2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bende zevzekten sonra korkmaya başladım yaaaa.çantamı hazırlayım dedim .bebişinkiler tamam ama kendime hiç bişey almadımmmm. bi yandan da harıl harıl bebek şekerlerine bakıyorum ayyyy

senmısın hazırlayamayann ... artık hazırlıkları tamamlayın kızlarr bebelerın şakası yokk hıcc gordugunuz gıbıı..

kız öyle deme mideme kramplar girdi heyecandan:18:çok geç kaldım galiba çantayıda daha bugün hazırlamaya kyuldum.hemencecik pijama ve iç çamaşırı almam lazım.tabi bide hasta bezimidir nedir ondan iğğğ adı bilem iğrenç

senmısın hazırlayamayann ... artık hazırlıkları tamamlayın kızlarr bebelerın şakası yokk hıcc gordugunuz gıbıı..

ben zaten heyecanlandım oğlumda bi yandan kaburgamı dürtüyor daha bi panik oldum.inanki şu anda ter attım heyecandan az bi hava alam yoksa heyecandan doğuracam

canım bi iki tane çorap koy istersen patiklinin üstüne giydirirsin ayakları ilk etap üşürmüş ya hani o yüzdenn...
Eylül anneleri doğurmaya başlamış ben hala gezme peşindeyim. Dün gene denize gittim. Artık doktora hastane çantasıyla değil plaj çantasıyla gidicem galiba..
Ama artık gitmem korktum Vallahi.:18::18::18:
al bendende o kadar hehe gezerken doğurcam çanta fln hazır değil oğlum çarşambaya kadar sabretsin sonra gelebilir
zevzek kız şoktayım şimdi okudum hayırlı olsun canım şokum geçsin yorum yapacağım ama biraz zamana ihtiyacım var Allah Allah
kucak dolusu sevgiler sağlıklar sana ve kuzumuz cemreme
ayy hep şoka girdik hehe
geçen gün sen doğurcan zannettik bak ummadık taş baş yararmış hehe bizden önce pırtlattı zevzek

Hasta bezi almadım ben.. Eltimle konuştuk dailk gün bebeğin bezlerinden bir tane taktım dedi. İkinci gün ped takmaya başlamış.
1 paket hasta bezini napıcaz sonraa

atamadnn haavanı yesınler senınnn .. sagsalım bı kucagımıza alsak bende sabırsızlanıyorum cokk buara cevremde herks doguruoo kuzenımm arkadaslarım fotolarını gordukcee aglıyorum ben nezman kucagıma alıcam dıee...

ayy vallahi öyle şükriyee bende yarın çıkıyorum eksikleri tamamlıyorum vee çantamı hazırlıyorumm
bi heyecan sardı yaaa korku mu desek şunun adına yoksaa:18::18::18::18:

ben zaten heyecanlandım oğlumda bi yandan kaburgamı dürtüyor daha bi panik oldum.inanki şu anda ter attım heyecandan az bi hava alam yoksa heyecandan doğuracam

bı havaanı al gell .. daha doguraana kadar cok hava alcaz bızzzbenım kızımda bugun bı hareketlendıı hıssettı galıba oda cemrecıgın geldıgını

merhaba kızlar biz iyiyiz epeydir giremedim inşallah herkez iyidir

kızlar dedem bi ara hastaydı onda varmış hasta bezi iki tane çarptım geldim ben koca paket almayayım diyeee.
birde yanılmıyosam ağustos annelerinde okumuştum depend alın demiş kullanışlı oluyomuş birde ondan alayım diyorum

benim çok acil pijama almam lazım.şimdi hiç bişey olmuyo diye eşimin atletiyle uyuyorum valla bu tembellikle hastaneyede öyle gidecem.dışarı çıkarsam akşam göğüs pedi,hasta bezi,kağıt havlu(çantada dursun) alayım.

ne fenasın kız dedenin hasta bezini çarpmışın sezeryanda aspiratörle rahim iyice temizlendiği için kanama pek fazla olmuyormuş.acep ped yeter mi ? sonra yetmezse aşkımı oraya buraya göndermeyim.bide hastane civarlarında çok pahalıya satıyorlar herşeyi.o yüzden şimdi alayım istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…