en fazla perşembe yada cumaya kadar bekletecek canım..
yarın nstye gireceğim kalp atışları normalse oğlumun perşembe yada cuma suni sancı verecek eğer bi sorun görürse yarın yatışımı yapacakkk:18::18:
bekliyorum tatlım yaaa...
yarın nstye gireceğim bi sorun varsa yatışımı yapıp suni sancı verecek doktorr bir parmak açıklığım vardı cuma günüü..
eğer yarın sorun görmezse en geç perşembe yada cuma yatışımı yapıp suni sancı verecekk az kaldı yaniii:18::18::18:
heeem korkuu hemde heyecan aldı beni artııkkk
ayy ne güzeel oluuurrrrr.. tam günümüzü doldurduuk bi gelse oğluuummmmmmbugün gelsin ozaman oğlun hemencecik
yok canım benim normal doğum olacak ALLAHIN izniyleee açılmam yumuşama fln var tek sorun sancı yok iştee yani yarın gittiğimde doğum başlamış bile olabilir ama sancı yok bi türlüüayyy takviminde bıtmıs sen hala dogurmadın kızzzzzzzzzzzz şaka makaa gıt artık :)))
sezeryan olucak herhalde tatlımm..sorunsuz olsunda uzasın önemlı deıl gercekten
maşallah canımallah analı babalı büyütsün sağlıkla inş.... ama şimdi sen beni çok korkuttun nieyse bu sıralarda herkes bana erkek olursa o kadadr pembe şeyi napıcan diyip duruyo ihtimal vermiyorum allahın izniyle çünkü çok farklı doktorlara baktırdım ultrasyonla özelinden devletine üniversite hastanelerine kadar hepsi kendinden emin şekilde kız dedi sen tek bi doktoramı gitmiştin canım
en fazla perşembe yada cumaya kadar bekletecek canım..
yarın nstye gireceğim kalp atışları normalse oğlumun perşembe yada cuma suni sancı verecek eğer bi sorun görürse yarın yatışımı yapacakkk:18::18:
Kizlarr son bir gunum ayin 5 inde mink kuzeyimi kucagima alicam zaman gecmior
BENDE BEKLEMEDEYİM GALİBA İKİMİZDE SUNİYİ YİYCEZ 2 CM AÇILMA VAR AMA SANCI MANCI YOOOOKKKbekliyorum tatlım yaaa...
yarın nstye gireceğim bi sorun varsa yatışımı yapıp suni sancı verecek doktorr bir parmak açıklığım vardı cuma günüü..
eğer yarın sorun görmezse en geç perşembe yada cuma yatışımı yapıp suni sancı verecekk az kaldı yaniii:18::18::18:
heeem korkuu hemde heyecan aldı beni artııkkk
HAYIRLISI OLSUN CANIM DOĞUM HİKAYENİ BEKLERİİİZ BİZ SANCI BEKLİOZ GELMİYO SEN BEKLEMEDİĞİN HALDE GELMİŞ BAKsenemiq berlika bi arkadaş daha vardı bugün hep beraber doğuma gidecektik kızlaaaaaaaaaaaaar ben doğurdum pazartesiyi bekleyemedim
1 eylül cumartesi günü 12.15 te oğlum eymeni kucağımıza aldık şimdi evimizdeyiz kabus gibi geçti ilk günüm kızım çok kıskanıyor kendimi çok kötü hissediyorum bebeğim hiç uyumuyor desem yeridir sürekli emişiyoruz bizi böyle gören kızımda krize giriyor annem yanımda kendimi toparlıycam inşallah herşeyi düzene sokucam önce iyileşme sürecini sorunsuz atlatayımda Allahın izniyle dua edin kızlar ne olur hepinizi öpüyorum Allah yardımcımız olsun inş
GELİCEK ANNESİ İNŞALLAH HAYIRLISIYLA BENİM OĞLUŞTA GELMİOanaammm hamilelik takvimide bitmişşş
hadi oğluuuum gel artıııkkkk
RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİNben iyiyim doğurmadım demeye geldim haber vermeye :)
eşim geldi bugün, akşama kadar kulak ağrısı çektim.. ağrıkesicinin etkisi geçince kıvrandırıyor.. yemek yedik falan yattık şimdi yine vurmaya başladı ağrı
inşallah herkes iyidir, doğuran olduysa kaçırdım bugün okuyamadım .. geçmiş yapacak halim de yok kulağım çoook fena
herkese iyi geceler kızlar.
