heh suksuk gelmiş şimdi şok olmuştur zevzekbayanı okuyunca
ewt soktayımmmmmm.. benden once dogurduu zıllı elıfımm sende elını cabuk tut annemm cemree yanlız kalmasın
ewt soktayımmmmmm.. benden once dogurduu zıllı elıfımm sende elını cabuk tut annemm cemree yanlız kalmasın
Selam kizlar inanmayacaksiniz ama ben dogum yaptim cemrem duramadi yerinde 01.08.2012 saat 14:30 da 2850 kg 47 cm olarak sezaryenle dunyaya geldi.suan melegim kuvezde genel olarak sagligi iyi cok sukur bu hafta icinde cikicak yavrum.ulen ikiz annelerini bile solladim.goruyonuzmu...evde net yok giremiyorum o yuzden sonra dogum hikayemi yazicam.bunlari yazdigima bile inanamiyorum hala soktayim.bebegimi cok ozledim kizlar dua edin bu hafta ici cikarsinlar.dogumumda cok guzel gecti spinal sezaryen oldum bebegimin ilk sesini aglamasini duydum optum onu allahim oyle muthis bi duyguki anlatamam.ayni bana benziyor anasinin kopyasi cemrem.simdilik bu kadar yine girmeye calisicam opuyorum hepinizi dualarnizi eksik etmeyin
benımde ole cnm kasınıoo ..sutlenıyoruz galıbaakızlar benim göğüslerin çok kaşınıyorrrr
annem dolmaya başladığı için kaşınıyor dedi
sizler yaşıyomusunuz bunu
olur cnm yaa telas yapmaa yetmezsede mama yerler 2 bebek cunkıı .. dusunseenee ıkı memende ıkı bebekk ne tatlı olurlarr.. ıns sagsalım bıgelsınlerde...ya benim hiç sütüm falan gelmiyor göğüslerim bile doğru düzgün büyümedi. sütüm olmayacakmı acaba? bide 2 tane bebişim olacak:18:
benımde vajınamm agrıo cnm dr normaldedıGünaydın hanımlar.. Geceden beri döön dönn ya sinir oldum zaten ağırım dönemyorum karnım kasılıyor sinirlerim bozuldu gittim kolktukta yattım abuks abuk rüyalar gördüm 10 dakkada bi uyanırıyorum ya artık uyuyamıyorumkızım dün gece kasıldı dedim ya ondan beri uyuyo herhal pek bi ses seda yok. bekliyim biraz daha olmazsa doktoru ararım.
Bi de hanımlar sabahları kalkarken kasıklarım vajinam acıyo. sizdede var mı bu durum?
4 . bebek olduukızlar bu topiğin 3. bebişi dimi?
şükriye, sibel ve diğer kızlar okuyunca çok şaşıracaklar gelseler de okusalar minnakın geldiğini
bence de suksuk okuyunca şok olucak
cok guldum bunaaayapmış bile bebiş 5 günlük bile olmuş...
Jetgillerden tugbaaa ve cemresiii
Selam kızlarrr
dermet seni bulmuşken sorayım hemen dün nstye girdim ben bebek biraz oynadı uykuya geçti nstdeki hemşire öyle söyledi yani doktora götürdüm sonucu o da bir daha çektir dedi nst dekiler yemek ye dediler neyse üstüste bir sürü şey yedim bizim inatçı hareket etmiyo hala sonra dondurma yedim ona tepki verdi tekrar nstye girdik bu seferde ordaki görevli kalp atışları çok hızlı dedi moralimi bozdu sonucu doktora götürdüm o sonuç fena değil dedi ama bu seferde o kadar stres bekleme ve yemek tansiyonumu yükseltti doktorda ona taktı takip edelim dedi salı günü tekrar nstye giricem tansiyona bakılacak şimdi bebeğin kalp atışlarının hızlı olması çokmu tehlikeli sen nstde böyle bir örnekler kar
şılaştınmı?
sen ne zaman gidecen dr. ikinci sen olmayasınsiz ana kız pek bi acelecisiniz.
