Yaaaaa daha bi kac hafta once catlaklardan dogum cantasindan sundan bundan soz ediyorduk.ne ccabuk doguma gectik
zaman cabuk gecıo sekerım
Zevzekcim gelsede bize sezeyani anlatsa azcik.korktugum kadar ko:18:ttumu acep.yada tavsiyeleri varmiii
sorma canım nasıl yaramaz ufaklıkk. ad çekermiş derler yaa ismi efe olan çocuklar heep yaramaz ne etsem adını mı değiştirsem neekorkma cnmm oraya tooplanmıstır solunaa uzan gecer ınss.. efemmızz cok yaramazz
evet canım kasılmalar başladııı artık geliyoo bebişlerr yavaş yavaaşSibelcim kasılmalar bendede var iki büklüm oluyorum hep sonlara yaklaştık normaldir herhalde..
ayyy valla iyi yapmışsın canım polisi aramaklaa böyle dengesiz çooookBu arada ben hic uyuyamadim... Tam uyuyacaktim gece 2 den beri afedersiniz itin biri arabayla bizim sitenin yolunda drift yapiyordu.. Sabah 6ya kadar dayandim ha durur ha duracak ha gitti ha gidecek diye... Tam yatiyorum cayir cayir lastik sesi.. Panik atak olucam baslarim dedim polisi aradim. Sikayet ettim.. Polise de aynen dedim "afedersiniz ama itin biri haplandi ki otlabdi mi alkolu mu bilmiyorum ama bizim sitenin onunde saat 2den beri tehlikeli sekilde drift yapiyor, ciyak ciyak sesten uyuyamiyorum, ayrica hamileyim ya stresten ya panik ataktan dogurucam simdi lutfen ekip yollayin" dedim.. Aradan bi 10 dk falan gecti tissssss polis gelince ses kesildi.. Ama kesin yakalayamadilar. Markete giderken gucenlige ugriycam bi de onlara firca kayicam. Tamam gorevleri siteyi korumak da e be insan evladi senin insanlik gorevlerin yok mu? Onunde manyaklar cayir cayir tehlikeli hareketler yapiyorlar bagiris cigiris hadi bana bisey olmaz ben 9. Kattayim da kendin icin de mi korkmuyorsun bi tutturamasa freni dalacak guvenlik klubesine... Ay bak yazarken yine sinirlerim zipladi....
Neyse dangalaklar sayesinde uyuyamadigimdan kocise mukellef bi kahvalti sofrasi hazirladim ise ugurladim(oruc tutamiyor malesef isinden dolayi) kaldik pitircigimla bas basaaaa.... Bugun kuzumun mobilyalarini tekrardan bi silicem yumosla az koku kaldi hem tozu alinkis olur hem de kokusu az daha gider...
Bizden boyle.. Atraksiyonlu ve sinir stres dolu bir geceydi yani
hem nasıl şaşırma vallaaa şoklardayımmşükriye, sibel ve diğer kızlar okuyunca çok şaşıracaklar gelseler de okusalar minnakın geldiğini
ayyy valla iyi yapmışsın canım polisi aramaklaa böyle dengesiz çooook
benimde öyle olur nedense yaaa zaten uyuyamıyoruz adam akıllı tam dalacakken bi fren sesi insanı korkutuyoo kalbi güm güm atıyoo bi daha yapmazlar inşallah yaaa..valla sorma canimya.. Ciddi ciddi panik ataklilar gibi kalbim geceden beri yavaslamamisti sabaha kadar sabrettim ama yoook.. Neyse.. Bakalim bu gece de bi yapsinlar da bu sefer plakayi gorebilirsem insallah alicam bugun goremedim...
Yaaaa... Cemre geldiyasimdi sanki patir patir herkes dogurcakmis gibi geliyo sanki her an aha biri daha dogurdu diye haber gelicekmis gibi geliyo
Selam kizlar inanmayacaksiniz ama ben dogum yaptim cemrem duramadi yerinde 01.08.2012 saat 14:30 da 2850 kg 47 cm olarak sezaryenle dunyaya geldi.suan melegim kuvezde genel olarak sagligi iyi cok sukur bu hafta icinde cikicak yavrum.ulen ikiz annelerini bile solladim.goruyonuzmu...evde net yok giremiyorum o yuzden sonra dogum hikayemi yazicam.bunlari yazdigima bile inanamiyorum hala soktayim.bebegimi cok ozledim kizlar dua edin bu hafta ici cikarsinlar.dogumumda cok guzel gecti spinal sezaryen oldum bebegimin ilk sesini aglamasini duydum optum onu allahim oyle muthis bi duyguki anlatamam.ayni bana benziyor anasinin kopyasi cemrem.simdilik bu kadar yine girmeye calisicam opuyorum hepinizi dualarnizi eksik etmeyin
canım doğum hikayesine yazmış memnun kalmış yani tuğba, spinal olmuş o....
Bende korkuyorum hepsindennnnn deeeeee:18::18::18::18:
Selam kizlar inanmayacaksiniz ama ben dogum yaptim cemrem duramadi yerinde 01.08.2012 saat 14:30 da 2850 kg 47 cm olarak sezaryenle dunyaya geldi.suan melegim kuvezde genel olarak sagligi iyi cok sukur bu hafta icinde cikicak yavrum.ulen ikiz annelerini bile solladim.goruyonuzmu...evde net yok giremiyorum o yuzden sonra dogum hikayemi yazicam.bunlari yazdigima bile inanamiyorum hala soktayim.bebegimi cok ozledim kizlar dua edin bu hafta ici cikarsinlar.dogumumda cok guzel gecti spinal sezaryen oldum bebegimin ilk sesini aglamasini duydum optum onu allahim oyle muthis bi duyguki anlatamam.ayni bana benziyor anasinin kopyasi cemrem.simdilik bu kadar yine girmeye calisicam opuyorum hepinizi dualarnizi eksik etmeyin
Eylül anneleri doğurmaya başlamış ben hala gezme peşindeyim. Dün gene denize gittim. Artık doktora hastane çantasıyla değil plaj çantasıyla gidicem galiba..
Ama artık gitmem korktum Vallahi.:18::18::18:
zevzek kız şoktayım şimdi okudum hayırlı olsun canım şokum geçsin yorum yapacağım ama biraz zamana ihtiyacım var Allah AllahSelam kizlar inanmayacaksiniz ama ben dogum yaptim cemrem duramadi yerinde 01.08.2012 saat 14:30 da 2850 kg 47 cm olarak sezaryenle dunyaya geldi.suan melegim kuvezde genel olarak sagligi iyi cok sukur bu hafta icinde cikicak yavrum.ulen ikiz annelerini bile solladim.goruyonuzmu...evde net yok giremiyorum o yuzden sonra dogum hikayemi yazicam.bunlari yazdigima bile inanamiyorum hala soktayim.bebegimi cok ozledim kizlar dua edin bu hafta ici cikarsinlar.dogumumda cok guzel gecti spinal sezaryen oldum bebegimin ilk sesini aglamasini duydum optum onu allahim oyle muthis bi duyguki anlatamam.ayni bana benziyor anasinin kopyasi cemrem.simdilik bu kadar yine girmeye calisicam opuyorum hepinizi dualarnizi eksik etmeyin
bende zevzekten sonra korkmaya başladım yaaaa.çantamı hazırlayım dedim .bebişinkiler tamam ama kendime hiç bişey almadımmmm. bi yandan da harıl harıl bebek şekerlerine bakıyorum ayyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?