• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

brck allah senin yardımcın olsun canım sen bu korkuyla nasıl doğum yapcan ben bile düşünmeye başladımmm:9:
hiç sormaaa
o yüzden sezeryan düşünüyorum sanırım:17:
ama bazen deli cesareti geliyo yaparım gibi geliyo(züğürt tesellisi:1:)
vuslat79 sende artık korkuda kalmamıştır cnm:52:
çocukların kaçar yaşlarında sen kaç yaşındasın?

ayy koptum hakkatende hahaha:1::1:
ama filizdi sanki bu topikin agasııı
suksukk diildiiii:52:
:1::1::1::1::1::1::1::1:artık benım sekrım begenemedınmı:12::12::12::12:
geçen eşim diyor ki tuba sen belin iki büklüm oluncada yazarsın buraya ...çocuk olcak sonra onun şikayetleri büyücek damadını şikayet etcen benide ediyon mu yoksa kız diyo gülüyorrrr
haklı wallahıı ..:1::1::1:sen necadı kaygana olursun tubıkk :52::52::52::52:
:9::9::9: günaydın canımmmm suksuk konu sahibemizzzzz

:1::1::1::1::1::1::1::1::1:

ay maşşallah sana yaa bende 3 tane olsun çok isityorum ama 3.ye cesaret edebilirmiyim bilmiyorum hele bi tanesini alayım da bi kucağıma sonrası allah kerimmm:10:

Allah gönlüne göre versin canım ben düşünüyorum şimdi nasıl başedicem diye bi kızım var işte güvendiğim:31:

o bıle dayanamamıs demekkkı atesınızee ..:1::1::1::1::1:bencede karısmak gıbı olmasındaa baglatman senın ıcın hayırlısı yoksa seney genee topıcte sana rastlıycaz:9:

hiç sorma canım yaa şok oldum eşim yırtılmış deyince:17:
ama bu sefer korku var içimde diğerlerinde hiç böyle bi his yoktu rahattım hayırlısı Allah'tan
benimki genetik heralde rahmetli anneme çekmişim galiba 9 çocuk doğurmuş

29 Aralık tarihi itibariyle hamileyim. 25 eylüle drm tarih verdi.18 yıl sonra 2. bebeğimi dünyaya getiricem:) 1 oğlum var.Kızımı sabırsızlıkla bekliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun:nazar:

Allah gönlüne göre versin canım ben düşünüyorum şimdi nasıl başedicem diye bi kızım var işte güvendiğim:31:

hiç sorma canım yaa şok oldum eşim yırtılmış deyince:17:
ama bu sefer korku var içimde diğerlerinde hiç böyle bi his yoktu rahattım hayırlısı Allah'tan
benimki genetik heralde rahmetli anneme çekmişim galiba 9 çocuk doğurmuş
surprız yumurta olmuss buu.:1::1: 9 cocukmu masalahh..:53: bunun genetık oldugunu bılmıyordumm:52::52::52::52::52::52:
:52::52::52:çok sıcak:5::5:ağustos ayı daha sıcak olur dimi:5:

ewt canımmmmmmmmmmm :37: zonguldak allahtann dıger yerlere gore ıı .bıdaha hamıs kalırsamm guselbı tarh ayarlıycam:9::9::9:bune yahuu heryerımdden ter akıo kocam bılee dıooo bu ne hal dıee:52::52::52:

hiç sormaaa

canm benimde tam tersı yaa, bende sezeryandan korkuyorum, inşallah nrmal dgum yaparım, ama hayırlısı neyse o olsun tbi..

29 Aralık tarihi itibariyle hamileyim. 25 eylüle drm tarih verdi.18 yıl sonra 2. bebeğimi dünyaya getiricem:) 1 oğlum var.Kızımı sabırsızlıkla bekliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun:nazar:

hg cnm 18 yıl aradan sonraa demıssın kac yasındasınkı. :26:

hiç sormaaa

yok canım bu sefer korkuyorum nedense :18:yaşları 14- 8-6 :nazar:
bende 33 yşndyım:31:

canm benimde tam tersı yaa, bende sezeryandan korkuyorum, inşallah nrmal dgum yaparım, ama hayırlısı neyse o olsun tbi..
inşallah cnm ama son ana kadar gidip o korkuyu yaşamakta istiyorum belkide normal olmıcak mecburi sezeryan olurum..
sonrada derim ben normal yapacaktım ama olmadı die:1::1::1::1:

Son düzenleme:
surprız yumurta olmuss buu.:1::1: 9 cocukmu masalahh..:53: bunun genetık oldugunu bılmıyordumm:52::52::52::52::52::52:

ewt canımmmmmmmmmmm :37: zonguldak allahtann dıger yerlere gore ıı .bıdaha hamıs kalırsamm guselbı tarh ayarlıycam:9::9::9:bune yahuu heryerımdden ter akıo kocam bılee dıooo bu ne hal dıee:52::52::52:

burası çok sıcak:5::5:acayip ter koktum birazdan duşa giricem:1:

evet canım gerçektende süprriizz oldu ilk öğrendiğimde çok ağlamıştım destek olucak kimsem yok çünki
2 sene önce ordu ya taşındık arkadaşlarım vs. hep ist.buldalar :5:

adam bıkmıs makarnadan aradaa degısık yap sende yogurtlu makarna olsun :1::1::1::1:

kızlarrrrrrr kocama süpriz yaptım.. gelince çok sevnck adamcağız...çok sevdiği poğaçadan yaptım gerçi baya b i yoruldum ama değer koçişime beni bu sıcaklarda çektiği için :52:

Back
X