Kız öyle deme, vaktinde saglıkla gelsin elif ve tüm kuzular.Artık hepimiz sabırsızlanmaya basladık ama ne kadar kalsalar içerde kar onlar için..Çıkınca allah korusun bi rahatsızlığı olursa o şekilde beklemek daha zor...
4 bebısımızz bı lıste yapalım artık kuzulara..canım çok sevindim. çok duygulandım. kulübümüzün ikinci bebeği sanırım.. güle güle sağlıkla büyütün inş. cemreni öp bizim için. bizede dua et sağlıkla gelsin bizim miniklerimizde..
cnm benim gözünaydın. allah analaı babalı büyütsün. ayyy çok heyecanlı....mis kokulu bebişinle tez zamanda evinize döneceksiniz inşallah....Selam kizlar inanmayacaksiniz ama ben dogum yaptim cemrem duramadi yerinde 01.08.2012 saat 14:30 da 2850 kg 47 cm olarak sezaryenle dunyaya geldi.suan melegim kuvezde genel olarak sagligi iyi cok sukur bu hafta icinde cikicak yavrum.ulen ikiz annelerini bile solladim.goruyonuzmu...evde net yok giremiyorum o yuzden sonra dogum hikayemi yazicam.bunlari yazdigima bile inanamiyorum hala soktayim.bebegimi cok ozledim kizlar dua edin bu hafta ici cikarsinlar.dogumumda cok guzel gecti spinal sezaryen oldum bebegimin ilk sesini aglamasini duydum optum onu allahim oyle muthis bi duyguki anlatamam.ayni bana benziyor anasinin kopyasi cemrem.simdilik bu kadar yine girmeye calisicam opuyorum hepinizi dualarnizi eksik etmeyin
benimde çok kaşınıyor. benim doldu sanırım. yaklaşık 2 aydır falan geliyor sıvı.hatta kıyafetim ıslanıyor.kızlar benim göğüslerin çok kaşınıyorrrr
annem dolmaya başladığı için kaşınıyor dedi
sizler yaşıyomusunuz bunu
kasıklarım avjinam bacak aralarım inanılmaz ağrıyor. yatktan kalkarekn falan çok zorlanıyorum. doktor normal dedi.Günaydın hanımlar.. Geceden beri döön dönn ya sinir oldum zaten ağırım dönemyorum karnım kasılıyor sinirlerim bozuldu gittim kolktukta yattım abuks abuk rüyalar gördüm 10 dakkada bi uyanırıyorum ya artık uyuyamıyorumkızım dün gece kasıldı dedim ya ondan beri uyuyo herhal pek bi ses seda yok. bekliyim biraz daha olmazsa doktoru ararım.
Bi de hanımlar sabahları kalkarken kasıklarım vajinam acıyo. sizdede var mı bu durum?
