2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bugün gelsin ozaman oğlun hemencecik

ayyy takviminde bıtmıs sen hala dogurmadın kızzzzzzzzzzzz şaka makaa gıt artık :)))

sezeryan olucak herhalde tatlımm..sorunsuz olsunda uzasın önemlı deıl gercekten

bugün gelsin ozaman oğlun hemencecik
ayy ne güzeel oluuurrrrr.. tam günümüzü doldurduuk bi gelse oğluuummmmmm
ayyy takviminde bıtmıs sen hala dogurmadın kızzzzzzzzzzzz şaka makaa gıt artık :)))

sezeryan olucak herhalde tatlımm..sorunsuz olsunda uzasın önemlı deıl gercekten
yok canım benim normal doğum olacak ALLAHIN izniyleee açılmam yumuşama fln var tek sorun sancı yok iştee yani yarın gittiğimde doğum başlamış bile olabilir ama sancı yok bi türlüü

bikaç doktora gitmiştim canım ama çok sormamıştım yinede erkek diyolardı hepsi körmüş :) karın bölgesine zayıf dedıklerı için öncelkle ona baktırıyoduk cinsiyetıne bikaç kez erkek dediler dahada sormamıştım çok pis süpriz yaptı minnak bize : ) iyce baktır olabiliyomuş bu çağda bilee ben bunu anladm :)

günaydın kızlar .. bende artık 39 haftaya giriyorum bugün..
bügün özel drm de randevum vardı iptal ettiler kadının 2 ayı vardı doğuma ama bebişi aceleci olduğundan bu arlar sancılanıp duruyo. bugünde sancısı çok muş o yüzden iptal ettiler...geçen hafta doğum sancıları gelmiş düzenli bir şekilde 6 tane nidilat içtim diyodu...
daha bebişi küçük o beklesede biraz bizim 39- 40 haftalıklarımız gelse dimi ama...
artık bende beklemek istemiyorum sağlıkla gelseydi bebişim...
ekim 14 ünde ablamın düğünü olcak ben daha bir aylık doğum yapmış olcam... bide 12 sdaatlik yol var düğün için ne yapcam bilmiyom.. bizim bıdık erken gelirse biraz toplanırda daha rahat yaprız teyzoşun düğününü inşallah..

seninle aynı kaderi paylaşıcaz galiba hayatım benimkide duruyor öyle bazen sancı sert yokluyor ama tık yok benimde hafta ortasında olmazssa pazar yatışını yaparız dedi doktorum.artık hangisi olursa normal olursa o gece yoksa pazartesi sezeryana giricem.çarşamba son kontrolüm var,açıklık var mı merak ediyorumm Allah yardımcımız olsun ... :26:

selam kızlar biraz yuruyebilir kıvama gelince annemin evden kendi evime gectim 4 kat merdiven cıktım.. doğum hikayemi de bugun bi ara anlatıcam sezeryan baya zormus kızlar sancı da cok berbat bişiydi tarif edilemez ama bu da kötü nese şimdi bebeğim yanımda ve onun melek yüzüne bakmak gibisi yok.. Allah doğurmayanlara hayırlı dogumlar nasip etsin inş..

sıbelcım bende bugun gıttım sımdı geldım sancım cıktı ama normal olcagı ıcın henuz yatıs flalan demedı cumaya kadar bekleyelım cuma nst ye gel tekrar dedı o gune kadar dogmazsa tabi anlıycan bız gene beklemedeyız zaten daha 1 gun gecmıs dedı :) ama hafıf degısk sancılar basladı sankı bende :) sıme ben su evı bı sılıp supureyım sonkez belkı zancılar hızlanır dıyorum ınsallah

bugün doğuma gidecekler vardı
allah hepinizin yardımcısı olasun. sağ salim bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız inşallahhhhhhh

