2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Merhaba kızlar. 2 gündür mide bulantılarım aşırı arttı ve midemde çok gaz oluyor. Dün lavaboya koştum ama birşey çıkmadı. Bugün de kahvaltıdan sonra herşeyi çıkarttım. 2-3 kase tarhana içtim ve 2 muz yedim bu saate kadar. Ama bulantılar çok fena. İnşallah bebekler iyi olsun da biz katlanıcaz artık bunlara..

canım ya Sen 11haftalık misin ticker da öyle görünüyorsun. Bulantı kusman ne durumda canım

Evet canım 11 haftalığızzz
Bende mide yanması olmuyor sizin gibi
Ama çok kötü bulantım oluyor
Yaklaşık 5 gündür çıkarmıyorum mam feci bi şekilde öğürüyorum
Bide kokulara karşı acayir hassasım
Üst komşu yemek yapıyo ben lavaboya koşuyrmmmm
Yıkadığım çamaşırlardaki deterjan kokusunu bile duymak istemyrmmmmm

Merhaba herkese..
Ben de varım Eylül annesi olarak.
Sat 15 aralık. Yaş 32, boy 165cm, kilo 48di 51 oldu
Tahmini doğum tarihi 20 Eylül.

Canım çok geçmiş olsun bende senin gibiydimm şimdi biraz daha iiyiim
Çok sık bişeyler atıştır canın istemese bile tuzlu bişeyler yeee
Ben çubuk kraker ve leblebiyle iyi oluyrmmm

kızlar folik asit piyasada bulunmıuyyor siz de folbiol mu alıyorsunuz ?
Ben solgarın folacin ini kullanıyorum. Dr onu önermişti.
işte bahane olarak bizi kullanıyorlar. Baba olmaya hazırlanıyorsun herhalde diyorum göbek bağlayarak.
6+3 günlük hamileyim.dün ultrasonda bebeğimi göremedim.kese boştu.yanlız kese 2.43 cm olmuş bebek yok.çok üzüldüm.korkuyorum bi daha ki muaynede yine göremem die
Normal. Ben de 6+3 üm ve bende henüz bebeği göremedim. bir hafta sonra gel dedi Dr.
arkadaslar kan degerının adetten 2 gun once 130cıkması normal mı bu durumda ıkız olabılıyormuss bılgısı olan lutfen yardım edeblılır mı
İkizlikle bhcg değerinin alakası yok diye biliyorum.
Çok geçmiş olsun. Bu bulantılar galiba 10. haftada bastırıyor. Sanırım henüz bulantım olmaması normal bu durumda.
Merhaba herkese..
Ben de varım Eylül annesi olarak.
Sat 15 aralık. Yaş 32, boy 165cm, kilo 48di 51 oldu
Tahmini doğum tarihi 20 Eylül.
Hoşgeldin kahvesiz.

Ben bu haftasonu kendimi çok yordum... Saatlerce yürüdüm hava güzel diye. Şimdi yığıldım koltuğa.
Tuvalet problemi de devam ediyor, kayısı da çok işe yaramadı.

Ben bu haftasonu kendimi çok yordum... Saatlerce yürüdüm hava güzel diye. Şimdi yığıldım koltuğa.
Tuvalet problemi de devam ediyor, kayısı da çok işe yaramadı.

Bende de aynen tuvalet problemi varr
Öncedende vardı ama hamilelikle birlikte arttı
Çatlıycam ben yaklaşık 5 6 gündde bi gidiyrm tuvalete
Kayısı da denedim incir dee

Kayısı 3-4 tane yiyin diyorlar ama bana incir, kayısı o kadar tatlı geliyor ki yiyemiyorum. Kefiri de içmiyorum 5 gündür, belki ondan nüksetti kabızlık. KEfire tekrar başlamam gerek...

Kayısı 3-4 tane yiyin diyorlar ama bana incir, kayısı o kadar tatlı geliyor ki yiyemiyorum. Kefiri de içmiyorum 5 gündür, belki ondan nüksetti kabızlık. KEfire tekrar başlamam gerek...

Canım bende hamilelikten önce kefir içiyrdm 2 gecede bir
Hamilelikle birlikte acaba bi zarar veririmi ddedm
içime kurt düştü bıraktım içmeyi
nette de kefirle ilgili net bişey yok
Dr a sorcam bakalım ne diycek

Canım bende hamilelikten önce kefir içiyrdm 2 gecede bir
Hamilelikle birlikte acaba bi zarar veririmi ddedm
içime kurt düştü bıraktım içmeyi
nette de kefirle ilgili net bişey yok
Dr a sorcam bakalım ne diycek

Benim Dr. um günde 1 bardak içebilirsin dedi. Ben de içiyordum. Hatta mayasını buldum kendim yapmaya başlayacağım bu hafta.

Canım çok geçmiş olsun bende senin gibiydimm şimdi biraz daha iiyiim
Çok sık bişeyler atıştır canın istemese bile tuzlu bişeyler yeee
Ben çubuk kraker ve leblebiyle iyi oluyrmmm

Diyet bisküvi, sunta :) bunları yiyorum sık sık. Ama leblebi iyiyse onu aldırayım eşime. Üzülüyorum hiçbişey yiyemediğim için. Allahtan ilk 12 hafta bebek bizden beslenmiyor.

Bulantılar 8. hafta başlar 12. hafta biter diyorlar genellikle ama herkesin farklı farklı. Ben 6. haftada yemeklerden tiksinmeye başladım iştahım kapandı. 10. haftada bulantı ve kusma başladı. İnşallah en kısa zamanda geçer. Çok zormuş. Tabi bebişim iyi olsun buna da çok şükür Allaha

Diyet bisküvi, sunta :) bunları yiyorum sık sık. Ama leblebi iyiyse onu aldırayım eşime. Üzülüyorum hiçbişey yiyemediğim için. Allahtan ilk 12 hafta bebek bizden beslenmiyor.

Canım bence artık diyet bisküviler falan tercih etme.........
Evet leblebi gerçekten bastırıyor midenin suyunu çektiği için
bencede iyiki bizden beslenmiyor ilk 12 hafta
Ben 3 4 haftadır yumurta, et, balık,ceviz, fındık ,badem....... bunların hiçbirini görmek istemyrm

Benim de iştahım hiç ama hiç yok bugünlerde.. İnsallah bulantım başlamaz diyorum. Sıkacağız dişimizi yapacak hiç birsey yok.Bol bol dinlenmek lazım.

Ben de tam tersiyim. ZAten bişey yiyemiyorum ama günde 2 kere çıkıyorum. Maşallah.
Bol su içiyorum ama. Gece bile başucumda su var. Uyandıkça içiyorum. Bide tarhana çorbası ev yapımı. Hem hamilelere çok faydalıymış

Ben de süt canavarıyımdır ama süt içemiyorum 4 gündür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…