2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ahh ahh canım benim tez vakitte doğurdum yazarım inşallahhh.. yarın kontrolüm vaaar dua edin de bool bool sancım çıksııın ve açılmam artmış olsuunnn
ayy kız hadi hayırlı olsuuunnnn kolay doğum olur inşallahhhh dualarımız seninleee
kızlar sanırım benim nişanım geldi çok heycanlıyım :)
ayy bebeğimin yatağını hala kuramadım umarım doğmadan yetiştiririm :)
*** buraya da yazayım hayecandan yanlış yere yazmışım :) ***
ohh maşallah kızlaarrr benden hızlı çıktınızzzz bi doğurmayı beceremediiimmmm... ayağınızı sürüyündee bende geleyim arkanızdaannn
dayanırsın inşallah canımm ALLAH sağ salim kavuştursun dualarım seninleee....

ohhh hayırlı olsun canımmm güle güle kazasız belasız kullanın inşallaaahhhh.

rutin bekleyiş içerisindeyşz herhalde demlendik biz kızımın yolunu gözlüyorum ağrılar bile klasik geliyor artık hiçbirşey düşünemiyorum ondan başka herşey hazır bir o yok allahım bir an önce minik kızıma kavuşayımmmm

yahu nasıl çatı muayenesi yapıyolar ben cuma günü sezeryanla doğum yaptım yüksek tansıyonum oldugu için yani pleklemsi oluştu bende normal doğuramadım ama çatı muayensi yaptı doktorum çünkü o da normal doğumdan yanaydı we acımadım hatta 2 doktr yaptılar kararsız kaldılar eldiwen diydiler we bi jel sürdüler ellerine bolca we öle baktılar acımadım hatta catımda müsaitmiş ama normal doğramadım sağlıgım elwermedı...çok acıtan bodoslama dalan doktorlara tepki gösterin o ne öle ya.....

humana nasılmış ? Gerçekten süt yapıyormuymuş yoksa fasa fisomu

humana'nın stıll tee adlı cayını kullanan arkadaslarım var, hepsı cok memnun kalmıslar
hatta ben de dun sıparıs verdım e bebek'ten. sımdıden kullanmaya baslıcam gunde 1 fıncan da olsa.

bu arada, benım karnımda da cok canımı acıtan sertlesmeler olmaya basladı.
ara sıra gobegımın tepe noktasından baslayıp bırden vajına bolgesıne dogru bastıran anlık sancılar oluyo.
cuma gunu gelse de catı muayenemı olsam dıye beklıyorum.
dr normal dogum yapıp yapamayacagıma karar verecek, acıklık var mı yok mu, rahımde yumusama olmus mu dıye bakacak.
en basından berı dr um epıdural normal dogumu onerıyor. ınsallah yapım bunun ıcın uygundur.

bence kendini kasma yeter. Ben kist ameliyatı için çook alttan muayene oldum. Sıkmassan sorun yok.

hamile kalmadan bnde oldum muayene alttan tabiki,ama hep o aletle,laparoskopi ve histeroskopi ameliyatıda oldum,çatı muayenesi elle yapılıyor die biliyrm,beni kasan o,ama bakalm...

günlerimiz aynı ve benim dr da cuma günü çatı muayenesi yapıcak. karnım da çok sertleşiyo ama dinlenince ayaklarımı sıcak tutunca geçiyor. pazartesiye kadar doğuruversek ne güzel olur

hamile kalmadan bnde oldum muayene alttan tabiki,ama hep o aletle,laparoskopi ve histeroskopi ameliyatıda oldum,çatı muayenesi elle yapılıyor die biliyrm,beni kasan o,ama bakalm...

hic kasılacak bisey yok gercekten, ne kadar rahat olursanız o kadar az acır. 15 sn bile sürmedi benim muayenem, ve en ufak bir acı hissetmedim ama hic kasmadım kendimi. sevimsiz bir muayene sadece o kadar.

günlerimiz aynı ve benim dr da cuma günü çatı muayenesi yapıcak. karnım da çok sertleşiyo ama dinlenince ayaklarımı sıcak tutunca geçiyor. pazartesiye kadar doğuruversek ne güzel olur

sureklı wc ye gıdıp ıc camasırıma bakmaktan bı hal oldum :)
nişanı gelen arkadaslar nasıl bır akıntı oldugunu yazabılırler mı acaba ? en azından bır fıkrımız olur bızım de.
bıldıgım kadarıyla ılla kanlı olması gerekmıyormus, pekı nasıl bır sıvı bu ???

