merhaba kızlarr beslenme düzeninizi değiştirdinizmi ekstra dikkat etiiğiniz şeyler varmı
bengünlük süt tüketimimi arttırdım birde cevizi günlük tüketmeye başladımm
çalışan anneler öğlenleri ne yapıyorsunuzz yakında evden yemek getirmeye başlayacağım
merhaba canım..bende süt,yoğurt ve peyniri arttırdım mutlaka ceviz yememiz gerekiyormuş..ona da başladım
öğretmenim ben..öğle araları genelde sadece çorba içiyoruz..şuan böyle devam ediyorum çünkü hiç iştahım yok hatta öğrendiğimden beri kilo verdim..ama ilerleyen zamanlarda bende evden bişiler götürmeyi düşünüyorum
Çift yumurta sanırım. Cumartesi bir sorun var diye doktora gittim, ikiz olduğunu öğrendim. Dilimiz tutuldu, soru bile soramadık. :)) Cuma tekrar gideceğim. O zamana sorular.
teşekkür ederim.. Benim bir oğlum vardı 13 yaşında, ikizlerle beraber 3 çocuk annesi olacağım. :)) inanamıyorum..
merhaba güzel hamişler... nasılsınız??? benide celtvele ekler misiniz?? sat 1 aralık muhtemel d.tarihi 6 eylül :))
slm kızlarrr
nasılsınızz, ben dönem sonu yaklaştığo için baya yoğunum bu ararlar, son sınavları yapıtrm hazırla falan derken canım çıkıyor........
Bu arada teyzeleri biz dün kalp atışlarımızı gördük, duyamadık ama olsun zararlı oluyomuş galiba o aletle dinlemek....
Olsunn ben onada razıyımm allah ım kalp atışlarını daim etsinnnnn. ...(kalbi durucak die çok korkuyrm yinee)
dr. Söyledim bunu iyice paronaya bağlamışsın sen bunu olmadı riskli dönemi atlatana kadar her hafta gelirsin dedi
haftaya yine gitcemmmm
inanın o minicik kalbi o kadar güzel atıyo kiiiiiii darısı sizlerin başınaaaaa
hayırlı olsun canım.. Inşallah bizde o günleri görürüz.. Ben henüz keseyi bile göremedim.. Ben de öğretmenim. Aynı bende sınavlarla uğraşıyom.. şimdi kocacım sınav hazırlamama yardım edecek :)))
Canımmm inşallah sizler de görürsünüz bi tanemmm......Sen kaç haftalıksın ben 5+2 de keseyi gördm, 6+2 de kalp atışlarını
Size kolay gelsin tatlım hazırlaması neysede bide okuması yok muuu
bugün doktora gittim kızlar keseyi gördük,hayırlısıyla haftaya da bebişimi sonra da kalp attışımızı herşey çok güzel gidiyor şimdilik anlayacağınız
Araştırmalar, hamilelikte bulantı ve kusmayla karakteristik aşerme sendromunu yaşayan kadınların düşük yapma ihtimalinin çok düşük; aşerme sendromu yaşamayan hamilelerin ise, düşük yapma ve sakat bebek doğurma risklerinin oldukça yüksek olduğu da ortaya çıkarmıştır.
Yazının devamı için aşağıdaki linki tıklayın:
Hamilelikte Aşermek Anne Karnındaki Bebeği Koruyor | Eğitimci Anne
Slm kızlarrr
Nasılsınızz, ben dönem sonu yaklaştığo için baya yoğunum bu ararlar, son sınavları yapıtrm hazırla falan derken canım çıkıyor........
Bu arada teyzeleri biz dün kalp atışlarımızı gördük, duyamadık ama olsun zararlı oluyomuş galiba o aletle dinlemek....
