2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar iyi geceler.. iki gündür çok aktif giremedim siteye (babamız geldi) yarından itibaren inşallah güzeeeel bi geçmiş yapıcam.. yeni bebişlerimiz gelmiş, hoşgelmiş kuzucuklar

kimler doğurdu tam anlayamadım da face.den..

şimdi yatmaya gidiyorum,şükür kulak ağrım bugün daha az hazır azken uyuyayım..

Bugün dr kontrolüm vardı ama dr.um oğlunu ünv. kaydettiröeye gitmiş yarından sonraya kaldı.. sırt ve ara ara bel ağrılarım, arada bir de kasılmalarım devam ediyor ama rahatsız edecek boyutta değil kasılmalarım her gün olan cinsten.. kızım uslu uslu biraz daha durucak inşallah göbüşümde
hepinizi çok çok kocaman kocaman öpüyoruzz

Merhaba, bence hic bosuna böyle düsünüp doktoruna olan güvenini zedeleme, cünkü cesitli ülkelerde anlayıs ve ekol farkı var. onların gördügü ve uyguladıgı bizim ülkemizdekilerden cok farklı ama bu onların yanlıs oldugunu göstermez bence. Neticede söyle düsünmek lazım, orda da milyonlarca kadın saglıklı bir sekilde doguruyor. Bazı ülkelerde tüm hamilelik boyunca sadece bir kac kez ultrasonda bakıyorlar mesela. Bizim gibi her seferinde girmiyorlar. Burda bile doktorların arasında mezun oldukları okula yıla göre farklı anlayıslar söz konusu. Mesela gecen gün bir arkadas yazmıs doktoru "bebek mutlaka 10 kez hareket edecek 9 olursa sorun vardır" demis, ben doktoruma sordum, doktorumda "bizde ilk mezun oldugumuzda oyle derdik hastalarımıza ama her cocuk nasıl dogdugunda farklıysa dogmadan oncede kendine özgü, bunu en iyi siz bilirsiniz, benim icin en önemli sey annenin soyledigidir, hareketlerinin normal rutin dısına cıktıgını ancak anne farkedebilir, basından beri belki hicbir zaman günde 10 kez hareket etmemis olabilir, o yüzden anne hareketlerinde azalma var diyorsa ben gerekli tetkikleri yaparım" dedi. Bence oyle 10 hareket falan cok spesifik bir sayı. Baı arkadaslar da burda haftlaar öncesinden nst ye girdi mesela, ben 37. haftada girdim ilk kez. O yüzden üzülme bence, ve endislerini doktoruna anlatırsan belki ikna olursun.

Merhaba mrtylz, Bu face deki grubun adı 2012 eylül anneleri degil mi? Hicbir aramada bulamıyorum, admini kim bu grubun acaba bilen var mı?

kızlar benim göğüslerim uclarım şimdiden çatlamaya başladı sizinde olan varmı veya doğum öncesi yaptığınız bi bakım varmıı

benim doktorum,her gün öyle otururken bile masaj yapmamı söyledi,nasıl yapılacağını gösterdi,o kahverengi kısmı tutup ucunu aşağı doğru bastırıyosun,burda amaç ucunun hep dışarda kalmasıymış,yani içe göçmemesi,sanırım o hale alışması için,krem falan süreyim mi dedim,gerek yok dedi ama ben yine de haftada 2 kere falan sürüyorum lansinoh. Erken doğumu tetikler diyorlar ama erken doğmasından değil de emzirememekten veya ağlaya ağlaya emizrmekten daha çok korkuyorum açıkcası :18: Benim canım biraz tatlı,uzun süreli ağrıya acıya gelemiyorum,o yüzden normal doğum istiyorum,o an çekcem bitcek,sonra günlerce yatmak istemiyorum

kızlaaarrrrrrrrrr akşamdan beri bi gr uyykum yokk...
öncelikle 10 dkde gelen sancılarım vardı daha sonra 7-8dkye düştü şimdide 5-6 dkye düştüüü dayanmıyorum sancı geldiği zamann belimden başlıyoo kasılmayla birlikte kasıklarıma karnıma yayılıyoo 9da doktora gideceğizz galiba doğuracağım bugüüünnnn

:) nasılda seviniyorsun bebişine kavuşacaksın diye rabbim kolay doğum nasip etsin.

Oleeeyyyyy benim kızıım da kesin seni bekliyor Sen doğur peşinden ben de geliyorum.Hadi bakalım canım, Allah yardımcın olsun.İnsallah hersey kolayca bi çırpıda olurr

Merhaba mrtylz, Bu face deki grubun adı 2012 eylül anneleri degil mi? Hicbir aramada bulamıyorum, admini kim bu grubun acaba bilen var mı?

Canım sanırım grubu gizli yapmışlar ondan aramalarda cıkmıyor.İlgilenen arkadasların hepsi dogum yaptı, şükriye de uğraşıyor dogurmaya.Onlar dönünce ancak ekleyebilirler seni.Yetki onlarda çünkü.

doğum sancısı canım bu hadi hayırlı haberlerle gel

Ohhh en sonunda aksama dogruda gel canım Hayirlisiyla

Gecen hafta bende böleydim ama bu haftayı rahat geçiriyorum hele bu gece 2 defa kalktım wc ye öyle güzel uyuyorum ki. Bebis de geceleri sakın beraber ana oğul uyuyoruz tabi Allah'ın izniyle bir iki haftaya gelir bu sipa aciktikca beni ayağa diker

Kıslar günaydın, işyerimde son haftam işlerimi devrediyorum, çok yoğunum.
Kimler doğurdu artık takip edemiyorum, en son mavişte kaldım sanırım.

furkanım ve ben.
pazar günü saat 12 de sezeryanla doğum yaptım.oğluşum 3200 gr doğdu.sezeryandan sonra kum torbası bıraktılar karnıma ve öldüüüüm ağrısından gece yürümeye başladıktan sonra iyiyidim bebişim tüüüm gece ağladıı uyutmadı sabah ben on tane normal doğuma bedel sancılar çektiim.neyse en sonunda dün akşam evimize geldik.bu sabahta sütüm geldi.çok mutluyum rabbime binlerce defa şükürr

Kıslar günaydın, işyerimde son haftam işlerimi devrediyorum, çok yoğunum.
Kimler doğurdu artık takip edemiyorum, en son mavişte kaldım sanırım.

benim de son haftammmmm mdr mırın kırın ediyor ama ben gelemeyeceğim daha fazla.evden çalışacağım bir süre. sonrası Allah kerim:)

allah analı babalı büyütsün cnm maşallahhhhhh nasıl tatlı çıkmışsınız analı oğullu:))))

yaaaa henüz eylülün ilk haftası herkes doğurmaya mı gitti biz çok sıkılıyoruz kızımla
biz ekime bile kalabilirizyarından sonra kontrolüm var. 5 haftadır gitmiyorum. bakaılm ne var ne yok....belki sancılarım vardır da ben anlamıyorumdur:))))))

Son düzenleme:

Allah hayırlı uğurlu etsin canım darısı bizlerin başına dün sezeryan doğum yaptı arkadaşım çok korktum çok acı çekti çünkü

Hadi inşaAllah hayırlı haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…