• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bizimde bugün pazarımız vardıı ben sıcak die çıkmıyorum artık kocişe veriyorum listeyi o alıyorrrr :21:

o ne demek arkadaşm ya kordon gebelik boyunca bebeklere dolanırmış çıkarmış doktorlar bebek hareketlerine bu yüzden önem veriyorlar şimdiden boğazında kordon var e 1 ay sonra sezeryan o zaman mantıksız zararı varsa şimdi müdahale etmeliydi ama yanlışmıyım

Şuan bi zararı yok bebeğe kordon açılabilir yada dahada dolanır dr onu bilemez ama açılmazsa sezeryan olmak durumundayım doktor bebeğin boynunda kordon varken normal doğumla bebeği riske almaz ben şuan her saat başı bebeğimin hareketlerini kontrol ediyorum.

Herkese öncelikle merhaba kızlarrrrrrr :3::3::3::3:

Harikasınız yaa sizin yazdıklarınızı okumaya bayılıyorum Umutluay arkadaşım olur onu takip ederken gördüm burayıda

bende eylül annesi değilim ama yinede takio ediyorum sizi :16::16::16::16:

Bugun kontrolumuz vardi.. Doktorumuza gittik. Benim yine cok akinti problemim vardi, yani akinti gibi degil de bazen ayaga kalktigimda yarim cay bardagi kadar falan akiyordu, doktora tekrar soyledim bunu kultur ornegi aldi (bu arada canimi da acitti :14: ) bakirkoyde zaten hastane, bi de carsida yuruduk bayaaaaa bi. Nasil yoruldum anlatamam. Bi de zaten canim da aciyodu, simdi daha cok aciyo.. Klimanin karsisina yaticam dus alip oldum bittim. Annannemiz cadi kizima kapsonlu mont aldi oyyy cok seker. Oda takimimiz belki yarina yetisebilirmis magazadan aradilar :)

Aaa bu arada en onemli sey.. Benim cadi yine donmus.. Dogum pozisyonundaydi bi aydir, bas asagi duruyordu, simdi bugun bi baktik yine basini yukari almis.. Demekki kaburgalarim ondan deli gibi agriyomus.. De 35. Haftaya kadar tekrar donmesi gerekli yoksa sezeryan gorunuyor dedi, uzuldum.. Insallah tekrardan doner bicirik kizim benim.

Bugun kontrolumuz vardi.. Doktorumuza gittik. Benim yine cok akinti problemim vardi, yani akinti gibi degil de bazen ayaga kalktigimda yarim cay bardagi kadar falan akiyordu, doktora tekrar soyledim bunu kultur ornegi aldi (bu arada canimi da acitti :14: ) bakirkoyde zaten hastane, bi de carsida yuruduk bayaaaaa bi. Nasil yoruldum anlatamam. Bi de zaten canim da aciyodu, simdi daha cok aciyo.. Klimanin karsisina yaticam dus alip oldum bittim. Annannemiz cadi kizima kapsonlu mont aldi oyyy cok seker. Oda takimimiz belki yarina yetisebilirmis magazadan aradilar :)

Aaa bu arada en onemli sey.. Benim cadi yine donmus.. Dogum pozisyonundaydi bi aydir, bas asagi duruyordu, simdi bugun bi baktik yine basini yukari almis.. Demekki kaburgalarim ondan deli gibi agriyomus.. De 35. Haftaya kadar tekrar donmesi gerekli yoksa sezeryan gorunuyor dedi, uzuldum.. Insallah tekrardan doner bicirik kizim benim.

inşallah döner annesi sezeryana gerek kalmaz,bu arada bebişin boyu kilosu nasıl merak ettim

benim bebişimin kilosu biraz gerideydi bidahaki kontrolum ağustos 10 da çok merak ediyorum acaba aradaki açığı kapatabildikmi

Bebişinin sağlıklı olmasına çok sevindim inş hep iyi haberleri duyarız bebişlerimizin.Bu arada inş küçük hanım dönerde sezeryana gerek kalmaz

Valla boyunu soylemedi diger degerlerin ciktisini verdi , bas capi, karin capi, femur uzunlugu falan.. Kilosu icin de cok iyi dedi, bakiyim bi hesqplama yontemi vardi nette ordan hesapliyim.. A bi dkk.. Ciktida var. 1680 gr.mis :) boyunu bilmiyorum ama bakiyim netten.

Insallah doner, artik gunde 5 dakika amuda kalkicam donmezse bi dahaki kontrole :9:

Insallah hepimizin bebisciklerinin saglikli haberlerimi aliriz!

ayın 26sinda olan randevumu 3e aldırmak zorunda kaldım eşim gececi diye
26sında olan randevu den çıktım ben ama o gün takipteyim gidenleri okuyacam;)

merhaba kızlar, biraz geçmişe bakıyım dedim ama ne mümkün, öğleden beri uçmuşsunuz.

Biz çok yorgunuz, dün bir sürü çamaşır yıkadım astım, salonun koltuk kılıflarını yıkadım sildim, bugün de oğlumun kıyafetlerini yıkadım, yarın da ütüler, çantamı hazırlarım inşallah, ama sırt ağrısından ölüyorum. Sıpamın kıyafetlerini balkona asarken bile bi tuhaf oldum, evde bebek var gibi, sanki doğmuş da kirletmiş elbiselerini, ne enteresan bir insan oldum ben ya.

Valla boyunu soylemedi diger degerlerin ciktisini verdi , bas capi, karin capi, femur uzunlugu falan.. Kilosu icin de cok iyi dedi, bakiyim bi hesqplama yontemi vardi nette ordan hesapliyim.. A bi dkk.. Ciktida var. 1680 gr.mis :) boyunu bilmiyorum ama bakiyim netten.

Insallah doner, artik gunde 5 dakika amuda kalkicam donmezse bi dahaki kontrole :9:

Insallah hepimizin bebisciklerinin saglikli haberlerimi aliriz!

bu amuda kalkma işini yapanı duydum, üstelik işe yaramış.

bu amuda kalkma işini yapanı duydum, üstelik işe yaramış.

Tahminim bence de ise yarar.l dalgasina demedimnkiz cidden kalkicam artik amuda 35. Haftaya kadar donmezse napiyim.. Insallah normal dogum olur donsun de.. Sezeryan da olursa artik ne yapayim kuzumu saglikla kucagima versinler de gerisi teferruat :34:

Back
X