sartlar ne olursa olsunn bence ılk 3 ay ılıskı olmamalı hanı sakıncası yoktu benım bı sorunum yoktu ıste ne oldu ıse ılıskıden sonra oldu..dıkkat edın bence umarım benm ıcınde cıddı bı sorun yoktur..dua edın bana
Gunaydin guzel eylul anneleriiiii.ya ben 7+5 oldum bulantim falan baslamadi cok ilginc geliyor kizimda haafiften baslamisti 5 haftada 8 haftada siddetlenmisti.bulanti olmayincad endise ediyor insan elinde olmadan.dr kontrolumedde cok var daha offf.
sartlar ne olursa olsunn bence ılk 3 ay ılıskı olmamalı hanı sakıncası yoktu benım bı sorunum yoktu ıste ne oldu ıse ılıskıden sonra oldu..dıkkat edın bence umarım benm ıcınde cıddı bı sorun yoktur..dua edın bana
Gunaydin guzel eylul anneleriiiii.ya ben 7+5 oldum bulantim falan baslamadi cok ilginc geliyor kizimda haafiften baslamisti 5 haftada 8 haftada siddetlenmisti.bulanti olmayincad endise ediyor insan elinde olmadan.dr kontrolumedde cok var daha offf.
Kızlar cumartesi doktora gittim.Kesemizi gördük çok şükür.
5+3 üm bugün.Benim hesaplamama göre 6+4 ama doktora göre öyle.
Normal değilmi?
Kalp atışımızı göremedik ama henüz.
Ekim annesi olacağım ben.Ama bu topiği çok sevmiştim
cnm cok tsk ederımmm..ılk defa oldu bole ya acık pembe rengınde bırkac damla...agrı falan yok ama ıcım hıc rahat deıl..ben gıdeyım dr a dımı yaa
kızlar çok kabızım, afdersiniz, demin zorla yaptım ama peçeteye kan geldi, korktum, sonuçta kan ordan (!)(yani diğerinden) gelmedi sorun oyktur demi
cnm benim onceden dusugum oldu hamile kalirsam asla 3ay yapmicaz demistik ama ilk evlilik yil donumumuzdu ve yaptik.. 3 kere iliskide bulunduk ama korktugumuz icin esim tam olarak zorlamadi, sanirim boylesi sorun olmuyor..
Lekeler icinde sancin yksa telaslanma cnm.. Benim bikere ufacik geldi doktora bile gitmedim allaha sukur iyi bebisim
kızlar çok kabızım, afdersiniz, demin zorla yaptım ama peçeteye kan geldi, korktum, sonuçta kan ordan (!)(yani diğerinden) gelmedi sorun oyktur demi
hayır canım yoktur benden oradan hep geliyoryara oldu artık kabız olmasamda afdersin büyüğümü yapmak normal doğum gibi acılı
Günaydın kızlar, 1 haftadır topiğe giremiyorum. işten güçten zaman bulamıyrm. geriye dönük 2-3 sayfa okuyabildim. ofisdeyim.cumartesi doktora gittim. 8+5 dedi minik kelebeğime. bugün tam 9 haftayız teyzeleri :) bebeğimin sağlığı çok iyi çok şükür. ama kesenin etrafındaki keseyi tutan sinirler güçlü değilmiş sanırım. kanaman var dedi. bende hayır kanama olmadı bende dedim. sana yansımaz içte var dedi. yani düşük tehliken var dedi. pruloton sanırım iğnenin adı. 3 tane yemiştim ilki düşük olduğu için, tedbir amaçlı. bunu görünce 2 tane daha verdi. bu iğne bebeğimi güçlendiricekmiş. kelebeğim bana sıkı sıkı sarılcakmış Allah ın izniyle. sizlerde kullanan varmı iğne ???
aradım cnm amelıyattaymıs yardımcısı da bı daha olursa gel dıyor benım ıcım hıc rahat deıl kendımı cok kotu hıssedıyorum sureklı kanamam oluyormus gıbı gelıyor(cok uzgunum ılıskı sonrası oldu bı de...benım hıc bı sorunum yoktu...bence ılk 3 ay kesınlıkle ılıskı olmamalı..dr a sordum bı de hıc bı sorun yok yok olabılır dedı.
kızlar gunaydın..dun gece kanamam oldu cok korkuyorum
ben iğne değilde progestan kullanıyorum canım. sabah bir akşam 2 fitil olarak kullanıyorum
Çok geçmiş olsun, bebişin sıkı sıkı tutunsın sana inşallah
kızlar bide hindistancevizi iyi geliyor..ben hem tazesini hemde kurutulmuşunu tükettim..onunla iyileşti ordaki yara..sizde deneyin ama hindistancevizini çok abartmayın bir zararı yok ama herşeyin fazlası zarar bence...ben günde 1 çay kaşığı yiyodum yetiyodu...
hindistan cevizi hiç yemiyorum :)
tahta gibi yaa evde nasıl kıracağım diye düşünüyorumnasıl yendiğini bilmiyom yanii
Sağol canım, cümlemizin Inş. progestanı da çok duydum. hangisi iyidir bilemiyorum. hala kızı var eşimin. oda hamileliğinde progestan kullanmış. benim doktorada gidelim istersen dedi. tedirgin görünce beni. birde çoğu kişi kan ilacı ve vitamin kullanmıyor. benim değerlerim çk iyi olduğu halde kesmedi doktorum. bebek senin kanını kullanıcak, sen ne yapacaksın ? kesmicez dedi. diğer doktora gitsem mi? acaba rapor mu alsam? kafam çok karışık...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?