2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

işte bu yüzden yatılı bakıcı düşünüyorum ben. Annem de insallah çocugun sana benzer derdi. Gece 12 de uyuyormuşum 5 te kalkıyormuşum. 5 saatlik uyku yeter yine..Ama öbür türlü kabus gibi tabii...

Diyet bisküvi, sunta :) bunları yiyorum sık sık. Ama leblebi iyiyse onu aldırayım eşime. Üzülüyorum hiçbişey yiyemediğim için. Allahtan ilk 12 hafta bebek bizden beslenmiyor.

evet bu ay bizden beslenmesinler mümkümnse kendimize hayrımız yok :))

Yaa ben bir günde 4.5 -5 litre su içerim. Gece baş ucumda 1 litre suyla uyurum çünkü susadığım için uyanıyorum ve bazen o bir litre yetmez. Ama yine tuvalet problemi var yine var.....

nasıl bir problem kabız mı o bende de var ,
kayısı nın suyu iii geliyor

Biliyormusun canım suyun kokusundan bile midem bulanıyoooooo
İçemiyrm Günde ancak yarım litre malesefffff
İçmem gerektiğini biliyrmm amaaaaaaa

kend,niz zorlama canım yoksa sudan da tiksinirsin

çocuk boğulur mu alem eşinnn

zeytinyagi tuketmelisin bolbol. bolbol zeytinyagi tuketmelisin ama sen normal yemek de yemiyordun hatirladigim:44:

bende de var aynı sorun bende gidemiyorum wc ye hamile kalmadan evvel cok duzenlıydı sımdı denemedığim bişi kalmadı nerdeyse ama banamsın demiyor kuru incir kayısı zeytınyağı... yok allah yok 2 gunde gıdebılrısem ne ala nasıl duzelıcek bu durum 40 hafta bolemi surecekki

seni en iyi ben anlarim sanirim :)
senin yine amerikada tanidiklarin varmis. benim esimden baska kimse yok. buraya geleli daha 5 ay oldu cunku. Allah yardimcimiz olsun

bir de beni düşünün kızlar eşim askere gidiyor 2yaşında kızım var eşim doğumda yok annem yeni evlendi gelmiyor bıle o zaman nasıl gelecek kaldım bir başıma ve benim bulantı kusma 9ay sürüyor halinize şükredin kızlar eşiniz yanınızda . Zaten bebeğiniz sizi 9ayda hazırlıyor uykusuzluga vs. Bebeğiniz gelince onlar o kadar tatlı gelecekki.hatta uykunuz kaçacak onu izleyeceksiniw.

seni en iyi ben anlarim sanirim :)
senin yine amerikada tanidiklarin varmis. benim esimden baska kimse yok. buraya geleli daha 5 ay oldu cunku. Allah yardimcimiz olsun
tanidiklar dedigim okuldan arkadaslar ya da esimin arkadaslari. dogum anini paylasacak kadar samimi degiliz kimseye, kendi halinde bir dunyamiz vardi...bebek dogunca ne giydirili onu bile bilmem. usuyup usumedigini nasi anlarim

canim, askerlik ozel durumdan dolayi ertelenemiyo mu?bi arastirsaniz, belki bi yolu vardir?
sen dogum yaptiginda yaz mevsimi olacak, annen de artik yeni evli sayilmaz...gelmesi lazim ama(

Son düzenleme:
ay bak ağlattın beni akşam akşam.belki bana öyle geliyor hormonlardan dolayı ya da gerçekten öyle bilmiyorum ama yeni eşi kadar değerim yok gibi ya. Canım etli sarma istiyor ve 2haftadır ama halim yok bir gelip yapmadı çok koydu bu bana. Bunları yazarken bıle utanıyorum özür dilerim.

bak simdi ama, yapma boyle...annen gelir yazin doguma, eminim buna. daha iki gun once sen kendin yazmistin, kiz cok kotuyse gonder bana demis annen. sen alinganlik yapiyosun bence. suanda esin yaninda oldugu icin annen bir sorun var diye dusunmuyordur. ama simdi sirf etli sarma yapmak icin sana kendi esini birakip gelmesin di mi ama:))) riskli bi durumun olsa yine gelirdi, emin ol buna...

Son düzenleme:
ay bak içimi rahatlattın bana öyle geliyordur di mi o kadar zor geliyor ki bu hamileligim bir de zor geçiyor kızım ile gonlunce oynayamiyorum ya çok fena yaptı psikoloji mi allahtan eşim 2ay daha burda nisana kadar o var o zaman ruh hali değişiyor olumlu düşünüyorsun

Kabızlık problemi olan arkadaşlar benim yapmadığım kalmadı incirmi kayısı mı zeytinyağı bile içtim malesef...
9. haftada kendiliğinden geçti...

benide ekleyin benideeeeeeee o kadar uzun zamandır bekliyodum ki bunu yazmayı.
SAT 16 aralık 2011
BEKLENEN DOĞ. TAR. 21eylül 2012
YAŞ 32
KİLO 73
BOY 1.65
ÇOCUK yok
ŞEHİR istanbul

Son düzenleme:

korku filmi izlerken bile agladim gecende...o yuzden bos yere kafanda kurup kendini annenden sogutma...ne zaman bunalsan, bunlarin gelip gecici oldugunu, hormonlarinin vucudunda birbirine girdigini dusun...:))

ay çok teşekkür ederim ya bugün kızım mikrofon almış gelmiş bana annem canım annem şarkısı söyledi bana bakarak sonra ben başladin ağlamaya o da geldi öptü ağla yok anne dedi türkçesi ağlama :) düşün yani halimi

iyi akşamlar kızlarrrrr......bende de iki gündür biraz uzun süre oturunca bel ağrısı oluyor.....uzanma hissi oluyor.......yarın iş var napcam bilmiyorum .......uzanacak yer de yok ((

kızlar az da olsa bel ağrısı olan var mı??.....ilk üc ay belirtilerinde pek görülmüyor sanırım.....internette baktım da.....4. aydan sonra olur falan diyor.......gerçi çok değil ama merak ettim aranızda azda olsa bel ağrısı olan var mı?

kelebek bana yardımcı olabilirsen çok sevinirim dediklerinin aynısını deniyorum 2 gündür ama olmuyor yapamıyorum(

canım son adet tarihini yazarsan sana çizelgeni hazırlarım sende profiline eklersin... ben her zaman nete giremiyorum ancak cvp yazabiliyorum...midem kötü biraz bide dün bide tansiyonum çıktı fırsat buldukça bakabiliyorum...

canım bende ara ara oluyor hatta kasık ağrısıda oluyor..doktora sordum bebek kendine yer açıyor..ağrı hissedersen işi gücü bırak dinlen dedi..bende ağrı olunca hemen gidip uzanıyorum iyi geliyor biraz..sende kendini çok yorma dinlenmeye çalış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…