2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

evet ben de FOlbıol kullanıyorum ben bulantı ilacı içmiyorum artık kızlar hiçbir ise yaramıyor dün gece zor yetiştim banyo ya midem felaket yanıyor ve bu da kusma yapıyor of ya benim yaramaz bebeğim annesini uzuyor

benim eşim de başak burcundan.Yazdığın özellikler dahil bir de çok açık sözlü.kırmaz ama pat diye söyler ne söyleyecekse.nasihatten hiç hoşlanmaz.Benim bebişim ya başak ya da terazi (anneciğinin ) burcu olacak.tabii ben 21 eylülden sonra olsun isterim :))

ay güldürdün beni canım.Ya gerçekten öyleler benim eşimde aklıma getiriyor al diyorum e tabi yiyemiyorum ben öğürmeye devam o yemeye..bu gidişle 130 olur heralde şimdiden karnı bir top yutmuş görünümünde napıcaz yaa.

kızlar folik asit piyasada bulunmıuyyor siz de folbiol mu alıyorsunuz ?

doktorlar genellikle onu veriyorlar ama benim arkadaşa verdiği farklıydı.folikasit +B12 vitamin yazıyordu üzerinde.bana günde 2 tane iç dedi ama ben 1 tane alıyorum.tok karnına içmek gerekiyor ve ben hiç tok olamıyorum maalesef..

evet yaa ben de midem bulanmasın diye sabahları aldım o gün daha kötü oldum hem midem çok bulandı hem de uyku gibi sersemlik veriyo yataktan kalkamadım.2 gündür içmedim daha iyiyim en azından lavaboya koşmuyorum ve ayaktayım şükür.Canım yanma bende kızartma ,çiğ sebzeler yedikten sonra çok oluyor.yediklerine dikkat et ne tükettikten sonra şkayetin artıyorsa onu yeme.napalım bebişleimiz için katlanıcaz.

evet canım ağlaya ağlaya katlanıyorum ışte. Daha 2yıl önce kurtuldum bunlardan ve tekrar yaşamak psikolojimi mahvetti. Bugün dirim almaya gittik eşim ile ay resmen ortaya kusmak üzereydim zor valla zor.

kızlar sigara içen var mi aranızda? Ya da bırakan.
beeeeennnn günde 1-2 taneye düşürdüm
malesef sigaradan tiksinmedim...

Hoş geldiiiinnnn hayırlı olsuuuunnnnnn
avatar resmine bayıldım hangi siteden aldın acabaaa:26:
kızlar folik asit piyasada bulunmıuyyor siz de folbiol mu alıyorsunuz ?

bende bulamadım.onun yerine bana decavit verdi doktorum.içinde folik asit ve çeşitli vitaminler mevcut bi hap
Ben de folbiol bulamadım eczacı artık çıkmıyor dedi
folicplus aldım
ama int. artık kullanmasanız da olur diyor
ben aklıma geldikçe alıyorum düzenli almıyorum yani
Bi de ben hiç bir vit. veya kan ilacı almıyorum
12. haftada 2li teste gidicem tahlillerime göre dr verirse alıcam
geçen haftalarda bi dr gitmiştim
daha hiçbir tahlile bakmadan bana ohooo vit.folic,kan ilacıı hepsini dayadı
gıcık aldım ben de belki ihtiyacım yok

merhaba arkadaşlar
bende sıkı bir sigara kullanıcısıydım ancak gecen hafta cuma gunu minik bebeğimin gelceğini anladığımda bir tane içicem ve daha agzıma surmicem dedim ve ole de yaptım bıraktım:)) nasıl oldu bilmiyorum ama hiç canım istemiyor biraz da tiksinti geldi. ama iyiki bıraktım çunku etrafımda sigara kulanıp hamilelik gecırenler oldu doğum sonrası cok sıkıntı cektıler hem kendileri hem bebek oyuzden kullananlar varsa umarım bırakırsınız arkadaslar.

benim doktorumda solgar marka folik asit verdi bırkac eczane dolastıktan sonra bulabıldım bende yeni çıkmış amerikada üretiliomus bu ilaç
bu markayı kullanan varmı aranızda??

canım ben şimdi telefondan giriyorum ama eğer istersen google a kadınlar kulübü ticker yapımı yaz anlatıml resimli tarifi var istersen de ticker i oluştu ve png ile biten yere kadar kopyala yapıştır

Canım ben hep folic plus içtim .
Dr um bulmaya çalış mutlaka dedi baya bi ARADIKTAN SONRA buldum
Folbiol de bi vitamin eksikmiş sanırım öyle demişti DRum

canım ya Sen 11haftalık misin ticker da öyle görünüyorsun. Bulantı kusman ne durumda canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…