Veeeee gayet ölçülü ve düzenli yememe rağmen 2 kilo fazlayım. Anlamadım gitti.Şarküteri yemiyorum, kızartma, şeker yemiyorum, karbonhidrat sınırlı tüketiyorum...Ya şişiyorum ya da su içsem yarıyor şu aralar. İnsan 2 kiloda su toplamaz ki yaaa. Bir yerde okudum zayıf insanlar hamilelikte daha hızlı kilo alıyorlarmış. Benim gibi olan var mı?
Arada bir ishal olmakta normal mi hamilelikte??Bunu bilmiyordum...
10 ocakda kan vermeye gittiğimde 51 dim. cuma günü aynı yerde ölçüldüm 55 çıktım1 kilosu kıyafet dedi hemşire 54 yani. 1 ayda 3 kg almışım.
Nasıl böyle oluyor? Sen de zayıfsın benim gibi. Acaba vucutta yağ dokusu az olunca acilen yağ mı depolanmaya başlanıyor bebek için. Ben de bu sabah 55.4 çıktım hem de kıyafetsiz...
yok inan çok dert etmiyorum ama çok şaşırdım böyle hızlı kilo almama. Gerekiyorsa alacağız kilo tabiiki. Hedefim almam gereken minimum kiloyu almak daha sağlıklı bir bebek ve doğum için. İlk aylarda almam diyrodum ama hızlı bir başlangıç yaptım.kilonu hiç dert etme yiyebildiğin kadar ye çünkü ilerki hftlarda istesende bulantıdan yiyemiyosun ve kilo veriyosun...ben 5.hftdam kilo almaya başladım diyosum şimdi ise o kilodan eser kalmadısabahtan beri sadece tost ve muz yedim..
bu arada sabah dedim ama burada akşam olmak üzere...
cnm patronlarda içiyo herkes içiyor kimi şikayet edeyimki tanıdık yanında çalışıyorum
kimsede gelip kontrol etmiyor.
Benim akşam yemeğinden sonra 1 porsiyon meyvem ve 5 bademim var. O kadarcık.. Haftasonu kayınvalidemin yedirdiği içli köfteler yaktı beni.Hayır yemiyeceğim de diyemedim. :)belkide canım. ben gece açlıktan uyanıyorum yiyip yatıyorum muhtemelen bunlar bana kilo oluyor ama bulantılar devam ederse aldıklarımı yine vericek gibi duruyorum
slmmmm çiçeği burnunda anne adaylarıııı ev hanımlarıı çok özeniyorum sizlereee yaa benim mesleğim üniformalı inşaallah mart ayında sivile geçcem ve mesai arkadaşlarım hep erkek tek bayan benimm çok zor oluyoo benim için bu durum. kızlarr benim aşırı uykum var,sabah tartılıyorum 58 akşam 61 olacak iş değil kanım kocaman gazdann ne yapsam da geçse iş yeriinde çok rahatsız edio bu durum ne mide bulantısı ne koku uyku ve gaz yordu benii aranızda bu durumu yaşayanlar var mı
Benim akşam yemeğinden sonra 1 porsiyon meyvem ve 5 bademim var. O kadarcık.. Haftasonu kayınvalidemin yedirdiği içli köfteler yaktı beni.Hayır yemiyeceğim de diyemedim. :)
ben 52 53 tüm hep. Hamile olduğumu öğrendiğim de 6haftalıktim ve 57kilo olmuşum ve 6.haftadan bugüne yani 9+4oldum 53 kiloyum 4kilo vermişim.içim disimda.
ishal olman kabız olmandan çok daha iyi canım. arada olucak zaten. Ayrıca miğden konusuna şimdiden takılma 8. haftadan itibaren zaten fazlasıyla bulanıcak
ya çok afedersiniz resmen ishal gibide değilim ama olacak gibiyim..İşte benim midem de dün öyleydi. Birseyler yedikçe bulantı kesiliyor ama sonra yine başlıyor.. Arada bir kaç leblebi at ağzına. İshal dışında hepsi normal belirti. Yediğin birsey mi dokundu ya da üşüttünmü de ishal oldun?
10 ocakda kan vermeye gittiğimde 51 dim. cuma günü aynı yerde ölçüldüm 55 çıktım1 kilosu kıyafet dedi hemşire 54 yani. 1 ayda 3 kg almışım.
evet bende öyle biliyorum 4 aya kadar kilo alınmamalı ben aradaki gaz farkından dertliyim 3 kilo sabah 58 bu gerçek kilom akşam 61 şaka gibi ki normal yiyorum aman aman iştahlı değilimmm
ya çok afedersiniz resmen ishal gibide değilim ama olacak gibiyim..
ben sabah wc girdim ve sonra çıplak tartıldım bazen 55.500 bazen 56 çıkıyorum.Giyimle 57 tarttı doktordaki asistan:)
55 56 57 oynuyorum:)
ya çok afedersiniz resmen ishal gibide değilim ama olacak gibiyim..
ben sabah wc girdim ve sonra çıplak tartıldım bazen 55.500 bazen 56 çıkıyorum.Giyimle 57 tarttı doktordaki asistan:)
55 56 57 oynuyorum:)
İşte gaz ko0caman 5 aylık bir göbek yapıyor kilo olarak tartıya yansımıyor ki. Ya vucut su topluyor ya da gerçekten kilo alıyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?