çalışan ve doğum raporu alan arkadaşlar raporunuzu özel hastanedenmi devlet has. mi aldınız
ben 30. hafta dolunca çarşamba günü doğum raporumu alıcam özelden alıcam ama doğumu devlette düşünüyorum sorun yaşarmıyımmmmm
slmmm hg cnmm.. emırr gusel ısım ılla 2 ısımmı dusunuyosun pekı.. benımde esım kalkıo shuraa bende ona hazırlıyorum sofrayı.. bende tutamıyorum ama esım ıcın kalkıyorum sımdılık hersey yolunda cnm sancılarım ve sırt agrılarım varr.. oda olucak .. sennın nasıl gecıoo
Selam kizlar inanmayacaksiniz ama ben dogum yaptim cemrem duramadi yerinde 01.08.2012 saat 14:30 da 2850 kg 47 cm olarak sezaryenle dunyaya geldi.suan melegim kuvezde genel olarak sagligi iyi cok sukur bu hafta icinde cikicak yavrum.ulen ikiz annelerini bile solladim.goruyonuzmu...evde net yok giremiyorum o yuzden sonra dogum hikayemi yazicam.bunlari yazdigima bile inanamiyorum hala soktayim.bebegimi cok ozledim kizlar dua edin bu hafta ici cikarsinlar.dogumumda cok guzel gecti spinal sezaryen oldum bebegimin ilk sesini aglamasini duydum optum onu allahim oyle muthis bi duyguki anlatamam.ayni bana benziyor anasinin kopyasi cemrem.simdilik bu kadar yine girmeye calisicam opuyorum hepinizi dualarnizi eksik etmeyin
suksukkk sende mi salı gidiyorsun doktora bende salı günü 11.30 da gidicem çok heyecanlıyımmm:52
bende salı gidiyorum saat 09:00 da randevum kızımı çok özledim salı oluversin:=))))))
suksukkk sende mi salı gidiyorsun doktora bende salı günü 11.30 da gidicem çok heyecanlıyımmm
Buradaki arkadaşlardan degil de etrafımdan cok ciddi tepkiler alıyorum aslında.Kedim kanser dediğimde "hadi yaa kemoterapiye başlayalım bari" diye dalga geçen insanlar gördüm.Hayvan ya nasıl olsa! Ölmek için ya da işkence edilmek için yaratılmış sanki..Benim 3 tane kedim var.Hamile oldugumu öğrendiğim anda tüm çevrem "eee kedileri atarsın artık" diye söylenmeye basladı..Artık onlara cevap bile vermiyorum.Her gittiğim yerde "ee bebek gelince kediler ne olacak " diye benimlel tartışmaya giren insanlarla görüşmüyorum bile.Cahil degilim, çok sükür bebeğim için neyin iyi neyin kötü olacağını biliyorum.Eşim de bu konuda çok tedbirli oldugu için çok araştırdık.Birçok doktora sorduk.Dediğin gibi sadece toxoplazma bagısıklığına bakıldı ekstradan.Ama kimseye anlatamıyorum.Aşılı hayvandan zarar gelmez.Aksine biz ona bişiler bulaştırıyormusuz. Tabiki hijyenine cok dikkat edicez. Ayrıca uzmanlar evcil hayvanlarla büyüyen cocukarın bagısıklık sistemlerinin daha güçlü oldugunu söylüyor.Herkes istediğine inanmakta serbest. ben kedilerimle cok mutluyum. Etrafımdaki bir çok insan görünümlü yaratıktan çok çok daha değerliler benim için. Hassasiyetin için teşekkür ederim.İnsallah dualarımız kabul olur.Kedim su anda veteriner gözetiminde.Yarın ameliyat olacak.O benim için sadece bir hayvan degil.Ben onunla 13 yılımı paylastım. evinde bir canlı besleyen herkes benim ne demek istediğimi cok iyi anlayacaktır.
Suksukcum senin de kötü bir niyetin olmadıgını ben biliyorum. Macpro arkadasım da benim gibi etrafın tepkilerinden cok bunaldıgını düşünüyorum.Sürekli kendimizi, fikrimizi savunmaya calısmaktan helak oluyoruz.İnsanlar bu konuda bazen cok anlayısız olabiliyorlar.
suksukkk sende mi salı gidiyorsun doktora bende salı günü 11.30 da gidicem çok heyecanlıyımmm:52
bende salı gidiyorum saat 09:00 da randevum kızımı çok özledim salı oluversin:=))))))
ewt cnm benımdee 2 dee :))
ayyy hadi bakalım herkeslerden güzel haberler gelsin inşallah
ayyy hadi bakalım herkeslerden güzel haberler gelsin inşallah
ıns canımm 2 gun ses cıkmazsaa bılınkı dogurdummmmmmmmm
ıns canımm 2 gun ses cıkmazsaa bılınkı dogurdummmmmmmmm
dur kıss sende diye diye doğurcan heee
içimm bı hos olduuu kalp carpıntım benımde oluoo sıksık ıns onemlı bısey deıldır salı gunu gelsede dr gıtsemm..:26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?