Selam kızlar ben bu sabah dogurduum :) 3400 gr 52 cm doğdu peri kızım şimdi konumda uyuyor koklamaya. Doyamiyorum allah herkese bu tadı yasatsin inşallah şimdi hastanedeyiz yarın taburcu oluyoruz dogumu çok rahat cook güzel geçti epidural sezeryan ile miss gibi keyifliyiz allah bozmasın darısı başınıza :))))
kızlar bende bugün aşırı derecede bir enerji var 1 saat yürüdüm bana mısın demedi normalde 10 dk yürüsem çarpıntıdan ölürdüm hayırdır inşallah
ayy ALLAH analı babalı büyütsün inşallahhhh
yarın dualarımız sizinle olacakkk baya kişi var doğum yapacak olan hayırlısıyla alın kucağınıza inşallahhhh..
canım üzme kendinii yaaa üzmemeye çalış en azındannn.... sorun ne ayrıca ben mi kaçırdım acaba geçmişte yaptım amaa:26::26:
şükriyenin az az suyu gelmiştiii canımm sancısı fln yoktuu haberini bekliyoruz bizdeee..
Bak ne güzel çevrende sana yardımcı insanların olması, bizimkiler köstek nerdeyse :))
Boşver kpssyi, sonuçta elinde olan bir durum değil ki, hatırlarsan birinci olan öğretmen adayı da atanamamıştı yıllar önce, elbette gün gelecek sen de mesleini yapma fırsatı bulacaksın hayırlısıyla, sen şimdi bebişini düşün,bir de diğer yönden bak, tam yerleşme telaşında abuk bir yere atanabilirdin, inşallah tez zamanda en hayırlı şekilde mesleğine başlarsın.
face yazmış bi arkadaş ona mesaj atmış.. acile gitmiş yatış vermiş doktorsuksuk ne yaptı acaba ? dünden beri girmedi kk ne :18: sanırım doğurdu,ay çok merak ediyorum kızlarrr :18:
face yazmış bi arkadaş ona mesaj atmış.. acile gitmiş yatış vermiş doktor
Sanırım sabaha kadar uyuyamayacagımmm bogazım da daha bu saatten kurudu
cnm yoksa yarın doğummu var
Kızlaaaarrr allah analı babalı büyütsün allah bağışlasın. Başka varsa kaçırdığım kusura bakmayın sibeeeell hadi sıra sende. Enerjisi bol olanlardoğum yakın herhalde mihraceyede öyle olmuştu
Eveeet canım .........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?