günaydın kızlr nasılsınız... ya ben korkmaya başladım bnde hiç doğum belirtisi yok ne ağrı ne sızı ... bnm kızın gelmeye niyetii yook heralde
ben iyiyim doğurmadım demeye geldim haber vermeye :)
eşim geldi bugün, akşama kadar kulak ağrısı çektim.. ağrıkesicinin etkisi geçince kıvrandırıyor.. yemek yedik falan yattık şimdi yine vurmaya başladı ağrı
inşallah herkes iyidir, doğuran olduysa kaçırdım bugün okuyamadım .. geçmiş yapacak halim de yok kulağım çoook fena
herkese iyi geceler kızlar.
günaydın kızlr nasılsınız... ya ben korkmaya başladım bnde hiç doğum belirtisi yok ne ağrı ne sızı ... bnm kızın gelmeye niyetii yook heralde
Deniz gelmiş hoşgelmişmerhaba kızlarr::) sonunda denizim geldi:) dün saat 8 de epidural normal dogumla kızımı kucagıma aldım hemde beklenen dogum tlaarihinde geldi 1 eylülde...çok değişik karmakarışık bir duygu allah isteyen herkese nasip etsin..bekleyen herkes bir an önce alsın kucagına bebegini...dün sabah sancım oldu hatta demiştim adet sancısı gibi neyse nst çektirmeye gittim 1 gbi doktor 3 cm açılma var dedi belkide kendi kurcalaya kurcalaaya açtı:) yatışımı verdi 1 15 de yatışım yapıldı 1 saat bekledik odada sancılarım kramp şeklindeydi...epiduralim takıldı.belden uyuşturdular ama öle sancı hissetmiyosun filan diil böle açılma sancılarda fazlaşıyo sadece epiduralden dolayı çok fena olmuyosun.ikide bir büyük tuvaletimvar sanıyodum megersem bebek artık geliyomuşş neyse beni aldılar ameliyathaneye ebe içerde ıkın mıkın diyo ıkınamıyorum çünkü nasıl ıkınılacak epiduralden dolayı blmiyorum...neyse biraz ugraştı sonra doktor geldi 20 dakikada kızımı normal dogumla kucagıma aldım..çok acaip bi duygu tabikide zor normal dogum ama inanın hemen kalkabiliyosunuz bebeginizi hemen alabiliyosunuz..hı bu arada doktorum alttan bissürüde dikiş attı kesmişler dogumda ister istemez şuan dikişlerim agrıyo odaolucak o kadar en azından dikişler karnımda diil...eve geldim aşada bi komşuyla karşılaştım bebegi kucagımda görünce şaşırdı çünkü karnım hala inmedi 6 aylık hamile gibi kucagındaki seninse karnındaki ne dedi ve ciddi ciddi söledi...lohusa kadına yapılacak şeymi bu insanları anlamak çok zar...neyse gece hastanede yattık babannesi anneannesi ben kızım ve eşim..eşim hiçç uyumadıı bebegin başından ayrılmadıı nefes alıyomu diye kontrol ediyo sürekli...kızlar şimdiden size tavsiyem meme ucu için krem kullanın gögüslerim hep yara oldu aglıyorum emzizirken resmen ama deger kızım için....çok mutluyum darısı sizlere
Lara gelmişhoş gelmişSelam kızlar ben bu sabah dogurduum :) 3400 gr 52 cm doğdu peri kızım şimdi konumda uyuyor koklamaya. Doyamiyorum allah herkese bu tadı yasatsin inşallah şimdi hastanedeyiz yarın taburcu oluyoruz dogumu çok rahat cook güzel geçti epidural sezeryan ile miss gibi keyifliyiz allah bozmasın darısı başınıza :))))
aynen bende de yokgünaydın kızlr nasılsınız... ya ben korkmaya başladım bnde hiç doğum belirtisi yok ne ağrı ne sızı ... bnm kızın gelmeye niyetii yook heralde
senemiq berlika bi arkadaş daha vardı bugün hep beraber doğuma gidecektik kızlaaaaaaaaaaaaar ben doğurdum pazartesiyi bekleyemedim
1 eylül cumartesi günü 12.15 te oğlum eymeni kucağımıza aldık şimdi evimizdeyiz kabus gibi geçti ilk günüm kızım çok kıskanıyor kendimi çok kötü hissediyorum bebeğim hiç uyumuyor desem yeridir sürekli emişiyoruz bizi böyle gören kızımda krize giriyor annem yanımda kendimi toparlıycam inşallah herşeyi düzene sokucam önce iyileşme sürecini sorunsuz atlatayımda Allahın izniyle dua edin kızlar ne olur hepinizi öpüyorum Allah yardımcımız olsun inş
senemiq berlika bi arkadaş daha vardı bugün hep beraber doğuma gidecektik kızlaaaaaaaaaaaaar ben doğurdum pazartesiyi bekleyemedim
1 eylül cumartesi günü 12.15 te oğlum eymeni kucağımıza aldık şimdi evimizdeyiz kabus gibi geçti ilk günüm kızım çok kıskanıyor kendimi çok kötü hissediyorum bebeğim hiç uyumuyor desem yeridir sürekli emişiyoruz bizi böyle gören kızımda krize giriyor annem yanımda kendimi toparlıycam inşallah herşeyi düzene sokucam önce iyileşme sürecini sorunsuz atlatayımda Allahın izniyle dua edin kızlar ne olur hepinizi öpüyorum Allah yardımcımız olsun inş
ayyy inşallah canımmm yaa bi doğursam bendeee bi ben kaldım yaaKızlaaaarrr allah analı babalı büyütsün allah bağışlasın. Başka varsa kaçırdığım kusura bakmayın sibeeeell hadi sıra sende. Enerjisi bol olanlardoğum yakın herhalde mihraceyede öyle olmuştu
aynen valla bende öylee akşam yatarken ne olur ne olmaz diye pırıl pırıl bırakıyorum evii ama tık yok yaaaay bende diyorum hergece yatarken evim toplu olsun belki bizim kız gelmeye karar verir bu gece diyorum. Sabah oluyor hiiç bişey yok.
o sırt ve bel ağrısı bende de var acayip şekildee ama sancı sıfırrrgünaydın kızlar, ben gece çok fenaydım yine nöbet tuttum sabaha kadar bel ve sırt ağrısından kıvrandım uyuyamadım. sancım da yok hala bekliyorum :)
anaammm hamilelik takvimide bitmişşş
hadi oğluuuum gel artıııkkkk
en fazla perşembe yada cumaya kadar bekletecek canım..ayy canım ya, hayırlısıyla bugün yarın gelir inş oğluşun, takvimin bitmesi de ayrı stres yapar heralde.
ne kadar daha bekleticek dr.un
bekliyorum tatlım yaaa...gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
hıc geçmış yapmadım varmı dogurann
sibell cnm naptın senı cok merak ettım ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?