anchusa cnm yazdım ama görmedin sanırım keseyi gördük
bide ekim annesi olacağım sanırım:)
Kızlar benim de bu sabah itibariyle bulantım başladı. İStifra etmedim şu ana kadar ama iştah sıfır... Elimde galeta oturuyorum.
canım benim belimde ve özellikle sürekli oturunca ayağa kalktığımda belimden kalçama inen bi ağrım oluyo normaldir herhalde çünkü çok sorgulamıyorum ben bu normalmi şu normalmi diye herkesin hamilelik dönemi farklı çünkü
kıyamam canım sana once bulantı ile baslıyor sonra mide bulantıları geliyor pesindeninş gelmez
merhaba hamişler nasılsınız ben kotu bir hafta sonu geçirdim malum mıdem hiç bir seyi kabul etmedi gonderdi tuzlu cubuk yiyorum o bile rahatlattamadı ilacımı almaya devam ediyorum artık
selam kızlar naılsınız cumartesi doktordaydım bebişimi gördüm kalbi pıt pıt atıyor ama işin ilginç yanı bu bebeği çok istememe rağmen heyecanlanmadım( kızımda mutluluktan uçardım saatlerce ultrason flimine bakardım 2.ciler böylemi oluyor acba
aaa yok görmedim.
hadi hayırlı olsun...sonunda sen de görebildin...zaten ekime sarkma ihtimali vardı. sen bırakma bu topiği.
benim de ekime sarkabilir bak...
selam kızlar naılsınız cumartesi doktordaydım bebişimi gördüm kalbi pıt pıt atıyor ama işin ilginç yanı bu bebeği çok istememe rağmen heyecanlanmadım( kızımda mutluluktan uçardım saatlerce ultrason flimine bakardım 2.ciler böylemi oluyor acba
ya ben bir de tartıda bir kilo fazla çıktım 2 gü öncesine göre. çok da yemedim su mu topluyorum acaba?
dr bulantı için ilaç mı veriyor??
canımbenim çok geçmiş olsun, inşallah bi şey yoktur
panikleme bence
ama bi doktoruna görünn en azından için rahatlar
Bencede ilk 3 ay ilişki olmamalı sana katılıyrm
benimde böle bi deneyimim olmuştu insan pişmanlık duyuyor daha sonra haklısın
bunda eşimle korktuğumuzdan hiç ilişkiye girmedik
Sonuçta bebeklerimiz Allah a emanet
günaydın canım..geçmiş olsun öncelikle. ben ilk bebeğimi düşürdm. şimdi tekrar hamileyim. bugün tam 9 haftalık. seninle dün internette dolaşırken okuduğum birşeyi paylaşmak istiyorum. eğer kan rengi kan kırmızı ise korkun yazıyordu. açık pembe veya farklı bir renkse olabiliyor yazıyordu. sen dinlen. sakın yorma kendini sırt üstü yat canım. doktor bana seyrek dedi ilişki için. hafta bir gibi. ama biz yapmıyoruz. 4 ayın dolana kadar düşünmüyrm. sonrasında kocamı düşündüğüm için çok yavaş bir şekilde olursada olur.
Çok geçmiş olsun. Biz korkumuza kardeş kardeş yatıyoruz eşimle. Bir iki damlaysa iyileşebilir birsey olduğunu düşünüyorum. Doktorlar ciddiye alınacak kanamaların bir pedi doldurması gerektiğini söylüyorlar. Sen yine de görün doktoruna belki progesterona başlar. İşe gittin mi bugün? Evde dinlensen iyi olurdu. Bir de aklınd abulunsun banyo küvetine uzanmak ta ilişki gibi kanama başlatabiliyormuş. Ben artık duş alıp çıkıyorum.
ya dr bana hiç şu kadarlık demedi geç döllenme olduğunu nasıl anlıyorlar.yok cnm bırakmak istemiyorum zaten çok alıştım sizlere..
arada ekimede yazarım burayada devam her türlü:)
5+3 bugün kuzum
kötü düşünme, çok insan yaşıyor bunu. Dikkatli olacağız bu ilk aylarda. Bol bol dinlen.kızlar hepınıze cok tsk ederım...bır kere oldu kanama ondan sonra bısı yok..agrım falan da yok..ama baya baya pembe 2-3 damla aktı..drum bugun dogumu varmıs 1 den osnra gelır dedıler arıcam az sonra...ısdeyım sımıdlık fazla yormuyorum kendımı..cok kotu olursam eve kaacrım zaten..belkı rapor alırım bıkac gun..umarım bı sorun cıkmaz yaa
cnm kilonu kafana takma kusmaya baslarsan kilolar gidiyor zaten cok arkadasım var 4 kilo verenler var eger kotuysen veriyor ilaç
kızlar ben ultrason haftalarını anlamıyorum cumartesi doktora gittiğimde 7 +3 haftalık olması gerekiyordu ama ultrasonda 8+1 gözüktü bugün 8 + 3üm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?