2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ben bu haftasonu kendimi çok yordum... Saatlerce yürüdüm hava güzel diye. Şimdi yığıldım koltuğa.
Tuvalet problemi de devam ediyor, kayısı da çok işe yaramadı.

zeytinyagi tuketmelisin bolbol. bolbol zeytinyagi tuketmelisin ama sen normal yemek de yemiyordun hatirladigim:44:

yumurta et balık süt badem ceviz korkulu rüyam oldu.
Kokusuz tatsız bisküvi, muz, tarhana en sevdiklerim :)

Yaa ben bir günde 4.5 -5 litre su içerim. Gece baş ucumda 1 litre suyla uyurum çünkü susadığım için uyanıyorum ve bazen o bir litre yetmez. Ama yine tuvalet problemi var yine var.....

Biliyormusun canım suyun kokusundan bile midem bulanıyoooooo
İçemiyrm Günde ancak yarım litre malesefffff
İçmem gerektiğini biliyrmm amaaaaaaa

Biliyormusun canım suyun kokusundan bile midem bulanıyoooooo
İçemiyrm Günde ancak yarım litre malesefffff
İçmem gerektiğini biliyrmm amaaaaaaa

Olsun bu günler geçecek. Bir kitap okuyorum "bebeğinizi beklerken sizi neler bekler" adı. Doğumla birlikte siz de yeniden doğmuş gibi olacaksınız diyor. O günü beklerken sıkıntı çekiyoruz ama inşallah yeniden doğmuş gibi olucaz o zaman :)

Tarhana ben de yapayım çok severim.
Acılı yemek yememizin bir sakıncası var mı biliyor musunuz? Acı da bağırsakları çalıştırır çünkü.

Acı hakkında hiç bir bilgim yok. Ama seni rahat ettiriyorsa ye :) Ama mideni yakabilir acı

Benim en korktuğum şey hamileliğimin işimde çok stresli bir döneme denk gelmesi. Bebeğe yansıyacak bu stres diye çok korkuyorum. Bir yaz gelse ondan sonrası daha kolay olacak insallah.

Ayyyyyy
Ne güzel yaaa imrendim şimdiii
Bende gece açlıktan uyanıyrmmmm

Sorma canım. Eşim bebek boğulcak diye dalga geçiyor. Ama çocukluğumdan beri böyleyim. Defalarca dr. a gittim benim problemim ne neden çok su içiyorum diye, bütün testlerim normal çıkınca "devam et vucudun istiyor demekki buna alışmış, çok iyi bir sey yapıyorsun" dediler. Ben de içiyorum.

Canımmm inşallah çabucak geçerde yavrularımıza kavuşuruzz
Bu çektiklerimizi unutup gideriz o zamannnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…