2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

oy oy böyle bir haber alacağımı hiç tahmin etmiyordum ben yaa ay tugbaaa Allahım cnaım yaaa tekrar tekrar hayırlı uğurlu olsunnn

korkma cnmm oraya tooplanmıstır solunaa uzan gecer ınss.. efemmızz cok yaramazz
sorma canım nasıl yaramaz ufaklıkk. ad çekermiş derler yaa ismi efe olan çocuklar heep yaramaz ne etsem adını mı değiştirsem nee
Sibelcim kasılmalar bendede var iki büklüm oluyorum hep sonlara yaklaştık normaldir herhalde..
evet canım kasılmalar başladııı artık geliyoo bebişlerr yavaş yavaaş

ayyy valla iyi yapmışsın canım polisi aramaklaa böyle dengesiz çooook
şükriye, sibel ve diğer kızlar okuyunca çok şaşıracaklar gelseler de okusalar minnakın geldiğini
hem nasıl şaşırma vallaaa şoklardayımm
kkya girince böyle bi haber alacağım aklımın ucundan geeçmezdiii daha biz vardıkk ayool

B grubu streptokok enfeksiyonu testi
nedir bu yaa doktorum bana hiiç bahsetmediii tekrar kontrolede 37. haftada gitcemm yapacak mı kii
:44::44::44:

ayyy valla iyi yapmışsın canım polisi aramaklaa böyle dengesiz çooook

valla sorma canimya.. Ciddi ciddi panik ataklilar gibi kalbim geceden beri yavaslamamisti sabaha kadar sabrettim ama yoook.. Neyse.. Bakalim bu gece de bi yapsinlar da bu sefer plakayi gorebilirsem insallah alicam bugun goremedim...

Yaaaa... Cemre geldiya simdi sanki patir patir herkes dogurcakmis gibi geliyo sanki her an aha biri daha dogurdu diye haber gelicekmis gibi geliyo

benimde öyle olur nedense yaaa zaten uyuyamıyoruz adam akıllı tam dalacakken bi fren sesi insanı korkutuyoo kalbi güm güm atıyoo bi daha yapmazlar inşallah yaaa..
ayy evet heran biri daha doğuracak gibii.. ayy ben salı çarşamba temizliğimi yapayım park yatağını kurdurayım oğlumun birde çantamızı hazırlayalım öyle gelsin sabretsin bi beş gün dahaa sonra gelebilir oğluşumm...
maşallah cemre kızımız ikizlerimizi fln beklemedii

hanımlar biz geldiik mukabelemize gittik geldik ama hala zevzekciğimizin şokunu yaşıyorum.. maşallah ya sanki biri daha doğurdum dicekmiş gibi gliyo.. o malum günler gelmiş gibi...

geçmiş olsun canım... Allah analı babalı büyütsün... güzel bi ömrü olsun.... şaşırttın bizi :) inşallah en kısa zamanda da toparlarsınız ve evinize güzel güzel dönersiniz.

Hayırlı olsunn, Allah analı babalı büyütsün bebişini İnşallah kısa zamanda küvözde de çıkar evine gelir Cemrecik :)

kızlar bugün çantamızı hazırlamaya başladım.battaniye,iki takım hastane çıkışı atlet ,don ağız silme bezi,çorap almadım patikli olduğu için zıbınlar.ıslak mendil bebek bezi koydum şimdilik.kendim içinde sadece havlu ,ped ve çorap koydum.daha gecelik bilem almadım.siz ne koydunuz çantalara.zevzek yardımmmm

Eylül anneleri doğurmaya başlamış ben hala gezme peşindeyim. Dün gene denize gittim. Artık doktora hastane çantasıyla değil plaj çantasıyla gidicem galiba..
Ama artık gitmem korktum Vallahi.:18::18::18:

Eylül anneleri doğurmaya başlamış ben hala gezme peşindeyim. Dün gene denize gittim. Artık doktora hastane çantasıyla değil plaj çantasıyla gidicem galiba..
Ama artık gitmem korktum Vallahi.:18::18::18:

bende zevzekten sonra korkmaya başladım yaaaa.çantamı hazırlayım dedim .bebişinkiler tamam ama kendime hiç bişey almadımmmm. bi yandan da harıl harıl bebek şekerlerine bakıyorum ayyyy

zevzek kız şoktayım şimdi okudum hayırlı olsun canım şokum geçsin yorum yapacağım ama biraz zamana ihtiyacım var Allah Allah
kucak dolusu sevgiler sağlıklar sana ve kuzumuz cemreme

bende zevzekten sonra korkmaya başladım yaaaa.çantamı hazırlayım dedim .bebişinkiler tamam ama kendime hiç bişey almadımmmm. bi yandan da harıl harıl bebek şekerlerine bakıyorum ayyyy

Pijamalarını falan tamamlaman lazım artık. Zaman çok yaklaştıı :)
Ben bebeğe bir sürü şey aldım. Ama bilmiyorum ki ya yetmezse diye düşünüyorum hep.
Kendime de bi lohusa tacıyla bir çift terlik alıcam bitecek..

sabah kalktım pcyi elime aldım dedim ki şu bizim kızlara hava atayım 20lere düştüm diye sonra en son sayfaya geldim birde baktım ne göreyim zevzek doğurmuş aaa ben şoook ahanda böle oldum valla ayrıca kıskanmadım da değil ya bende kucağıma almak istiyorum artıkkkk çok bekletme bebem gel yaaa ama sağlıcakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…