karanlık bir yerde saklamak mı gerekli bir de? Kefir mayalarını musluk altında yıkıyor musun her seferinde?
Bugün gittim plastik süzgeç aldım kefir için...
Karnlık bi yer konusunda emin değilim hiç duymadım bence güneş altında olmadığı bi sürece sorun yok
evet musluk suyuyla değilde kavanozu durulamak için içine biz bi çay bardağı kadar hemen hemen
hazır su koyup durulayıp süzgeçin üstündeki kefir tanalerinin üzerine döküyrm
Ben bu haftasonu kendimi çok yordum... Saatlerce yürüdüm hava güzel diye. Şimdi yığıldım koltuğa.
Tuvalet problemi de devam ediyor, kayısı da çok işe yaramadı.
Canım bence artık diyet bisküviler falan tercih etme.........
Evet leblebi gerçekten bastırıyor midenin suyunu çektiği için
bencede iyiki bizden beslenmiyor ilk 12 hafta
Ben 3 4 haftadır yumurta, et, balık,ceviz, fındık ,badem....... bunların hiçbirini görmek istemyrm
Ben de tam tersiyim. ZAten bişey yiyemiyorum ama günde 2 kere çıkıyorum. Maşallah.
Bol su içiyorum ama. Gece bile başucumda su var. Uyandıkça içiyorum. Bide tarhana çorbası ev yapımı. Hem hamilelere çok faydalıymış
Ben de tam tersiyim. ZAten bişey yiyemiyorum ama günde 2 kere çıkıyorum. Maşallah.
Bol su içiyorum ama. Gece bile başucumda su var. Uyandıkça içiyorum. Bide tarhana çorbası ev yapımı. Hem hamilelere çok faydalıymış
yumurta et balık süt badem ceviz korkulu rüyam oldu.
Kokusuz tatsız bisküvi, muz, tarhana en sevdiklerim :)
Çok teşekkür ederim. Biraz dinleneyim ben de mayalayım bu gece ilk kefirimi.Karnlık bi yer konusunda emin değilim hiç duymadım bence güneş altında olmadığı bi sürece sorun yok
evet musluk suyuyla değilde kavanozu durulamak için içine biz bi çay bardağı kadar hemen hemen
hazır su koyup durulayıp süzgeçin üstündeki kefir tanalerinin üzerine döküyrm
zeytinyagi tuketmelisin bolbol. bolbol zeytinyagi tuketmelisin ama sen normal yemek de yemiyordun hatirladigim:44:
yağlı hiç birsey yiyesim yok. O yüzden bir tencere yemeği bile bir tatlı kaşığı zeytşnyağıyla pişiriyorum. Yağ tüketimim oldukça az. Sebep bu olabilir belki. Evet bu aralar favori yemeğim haşlanmış brokoli ve salata... Yalnız kayınvalidemdeydik bugün yemekte, her zamanki gibi doldurdu tabağımı, sesimi de çıkaramadım.Mide fesatı geçiriyorum şu an.
Biliyormusun canım suyun kokusundan bile midem bulanıyoooooo
İçemiyrm Günde ancak yarım litre malesefffff
İçmem gerektiğini biliyrmm amaaaaaaa
Biliyormusun canım suyun kokusundan bile midem bulanıyoooooo
İçemiyrm Günde ancak yarım litre malesefffff
İçmem gerektiğini biliyrmm amaaaaaaa
Çok teşekkür ederim. Biraz dinleneyim ben de mayalayım bu gece ilk kefirimi.
yağlı hiç birsey yiyesim yok. O yüzden bir tencere yemeği bile bir tatlı kaşığı zeytşnyağıyla pişiriyorum. Yağ tüketimim oldukça az. Sebep bu olabilir belki. Evet bu aralar favori yemeğim haşlanmış brokoli ve salata... Yalnız kayınvalidemdeydik bugün yemekte, her zamanki gibi doldurdu tabağımı, sesimi de çıkaramadım.Mide fesatı geçiriyorum şu an.
hic degilse salatayi biraz zeytinyagli yap...hazir salata sosu mu kullaniyorsun? wc icin zeytinyagi sart
Tarhana ben de yapayım çok severim.
Acılı yemek yememizin bir sakıncası var mı biliyor musunuz? Acı da bağırsakları çalıştırır çünkü.
Olsun bu günler geçecek. Bir kitap okuyorum "bebeğinizi beklerken sizi neler bekler" adı. Doğumla birlikte siz de yeniden doğmuş gibi olacaksınız diyor. O günü beklerken sıkıntı çekiyoruz ama inşallah yeniden doğmuş gibi olucaz o zaman :)
hic degilse salatayi biraz zeytinyagli yap...hazir salata sosu mu kullaniyorsun? wc icin zeytinyagi sart
Yaa hazır sosları sevmiyorum ben. Sızma zeytinyağı ve taze sıkılmış limonu tercih ederim ama onları bile kullanmıyorum. Bildiğin ot kemiriyorum evde. Deneyeyim sızma zeytinyağı koymayı salatama...
Yaa ben bir günde 4.5 -5 litre su içerim. Gece baş ucumda 1 litre suyla uyurum çünkü susadığım için uyanıyorum ve bazen o bir litre yetmez. Ama yine tuvalet problemi var yine var.....
Ayyyyyy
Ne güzel yaaa imrendim şimdiii
Bende gece açlıktan uyanıyrmmmm
Tarhana ben de yapayım çok severim.
Acılı yemek yememizin bir sakıncası var mı biliyor musunuz? Acı da bağırsakları çalıştırır çünkü.
Kızlar benim çok fena midem bulanıyor ya ilk defa ama bu haftada herkesin biterken benimkimi başladı?
Olsun bu günler geçecek. Bir kitap okuyorum "bebeğinizi beklerken sizi neler bekler" adı. Doğumla birlikte siz de yeniden doğmuş gibi olacaksınız diyor. O günü beklerken sıkıntı çekiyoruz ama inşallah yeniden doğmuş gibi olucaz o zaman :)
Bana Dr um Acıdan uzak dur mide rahatsızlığı verir yanma yaşarsın demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?