Canımm yaaa bizim bebeklerimizin gaz problemi az olsUN uyku problemleride hiç olmaz inşallahhhhhh
Çok uslu olsunlar bizi üzmesinler uykusuz bırakmasınlarr
Ben çok uykucuym ama naparım sonraaa
Arkadaşımın bebeği 4 aylık gece saat 2 de bi uyanıyrmuş
Sabaha kadar uyumuyrmşşş
Dr.bunun gecesi gündüzüne karışmış demş
Bide böle olurlarsaa sabah ta işe gitmek zorunda olucazzz naparızzzzz
Kızlar herkese iyi geceler
Ben ayrılmak zorundayımmm
Eşim kızıyorrrr Radyasyona maruz kalıymuşummm da falan daaaa
Yarın görüşürüzzz
Umarım yarın hepimiz ve bebişlerimiz için iyi bir gün olurrrr
Diyet bisküvi, sunta :) bunları yiyorum sık sık. Ama leblebi iyiyse onu aldırayım eşime. Üzülüyorum hiçbişey yiyemediğim için. Allahtan ilk 12 hafta bebek bizden beslenmiyor.
Yaa ben bir günde 4.5 -5 litre su içerim. Gece baş ucumda 1 litre suyla uyurum çünkü susadığım için uyanıyorum ve bazen o bir litre yetmez. Ama yine tuvalet problemi var yine var.....
Biliyormusun canım suyun kokusundan bile midem bulanıyoooooo
İçemiyrm Günde ancak yarım litre malesefffff
İçmem gerektiğini biliyrmm amaaaaaaa
Sorma canım. Eşim bebek boğulcak diye dalga geçiyor. Ama çocukluğumdan beri böyleyim. Defalarca dr. a gittim benim problemim ne neden çok su içiyorum diye, bütün testlerim normal çıkınca "devam et istiyor demekki buna alışmış, çok iyi bir sey yapıyorsun" dediler. Ben de içiyorum.
zeytinyagi tuketmelisin bolbol. bolbol zeytinyagi tuketmelisin ama sen normal yemek de yemiyordun hatirladigim:44:
sizler sanslisiniz, anneleriniz yaninizda olacak muhtemelen, annem yasi itibariyle bu kadar uzun yolculuga cikamaz, kardeslerim de hepsi cok yogun bir doneme denk geliyorlar...ben doguma bile yalniz girecegim,burada cok arkadasim var ama sonucta cok ozel bir an ve sonucta sadece dostum diyebilecegim kisiler ya da ailemden birilerinin girmesine musade edebilirim. esimin de doguma girmesini istemem, kapida bekler, ama dogum aninda basucumda olacak kimse olmayacak
evde de tek basima bakmak durumundayim, daha once bebek alti degistirilirken gormedim bile diyebilirim
ustelik dogumdan iki ay sonra Turkiye'ye gelmek istiyorum, umarim basacikabilirim
tanidiklar dedigim okuldan arkadaslar ya da esimin arkadaslari. dogum anini paylasacak kadar samimi degiliz kimseye, kendi halinde bir dunyamiz vardi...bebek dogunca ne giydirili onu bile bilmem. usuyup usumedigini nasi anlarimseni en iyi ben anlarim sanirim :)
senin yine amerikada tanidiklarin varmis. benim esimden baska kimse yok. buraya geleli daha 5 ay oldu cunku. Allah yardimcimiz olsun
bir de beni düşünün kızlar eşim askere gidiyor 2yaşında kızım var eşim doğumda yok annem yeni evlendi gelmiyor bıle o zaman nasıl gelecek kaldım bir başıma ve benim bulantı kusma 9ay sürüyor halinize şükredin kızlar eşiniz yanınızda . Zaten bebeğiniz sizi 9ayda hazırlıyor uykusuzluga vs. Bebeğiniz gelince onlar o kadar tatlı gelecekki.hatta uykunuz kaçacak onu izleyeceksiniw.
ay bak ağlattın beni akşam akşam.belki bana öyle geliyor hormonlardan dolayı ya da gerçekten öyle bilmiyorum ama yeni eşi kadar değerim yok gibi ya. Canım etli sarma istiyor ve 2haftadır ama halim yok bir gelip yapmadı çok koydu bu bana. Bunları yazarken bıle utanıyorum özür dilerim.
ay bak içimi rahatlattın bana öyle geliyordur di mi o kadar zor geliyor ki bu hamileligim bir de zor geçiyor kızım ile gonlunce oynayamiyorum ya çok fena yaptı psikoloji mi allahtan eşim 2ay daha burda nisana kadar o var o zaman ruh hali değişiyor olumlu düşünüyorsun
Kabızlık problemi olan arkadaşlar benim yapmadığım kalmadı incirmi kayısı mı zeytinyağı bile içtim malesef...
9. haftada kendiliğinden geçti...
posalı meyveler ye.bol bol su iç.aynı sorun bendede vardı.rahatım şu bi kaç gündür.
kelebek bana yardımcı olabilirsen çok sevinirim dediklerinin aynısını deniyorum 2 gündür ama olmuyor yapamıyorum(
kızlar az da olsa bel ağrısı olan var mı??.....ilk üc ay belirtilerinde pek görülmüyor sanırım.....internette baktım da.....4. aydan sonra olur falan diyor.......gerçi çok değil ama merak ettim aranızda azda olsa bel ağrısı olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?