Hoş geldin canım. Allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin. Hamilelik nasıl gidiyor? Belirtin var mı? Doktora gittin mi? neler yaptın, ilaç kullanıyor musun. Seninle aynı günüm ben de :) Ben keseyi gördüm cuma günü. Bu cuma da inşallah kalp atışını duyucaz
Vaaay :) Harika bi haber. Çok sevindim senin adına. Maşallah maşallah
Tek yumurta ikizi mi, ayrı mı?
nadidem hayırlı olsuuunnn cook sewindim.....
bazılarınız dra gitmemiş kızlar erken daha dr için dimi?
ben haftaya gideyim diyorum ....5 haftalık olsun bari inşallah..
ayyy en güzel yaa :) maşallhhhhhhh
kan sulandırıcı iğne kullanan senmiydin canım üyeleri karıştırıyom da biri bnim kader ortağımdı kimdi onuarıyorum sorularım olur belki diye :))??
birde kan değerlerin nasıldı ikizde ??
ben bugün tekrar kan vrdim 850 çıktı
çarşamba gel alttan görünür dedi
alttan tehlikeli mi kızlar bileniinz var mı ben sanki öyle duymuştum
ay ay ay maşallahhh annesiiii:)) hayırlı olsunnnnnnnnnnn
ya benim çarşamba günü 41 di bugün 422 çok artmış sankianormal bi durum değildir umarım
Benim ilk kez bugün sabahtan beri mide bulantılarım başladı. Ayrıca ikizlerim biraz yaramaz çıktı, dr 1 hafta rapor verdi. Yatıyorum evde..
ikiz olmasın ?? :))
getirmeöyle şeyler aklınaaaaa çağırma olumsuzluklarııı canımyok yaa olur mu ki anam olursa işte bu süpriz olur bizeya bide bişi sorcam boş gebeliği anlamak için illa keseyi görmek mi gerekiyo yani öncesinde kanda falan anlaşılmıou mu acaba her türlü olumsuzluğu düşünüyorum da umarım olmaz bi aksilik
getirmeöyle şeyler aklınaaaaa çağırma olumsuzluklarııı canım
sen nekadar çok şey araştırırssan onunla sınanıyorsunnn boşver dşünmeee lütfen
Canım ben cuma günü gidip keseyi gördüm. 7,5mm olmuş. Resmini aldım :) Bu cuma da halp atışını görmeye çağırdı. İnşallah görücez. Sen gittin mi?
Bir de internetten okuduğuma göre kesenin boyutuna 30 ekleyip sonucu 7 ye bölünce bebeğin gerçek haftaı bulunuyormuş. Ona göre benim 7,5+30=37,5/7=5,5 haftalık oluyor. yaklaşık
bencede ya en güzeli öle yapmakrelaks olmak lazım relaks
evet kesinlikle katılıyorummm
benim bebik 1 yıl sonraa geldii bıdık:))
ama o ara içinde araştırmadığım şey kalmadı acaba prolaktinimmi yüksek dedim gittim prolaktin yüksek
okuyrum forumları üstümde uyguluyorum
sonra arkadaşımın yarası vardı
ona tkaıldım bende yara çıktı
tedavisi pehrizi falanDD
sonra tüpbebek aşılama ile ilgil bilgi topmaya bşalayacaktımki
kızdım kendimeee saçmalamaaaaa alala nerden çıkarıyorsunn dedim hayır kesinlikle okumuyorsun bununla ilgii forumları falan nettende bakmadım kesinliklee benim bebişim doğal gelecke ama zamanının Allah biliyor dedim kesinlikle içimeee doğmuyorr dedim inandırdım kendimi tüp bebekle ilgili hiçbirşey bilmiyorum uzak durdumm şükür çok şükür gerek kalmadı öyle birşeyelere
şimdi aklıma arada bebişle ilgili olumsuzluklar geliyor hayır diyorumm herşey yolunda gidecek Allahın izniyle diyip motive ediyorum kendimii
düşünmeyelimgüzle eşyler düşünelim hepbirlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?