2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Selam kızlar ben bu sabah dogurduum :) 3400 gr 52 cm doğdu peri kızım şimdi konumda uyuyor koklamaya. Doyamiyorum allah herkese bu tadı yasatsin inşallah şimdi hastanedeyiz yarın taburcu oluyoruz dogumu çok rahat cook güzel geçti epidural sezeryan ile miss gibi keyifliyiz allah bozmasın darısı başınıza :))))

Ayyyy maşallah maşallah maşallah çok geçmiş olsun.

İnşallah hayırlı bir evlat olur, sağlıklı ve hep mutlu olur. Maşallah darısı bekarların başına. :)

Kızlar dogum yapan arkadasları tebrik ederim. Darısı bize insallah..Allah yavrularnıızla birlikte saglıklı,mutlu bir ömür nasip etsin insallahh

saol canım. Sorun kpss kontenjanları açıklanana kadar atanmam %99 gibiydi çünkü açık olarak 1200 kişi gösterdiler ve toplamda yalnız 3 kişi alacaklarmış. Buda beni yıktı. İyi olmaya çalışıyorum. Kızım ve çevrem için çünkü benimle herkes üzülüyor.

amin canım ya inşallah devlette hayırlırıyla yapabilirim mesleğimi çünkü özelde 6 sene çalıştım ve inwqnın ne düzenl kalıyor ne hali. Hayırlısı diyorum elden başka bişey gelmez. Keşke devlete güveneblseydik. Hem alıcaz diyorlar hemde sadece 3 kişi alıyorlar.

Kızlaaaarrr allah analı babalı büyütsün allah bağışlasın. Başka varsa kaçırdığım kusura bakmayın sibeeeell hadi sıra sende. Enerjisi bol olanlardoğum yakın herhalde mihraceyede öyle olmuştu

oooo kızlar boş günümüz yok maşallah her gün bi bebiş geliyoo Allah sağlıkla büyümelerini nasip etsinn,bende şaka maka 38 hafta oldum artık bebişimin hareketleri canımı yakıyo ve sırt ağrılarım dayanılmaz 2 gündür, hayırlısıyla bizde alalım kucağımıza inşllhh bebişlerimizi :)))

bebegını 20 aylık olana kadar emzıren bır arkadasımın tavsıyelerını aktarıyorum ;

mutlaka her gun gogus ucu kremı kullanın ve sakın penye sutyen dısında desteklı sentetık sutyenlerden kullanmayın dıyor.
her emzırmeden sonra uygun bır yerde ısenız eger mutlaka gogus kremınızı surun ve bır kac dakıka havalandırın goguslerınızı...
her gun en az 2 lt su ıcın ve mutlaka 1 bardak sut ıcın
orbulgur pılavını bol tuketın
humana'nın still tee dıye bır cayı varmıs, mutlaka gunde 2 fıncan ondan ıcın dıyor...

ınsallah bız de bebeklerımızı uzun sure emzırebılırız.

kizlarrrrrrrrrrr ben yattim yattimmm uyuyamadiim derken aciktim indim ne vr ne yok yedim önce yemek sonra kahvaltilik :2::2:simdide birkutu cikolalataa:2:

sanırım ben bıle dogum yapmak ıstıyorum artıkkkk:)))hayırlısı:)ıns

O zaman yok ben doguramıycam heralde :) oyle halsizim oyle bitkinim ki sürekli bir uyku halim var.

ben iyiyim doğurmadım demeye geldim haber vermeye :)
eşim geldi bugün, akşama kadar kulak ağrısı çektim.. ağrıkesicinin etkisi geçince kıvrandırıyor.. yemek yedik falan yattık şimdi yine vurmaya başladı ağrı

inşallah herkes iyidir, doğuran olduysa kaçırdım bugün okuyamadım .. geçmiş yapacak halim de yok kulağım çoook fena

herkese iyi geceler kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…