2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ewt soktayımmmmmm.. benden once dogurduu zıllı elıfımm sende elını cabuk tut annemm cemree yanlız kalmasın

Kız öyle deme, vaktinde saglıkla gelsin elif ve tüm kuzular.Artık hepimiz sabırsızlanmaya basladık ama ne kadar kalsalar içerde kar onlar için..Çıkınca allah korusun bi rahatsızlığı olursa o şekilde beklemek daha zor...

canım çok sevindim. çok duygulandım. kulübümüzün ikinci bebeği sanırım.. güle güle sağlıkla büyütün inş. cemreni öp bizim için. bizede dua et sağlıkla gelsin bizim miniklerimizde..

kızlar benim göğüslerin çok kaşınıyorrrr
annem dolmaya başladığı için kaşınıyor dedi
sizler yaşıyomusunuz bunu
benımde ole cnm kasınıoo ..sutlenıyoruz galıbaa
ya benim hiç sütüm falan gelmiyor göğüslerim bile doğru düzgün büyümedi. sütüm olmayacakmı acaba? bide 2 tane bebişim olacak:18:
olur cnm yaa telas yapmaa yetmezsede mama yerler 2 bebek cunkıı .. dusunseenee ıkı memende ıkı bebekk ne tatlı olurlarr.. ıns sagsalım bıgelsınlerde...
benımde vajınamm agrıo cnm dr normaldedı
kızlar bu topiğin 3. bebişi dimi?
4 . bebek olduu
şükriye, sibel ve diğer kızlar okuyunca çok şaşıracaklar gelseler de okusalar minnakın geldiğini
ewt cnm cok sasırdım
bence de suksuk okuyunca şok olucak
ayy tskler kızlarr sokk etmeyı basardı zevzekcım saolsunn
yapmış bile bebiş 5 günlük bile olmuş...

Jetgillerden tugbaaa ve cemresiii
cok guldum bunaaa

nst ye aç karınla gitme.ben nstden yarım saat önce çikolata yedim öyle çektim.çünkü anne aç olunca bebeğin hareketleri azalıyor.zaten nstde de bebeğin hareketleri kalp atışı ve sancıya bakıyorlar.doğru sonuç alabilmek için çikolatasız gitme canım.bi de eğer yakınlarda sağlık kuruluşu varsa sen günlük takip ettir tansiyonunu[/QUOTE]
bende oleyapıyorum canımmmmmmmmmmmmmmmm
sen ne zaman gidecen dr. ikinci sen olmayasın siz ana kız pek bi acelecisiniz.
salı gunuu gerı donmezsem sıze bılınkı dogurdummm:18::18::18::18::18:
ıns zamanında gelırler cnmm.. saka bıyanadaa saglıklı dogarlar ınss..
canım çok sevindim. çok duygulandım. kulübümüzün ikinci bebeği sanırım.. güle güle sağlıkla büyütün inş. cemreni öp bizim için. bizede dua et sağlıkla gelsin bizim miniklerimizde..
4 bebısımızz bı lıste yapalım artık kuzulara..doguran dogurana baksanaa

içimm bı hos olduuu kalp carpıntım benımde oluoo sıksık ıns onemlı bısey deıldır salı gunu gelsede dr gıtsemm..:26::26::26::26:

cnm benim gözünaydın. allah analaı babalı büyütsün. ayyy çok heyecanlı....mis kokulu bebişinle tez zamanda evinize döneceksiniz inşallah....
kızlar benim göğüslerin çok kaşınıyorrrr
annem dolmaya başladığı için kaşınıyor dedi
sizler yaşıyomusunuz bunu
benimde çok kaşınıyor. benim doldu sanırım. yaklaşık 2 aydır falan geliyor sıvı.hatta kıyafetim ıslanıyor.
kasıklarım avjinam bacak aralarım inanılmaz ağrıyor. yatktan kalkarekn falan çok zorlanıyorum. doktor normal dedi.

özel hastaneden aldım. bir sorun olmaz merak etme bence. ama illa garanti olsun diyorsan için rahat etmiyorsa git devlete.

ayy canım tüylerim diken diken olduuuuu çoook sevindim yaaaa. ALLAHIM analı babalı büyütsün ayy nasıl mutlu oldum anlatamammmm sanki yıllardır birbirimizi tanıyo gibiii.. hemen çıkar küvözden anasına kavuşur sabırsız cemremizz....
hoşgeldinnn CEMREEE:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

emir güzel isim canım benim yigenimin adıda emir alp

ayyyy allahım çok sevindim hayırlı olsun canım allahım yaaa inanmıyorum inş.kuvezdende biran önce çıkar tam kavuşursun cemrene kilosuda çok iyi maşallah allah analı babalı büyütsün

seni çok iyi anlıyorum. benin kedim yok ama arkdaşım evdeki iki kediyle bebeğii büyütt. dediğin gibi kontroller vs yaplılınca hiç bir sıkıntı yok, evc,l hayvanla büyüen çocuklarıb bağışılkığı da iyi olur.
o arakdaşım da gene snein gibi 10 küsür yıllık kedisni hastalıktan yaşılılıktan ötürü kaybetti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…