allah gönlündekini hayırlı etsin inşallah...
benim kocacım tembel biraz... haftasonu aşer lütfen diyor banabende seslemiyorum pek yoruluyor diye
Kilo almaya meyilli miisn?
Daha protein tabanlı beslenirsen daha az acıkırsın. Dikkat ediyor musun buna?
Hoş şu an vucudumuzdaki hormonlar alt üst durumda. Aynı anda hem midemiz bulanıp, hem tıkınıp, hem yemek hayali kurup hem de istifra edebilecek konumdayız. Ben düne kadar çok güzel süt içiyordum. 2 gündür süt göresim yok. YAzık eşim elinde süt bardağı peşimde koşturuyor...Ki sütü de çok severim.
ediyorum etmezmiyim karbonhıdrattan uzak durmaya çalışıyorum mumkun oldugunca ama yemeye basladıgımda durduramayorum yanı cok meğili deilim kılo almaya boyum 171 kılom 61.40 haftada ne olucam bılmıoyrum ama haftaya doktorum beslenme listesı verıcek onu uygulayacağım.ne guzel sutu sevıyorsun benım hayatımda en nefret ettığim şeydir süt ama hamile oldugum gun iilk aldığım sey süttü gunde 2 bardak zorlada olsa içtim ama 2 gundur bende görmek istemiyorum senin gibi mecbur takvıye edebılmek ıcın yoğurda peynıre verdım kendımı
Kızlar ben bugün çok yordum kendimi ve bebişi. Biraz yatakta uzanıp the Big bang theory izleyeyim. İyi geceler herkese.
çok sevinirim nasıl yapıcam :)
ben de eylül annesi olacağımı gecen hafta ögrendım doktorum 5 hafta 5 gunluk oldugunu soyledı bebeğimin.11 subatta kalp atışlarını dınlicez çok ama çok heyecanlıyım yalnızca tedırgınlıkler var ustumde yeterince iyi bir anne olabilecekmiyim dıye benımle aynı tedirginlikte olan varmı?? bide hamilelik bende inanılmaz sırt agrısı ve uyku yaptı bunları yasayan varmı yoksa benımkisi mi anormal gidiyor..
ben aranıza yeni katıldım
Pregnancy and Due Date Ticker adresinden desenini seç ilk önce sonra next ile ilerle Select your ticker slider: seç sonra yine next ile ilerle
Due Date: son adet tarihini gir Today's Date: bugünün tarihini gir Current Time: saatini gir next ile ilerle en son aşağıda bbcode yazıyor oradaki url adresini copyala profilindeki çizelge bölümünde kalem sembolünü tıkla ve kopyaladığın yazıyı oaraya yapıştır...
umarım çok karmaşık anlatmamışımdır...eğer istersen son adet tarihini yaz ben çizelgeni hazırlarım sende sadece profiline yapıştırırsın...
hoşgeldin;
hiç merak etme daha şimdiden bunları düşünüyorsan çok iyi bir anne olursun.
sırt ağrısı ve uyku bende de var .normalmiş hatta günün çoğunu uyuyarak geçiriyorum :)).
hayırlısı olsun ...
arkadaşlar herkese selam
bizde 7+1 olduk bugün benide aranıza kabul ederseniz bende geldim :)
sat :17 aralık
beklenen doğum trh: 22 eylül
yas: 29
boy: 165
kilo : 49
ilk çocuk
6+3 günlük hamileyim.dün ultrasonda bebeğimi göremedim.kese boştu.yanlız kese 2.43 cm olmuş bebek yok.çok üzüldüm.korkuyorum bi daha ki muaynede yine göremem die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?