakta yağlanıyor musunuz sabah akşam sıcakta hiç çekilmiyor ya:26:
öyle ama saolsun hakkını ödeyemem okadar yardım ediyorki bana üzülüyorum bazen
maşallah cnm sende az almışsın.
tabi şaka bi yana çatlasakta patlasakta önce bebeklerimizin sağlığı..
benim korkum bundan sonra..son 2 ayda 5 ten fazla alınırmı acaba
4.yü doğurucam bendede çok fazla çatlak yok sadece göbek altında var bünyeden bünyeye değişiyor demek![]()
baakkk sen boyle yazınca benmde canm istedi,,bende yarın yapıyım buaksamlık yemegım var, bi corba yapıcam yanına tamamdır :))))
görüyomusun sen ufacık kızcagızı da alıstırdı gezmeyee
cemre teyzecım sen annene dekı, eylul annelerıne takılsın :)))))))))
hem kendı ortalarda yook, hemde dedıkoducular, haın domdomlar yazmış bize
asıl sen yakalandınn sekerım![]()
Bende her gün yağlanmıyorum
ben de bebeyağı aldım kakaoyağı badem yağı karıştırıp sürüyordum vazgeçtim benim göbeğim de tüylenme oldu sizde de var mı:26:
Eşim hiç yemek beklemiyo özellikle hamile kaldığımdan beri..
yorgunum desem boşver hayatım der patates kızartır yada ben yaparım hergün kızartayım hayır demez
Bu arada kızlar benim gibi süt içmeyen varmı?
ayy benimde canım şehriye çorbası istedi yapayım bariii aksam
Bende ceviz yemiyorum bol bol meyve yiyorumkızım olacak senin
doğumdan sonra nasıl korunmayı düşünüyorsunuz ben spiral düşünüyorum :26:doğum kontrol hapı emzirirken olmaz çünkü:26:
Bende ceviz yemiyorum bol bol meyve yiyorumkızım olacak senin
doğumdan sonra nasıl korunmayı düşünüyorsunuz ben spiral düşünüyorum :26:doğum kontrol hapı emzirirken olmaz çünkü:26:
saol cnmm ınss kızcemde ole olurrr
bız her aksam sut ıcıyoruzz bır bardak bzen 2 bardak bıle oluo bazen ayran ıctıysem ıcmıyorumm.. ama onemmlıı kalsıyumm ..
tuylenme bende yapmadı cnmm badem yagı yapabılır kıllanmaa.. sende onu surmee.. kayısı yagı cok ıı hem catlak olusumuna hemde olusanları ınceltıo aklında olsun kokusuda cok gusel ben onu surunce esım sureklı kokluo benıdogum yapıncadaa devamm edıceem galıbaaa
ıcmelısın ama cnm yaaa.. olmazkı bende cok sevmıyorum aama basındanberı hep ıctım
yap cnm yaa adamda degısık bısı yesın gercı telsehrıyede makarna sayılırr![]()
valla ben de korkuyordum ama çatı muayenesi olan bi çok arkadaş abartılıyor o kadar dda korkulcak bişey falan diyorlarr..önemli olan kendini kasmamakmş...hem bu muayene elle yapılmıyor mu ??ne olabilirkiii
ben bu aralar baya saldım kendimi banyodan banyoya vazelin sürüyorum o kadarrr
neyse şurda fazla bişey kalmadı dicem ama ondan sonra da örneğin yok lina durmadı bugün çok huzursuzdu gibi şeylermi sölicezz acaba
yok canım o kadar almazsın merak etmee belki 3 kilo daha alırsınnnn
ay maşşallah sana yaa bende 3 tane olsun çok isityorum ama 3.ye cesaret edebilirmiyim bilmiyorum hele bi tanesini alayım da bi kucağıma sonrası allah kerimmm
şükriye ve aslı teyze annemin günahını almayınnn ağustos annelerinde gezmio ooo annem bi kere şöle bi laf sölemişti ne kadr haklıymış...adın çıkacağına canın çıksın dieee
hemde nasıl göbeğim baya tüylü inş.doğumdan sonra giderrr
ben hergün 3 bardak içiyorum akıllımmmm sende iç sütsüz bi hamiş düşünemiyorummmm
ben yaptım şeker gel beraber içelimmm![]()
aslındaa 5 dk surmuomus ara ara kontrolu oluoo .. bende kararsızımbenim oğlum olacak cnm
maşallah rabbim bağışlasın inş kuzuları
ayy ben korkarım taktıramam onu canlı canlı
ben çok ödleğim kızlarrrr
benım ole ıslerımı annemle kayınvalıde yapıo sagolsunlarrbu arada bende kışlık patlıcan,fasulye,domates v.s. hazırlamak istiyorum..doğumdan sonra kolaylık olur banada..konserve ya da dondurulmuş elimizin altında olsun kışın zaten çok yemek çeşidi olmuyo oyüzden yapmam lazım
![]()
ayy ne yapim artık buna şükretsin çorba yapacam okadar yemeğin yanına dün saatlerce sütlaç yaptım istiyor diee böyle eşi war die sewinmeli![]()
NAZAR DEGMESIN OZAMAN
OH oh nede gusel anlatmısınn.. bennımm buzlukta tavuk suyum vardı olmadı ole yapım maydonozz yemez benım kocıss .. :)) bugun tumm topıcc sehrıye corbası yapcakk
hehee benyatmadan once suruyorum ozaman oruc kalmıosutlu kahvee sırf sutten yap ben ııcıyorum bazen cok sık deıl ama kafeın kasılmaları tetıkklıoo .. olmadı yogurt yıyomusunn oda sayılırr. peynır.. yumurtaa..
