ne bileyim ya yükseğe uzanması beni de korkutuyo ama böyle yat yat doğmucak heraldedelirmeee sakınnnn ne cam silmesi. Evde ufak tefek işlen yürü falan ama sakın öyle cam mam. Zaten dengemizi sağlamakta zorlanıyoruz buaralar.
kolay doğumun olur inş..kızlar sanırım benim nişanım geldi çok heycanlıyım :)
ayy bebeğimin yatağını hala kuramadım umarım doğmadan yetiştiririm :)
*** buraya da yazayım hayecandan yanlış yere yazmışım :) ***
kızlar merhaba
bugün bütün tetkiklerim yapıldı, tansiyon dışında hiçbir sorun yok çok şükür...
yarın 7.30 da hastanede olacağız, sanırım ilk beni alacak doktor...
tansiyonum yüksek olduğu için anestezi uzmanı spinal sezeryanı önerdi ama zaten ödüm patlıyor dayanabilir miyim bilmiyorum.
bana dua edin kızlar, çok stres yaptım, neden bu kadar korkuyorum anlamadım...:18:
bizden haberler böyle, dua edin bizeeeeee
ben burdayım ... humana çayını okuyoudum bide süt sağmalara bakıorum öle maksat vakit geçsin
humana nasılmış ? Gerçekten süt yapıyormuymuş yoksa fasa fisomu
Chıcco Key Fıt Ana Kucağı Oto Koltuğu 0-13 kg- Sıfır ürün fiyatı 369-TL.
Büyük oto koltuğu aldığım için 150-TL ya satıyorum. Ankara'da bulunan arkadaşlar elden teslim alabilirler, şehir dışı arkadaşlar için Ptt kargo ile gönderirim alıcı ödemeli..
Özellikleri:
Doğumdan itibaren 13 kg'ya hem bebeği taşımak içinana kucağı hem de otomobilde oto koltuğu olarak kullanılabilir.
Yeni doğan bebekler için(6 kg'ya kadar) ilk aylar hava geçiren kumaştan üretilmiş yükselticisi bebeğin başının en doğru pozisyonda durmasını sağlamak içingeliştirilmiştir.
Otomobilin gidiş yönüne ters olarak bağlanır.
Kemerlerdeki ekstra ped sistemi sayesinde maksimum konfor sağlar.
Çıkarılabilir güneş tentesi mevcuttur.
Taşıma sapı sayesinde evde kullanıldığında hem oto koltuğunu sabit pozisyona hem de sallanır pozisyona getirmek mümkündür.
Yandan darbeli kazalar içingeliştirilmiş Yan Koruma Sistemi mevcuttur.
Sırt dayama bölümü üzerindeki starfor tabakası Şok Emici Tabaka görevi görmektedir.
Chicco Simplicity Plus ve Together Puset ile uyumludur ve takım olarak kullanılabilir.
Kalite Belgeleri: ECE R44/04 sayılı Avrupa Birliği Yönetmeliği uyarınca test edilip onaylanmıştır.
Markanın Ait Olduğu Ülke: İtalya
Üretim Yeri: PRC
Arkadaşlar selam;
Bende 2012 Ocak annesiyim. Ankara'da oturuyorum, doğumdan önce bebeğim için beşik yaptırmıştım Suluhan'da. Aynı zamanda kendi yatağı olduğu için sadece 1 ay kullandım, şimdi de elimden çıkartmak istiyorum. İçerisinde pamuk yatak, ince bir çarşaf, takı yastığı, süt yastığı ve kılıfları, cibinlik, beşik örtüsü bulunmaktadır. Malzemesi komple Fransız güpür olduğundan sadece kız bebekler için kullanılabilir yani bu benim fikrim. Çok şık duruyor. Kargo ile uğraşmak istemediğimden sadece Ankara'daki arkadaşlarla irtibata geçmek isterim, anlaşırsak gelir müsait bir zamanda alırlar. Detaylı bir fotoğraf koymak isterdim ama çekmemişim maalesef..Bu arada ben 375-TL ya almıştım, 200-TL a satıyorum..Beşik aksanı bambu değil metaldir, sağa sola sallanabilmektedir.
kimsecikler girmiyo artık, kalan tek bizler miyizNerdesiniz yahuuuu sesiniz niye çıkmıyor oyyyy oyyy yalnız kaldık burlarda sesim geliyomuuuuuu
kızlar merhaba
bugün bütün tetkiklerim yapıldı, tansiyon dışında hiçbir sorun yok çok şükür...
yarın 7.30 da hastanede olacağız, sanırım ilk beni alacak doktor...
tansiyonum yüksek olduğu için anestezi uzmanı spinal sezeryanı önerdi ama zaten ödüm patlıyor dayanabilir miyim bilmiyorum.
bana dua edin kızlar, çok stres yaptım, neden bu kadar korkuyorum anlamadım...:18:
bizden haberler böyle, dua edin bizeeeeee
Kizlarr zaman gecmiyor bana size ayin 5 inde dogurucak yok muu
kimseler yok ortalarda herkes doğurmaya gitti heralde... bu forumun geçmiş sayfalarını ouyamıyordum çokluktan şimdi kimse bişeyler yazmıyo.. yada yazamıyo.. bu akşam bel ağrım bayağı var bakalım belki bende doğururum..
Canım bende 6 sında dogum yapıcım nasipse spinal sezeryan olacak ama o kadar heyacanliyim ki anlatamam benim 2.bebegim ilkide spinal di. ilkinde daha rahatım bazen basina gelecekleri bilmek daha zor oluyor:18:
Ben o kadar heyecan yapmıyordum ama böyle seyleri okuyunca korkmaya baslıyorum yane olacak ki basımıza gelecek bilmedigimiz ??
http://www.kadinlarkulubu.com/eylul...nneleri-dogum-hikayeleri-14.html#post26278773
Biraz uzun oldu ama hakkınızı helal edin.. Bu da bizim doğum hikayemiz...
çoğu kişi doğurdu be cnm doğuranlarda fazla giremiyo artıkın bi biz kaldık bekleyenler klubü:) ayy o bel ağrıları bende sürekli var ama tık yok işte hatta bazen çok şiddetli giriyo adet ağrısı ile birlikte her seferinde hevesleniyorum ama sonra geçiyo işte
oooof herkesde en azindan sanci var , bende haftada bir en fazla 10 dk süren hafif adet sancisi sadece.... ama sirt agrisi beni öldürecek sanirim. bu gidisle doguma da cok var, beklemekten cok sykyldym yaaa
kızlar benim göğüslerim uclarım şimdiden çatlamaya başladı sizinde olan varmı veya doğum öncesi yaptığınız bi bakım varmıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?