2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Bugun sezaryene girecek arkadaşlar, saglıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız insallah..Dualarım sizlerle..

günaydın kızlr nasılsınız... ya ben korkmaya başladım bnde hiç doğum belirtisi yok ne ağrı ne sızı ... bnm kızın gelmeye niyetii yook heralde

günaydın kızlar, biz de bugün 37 ye başladık çok şükür

çok bekletme oğlum anneni....

dün annemler geldi, bütün gün temizlik yaptılar sağolsunlar, evim mis gibi oldu

doğuranların hepsini tebrik ediyorum, bugün doğuracak arkadaşların da Allah yardımcısı olsun, bi gün bırakmaya gelmiyorsunuz heee

dikkat et bak her eşin geldiğinde bi vukuat :)

günaydın kızlr nasılsınız... ya ben korkmaya başladım bnde hiç doğum belirtisi yok ne ağrı ne sızı ... bnm kızın gelmeye niyetii yook heralde

ay bende diyorum hergece yatarken evim toplu olsun belki bizim kız gelmeye karar verir bu gece diyorum. Sabah oluyor hiiç bişey yok.

senemiq berlika bi arkadaş daha vardı bugün hep beraber doğuma gidecektik kızlaaaaaaaaaaaaar ben doğurdum pazartesiyi bekleyemedim

1 eylül cumartesi günü 12.15 te oğlum eymeni kucağımıza aldık şimdi evimizdeyiz kabus gibi geçti ilk günüm kızım çok kıskanıyor kendimi çok kötü hissediyorum bebeğim hiç uyumuyor desem yeridir sürekli emişiyoruz bizi böyle gören kızımda krize giriyor annem yanımda kendimi toparlıycam inşallah herşeyi düzene sokucam önce iyileşme sürecini sorunsuz atlatayımda Allahın izniyle dua edin kızlar ne olur hepinizi öpüyorum Allah yardımcımız olsun inş

Deniz gelmiş hoşgelmiş Normal doğum yapmana sevindim dikişlerin de hemen iyileşir inşallah...
Lara gelmişhoş gelmiş Hadi bakalımm darısı bizlere eeee
aynen bende de yok Mide bulantısı, karın ağrısı var , o da midemi üşüttüm ondan yani bebişin işi değil
Bakalım suksuk doğum yaptı mı bdt lerimiz aynıydı

cnm yeni bebişiniz hayırlı uğurlu sağlıklı sıhhatli olsun ...Burdaki arkadaşlar hediyeler almıştı büyük için, bebekten hediye gibi vericeklerdi, sen de öyle birşeyler yapsan iyi olurdu belki Kıskançlık illaki oluyor , kardeşim doğduğu gün kıskançlığımdan burnum bi kanamış benim, durduramamışlar; bebeği bırakıp benle ilgilenmiş herkes

her açtığımda bir doğum haberi maşallah ne kadar güzel Allahım bize de yazmayı nasip etsin çok sabırsızlanıyorum artık benim kızım da gelse bir an evvel keşke

günaydın kızlar, ben gece çok fenaydım yine nöbet tuttum sabaha kadar bel ve sırt ağrısından kıvrandım uyuyamadım. sancım da yok hala bekliyorum :)

canıım gözün aydııın. İllaki kıskanır büyükler. Ondan bebeğinin bakımında yardım iste. Abla olduğunu hissettir.

ayyy inşallah canımmm yaa bi doğursam bendeee bi ben kaldım yaa
ay bende diyorum hergece yatarken evim toplu olsun belki bizim kız gelmeye karar verir bu gece diyorum. Sabah oluyor hiiç bişey yok.
aynen valla bende öylee akşam yatarken ne olur ne olmaz diye pırıl pırıl bırakıyorum evii ama tık yok yaaa
günaydın kızlar, ben gece çok fenaydım yine nöbet tuttum sabaha kadar bel ve sırt ağrısından kıvrandım uyuyamadım. sancım da yok hala bekliyorum :)
o sırt ve bel ağrısı bende de var acayip şekildee ama sancı sıfırrr

aynen bende de belirti fln yok, korkum son güne kadar gidip suni sancı sezeryan vs. olması.
anneme söyledim ben doğurmıcam heralde diye, herkeste önceden sancı olmaz günü gelince bi anda doğar dedi.
annem sağolsun içimi rahatlattı, inandım, olumlu düşünelim olumlu olsun inş.

ayy canım ya, hayırlısıyla bugün yarın gelir inş oğluşun, takvimin bitmesi de ayrı stres yapar heralde.
ne kadar daha bekleticek dr.un
en fazla perşembe yada cumaya kadar bekletecek canım..
yarın nstye gireceğim kalp atışları normalse oğlumun perşembe yada cuma suni sancı verecek eğer bi sorun görürse yarın yatışımı yapacakkk:18::18:

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr

hıc geçmış yapmadım varmı dogurann

sibell cnm naptın senı cok merak ettım ???

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr

hıc geçmış yapmadım varmı dogurann

sibell cnm naptın senı cok merak ettım ???
bekliyorum tatlım yaaa...
yarın nstye gireceğim bi sorun varsa yatışımı yapıp suni sancı verecek doktorr bir parmak açıklığım vardı cuma günüü..
eğer yarın sorun görmezse en geç perşembe yada cuma yatışımı yapıp suni sancı verecekk az kaldı yaniii:18::18::18:
heeem korkuu hemde heyecan aldı beni artııkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…