onlar kasılma cnm düzenli olup olmaması önemli
ya bayanlar ben almanyada yasiyorum. doguma 3 hafta var. dr um ne nst den bahsediyor, ne de bebegin en az 10 kez gunde hareket etmesinden. ne zaman gitsem hersey yolunda falan dio.en son 10 gun önce gittim; rahim agzina bakmak icin ultrason aletini bi koydu bebein kafasi cikti karsimiza. ben sasirdim, dogum erken olurmu dedim, hayir bu erken dogum anlamina gelmez ama erken dogmaz da demiyorum yanlis anlama falan dedi , vakit olsa gelir bi de tr de muayene olurdum vallaaaa
Merhaba mrtylz, Bu face deki grubun adı 2012 eylül anneleri degil mi? Hicbir aramada bulamıyorum, admini kim bu grubun acaba bilen var mı?kızlar iyi geceler.. iki gündür çok aktif giremedim siteye (babamız geldi) yarından itibaren inşallah güzeeeel bi geçmiş yapıcam.. yeni bebişlerimiz gelmiş, hoşgelmiş kuzucuklar
kimler doğurdu tam anlayamadım da face.den..
şimdi yatmaya gidiyorum,şükür kulak ağrım bugün daha az hazır azken uyuyayım..
Bugün dr kontrolüm vardı ama dr.um oğlunu ünv. kaydettiröeye gitmiş yarından sonraya kaldı.. sırt ve ara ara bel ağrılarım, arada bir de kasılmalarım devam ediyor ama rahatsız edecek boyutta değil kasılmalarım her gün olan cinsten.. kızım uslu uslu biraz daha durucak inşallah göbüşümde
hepinizi çok çok kocaman kocaman öpüyoruzz
kızlar benim göğüslerim uclarım şimdiden çatlamaya başladı sizinde olan varmı veya doğum öncesi yaptığınız bi bakım varmıı
kızlaaarrrrrrrrrr akşamdan beri bi gr uyykum yokk...
öncelikle 10 dkde gelen sancılarım vardı daha sonra 7-8dkye düştü şimdide 5-6 dkye düştüüü dayanmıyorum sancı geldiği zamann belimden başlıyoo kasılmayla birlikte kasıklarıma karnıma yayılıyoo 9da doktora gideceğizz galiba doğuracağım bugüüünnnn
öncelikle 10 dkde gelen sancılarım vardı daha sonra 7-8dkye düştü şimdide 5-6 dkye düştüüü dayanmıyorum sancı geldiği zamann belimden başlıyoo kasılmayla birlikte kasıklarıma karnıma yayılıyoo 9da doktora gideceğizz galiba doğuracağım bugüüünnnn
Merhaba mrtylz, Bu face deki grubun adı 2012 eylül anneleri degil mi? Hicbir aramada bulamıyorum, admini kim bu grubun acaba bilen var mı?
uykum var ama yatmak ıstemıyorum, yataga gırınce butun kemıklerım agrıyor. bı saga bı sola donmekten fenalık gelıyor, ınsanın sınırlerı bozuluyor bellı bır saatten sonra.
hele kı sabaha karsı kemık agrıları hat safhaya ulasıyor...
Kıslar günaydın, işyerimde son haftam işlerimi devrediyorum, çok yoğunum.
Kimler doğurdu artık takip edemiyorum, en son mavişte kaldım sanırım.
Eki Görüntüle 502746 furkanım ve ben.
pazar günü saat 12 de sezeryanla doğum yaptım.oğluşum 3200 gr doğdu.sezeryandan sonra kum torbası bıraktılar karnıma ve öldüüüüm ağrısından gece yürümeye başladıktan sonra iyiyidim bebişim tüüüm gece ağladıı uyutmadı sabah ben on tane normal doğuma bedel sancılar çektiim.neyse en sonunda dün akşam evimize geldik.bu sabahta sütüm geldi.çok mutluyum rabbime binlerce defa şükürr
Eki Görüntüle 502746 furkanım ve ben.
pazar günü saat 12 de sezeryanla doğum yaptım.oğluşum 3200 gr doğdu.sezeryandan sonra kum torbası bıraktılar karnıma ve öldüüüüm ağrısından gece yürümeye başladıktan sonra iyiyidim bebişim tüüüm gece ağladıı uyutmadı sabah ben on tane normal doğuma bedel sancılar çektiim.neyse en sonunda dün akşam evimize geldik.bu sabahta sütüm geldi.çok mutluyum rabbime binlerce defa şükürr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?