canım benim prolaktinim yüksek ve ben 1 yıl gebe kalamadım,tam 1yıl sonra tedaviye başlayacakken bebişim bana sürpriz yaptı bugün ilk doktor kontrolüm var kızlar dua edin prolaktin yüzünden 1 düşük daha yaşamayayım:-((
selam kızlar.. bugün 15:00 de randevum var doktor ile. sizin de dediğiniz gibi sanırım alttan muayene yapacak.. uff ben de çok sinir oluyorum buna ama napalım her şey bebişler için
benimde 3 te randevum şu alttan olayı beni rahatsız ediyor,çok sinir bişey ya)
papatya'cım aynı anlarda aynı stresi yaşıyor olacağız seninle :)
yok yaa olur mu ki anam olursa işte bu süpriz olur bizeya bide bişi sorcam boş gebeliği anlamak için illa keseyi görmek mi gerekiyo yani öncesinde kanda falan anlaşılmıou mu acaba her türlü olumsuzluğu düşünüyorum da umarım olmaz bi aksilik
hımssssss ikizlerini severim senin annesi ikizler mide bulantısı biraz daha fazla yaparmış:) şimdiden Allah kolalyık verisn
bendede hala yok dün doktora gıttım daha çok ufak dedi ultasonda bıle gorunmedı çok korkuyorum bebeğimi kaybedıcem diye haftaya yine çağırdı doktor sankı gunler geçmıcek gibi
merhaba güzel hamişler... nasılsınız??? benide celtvele ekler misiniz?? sat 1 aralık muhtemel d.tarihi 6 eylül :))
hoşgeldin serpil'cimm nasılsın???
hoşgeldin serpil'cimm nasılsın???
hoşgeldin canım ben de eskişehirli sayılırım.hangi doktora gittiğini yazarmısın? bebeişin hayırlı olsun bu arada.
teşekkür ederim canım benim
doktor tek kullanımlık ilaç vermişti içtim.inşallah geçmiştir.
canım 5-6 gün sonra alttan kese görünür.
merhaba kızlarr beslenme düzeninizi değiştirdinizmi ekstra dikkat etiiğiniz şeyler varmı
bengünlük süt tüketimimi arttırdım birde cevizi günlük tüketmeye başladımm
çalışan anneler öğlenleri ne yapıyorsunuzz yakında evden yemek getirmeye başlayacağım
merhaba canım..bende süt,yoğurt ve peyniri arttırdım mutlaka ceviz yememiz gerekiyormuş..ona da başladım
öğretmenim ben..öğle araları genelde sadece çorba içiyoruz..şuan böyle devam ediyorum çünkü hiç iştahım yok hatta öğrendiğimden beri kilo verdim..ama ilerleyen zamanlarda bende evden bişiler götürmeyi düşünüyorum
hiç korkma.. benimde ilk sefer görünmedi.. sonra iki kese birden göründü. :))
Araştırmalar, hamilelikte bulantı ve kusmayla karakteristik aşerme sendromunu yaşayan kadınların düşük yapma ihtimalinin çok düşük; aşerme sendromu yaşamayan hamilelerin ise, düşük yapma ve sakat bebek doğurma risklerinin oldukça yüksek olduğu da ortaya çıkarmıştır.
Yazının devamı için aşağıdaki linki tıklayın:
xxxxxxxxxxxx[/url]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?