evet, bdt mız aynı senınle. ptesıye kadar dogurmus olmayı ben de cok ıstıyorum. cuma gunu gıtsek ve ctesı gunu gel dese ne ıyı olur..
10 agustos ta sadece 2 cm acılması olan cok yakın bır arkadasım acıbadem hastanesınde sunı sancı ıle epıdural normal dogum yaptı.
sunı sancı verdıler yavas yavas ve 4 cm olana kdr bekledıler.
4 cm olunca epıduralı takıp sunı sancı vermeye devam ettıler ve 10 cm olunca da doguma aldılar.
ve o kdr rahat gectı kı dogumu. en azından dogum yapacagı gunu de onceden bıldıgınden herseyı hazırlıklıydı.
ınsallah bıze de nasıp olur..

allah hayırlı bi doğum nasip etsin inşallah, başka belirtilerin varmıydı canım mide krampı sırt ağrıları falan bu günlerde,hepimiz belirti arıyoruz artık doğum yaklaştımı diye

hmm iş yapmak lazım demek ki
camlar çok yüksek uzanamam diye kadın alıcam, almasam da ben mi silsem acabaa

ohh nihayet, gözün aydın canım, hayırlısıyla sağsalim al bebeğini kucağına biran önce inşallah.

ayyy süpeeeer hadi hayırlısıyla az acıyla doğurursun inşallah mihrace gibi :) heyecan yapma kaçmasın dtresin aksine mutlu olll

Kızlar hala beklemedeyiz.Ufak ufak agrılarım var belimden başlıyor kasıklarıma yayılıyor. Ama düzen yok doktor demişti zaten 3 saat de sürebilir 3 günde diye.Umudum kıırldı, boşuna heyecan yaptım sanırım

benimde cuma günü çatı muayenem yapılacak

bence 3 güne de sükret bak benim 3 hafta var daha

hic kasılacak bisey yok gercekten, ne kadar rahat olursanız o kadar az acır. 15 sn bile sürmedi benim muayenem, ve en ufak bir acı hissetmedim ama hic kasmadım kendimi. sevimsiz bir muayene sadece o kadar.

evet sevimsiz olduğu içi önyargılı davranıyoruz galiba,normal muayenedede pek kasmazdım kendimi,umarım yine öle olur,inş. cnm acımazda bende biraz daha normal doğum için cesaretlenmiş olurum ..

ya bayanlar ben almanyada yasiyorum. doguma 3 hafta var. dr um ne nst den bahsediyor, ne de bebegin en az 10 kez gunde hareket etmesinden. ne zaman gitsem hersey yolunda falan dio.en son 10 gun önce gittim; rahim agzina bakmak icin ultrason aletini bi koydu bebein kafasi cikti karsimiza. ben sasirdim, dogum erken olurmu dedim, hayir bu erken dogum anlamina gelmez ama erken dogmaz da demiyorum yanlis anlama falan dedi , vakit olsa gelir bi de tr de muayene olurdum vallaaaa

iyi geceler kızlar, 1,5 saattir uyumaya çalışıyorum, sağa yatıyorum sağım kasılıyor, sola yatıyorum solum, sırtüstü yatıyorum onda da tamamen kasılıyorum, oğlum hiçç durmuyor, her taraftan vuruyor, kendini ha bire bi tarafa topluyor, nefes alamıyorum......

geldim salona aldım bilgisayarı oturdum ama yine nefes alamıyorum, napıcam ben ya, var bi derdi ama anlamıyorum, bunlar sancı mı

sancımı bilemedim ama sıkıntı olduğu kesin :) yalancı sancıların olsa o kadar sık olmaz,doğum sancıların olsa düzenli gelmesi gerek,bnmde şu anda bi sağıma toplanıyo,bi soluma ve artık cnmı yakıyo,biizm kadar onlarda sabırsızlanıyor galiba :))

ayyilarin zaman zaman yasiyorum , dogurucam diye seviniyorum ama 10 gundur tik yok canim. bizim bebisler bizimle oyun oynuyor sanirim

ayyilarin zaman zaman yasiyorum , dogurucam diye seviniyorum ama 10 gundur tik yok canim. bizim bebisler bizimle oyun oynuyor sanirim

ben de dedim doğuruyormuyum ne, anlaşıldı demek yine bizim sıpanın tek derdi anasını uyutmamak, beklemeye ve çekmeye devam

uykum var ama yatmak ıstemıyorum, yataga gırınce butun kemıklerım agrıyor. bı saga bı sola donmekten fenalık gelıyor, ınsanın sınırlerı bozuluyor bellı bır saatten sonra.
hele kı sabaha karsı kemık agrıları hat safhaya ulasıyor...

onlar kasılma cnm düzenli olup olmaması önemli

humana'nın stıll tee adlı cayını kullanan arkadaslarım var, hepsı cok memnun kalmıslar
hatta ben de dun sıparıs verdım e bebek'ten. sımdıden kullanmaya baslıcam gunde 1 fıncan da olsa.

humana still tee yi bende aldım çünkü sütüm damla damla hatta gelmıo gibiydi üzerinde günde 4-5 bardak yazıo bende 2 veya 3 bardağa yakın içiyorum sütüm olsun diye herşeyi yapmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…