valla ben de korkuyordum ama çatı muayenesi olan bi çok arkadaş abartılıyor o kadar dda korkulcak bişey falan diyorlarr..önemli olan kendini kasmamakmş...hem bu muayene elle yapılmıyor mu ??ne olabilirkiii
ben bu aralar baya saldım kendimi banyodan banyoya vazelin sürüyorum o kadarrr
neyse şurda fazla bişey kalmadı dicem ama ondan sonra da örneğin yok lina durmadı bugün çok huzursuzdu gibi şeylermi sölicezz acaba
yok canım o kadar almazsın merak etmee belki 3 kilo daha alırsınnnn
ay maşşallah sana yaa bende 3 tane olsun çok isityorum ama 3.ye cesaret edebilirmiyim bilmiyorum hele bi tanesini alayım da bi kucağıma sonrası allah kerimmm
şükriye ve aslı teyze annemin günahını almayınnn ağustos annelerinde gezmio ooo annem bi kere şöle bi laf sölemişti ne kadr haklıymış...adın çıkacağına canın çıksın dieee
hemde nasıl göbeğim baya tüylü inş.doğumdan sonra giderrr
ben hergün 3 bardak içiyorum akıllımmmm sende iç sütsüz bi hamiş düşünemiyorummmm
ben yaptım şeker gel beraber içelimmm![]()
benim oğlum olacak cnm
maşallah rabbim bağışlasın inş kuzuları
ayy ben korkarım taktıramam onu canlı canlı
ben çok ödleğim kızlarrrr
spıralle yengem hamıle kalmıstı ben ondan korkuyorum prezarvatıff dusunuyoruzz ama oda nekadar kesın bılmıyorum hap kullanmadım hıcc kullanmamda meme kanserını tetklıo dıee okudum hemm zararlı sonucta vucuda.. katkı mad..vs. kadın olmak cok zor bılmıyorm bakıcaz bı caresınee
maşallahdoğum nasıl yapacaksın
![]()
2 yer yasak bılmıomusunnGünde 3 bardak süt içsem mide fesatından geberirim heralde beni mafediyo.bende bu açığı yoğurtla kapamaya çalışıyorum
Bu arada ben bu topik durgun die uğramıyodum ekim annelerinde takılıyorum ama coşmuş burasıda
artık 2 yere yetişirim![]()
Zorlayacağım artık
yumurtaya bayılıyorum
vazelin daha yağlıdırhamileliktede oluyormuş tüylenme ondan demek ki
3 bardak süt maşallah
maşallahdoğum nasıl yapacaksın
ben hapla korunmuştum bir süre prez. hep hep istemem bakacağız artıkkaderde ne varsa onu yaşayacağız
![]()
Günde 3 bardak süt içsem mide fesatından geberirim heralde beni mafediyo.bende bu açığı yoğurtla kapamaya çalışıyorum
Bu arada ben bu topik durgun die uğramıyodum ekim annelerinde takılıyorum ama coşmuş burasıda
artık 2 yere yetişirim![]()
ayy allah ıyılıgını versın ılk gece naptınn sennnben doğumda yapamam ki bi kere doktorun biri alttan muayene yapacaktı cihazı daha tam sokmadan çataldan kalktım ağlaya ağlaya![]()
yetiş yetiş sonra senin de adın benim gibi gezintiye çıksınnn![]()