kabızlık problemi olan arkadaşlar benim yapmadığım kalmadı incirmi kayısı mı zeytinyağı bile içtim malesef...
9. Haftada kendiliğinden geçti...
iyi akşamlar kızlarrrrr......bende de iki gündür biraz uzun süre oturunca bel ağrısı oluyor.....uzanma hissi oluyor.......yarın iş var napcam bilmiyorum .......uzanacak yer de yok((
kızlar gunaydın..dun gece kanamam oldu cok korkuyorum
ay bak ağlattın beni akşam akşam.belki bana öyle geliyor hormonlardan dolayı ya da gerçekten öyle bilmiyorum ama yeni eşi kadar değerim yok gibi ya. Canım etli sarma istiyor ve 2haftadır ama halim yok bir gelip yapmadı çok koydu bu bana. Bunları yazarken bıle utanıyorum özür dilerim.
kızlar gunaydın..dun gece kanamam oldu cok korkuyorum
kızlar adetten once kan testı yaptıranlar bana kan degerlerının kac cıktıgını ve kac gun once yaptırdıgınızı soylermısınız benım 2 gun once 130 cıktı doktor ıkız olabılır dedı telaslıyım cvp yazarsanız cok sevınırım. ÖNEMLİİİİİİ BEN TEK BEBEK İSTİYORUMMMM.
canım sakin ol çok ayakta kalma dinlen eğer kanaman çok değilse arada öyle kanamalar olabiliyormuş..benimde çok az olmuştu..yattım hep..ama sen yinede bi doktorunla görüş en kısa zamanda..geçmişolsun...
sakin ol cnm.doktorunu aradınmı?çokmuydu kanaman?
canım sakin ol çok ayakta kalma dinlen eğer kanaman çok değilse arada öyle kanamalar olabiliyormuş..benimde çok az olmuştu..yattım hep..ama sen yinede bi doktorunla görüş en kısa zamanda..geçmişolsun...
cnm cok tsk ederımmm..ılk defa oldu bole ya acık pembe rengınde bırkac damla...agrı falan yok ama ıcım hıc rahat deıl..ben gıdeyım dr a dımı yaa
hoşgeldiniz...
Ikiz olup olmadığını bilemem ama bir gebelik var şuanda sizde.
öyle deme rabbim 2 verirse 2 olur.elindekinide kaybedersin allah korusun.ikizse aldıracakmısınız?
Bide anlamadığım neden reglinizin geçmesini beklemeden test yaptırıyorsunuz biraz sabırlı olun hanımlar ya.
içinin rahat etmesi bakımında git bencede..benimde birkaç damla olmuştu..ama sonra devamı gelmedi öyle olunca gitmedim doktora korktum birazda..ilişkiden bende çekiniyorum bu yüzden..insan tedirgin oluyo ister istemez...
sartlar ne olursa olsunn bence ılk 3 ay ılıskı olmamalı hanı sakıncası yoktu benım bı sorunum yoktu ıste ne oldu ıse ılıskıden sonra oldu..dıkkat edın bence umarım benm ıcınde cıddı bı sorun yoktur..dua edın bana
kızlar çok kabızım, afdersiniz, demin zorla yaptım ama peçeteye kan geldi, korktum, sonuçta kan ordan (!)(yani diğerinden) gelmedi sorun oyktur demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?