2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kızlar benim de bu sabah itibariyle bulantım başladı. İStifra etmedim şu ana kadar ama iştah sıfır... Elimde galeta oturuyorum.

anchusa cnm yazdım ama görmedin sanırım keseyi gördük
bide ekim annesi olacağım sanırım:)

slm kızlarr nasılsınız pek giremiyorum buraya çok yoğunum size bişey sorucam sadece bennmi yaşıyorum meraktayım yani yemek yedikden bi 15 dk sonra kendimi kötü hissediyorum halsizleşiyorum ağzımda acılaşıyor tarifi zor bi halim var yemek yemeyi sevmemeye başladım bunun için ama şükür bulantım yok binlerce kez şükürler olsun ilk bebeğimde çok olmuştu çünki zorluğunu iyi bilirim bende haftasonu bebeğimi görmeye gitmeyi düşünüyorum kalp atışını gördüm ama duymamıştım meraktayım ne durumda büyüdümü acaba büyük bi mucize gerçekten çok uzattım kusura bakmayın ama aklım burda

anchusa cnm yazdım ama görmedin sanırım keseyi gördük
bide ekim annesi olacağım sanırım:)

aaa yok görmedim.
hadi hayırlı olsun...sonunda sen de görebildin...zaten ekime sarkma ihtimali vardı. sen bırakma bu topiği .
benim de ekime sarkabilir bak...

Kızlar benim de bu sabah itibariyle bulantım başladı. İStifra etmedim şu ana kadar ama iştah sıfır... Elimde galeta oturuyorum.

kıyamam canım sana once bulantı ile baslıyor sonra mide bulantıları geliyor pesinden inş gelmez

merhaba hamişler nasılsınız ben kotu bir hafta sonu geçirdim malum mıdem hiç bir seyi kabul etmedi gonderdi tuzlu cubuk yiyorum o bile rahatlattamadı ilacımı almaya devam ediyorum artık

canım bende ara ara oluyor hatta kasık ağrısıda oluyor..doktora sordum bebek kendine yer açıyor..ağrı hissedersen işi gücü bırak dinlen dedi..bende ağrı olunca hemen gidip uzanıyorum iyi geliyor biraz..sende kendini çok yorma dinlenmeye çalış...[/QUOTE]

bir hafta bende işe gitmedim....bugün işe başladım ama şimdilik belim iyi.....inşallah iyi gider.....

selam kızlar naılsınız cumartesi doktordaydım bebişimi gördüm kalbi pıt pıt atıyor ama işin ilginç yanı bu bebeği çok istememe rağmen heyecanlanmadım ( kızımda mutluluktan uçardım saatlerce ultrason flimine bakardım 2.ciler böylemi oluyor acba

ya ben bir de tartıda bir kilo fazla çıktım 2 gü öncesine göre. çok da yemedim su mu topluyorum acaba?
dr bulantı için ilaç mı veriyor??

Ben de mutluluğumu çok abartmak istemiyorum, o yüzden duygularımı frenliyorum biraz. Sanırım ya kötü birsey olursa düşüncesi var bunun altında.

aaa yok görmedim.
hadi hayırlı olsun...sonunda sen de görebildin...zaten ekime sarkma ihtimali vardı. sen bırakma bu topiği .
benim de ekime sarkabilir bak...

yok cnm bırakmak istemiyorum zaten çok alıştım sizlere..
arada ekimede yazarım burayada devam her türlü:)
5+3 bugün kuzum

bende öyleyim canım ya 2. bebeğim benmde ilkinde gün sayardım dr a gitmek için sürekli dinlenirdim bunda umursamıyorum o derece yani amaaan ne bileyim işte 1. de hanyayı konyayı anladığımızdandır belkide :))))Allah bağışlasın bebeklermzi dünyanın en tatlı varlıkları tüm acılara değiyor bi gülüşleri hele anne demesi Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu

ya ben bir de tartıda bir kilo fazla çıktım 2 gü öncesine göre. çok da yemedim su mu topluyorum acaba?
dr bulantı için ilaç mı veriyor??

cnm kilonu kafana takma kusmaya baslarsan kilolar gidiyor zaten cok arkadasım var 4 kilo verenler var eger kotuysen veriyor ilaç

kızlar hepınıze cok tsk ederım...bır kere oldu kanama ondan sonra bısı yok..agrım falan da yok..ama baya baya pembe 2-3 damla aktı..drum bugun dogumu varmıs 1 den osnra gelır dedıler arıcam az sonra...ısdeyım sımıdlık fazla yormuyorum kendımı..cok kotu olursam eve kaacrım zaten..belkı rapor alırım bıkac gun..umarım bı sorun cıkmaz yaa

yok cnm bırakmak istemiyorum zaten çok alıştım sizlere..
arada ekimede yazarım burayada devam her türlü:)
5+3 bugün kuzum
ya dr bana hiç şu kadarlık demedi geç döllenme olduğunu nasıl anlıyorlar.
kötü düşünme, çok insan yaşıyor bunu. Dikkatli olacağız bu ilk aylarda. Bol bol dinlen.
cnm kilonu kafana takma kusmaya baslarsan kilolar gidiyor zaten cok arkadasım var 4 kilo verenler var eger kotuysen veriyor ilaç

teşekkür ederim gülpembe...

kızlar bugun bende ilk defe dr gıtcem kalbım pır pır çarşambadan beri kahverengı akıntım var kendım evde progestan basladım daha önce ıkı dusugum olunca bıraz tecrubem var ama kaygılarım ve stresım çok buda bana negatıf yansıyor ne olur dua edın bu sefer melegım tutunsun bana ıkı kızım ama ıkı yada uç hıç farketmıyor sankı ılk defa hamıleymiş gibi sevınç ve endıse duyosun

kızlar ben ultrason haftalarını anlamıyorum cumartesi doktora gittiğimde 7 +3 haftalık olması gerekiyordu ama ultrasonda 8+1 gözüktü bugün 8 + 3üm

kızlar ben ultrason haftalarını anlamıyorum cumartesi doktora gittiğimde 7 +3 haftalık olması gerekiyordu ama ultrasonda 8+1 gözüktü bugün 8 + 3üm

bebeğin 8+1 olması gereknşekilde yani önde gidiyo gayet normal bazen 8+3 diyelim7+5 gösterir bazen az bazen fazla normal ultrason cihazına görede değişir yanlız sat kaç bende 8+3üm bide nasıl baktılar üstenmi ben gitmedimm daha doktora

haberleri seyrettinizmi suda doğum artacakmış sgk hastanelere geri ödemesini yapıcakmış sezeryanın önüne bu yöntemle geçmeyi planlıyorlar

Benimde son satıma göre 6+4 görünüyor ama doktor farklı görüyor bugün 5+3 kızlar.
bilmiyorumki anchusa sanırım ultrason hesaplıyor demekki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…