2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bendede hala yok dün doktora gıttım daha çok ufak dedi ultasonda bıle gorunmedı çok korkuyorum bebeğimi kaybedıcem diye haftaya yine çağırdı doktor sankı gunler geçmıcek gibi

adet olacakmışım gibi ya bunlar normal mi kızlar,bide göğüslerim çok ağrıyor ya

selam kızlar.. bugün 15:00 de randevum var doktor ile. sizin de dediğiniz gibi sanırım alttan muayene yapacak.. uff ben de çok sinir oluyorum buna ama napalım her şey bebişler için

selam kızlar.. bugün 15:00 de randevum var doktor ile. sizin de dediğiniz gibi sanırım alttan muayene yapacak.. uff ben de çok sinir oluyorum buna ama napalım her şey bebişler için

benimde 3 te randevum şu alttan olayı beni rahatsız ediyor,çok sinir bişey ya )

boş gebeliği bilmiyorum ama ikizde değerler çok hızlı yükseliyor.

hımssssss ikizlerini severim senin annesi ikizler mide bulantısı biraz daha fazla yaparmış:) şimdiden Allah kolalyık verisn

evet yaa.. ben oğlumda yaşamamıştım böyle şeyler.. ama sağlıklı doğsunlar ben razıyım.

bendede hala yok dün doktora gıttım daha çok ufak dedi ultasonda bıle gorunmedı çok korkuyorum bebeğimi kaybedıcem diye haftaya yine çağırdı doktor sankı gunler geçmıcek gibi

hiç korkma.. benimde ilk sefer görünmedi.. sonra iki kese birden göründü. :))

kızlar benim göbeğim çok kaşınıyor siz de de böyle bişey var mı???

merhaba güzel hamişler... nasılsınız??? benide celtvele ekler misiniz?? sat 1 aralık muhtemel d.tarihi 6 eylül :))

hoşgeldin serpil'cimm nasılsın???

teşekkürler bende iyiyim çok şükür.. ufak ufak kasıklarımdaki ağrıyı saymazsak tabii.. buda normalmiş ben ilk çocukta hiçbişey anlamamıştım ama bu erken olmasına rağmen farklı.. aşermem bile şimdiden başladı :))))))

merhaba kızlarr beslenme düzeninizi değiştirdinizmi ekstra dikkat etiiğiniz şeyler varmı
bengünlük süt tüketimimi arttırdım birde cevizi günlük tüketmeye başladımm
çalışan anneler öğlenleri ne yapıyorsunuzz yakında evden yemek getirmeye başlayacağım

tatlım sende hoşgeldin aramıza..sağlıkla büyüsün inşallah bebişlerimiz..ben acıbademe gidicem..randevum 7 ocakta Hulusi Bey e aldım..ama ilk defa gidicem..açıkçası çok fazla bi bilgim yok tatlım..dr.dan gelince yazarım..inşallah ii geçer heyecanla bekliyorum..sen hangi dr u düşünüyosun peki???

merhaba canım..bende süt,yoğurt ve peyniri arttırdım mutlaka ceviz yememiz gerekiyormuş..ona da başladım
öğretmenim ben..öğle araları genelde sadece çorba içiyoruz..şuan böyle devam ediyorum çünkü hiç iştahım yok hatta öğrendiğimden beri kilo verdim..ama ilerleyen zamanlarda bende evden bişiler götürmeyi düşünüyorum

canımcım afiyet olsunnnn gayet güzelllll gidiyorsunnnn :)
çalışan bayan olunca sende dışarıdan yemek durumunda kalıyorsun ne fena( öğlenleri benimde tercihim genelde çorbaaa ama benimiştahım çok açıkDDD tırsıyorum kendimdenn günlük menümü yazmak isterdim ama sakıncalı biryer burası can falan çekerD yamziyim
hehe
evden getirmek sanırım güzel olurr zeytinyağlı sebze yemekleri ısıtma derdi yokk onları
kereviz,pırasa karnıbahar brokoli havuç haşlama falan arada getireibliriz değişik fikirleirniz olursaaa yazın kızlarrrr:)

Araştırmalar, hamilelikte bulantı ve kusmayla karakteristik aşerme sendromunu yaşayan kadınların düşük yapma ihtimalinin çok düşük; aşerme sendromu yaşamayan hamilelerin ise, düşük yapma ve sakat bebek doğurma risklerinin oldukça yüksek olduğu da ortaya çıkarmıştır.

Yazının devamı için aşağıdaki linki tıklayın:
xxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:

Ya korktum şimdi ben 5. haftamdayım ve aşermem pek yok sadece halsizlik var bu aşerme ne zamana kadar oluyo ilk aylarda başlarmış bende olmuyo pek gerçi yengemde olmadı maşallah kızı çok sağlıklı :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…