ohh ohh ne güzel maşallah doğuran doğurana hayırlı uğurlu olsun bebekleriniz taze annecikler.Rabbim kalanlara kolay doğumlar nasip etsin inşallah.zaman nasıl da çabuk geçiyor, çoğu kişi doğuracak ben bakacam strese girecem ben ne zaman doğuracam derken 34 haftalık geldi bebişim annesinin yüzünden çok şükür ki herşey yolunda kızçem odasında mışıl mışıl uyuyor ağustos böcüğüm

merhaba kızlar oğlum Alp Deha 1 eylül saat 03.30da normal için gitmişken epidural sezeryan ile dünyaya geldi. oğlum ağlıyooo.. neyse sonra yine uğramaya çalışırım..

BENDE BEKLEMEDEYİM GALİBA İKİMİZDE SUNİYİ YİYCEZ 2 CM AÇILMA VAR AMA SANCI MANCI YOOOOKKK

HAYIRLISI OLSUN CANIM DOĞUM HİKAYENİ BEKLERİİİZ BİZ SANCI BEKLİOZ GELMİYO SEN BEKLEMEDİĞİN HALDE GELMİŞ BAK
anaammm hamilelik takvimide bitmişşş
hadi oğluuuum gel artıııkkkk
GELİCEK ANNESİ İNŞALLAH HAYIRLISIYLA BENİM OĞLUŞTA GELMİO

RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN

ay bende diyorum hergece yatarken evim toplu olsun belki bizim kız gelmeye karar verir bu gece diyorum. Sabah oluyor hiiç bişey yok.
bende evi dağıtmayın doğurucam diye eşimle kızıma terör estiriyom ama tık yok

benimde nstde sancılarım 100 e vuruyo açılmada var kanamada var ama bebek gelmiyooooo

bende hiiiç sancı yok yaa anlayamıyorum niye böyle oluyooo.. ayy birde bi anda gelsee sancılar doğuruversek gelseekkk ne güzel oluuuuuuuuuurrrrrrrrrrr
ayy ALLAHTAN benim açıklık varrr...
gelecekleri zamanı çook iyi biliyo bu bıdıklarr canım ne yapsak yalannnn
benimde normal olacak canımm... ama açılmam var plesentada yaşlanma varr işte yarın bi sorun olmazsa en fazlaa 40+4e kadar bekleyecek riske atmamak içinnn..

bzim oğlanlaarr peek nazlı çıktı canım yaaaa.. baksanaa yoook gelmiyolarr

masallah canım ya benım sancım en fazla 45e cıktı ama bende hıc hıssetmıyorum :) geldım ewı bı guzel sıldım supurdum sımdı toz alıp camları sılıcem camasırları yıkadım utu cıktı ardından utu yapayım duş alayım artık gelebılır ya gelsın artık hayırlısıyla(bır hafta once temızlık yapılmıstı bende ustunden yapıyorum sımdı )

Selams kızlar
O kadar çok doğum olmuş ki tek tek değil toptaaannn bir tebrik yolluyorum, Allah sağlıklı güzel hayırlı ömürler versin ,analı babalı büyütsün
Amannn beni de bir telaş sardı 2 gün sonra teyzemler , 3 gün sonra da kayınvalidem geliyor ,annemle zaten aynı şehirdeyiz
Bebeğim herkesten önce gelsin istiyodum aslında ben, şimdi gelen gözümün içine bakacak doğur da sevelim der gibi
Oğluşumun doktoru da geldi, kendisini de bekliyoruz artık , hadi bıdıkım atla gelll anneye

evet yaa artık gelseler her gün doğurmadınmı diye arıyan arıyana zaten stresim etraftakiler daha çok stres yaptırıyo
ayy evet yaaa heskes arayıp duruyoo bişey yok mu daha diyeee ayy doğursak haber veririz heralde dimi ama
ayy kızlaarr sizin yine sancı var benim nstye bağlıyken kasılmaların oldu ve o anlarda sancım sadece 8 di şaka gibi dimii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…