2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Gunaydin guzel eylul anneleriiiii.ya ben 7+5 oldum bulantim falan baslamadi cok ilginc geliyor kizimda haafiften baslamisti 5 haftada 8 haftada siddetlenmisti.bulanti olmayincad endise ediyor insan elinde olmadan.dr kontrolumedde cok var daha offf.

Kızlar cumartesi doktora gittim.Kesemizi gördük çok şükür.
5+3 üm bugün.Benim hesaplamama göre 6+4 ama doktora göre öyle.
Normal değilmi?
Kalp atışımızı göremedik ama henüz.
Ekim annesi olacağım ben.Ama bu topiği çok sevmiştim

Cnm benim onceden dusugum oldu hamile kalirsam asla 3ay yapmicaz demistik ama ilk evlilik yil donumumuzdu ve yaptik.. 3 kere iliskide bulunduk ama korktugumuz icin esim tam olarak zorlamadi, sanirim boylesi sorun olmuyor..
Lekeler icinde sancin yksa telaslanma cnm.. Benim bikere ufacik geldi doktora bile gitmedim allaha sukur iyi bebisim

Gunaydin guzel eylul anneleriiiii.ya ben 7+5 oldum bulantim falan baslamadi cok ilginc geliyor kizimda haafiften baslamisti 5 haftada 8 haftada siddetlenmisti.bulanti olmayincad endise ediyor insan elinde olmadan.dr kontrolumedde cok var daha offf.

benim tek gün bile bulantım olmadı şükür, bende haline şükret

canımbenim çok geçmiş olsun, inşallah bi şey yoktur
panikleme bence
ama bi doktoruna görünn en azından için rahatlar
Bencede ilk 3 ay ilişki olmamalı sana katılıyrm
benimde böle bi deneyimim olmuştu insan pişmanlık duyuyor daha sonra haklısın
bunda eşimle korktuğumuzdan hiç ilişkiye girmedik
Sonuçta bebeklerimiz Allah a emanet

Günaydın
ne kadar şanslısın işte bulantın yok kusman yokk
ooooooooohhhhhhhhh keyfini çıkar valla

Gözün aydın canımm
Bence normal geç döllenme olabiliyormuş
ben kalp atışını 6+1 de duymuştum oda senin için erken
olsun sen yine bu topiğe uğrrarsınnnnn

cnm cok tsk ederımmm..ılk defa oldu bole ya acık pembe rengınde bırkac damla...agrı falan yok ama ıcım hıc rahat deıl..ben gıdeyım dr a dımı yaa

günaydın canım..geçmiş olsun öncelikle. ben ilk bebeğimi düşürdm. şimdi tekrar hamileyim. bugün tam 9 haftalık. seninle dün internette dolaşırken okuduğum birşeyi paylaşmak istiyorum. eğer kan rengi kan kırmızı ise korkun yazıyordu. açık pembe veya farklı bir renkse olabiliyor yazıyordu. sen dinlen. sakın yorma kendini sırt üstü yat canım. doktor bana seyrek dedi ilişki için. hafta bir gibi. ama biz yapmıyoruz. 4 ayın dolana kadar düşünmüyrm. sonrasında kocamı düşündüğüm için çok yavaş bir şekilde olursada olur.

kızlar çok kabızım, afdersiniz, demin zorla yaptım ama peçeteye kan geldi, korktum, sonuçta kan ordan (!)(yani diğerinden) gelmedi sorun oyktur demi

BENDE de yaklaşık 3 haftadır ne zaman büyüğümü yapsam gelio canımm
Bişey yoktur merak etme bence
kefir iç o beni birazda olsa rahatlatıo
bide saçma gelebilir ama benim
denemeye fırsatım olmadı
Maranki kabızlık için önermiş
bir parça pamuğu zeytin yağlayıp oaraya gece yatarken koycakmışsın
bağırsak onu sabaha kadar çekip yumuşayıp çıkarken zorlamayıp kanama yapmazmış

ya aslında bızde zorlamadık..tuvalete cıktıgımda bıkac damla aktı bır dahada olmadı..sancım falan yok ama kafama takıldı.ınsallah bı aksılık oolmaz

kızlar çok kabızım, afdersiniz, demin zorla yaptım ama peçeteye kan geldi, korktum, sonuçta kan ordan (!)(yani diğerinden) gelmedi sorun oyktur demi

sanmıyorum sorun olduğunu ilk zamanlar bende de olmuştu ama iyiyim şimdi...sabahları ılık ballı limonlu su iç iyi geilyor.birde bolbol sıvı tüket özellikle su..birde bi dahaki sefere çok zorlama doktorlar zorlamayı tercih etmiyorlar..hem senin için hem bebek için..