bende evi dağıtmayın doğurucam diye eşimle kızıma terör estiriyom ama tık yokay bende diyorum hergece yatarken evim toplu olsun belki bizim kız gelmeye karar verir bu gece diyorum. Sabah oluyor hiiç bişey yok.
sıbelcım bende bugun gıttım sımdı geldım sancım cıktı ama normal olcagı ıcın henuz yatıs flalan demedı cumaya kadar bekleyelım cuma nst ye gel tekrar dedı o gune kadar dogmazsa tabi anlıycan bız gene beklemedeyız zaten daha 1 gun gecmıs dedı :) ama hafıf degısk sancılar basladı sankı bende :) sıme ben su evı bı sılıp supureyım sonkez belkı zancılar hızlanır dıyorum ınsallah
bende hiiiç sancı yok yaa anlayamıyorum niye böyle oluyooo.. ayy birde bi anda gelsee sancılar doğuruversek gelseekkk ne güzel oluuuuuuuuuurrrrrrrrrrrseninle aynı kaderi paylaşıcaz galiba hayatımbenimkide duruyor öyle bazen sancı sert yokluyor ama tık yok benimde hafta ortasında olmazssa pazar yatışını yaparız dedi doktorum.artık hangisi olursa normal olursa o gece yoksa pazartesi sezeryana giricem.çarşamba son kontrolüm var,açıklık var mı merak ediyorumm Allah yardımcımız olsun ... :26:
gelecekleri zamanı çook iyi biliyo bu bıdıklarr canım ne yapsak yalannnngünaydın kızlar .. bende artık 39 haftaya giriyorum bugün..
bügün özel drm de randevum vardı iptal ettiler kadının 2 ayı vardı doğuma ama bebişi aceleci olduğundan bu arlar sancılanıp duruyo. bugünde sancısı çok muş o yüzden iptal ettiler...geçen hafta doğum sancıları gelmiş düzenli bir şekilde 6 tane nidilat içtim diyodu...
daha bebişi küçük o beklesede biraz bizim 39- 40 haftalıklarımız gelse dimi ama...
artık bende beklemek istemiyorum sağlıkla gelseydi bebişim...
ekim 14 ünde ablamın düğünü olcak ben daha bir aylık doğum yapmış olcam... bide 12 sdaatlik yol var düğün için ne yapcam bilmiyom.. bizim bıdık erken gelirse biraz toplanırda daha rahat yaprız teyzoşun düğününü inşallah..
benimde normal olacak canımm... ama açılmam var plesentada yaşlanma varr işte yarın bi sorun olmazsa en fazlaa 40+4e kadar bekleyecek riske atmamak içinnn..sıbelcım bende bugun gıttım sımdı geldım sancım cıktı ama normal olcagı ıcın henuz yatıs flalan demedı cumaya kadar bekleyelım cuma nst ye gel tekrar dedı o gune kadar dogmazsa tabi anlıycan bız gene beklemedeyız zaten daha 1 gun gecmıs dedı :) ama hafıf degısk sancılar basladı sankı bende :) sıme ben su evı bı sılıp supureyım sonkez belkı zancılar hızlanır dıyorum ınsallah
bzim oğlanlaarr peek nazlı çıktı canım yaaaa.. baksanaa yoook gelmiyolarrBENDE BEKLEMEDEYİM GALİBA İKİMİZDE SUNİYİ YİYCEZ 2 CM AÇILMA VAR AMA SANCI MANCI YOOOOKKK
GELİCEK ANNESİ İNŞALLAH HAYIRLISIYLA BENİM OĞLUŞTA GELMİO
benimde nstde sancılarım 100 e vuruyo açılmada var kanamada var ama bebek gelmiyooooo
bzim oğlanlaarr peek nazlı çıktı canım yaaaa.. baksanaa yoook gelmiyolarr
ayy evet yaaa heskes arayıp duruyoo bişey yok mu daha diyeee ayy doğursak haber veririz heralde dimi amaevet yaa artık gelseler her gün doğurmadınmı diye arıyan arıyana zaten stresim etraftakiler daha çok stres yaptırıyo
ayy kızlaarr sizin yine sancı var benim nstye bağlıyken kasılmaların oldu ve o anlarda sancım sadece 8 di şaka gibi dimiimasallah canım ya benım sancım en fazla 45e cıktı ama bende hıc hıssetmıyorum :) geldım ewı bı guzel sıldım supurdum sımdı toz alıp camları sılıcem camasırları yıkadım utu cıktı ardından utu yapayım duş alayım artık gelebılır ya gelsın artık hayırlısıyla(bır hafta once temızlık yapılmıstı bende ustunden yapıyorum sımdı )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?