2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

iyi akşamlar kızlarrrrr......bende de iki gündür biraz uzun süre oturunca bel ağrısı oluyor.....uzanma hissi oluyor.......yarın iş var napcam bilmiyorum .......uzanacak yer de yok ((

canım benim belimde ve özellikle sürekli oturunca ayağa kalktığımda belimden kalçama inen bi ağrım oluyo normaldir herhalde çünkü çok sorgulamıyorum ben bu normalmi şu normalmi diye herkesin hamilelik dönemi farklı çünkü

canım sen sıkma canını hormonlardan hep banada geliyolar ara ara benimde burada kimsem yokkimse gelip gidemiyo uzak...bende kendimi yalnız hissettiğimde oturup ağlıyorum..gerçi şu ara çok sulu göz oldum abuk sebeplerede ağlıyorumhormonlardan geçicek inşallah..aslında yalnız değiliz bebişlerimiz bizimle hep her saniyehep burda da dertlerimizi sorunlarımızı sevinçlerimizi paylaşıyoruz...eğer yakında olsaydık ben yapamasamda sana etli sarma bulup getirirdim...benimde canım bissürü şey istiyo ama napalım biraz sabır herşey bebişlerimiz için dimi..

kızlar adetten once kan testı yaptıranlar bana kan degerlerının kac cıktıgını ve kac gun once yaptırdıgınızı soylermısınız benım 2 gun once 130 cıktı doktor ıkız olabılır dedı telaslıyım cvp yazarsanız cok sevınırım. ÖNEMLİİİİİİ BEN TEK BEBEK İSTİYORUMMMM.

hoşgeldiniz...
ikiz olup olmadığını bilemem ama bir gebelik var şuanda sizde.
Öyle deme rabbim 2 verirse 2 olur.Elindekinide kaybedersin Allah korusun.İkizse aldıracakmısınız?
Bide anlamadığım neden reglinizin geçmesini beklemeden test yaptırıyorsunuz biraz sabırlı olun hanımlar ya
.

canım sakin ol çok ayakta kalma dinlen eğer kanaman çok değilse arada öyle kanamalar olabiliyormuş..benimde çok az olmuştu..yattım hep..ama sen yinede bi doktorunla görüş en kısa zamanda..geçmişolsun...

bencede sakın ol bebek yerlesırkende o olabılıyormus . Hem hepp dınlen bnm arkadasımda ole oldu 3 aylıkken ama sureklı yattı ıse gıdıosan gıtme bol boll dınlen cook gecmıs olsun ama ozellıkle soyluyorum sıkma canını bebek yerlesıyormus kız arkadasım adoktor oyle demıs hafıften olur demıs.

sakin ol cnm.doktorunu aradınmı?çokmuydu kanaman?

aradım cnm amelıyattaymıs yardımcısı da bı daha olursa gel dıyor benım ıcım hıc rahat deıl kendımı cok kotu hıssedıyorum sureklı kanamam oluyormus gıbı gelıyor(cok uzgunum ılıskı sonrası oldu bı de...benım hıc bı sorunum yoktu...bence ılk 3 ay kesınlıkle ılıskı olmamalı..dr a sordum bı de hıc bı sorun yok yok olabılır dedı.

canım sakin ol çok ayakta kalma dinlen eğer kanaman çok değilse arada öyle kanamalar olabiliyormuş..benimde çok az olmuştu..yattım hep..ama sen yinede bi doktorunla görüş en kısa zamanda..geçmişolsun...

cnm cok tsk ederımmm..ılk defa oldu bole ya acık pembe rengınde bırkac damla...agrı falan yok ama ıcım hıc rahat deıl..ben gıdeyım dr a dımı yaa

günaydın kızlar. 4 gündür raporluydum evde yatıyordum. Daha bugün işe geldim. Herşey yolundadır umarım

cnm cok tsk ederımmm..ılk defa oldu bole ya acık pembe rengınde bırkac damla...agrı falan yok ama ıcım hıc rahat deıl..ben gıdeyım dr a dımı yaa

içinin rahat etmesi bakımında git bencede..benimde birkaç damla olmuştu..ama sonra devamı gelmedi öyle olunca gitmedim doktora korktum birazda..ilişkiden bende çekiniyorum bu yüzden..insan tedirgin oluyo ister istemez...

amılyat olcaktım doktora hamıle olabılırım dedım oda kesın emın ol degerlerını getır dedı o yuzden erken yaptım testi arkadaslar

içinin rahat etmesi bakımında git bencede..benimde birkaç damla olmuştu..ama sonra devamı gelmedi öyle olunca gitmedim doktora korktum birazda..ilişkiden bende çekiniyorum bu yüzden..insan tedirgin oluyo ister istemez...

sartlar ne olursa olsunn bence ılk 3 ay ılıskı olmamalı hanı sakıncası yoktu benım bı sorunum yoktu ıste ne oldu ıse ılıskıden sonra oldu..dıkkat edın bence umarım benm ıcınde cıddı bı sorun yoktur..dua edın bana

haklısın canım bide beyler sabredebilse ...yoktur inşallah sen içini ferah tut..dualarımız seninle hayırlı haberlerini bekliyoruz...

kızlar çok kabızım, afdersiniz, demin zorla yaptım ama peçeteye kan geldi, korktum, sonuçta kan ordan (!)(yani diğerinden) gelmedi sorun oyktur demi

gebelikte kabızlık çok sık görülür arkadaşım. bi sorun yoktur imşallah. ki muhtemelen yoktur. ancak sinameki hariç bazı gıdalarla daha rahat olabilirsin. sinameki bağırsak zarını tahriş eder ve bu yüzden doktorlar tavsiye etmiyo. kayısı kurusu ve bal şerbeti falan dene.ılık su iç aç karnına sabahlar. iyi geliyo. geçmiş olsun

kızlar çok kabızım, afdersiniz, demin zorla yaptım ama peçeteye kan geldi, korktum, sonuçta kan ordan (!)(yani diğerinden) gelmedi sorun oyktur demi

hayır canım yoktur benden oradan hep geliyor yara oldu artık kabız olmasamda afdersin büyüğümü yapmak normal doğum gibi acılı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…