2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kilonu hiç dert etme yiyebildiğin kadar ye çünkü ilerki hftlarda istesende bulantıdan yiyemiyosun ve kilo veriyosun...ben 5.hftdam kilo almaya başladım diyosum şimdi ise o kilodan eser kalmadı sabahtan beri sadece tost ve muz yedim..

Arada bir ishal olmakta normal mi hamilelikte??Bunu bilmiyordum...

yediğin besine bağlı olarak sürekli sürmeyen ishal normal. hatta folic bile ishal yapabiliyor. ben ilk öğrendiğim haftalarda 6. haftalarda ishal oldum 2 gün ara ara sürdü ve kesildi.
aslında kabızlıkda sıvı tüketimi, ishalde ise katı yiycek tüketimi ile bu dengeyi biz sağlayabiliriz.

10 ocakda kan vermeye gittiğimde 51 dim. cuma günü aynı yerde ölçüldüm 55 çıktım 1 kilosu kıyafet dedi hemşire 54 yani. 1 ayda 3 kg almışım.

Nasıl böyle oluyor? Sen de zayıfsın benim gibi. Acaba vucutta yağ dokusu az olunca acilen yağ mı depolanmaya başlanıyor bebek için. Ben de bu sabah 55.4 çıktım hem de kıyafetsiz...

Nasıl böyle oluyor? Sen de zayıfsın benim gibi. Acaba vucutta yağ dokusu az olunca acilen yağ mı depolanmaya başlanıyor bebek için. Ben de bu sabah 55.4 çıktım hem de kıyafetsiz...

belkide canım. ben gece açlıktan uyanıyorum yiyip yatıyorum muhtemelen bunlar bana kilo oluyor ama bulantılar devam ederse aldıklarımı yine vericek gibi duruyorum

slmmmm çiçeği burnunda anne adaylarıııı ev hanımlarıı çok özeniyorum sizlereee yaa benim mesleğim üniformalı inşaallah mart ayında sivile geçcem ve mesai arkadaşlarım hep erkek tek bayan benimm çok zor oluyoo benim için bu durum. kızlarr benim aşırı uykum var,sabah tartılıyorum 58 akşam 61 olacak iş değil kanım kocaman gazdann ne yapsam da geçse iş yeriinde çok rahatsız edio bu durum ne mide bulantısı ne koku uyku ve gaz yordu benii aranızda bu durumu yaşayanlar var mı

yok inan çok dert etmiyorum ama çok şaşırdım böyle hızlı kilo almama. Gerekiyorsa alacağız kilo tabiiki. Hedefim almam gereken minimum kiloyu almak daha sağlıklı bir bebek ve doğum için. İlk aylarda almam diyrodum ama hızlı bir başlangıç yaptım.
bu arada sabah dedim ama burada akşam olmak üzere...

evet seninle konuşurken saat farkını göz önünde bulunduruyorum.

cnm patronlarda içiyo herkes içiyor kimi şikayet edeyimki tanıdık yanında çalışıyorum
kimsede gelip kontrol etmiyor.

işten ayrılsana o zaman, bebeğini zehirliyorsun. Yeğenin aynı sebepten astım hastası doğdu. Senelerce uğrastılar. Yazık değil mi doğmamış bebeye..

belkide canım. ben gece açlıktan uyanıyorum yiyip yatıyorum muhtemelen bunlar bana kilo oluyor ama bulantılar devam ederse aldıklarımı yine vericek gibi duruyorum
Benim akşam yemeğinden sonra 1 porsiyon meyvem ve 5 bademim var. O kadarcık.. Haftasonu kayınvalidemin yedirdiği içli köfteler yaktı beni.Hayır yemiyeceğim de diyemedim. :)

benimde göbeği görsen sanırsın 5 aylık hamileyim. daha 6. haftanın içindeyim. Uyku da normal, benim de uykum arttı çok. Sabah tuvaletten sonra, kahvaltıdan önce tartıldığın kilonu baz al, gece hepimiz daha çok çıkarız.

ben 52 53 tüm hep. Hamile olduğumu öğrendiğim de 6haftalıktim ve 57kilo olmuşum ve 6.haftadan bugüne yani 9+4oldum 53 kiloyum 4kilo vermişim.içim disimda.

ben kızım da da böyle aldim önce sonra hepsi geri gitti. Zaten ilk 3ay ya hiç almayın diyorlar ya 1 2 kg alın normal diyorlar bir de kusma ile 3 4 kilo verenler de varmış ne yazıkki ben onlardanim bu hamileligim de kilo almayı isterdim ama sanırım gene aynısı olacak

evet bende öyle biliyorum 4 aya kadar kilo alınmamalı ben aradaki gaz farkından dertliyim 3 kilo sabah 58 bu gerçek kilom akşam 61 şaka gibi ki normal yiyorum aman aman iştahlı değilimmm

ama akşam ki kiloyu dikkate alma zaten tuvalet sorunları var çok normal yani.sabah tartil en doğrusu o. Ayrıca bir iki aya geçecek hepsi rahatla kilo alıyoruz diye sevinecegimiz günlerde gelecek :)

ishal olman kabız olmandan çok daha iyi canım. arada olucak zaten. Ayrıca miğden konusuna şimdiden takılma 8. haftadan itibaren zaten fazlasıyla bulanıcak

ya çok afedersiniz resmen ishal gibide değilim ama olacak gibiyim..
10 ocakda kan vermeye gittiğimde 51 dim. cuma günü aynı yerde ölçüldüm 55 çıktım 1 kilosu kıyafet dedi hemşire 54 yani. 1 ayda 3 kg almışım.

ben sabah wc girdim ve sonra çıplak tartıldım bazen 55.500 bazen 56 çıkıyorum.Giyimle 57 tarttı doktordaki asistan:)
55 56 57 oynuyorum:)

evet bende öyle biliyorum 4 aya kadar kilo alınmamalı ben aradaki gaz farkından dertliyim 3 kilo sabah 58 bu gerçek kilom akşam 61 şaka gibi ki normal yiyorum aman aman iştahlı değilimmm

İşte gaz ko0caman 5 aylık bir göbek yapıyor kilo olarak tartıya yansımıyor ki. Ya vucut su topluyor ya da gerçekten kilo alıyoruz...

ben sabah wc girdim ve sonra çıplak tartıldım bazen 55.500 bazen 56 çıkıyorum.Giyimle 57 tarttı doktordaki asistan:)

canım bu ara sıvı yiycek tüketme, bende yaşıyorum onları, mesela çorba içmede ekmek kızartması ye. Dengeliyor miğdeni o zaman.

hamilelikten önce ne kadardın? Aynımıydın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…