bende zevzekten sonra korkmaya başladım yaaaa.çantamı hazırlayım dedim .bebişinkiler tamam ama kendime hiç bişey almadımmmm. bi yandan da harıl harıl bebek şekerlerine bakıyorum ayyyy
Pijamalarını falan tamamlaman lazım artık. Zaman çok yaklaştıı :)
Ben bebeğe bir sürü şey aldım. Ama bilmiyorum ki ya yetmezse diye düşünüyorum hep.
Kendime de bi lohusa tacıyla bir çift terlik alıcam bitecek..
senmısın hazırlayamayann ...artık hazırlıkları tamamlayın kızlarr bebelerın şakası yokk hıcc gordugunuz gıbıı..
canım bi iki tane çorap koy istersen patiklinin üstüne giydirirsin ayakları ilk etap üşürmüş ya hani o yüzdenn...kızlar bugün çantamızı hazırlamaya başladım.battaniye,iki takım hastane çıkışı atlet ,don ağız silme bezi,çorap almadım patikli olduğu için zıbınlar.ıslak mendil bebek bezi koydum şimdilik.kendim içinde sadece havlu ,ped ve çorap koydum.daha gecelik bilem almadım.siz ne koydunuz çantalara.zevzek yardımmmm
al bendende o kadar heheEylül anneleri doğurmaya başlamış ben hala gezme peşindeyim. Dün gene denize gittim. Artık doktora hastane çantasıyla değil plaj çantasıyla gidicem galiba..
Ama artık gitmem korktum Vallahi.:18::18::18:
ayy hep şoka girdik hehezevzek kız şoktayım şimdi okudum hayırlı olsun canım şokum geçsin yorum yapacağım ama biraz zamana ihtiyacım var Allah Allah
kucak dolusu sevgiler sağlıklar sana ve kuzumuz cemreme
geçen gün sen doğurcan zannettik bak ummadık taş baş yararmış hehe bizden önce pırtlattı zevzeksabah kalktım pcyi elime aldım dedim ki şu bizim kızlara hava atayım 20lere düştüm diyesonra en son sayfaya geldim birde baktım ne göreyim zevzek doğurmuş aaa ben şoook ahanda böle oldum valla ayrıca kıskanmadım da değil ya bende kucağıma almak istiyorum artıkkkk çok bekletme bebem gel yaaa ama sağlıcakla
kız öyle deme mideme kramplar girdi heyecandan:18:çok geç kaldım galiba çantayıda daha bugün hazırlamaya kyuldum.hemencecik pijama ve iç çamaşırı almam lazım.tabi bide hasta bezimidir nedir ondan iğğğ adı bilem iğrenç
sabah kalktım pcyi elime aldım dedim ki şu bizim kızlara hava atayım 20lere düştüm diyesonra en son sayfaya geldim birde baktım ne göreyim zevzek doğurmuş aaa ben şoook ahanda böle oldum valla ayrıca kıskanmadım da değil ya bende kucağıma almak istiyorum artıkkkk çok bekletme bebem gel yaaa ama sağlıcakla
ayy vallahi öyle şükriyee bende yarın çıkıyorum eksikleri tamamlıyorum vee çantamı hazırlıyorummsenmısın hazırlayamayann ...artık hazırlıkları tamamlayın kızlarr bebelerın şakası yokk hıcc gordugunuz gıbıı..
Hasta bezi almadım ben.. Eltimle konuştuk dailk gün bebeğin bezlerinden bir tane taktım dedi. İkinci gün ped takmaya başlamış.
1 paket hasta bezini napıcaz sonraa
ben zaten heyecanlandım oğlumda bi yandan kaburgamı dürtüyor daha bi panik oldum.inanki şu anda ter attım heyecandanaz bi hava alam yoksa heyecandan doğuracam
bı havaanı al gell .. daha doguraana kadar cok hava alcaz bızzzbenım kızımda bugun bı hareketlendıı hıssettı galıba oda cemrecıgın geldıgını
mantıklıı:26: bebek bezi küçük değil mi ?
kız nefes alamıyom dedim sanaaaaşimdi heyecandan şuracıkta doğuracam
mantıklıı:26: bebek bezi küçük değil mi ?
merhaba kızlar biz iyiyiz epeydir giremedim inşallah herkez iyidir
kızlar dedem bi ara hastaydı onda varmış hasta bezi iki tane çarptım geldim ben koca paket almayayım diyeee.
birde yanılmıyosam ağustos annelerinde okumuştum depend alın demiş kullanışlı oluyomuş birde ondan alayım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?