kızlar folik asit piyasada bulunmıuyyor siz de folbiol mu alıyorsunuz ?
benim eşim başak burcu. canımdır, çok iyidir AMA çok zordur kızlar. hayatta bir anlaşabildiği neredeyse benim. anlaşmak derken kimseyle kavgası olmaz. öyle bir şey değil ama zordur. çok zor beğenir, ukala bir havası vardır, herşeyi acayip eleştirir. kendisi eleştiriye gelemez. yanlış yaptığı bir şeyi ima etsen seni suçlar....
rahatına düşkündür, lüksü çok sever... merhametlidir, ailesine çok düşkündür. evcimendir, çalışkandır, işinde hırslıdır.
bebişlerimizde mi böyle eleştirici ve zor beğenir olacak? aranızda başak olup bu dediğim özellikleri taşıyan var mı? bana mı öylesi denk geldi:))
Ben istemiyorum bebek istiyor de sen de...Benimki canın birsey istiyormu diye dolanıyor etrafımda. Hatta dün kebapçının önünden geçerken lahmacun koktu.. Ve ben canım istemediği halde gayri ihtiyari lahmacun koktu dedim. tutturdu senin canın lahmacun mu istiyor diye.. Yaa git işine diyorum, istemiyorum.. Sevmem bile.. Dinletemedim. girip kebapçıya eve paket yaptırdı. ee sonrada evde oturup kendi yedi. Belki benim kocam aş eriyorda beni bahane olarak kullanıyor..
evet ben de FOlbıol kullanıyorum ben bulantı ilacı içmiyorum artık kızlar hiçbir ise yaramıyor dün gece zor yetiştim banyo ya midem felaket yanıyor ve bu da kusma yapıyor of ya benim yaramaz bebeğim annesini uzuyor
beeeeennnn günde 1-2 taneye düşürdümkızlar sigara içen var mi aranızda? Ya da bırakan.
Hoş geldiiiinnnn hayırlı olsuuuunnnnnnselam arkadaşlar...
bende allah izin verirse bu sefer eylül annesi olacağım.ama benimki biraz riskli devam eder mi bilmem?
29 yaşındayım bundan önce 2 düşük yaşadım.şimdi 7+3 günlük hamileyim.ama 12.haftaya kadar yatmak zorundayım.
allah hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...
avatar resmine bayıldım hangi siteden aldın acabaaa:26:işte bu oluyor aşerme sanırım.. o yüzden sen bence yap kendine sabaha kahvaltıya.. çiğ börek öyle zor bişide değil yani... ben hiç bu kadar can çekmesi yaşamıyorum. hafif ağzım sulanıyor ve geçiyor sonra.
Ben de folbiol bulamadım eczacı artık çıkmıyor dedibende bulamadım.onun yerine bana decavit verdi doktorum.içinde folik asit ve çeşitli vitaminler mevcut bi hap
beeeeennnn günde 1-2 taneye düşürdüm
malesef sigaradan tiksinmedim...
Hoş geldiiiinnnn hayırlı olsuuuunnnnnn
avatar resmine bayıldım hangi siteden aldın acabaaa:26:
Ben de folbiol bulamadım eczacı artık çıkmıyor dedi
folicplus aldım
ama int. artık kullanmasanız da olur diyor
ben aklıma geldikçe alıyorum düzenli almıyorum yani
Bi de ben hiç bir vit. veya kan ilacı almıyorum
12. haftada 2li teste gidicem tahlillerime göre dr verirse alıcam
geçen haftalarda bi dr gitmiştim
daha hiçbir tahlile bakmadan bana ohooo vit.folic,kan ilacıı hepsini dayadı
gıcık aldım ben de belki ihtiyacım yok
yaa bendemi sorun var yapamıyorum.kaç defa denediysem uygun formatta değildir diyoo bırı bana yardım etsin..
gizemo çizelge naısl yapılır diye sen mi soruyordun?
Canım ben hep folic plus içtim .
Dr um bulmaya çalış mutlaka dedi baya bi ARADIKTAN SONRA buldum
Folbiol de bi vitamin eksikmiş sanırım öyle demişti DRum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?