2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

off kızlar çok yoruldum bebikin yatağını kurdum hazırladım, ara ara ağrım oluyor ayaklarımda acayip şişti :26:

kızlar merhaba

bugün bütün tetkiklerim yapıldı, tansiyon dışında hiçbir sorun yok çok şükür...

yarın 7.30 da hastanede olacağız, sanırım ilk beni alacak doktor...

tansiyonum yüksek olduğu için anestezi uzmanı spinal sezeryanı önerdi ama zaten ödüm patlıyor dayanabilir miyim bilmiyorum.

bana dua edin kızlar, çok stres yaptım, neden bu kadar korkuyorum anlamadım...:18:

bizden haberler böyle, dua edin bizeeeeee

delirmeee sakınnnn ne cam silmesi. Evde ufak tefek işlen yürü falan ama sakın öyle cam mam. Zaten dengemizi sağlamakta zorlanıyoruz buaralar.
ne bileyim ya yükseğe uzanması beni de korkutuyo ama böyle yat yat doğmucak heralde

kolay doğumun olur inş..

bence bebeğine kavuşacağını düşün korkun geçer, allah kolaylığını da verir elbet

humana nasılmış ? Gerçekten süt yapıyormuymuş yoksa fasa fisomu

ben humana still i ilk dogumumda kullandım çok ciddi işe yarıyor arkadaşlar..dogum yapann bütün annelerin gözü aydın saglıkla büyüsün kuzucuklar inşallah.bizim de minigimle son 17 günümüz hepimiz saglıkla kucaklıyalım ınşallahh

Üç ürünü de ben satıyorum. Hepsi temiz kullanılmıştır.

Nerdesiniz yahuuuu sesiniz niye çıkmıyor oyyyy oyyy yalnız kaldık burlarda sesim geliyomuuuuuu
kimsecikler girmiyo artık, kalan tek bizler miyiz

dualarım seninle Kundera , bol bol dua oku, ayetel kürsi, inşirah süresi... İçini rahatlatman açısından, yoksa doğumunun güzel geçeceğine eminim
Hemen yazmaya çalış, merakta bırakma

kimseler yok ortalarda herkes doğurmaya gitti heralde... bu forumun geçmiş sayfalarını ouyamıyordum çokluktan şimdi kimse bişeyler yazmıyo.. yada yazamıyo.. bu akşam bel ağrım bayağı var bakalım belki bende doğururum..

selam hanımlar bende bugün doktora gittim ama hiç bişe öğrenemeden geri döndüm doktor için çok şey sölerdim burda ama terbiyem müsade etmiyo ultrasona girdim ama sonucumu gösteremedim çünkü uyuz adam yerinde durmuyo bi türlü devlete gidiyorum bide sistem felaket... neyseki anladığım kadarı ile bi sorun yok bebişim baş aşağı suyum yeterli kalp atışlarımız normal gelişimimiz çok ii 38+4 üz bu kızın hala gelmeye niyeti yok nst ye giremedim bugün artık bu gidişle direk doğuma gidecem herhalde bi sancılarım başlasada gitsem yaaaa .... bugünde babamız doğum hediyesi araba aldı anneye yarın bebişimin çantasını oto koltuğunu yerleştirecem dütütümüze hazır bulunsun hepsi oy oy herşey hazırda bi kızım eksik yaw sizler ne alemdesiniz kızlar yaaa doğuran falan varmı

Kizlarr zaman gecmiyor bana size ayin 5 inde dogurucak yok muu

Canım bende 6 sında dogum yapıcım nasipse spinal sezeryan olacak ama o kadar heyacanliyim ki anlatamam benim 2.bebegim ilkide spinal di. ilkinde daha rahatım bazen basina gelecekleri bilmek daha zor oluyor:18:

çoğu kişi doğurdu be cnm doğuranlarda fazla giremiyo artıkın bi biz kaldık bekleyenler klubü:) ayy o bel ağrıları bende sürekli var ama tık yok işte hatta bazen çok şiddetli giriyo adet ağrısı ile birlikte her seferinde hevesleniyorum ama sonra geçiyo işte

Canım bende 6 sında dogum yapıcım nasipse spinal sezeryan olacak ama o kadar heyacanliyim ki anlatamam benim 2.bebegim ilkide spinal di. ilkinde daha rahatım bazen basina gelecekleri bilmek daha zor oluyor:18:

Ben o kadar heyecan yapmıyordum ama böyle seyleri okuyunca korkmaya baslıyorum ya ne olacak ki basımıza gelecek bilmedigimiz ??

Son düzenleme:
Ben o kadar heyecan yapmıyordum ama böyle seyleri okuyunca korkmaya baslıyorum ya ne olacak ki basımıza gelecek bilmedigimiz ??

ben ameliyat olmuştum daha önce başka bişey için bu yüzden anesteziden çok korkuyorum, aslında kötü bişey de olmadı normal uyudum uyandım. insan yaşadığı şeyi kafasında kurgulayıp büyütüyo o yüzden daha çok korkuyo. arkadaşların stresi de bu yüzden sonuçta ağrısı sancısı olcak illa ki.
olumlu düşünürsek olumlu gelişir diye düşünüyorum.
dr sezeryan dedi, ben normal istedim, günüm dolar da bebek gelmezse suni sancı vericek olmazsa sezeryan.
doğum hikayelerinde okuyunca suni sancı pek iyi puan almadı gözümde ama napayım normali denemek istiyorum, istediğim için de katlanıcam.
katlanıcam diye düşününce çok zor olmaz, beyinde bitiyo bazı şeyler çünkü

oooof herkesde en azindan sanci var , bende haftada bir en fazla 10 dk süren hafif adet sancisi sadece.... ama sirt agrisi beni öldürecek sanirim. bu gidisle doguma da cok var, beklemekten cok sykyldym yaaa

http://www.kadinlarkulubu.com/eylul...nneleri-dogum-hikayeleri-14.html#post26278773

Biraz uzun oldu ama hakkınızı helal edin.. Bu da bizim doğum hikayemiz...

Cok cok cok duygulu etkileyici bir dogum hikayesi... Yavrunu Allah bagislasin ikinize de saglik sihhat versin ve Cektigin sikintilari unuttursun

Bekleyenler klubu) cok hosuma gitti

oooof herkesde en azindan sanci var , bende haftada bir en fazla 10 dk süren hafif adet sancisi sadece.... ama sirt agrisi beni öldürecek sanirim. bu gidisle doguma da cok var, beklemekten cok sykyldym yaaa

sırt ağrısı bende de var, nasıl etsem rahat etmiyo. bişey ifade ediyo mudur acaba

Merhaba kızlar 2010 eylül annesiyim. Sizleri okudukça 2 yıl öncesine gidiyorum, ne güzel heycanlar :) spinal sezeryandan korkularınızı okudum. Bende sizin gibiydim. Ben kendim bayılırım korkudan diyordum ama herşey çok güzeldi. Ingaaa diye sesi duyduktan sonra unutuyorsunuz herşeyi. Hepinize hayırlı doğumlar, sağlıkla kavuşun bebeklerinize

kızlar benim göğüslerim uclarım şimdiden çatlamaya başladı sizinde olan varmı veya doğum öncesi yaptığınız bi bakım varmıı

kızlar benim göğüslerim uclarım şimdiden çatlamaya başladı sizinde olan varmı veya doğum öncesi yaptığınız bi bakım varmıı

benim de sızlayıp kaşınıyo bi süredir, lanisoh krem aldım sürüyorum, sürdüğümde rahatlıyo.
önceden krem sürmek yara olmasını engelliyo diye okudum inş işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…