Olsunn ben onada razıyımm Allah ım kalp atışlarını daim etsinnnnn. ...(kalbi durucak die çok korkuyrm yinee)
Dr. söyledim bunu iyice paronaya bağlamışsın sen bunu olmadı riskli dönemi atlatana kadar her hafta gelirsin dedi
Haftaya yine gitcemmmm
İnanın o minicik kalbi o kadar güzel atıyo kiiiiiii DArısı sizlerin başınaaaaa
Hoca hanımcanıım çook sevindim..sağlıkla büyüsün inşallah bebişlerimiztatlım bende öğretmenim bende sınavlarla uğraşıyorum bu aralar..aynen canım çıkıyo okulda tatilde dinleniriz inşallah..
Araştırmalar, hamilelikte bulantı ve kusmayla karakteristik aşerme sendromunu yaşayan kadınların düşük yapma ihtimalinin çok düşük; aşerme sendromu yaşamayan hamilelerin ise, düşük yapma ve sakat bebek doğurma risklerinin oldukça yüksek olduğu da ortaya çıkarmıştır.
Yazının devamı için aşağıdaki linki tıklayın:
Hamilelikte Aşermek Anne Karnındaki Bebeği Koruyor | Eğitimci Anne
Slm kızlarrr
Nasılsınızz, ben dönem sonu yaklaştığo için baya yoğunum bu ararlar, son sınavları yapıtrm hazırla falan derken canım çıkıyor........
Olsunn ben onada razıyımm Allah ım kalp atışlarını daim etsinnnnn. ...(kalbi durucak die çok korkuyrm yinee)
Dr. söyledim bunu iyice paronaya bağlamışsın sen bunu olmadı riskli dönemi atlatana kadar her hafta gelirsin dedi
Haftaya yine gitcemmmm
İnanın o minicik kalbi o kadar güzel atıyo kiiiiiii DArısı sizlerin başınaaaaa
merhaba kızlarr beslenme düzeninizi değiştirdinizmi ekstra dikkat etiiğiniz şeyler varmı
bengünlük süt tüketimimi arttırdım birde cevizi günlük tüketmeye başladımm
çalışan anneler öğlenleri ne yapıyorsunuzz yakında evden yemek getirmeye başlayacağım
Güzel anne adayları selam ederiim herkese
Bu topiği ilk ben açayım diye koşturdum ama maşallah taaa kasım ayından açılmış bile
içinize mi doğdu anacım?nasıl ayarlayıp,aralıkta hamiş oldunuz??
ben bu KKnın gediklisiyim,ilk bebeğime de burda yazarak hamile kaldım
2008 eylül annesiyim şimdide inşallah 2012 eylül annesi olacağım
duygularım çok karışık,nerden başlayacağımı bilemiyorum
2008 eylül anneleriyle çoook güzel paylaşımlarımzı,hatta buluşmalarımız oldu hala da oluyor
bundan sonra burda beraberiz inşallah,benim SAT: 2 aralıktı
bugün test yaptım ve silik bir çizgi gördüm,aslında 1 yıldır korunmuyorduk tam da ümitsizliğe kapılacakken
2012 hediyemi allah yolladı çok şükür..
Ben İstanbulda oturuyorum.
Adım:Gül
Meslek:Öğretmen
3 yaşında melek bi kızım var
allah sağlıkla bunu da kucağıma almayı nasip etsin,cümlemize aynı dileklerim geçerli
Öğretmen arkadaşlar var sanırım burda hepsine ayrıca selamlar
paylaşımlarımızın devamını diliyoruuum
Çok memnun oldum Filizcim (sanırım adın bu)
sağlıkla kucağımıza alalım inş.
İlk bebekmi?benim 2. olacak
Kan tahlili 750 TL miiiiiişaka gibi
ben daha bugün öğrendim hamile oldıuğumu canım
nereye giderim,ne yaparım hiç bi fikrim yok
bizim okuldan bi arkadaş evime yakın bi dr.muayenesine gidiyodu
testler için de devlet hastanesine,o dr. muayene ücreti 100 TL
çok pahalı geliyor bana
büyük ihtimal bi devlet hastanesine giderim diye düşünüyorum
7. haftada gidicem kalp atışlarını görmeye inşallahh
zaten ilk gebeliğimdeki gibi sık gitmeyi düşünmüyorum drlara
sadece test yaptırmak ve sonuçlarını değerlendirmek için gidicem bu defa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?