hayır canım yoktur benden oradan hep geliyor yara oldu artık kabız olmasamda afdersin büyüğümü yapmak normal doğum gibi acılı

kızlar bide hindistancevizi iyi geliyor..ben hem tazesini hemde kurutulmuşunu tükettim..onunla iyileşti ordaki yara..sizde deneyin ama hindistancevizini çok abartmayın bir zararı yok ama herşeyin fazlası zarar bence...ben günde 1 çay kaşığı yiyodum yetiyodu...

Günaydın kızlar, 1 haftadır topiğe giremiyorum. işten güçten zaman bulamıyrm. geriye dönük 2-3 sayfa okuyabildim. ofisdeyim.cumartesi doktora gittim. 8+5 dedi minik kelebeğime. bugün tam 9 haftayız teyzeleri :) bebeğimin sağlığı çok iyi çok şükür. ama kesenin etrafındaki keseyi tutan sinirler güçlü değilmiş sanırım. kanaman var dedi. bende hayır kanama olmadı bende dedim. sana yansımaz içte var dedi. yani düşük tehliken var dedi. pruloton sanırım iğnenin adı. 3 tane yemiştim ilki düşük olduğu için, tedbir amaçlı. bunu görünce 2 tane daha verdi. bu iğne bebeğimi güçlendiricekmiş. kelebeğim bana sıkı sıkı sarılcakmış Allah ın izniyle. sizlerde kullanan varmı iğne ???

ben iğne değilde progestan kullanıyorum canım. sabah bir akşam 2 fitil olarak kullanıyorum
Çok geçmiş olsun, bebişin sıkı sıkı tutunsın sana inşallah

kızlar gunaydın..dun gece kanamam oldu cok korkuyorum

Çok geçmiş olsun. Biz korkumuza kardeş kardeş yatıyoruz eşimle. Bir iki damlaysa iyileşebilir birsey olduğunu düşünüyorum. Doktorlar ciddiye alınacak kanamaların bir pedi doldurması gerektiğini söylüyorlar. Sen yine de görün doktoruna belki progesterona başlar. İşe gittin mi bugün? Evde dinlensen iyi olurdu. Bir de aklınd abulunsun banyo küvetine uzanmak ta ilişki gibi kanama başlatabiliyormuş. Ben artık duş alıp çıkıyorum.

ben iğne değilde progestan kullanıyorum canım. sabah bir akşam 2 fitil olarak kullanıyorum
Çok geçmiş olsun, bebişin sıkı sıkı tutunsın sana inşallah

Sağol canım, cümlemizin Inş. progestanı da çok duydum. hangisi iyidir bilemiyorum. hala kızı var eşimin. oda hamileliğinde progestan kullanmış. benim doktorada gidelim istersen dedi. tedirgin görünce beni. birde çoğu kişi kan ilacı ve vitamin kullanmıyor. benim değerlerim çk iyi olduğu halde kesmedi doktorum. bebek senin kanını kullanıcak, sen ne yapacaksın ? kesmicez dedi. diğer doktora gitsem mi? acaba rapor mu alsam? kafam çok karışık...........

hindistan cevizi hiç yemiyorum :)
tahta gibi yaa evde nasıl kıracağım diye düşünüyorum nasıl yendiğini bilmiyom yanii

bnde birazadan evimin yanındaki hastaneye gideceğim umarım her şey güzeldir
biraz geç gideyim hasta kalmasın diyorum

kahverngi lekelenmem vardı. Doktor 3 gün rapor yazdı bana, ayrıca bu dönem bulantı dönemleri neden sana ekstradan kan ilacı verdiki. Normalinde bulantılar kesildikten sonra verilir. Benimde kan değerlerim düşük ama henüz başlanmadı.Sen gittiğindede pek memmun kalmamıştın diye hatırlıyorum. Başka bir doktoru deneyebilirsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…