2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

allah gönlündekini hayırlı etsin inşallah...
benim kocacım tembel biraz... haftasonu aşer lütfen diyor bana bende seslemiyorum pek yoruluyor diye

Ben istemiyorum bebek istiyor de sen de...Benimki canın birsey istiyormu diye dolanıyor etrafımda. Hatta dün kebapçının önünden geçerken lahmacun koktu.. Ve ben canım istemediği halde gayri ihtiyari lahmacun koktu dedim. tutturdu senin canın lahmacun mu istiyor diye.. Yaa git işine diyorum, istemiyorum.. Sevmem bile.. Dinletemedim. girip kebapçıya eve paket yaptırdı. ee sonrada evde oturup kendi yedi. Belki benim kocam aş eriyorda beni bahane olarak kullanıyor..

ediyorum etmezmiyim karbonhıdrattan uzak durmaya çalışıyorum mumkun oldugunca ama yemeye basladıgımda durduramayorum yanı cok meğili deilim kılo almaya boyum 171 kılom 61.40 haftada ne olucam bılmıoyrum ama haftaya doktorum beslenme listesı verıcek onu uygulayacağım.ne guzel sutu sevıyorsun benım hayatımda en nefret ettığim şeydir süt ama hamile oldugum gun iilk aldığım sey süttü gunde 2 bardak zorlada olsa içtim ama 2 gundur bende görmek istemiyorum senin gibi mecbur takvıye edebılmek ıcın yoğurda peynıre verdım kendımı

Kızlar ben bugün çok yordum kendimi ve bebişi. Biraz yatakta uzanıp the Big bang theory izleyeyim. İyi geceler herkese.

bu arada buradan çizelge yapabilirsin kendine. çizelgeyle birbirimizi ve kendimizi takip etmek daha kolay oluyor. http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/352523-gebelik-takip-cizelgesi-nasil-yapilir.html

çok sevinirim nasıl yapıcam :)

Pregnancy and Due Date Ticker adresinden desenini seç ilk önce sonra next ile ilerle Select your ticker slider: seç sonra yine next ile ilerle

Due Date: son adet tarihini gir Today's Date: bugünün tarihini gir Current Time: saatini gir next ile ilerle en son aşağıda bbcode yazıyor oradaki url adresini copyala profilindeki çizelge bölümünde kalem sembolünü tıkla ve kopyaladığın yazıyı oaraya yapıştır...

umarım çok karmaşık anlatmamışımdır...eğer istersen son adet tarihini yaz ben çizelgeni hazırlarım sende sadece profiline yapıştırırsın...

Kızlar günaydın herkese.Dün misafirlerim vardı geç gittiler ugrayamadım hiç foruma.Gece de uyku tutmadı bir türlü.Buralarda in cin top oynuyordu.Biz çok yorulduk bebişimle.Muhtemelen tüm günü yatakta geçirecegiz, her ne kadar güneşli hava aklımızı çelmeye çalışsa da bugun dinlenme günü

hoşgeldin;
hiç merak etme daha şimdiden bunları düşünüyorsan çok iyi bir anne olursun.
sırt ağrısı ve uyku bende de var .normalmiş hatta günün çoğunu uyuyarak geçiriyorum :)).
hayırlısı olsun ...

arkadaslar kan degerının adetten 2 gun once 130cıkması normal mı bu durumda ıkız olabılıyormuss bılgısı olan lutfen yardım edeblılır mı

6+3 günlük hamileyim.dün ultrasonda bebeğimi göremedim.kese boştu.yanlız kese 2.43 cm olmuş bebek yok.çok üzüldüm.korkuyorum bi daha ki muaynede yine göremem die

kızlar sayfalar ne çabuk ilerlemiş yetişemeddim valla hızınıza çalıştığım için çok giremiyorum nete :)

ne güzel ben uyuyamıyorum malesef iş yüzünden gündüzü atlatabiliyorum ama akşam oldumu kedi yavrusu gibi koltugun kenarında uyuyakalıorum.zavallı kocamda bi başına oturmak zorunda kalıyor ama yinede hiç sesi çıkmıyor:)

arkadaşlar herkese selam
bizde 7+1 olduk bugün benide aranıza kabul ederseniz bende geldim :)
sat :17 aralık
beklenen doğum trh: 22 eylül
yas: 29
boy: 165
kilo : 49
ilk çocuk

hoşgeldin canım :)

6+3 günlük hamileyim.dün ultrasonda bebeğimi göremedim.kese boştu.yanlız kese 2.43 cm olmuş bebek yok.çok üzüldüm.korkuyorum bi daha ki muaynede yine göremem die

daha kese ço kkküçük göremezsin ki zaten

kızlar folik asit piyasada bulunmıuyyor siz de folbiol mu alıyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…