ahh ahh canım benim tez vakitte doğurdum yazarım inşallahhh.. yarın kontrolüm vaaar dua edin de bool bool sancım çıksııın ve açılmam artmış olsuunnnHayirli ugurlu olsun bebisin bucart sanirim en cok sana sevindim insallah saglikla almissindir kucagina onemli olan o yoksa sezeryan yahut normal olmus o kadar muhim degil sen iyiysen bebisin iyiyse ne mutlu sizeee
Sanirim bir de sibele bu kadar sevinirim :)) hayirlisiyla alsin kucagina
ayy kız hadi hayırlı olsuuunnnn kolay doğum olur inşallahhhh dualarımız seninleeekızlar şimdi doktordan geldim.Sancılarım 100 çıktı.Düzenli sancılar hemde..Ama ben kendimi gayet iyi hissediyorum. Açılmam var mı diye baktı, 1cmden az dedi.Doğum başlamış ama agrıların sıklasmasını beklemeliyiz dedi.Bu 3 saatte olabilirmiş, 3 gün de. Eve gönderdi.Çok heyecan yaptım beeeeen:)))
ohh maşallah kızlaarrr benden hızlı çıktınızzzz bi doğurmayı beceremediiimmmm... ayağınızı sürüyündee bende geleyim arkanızdaannnkızlar sanırım benim nişanım geldi çok heycanlıyım :)
ayy bebeğimin yatağını hala kuramadım umarım doğmadan yetiştiririm :)
*** buraya da yazayım hayecandan yanlış yere yazmışım :) ***
dayanırsın inşallah canımm ALLAH sağ salim kavuştursun dualarım seninleee....kızlar merhaba
bugün bütün tetkiklerim yapıldı, tansiyon dışında hiçbir sorun yok çok şükür...
yarın 7.30 da hastanede olacağız, sanırım ilk beni alacak doktor...
tansiyonum yüksek olduğu için anestezi uzmanı spinal sezeryanı önerdi ama zaten ödüm patlıyor dayanabilir miyim bilmiyorum.
bana dua edin kızlar, çok stres yaptım, neden bu kadar korkuyorum anlamadım...:18:
bizden haberler böyle, dua edin bizeeeeee
ohhh hayırlı olsun canımmm güle güle kazasız belasız kullanın inşallaaahhhh.selam hanımlar bende bugün doktora gittim ama hiç bişe öğrenemeden geri döndümdoktor için çok şey sölerdim burda ama terbiyem müsade etmiyo ultrasona girdim ama sonucumu gösteremedim çünkü uyuz adam yerinde durmuyo bi türlü devlete gidiyorum bide sistem felaket... neyseki anladığım kadarı ile bi sorun yok bebişim baş aşağı suyum yeterli kalp atışlarımız normal gelişimimiz çok ii 38+4 üz bu kızın hala gelmeye niyeti yok nst ye giremedim bugün artık bu gidişle direk doğuma gidecem herhalde bi sancılarım başlasada gitsem yaaaa .... bugünde babamız doğum hediyesi araba aldı anneye yarın bebişimin çantasını oto koltuğunu yerleştirecem dütütümüze hazır bulunsun hepsi oy oy herşey hazırda bi kızım eksik yaw sizler ne alemdesiniz kızlar yaaa doğuran falan varmı
inş canım. sütüm bol olsunda emzireyim inş. bu arada işte o ultroson için yattığım yerde sağ bacağını çıkar dedi. çıkardım taytımı. sonya eline eldiven giyip hurraaaaa. 3 parmağını falan soktu heraldeacıyo dedim sonra karıştırdı karıştırdı çıkardı elini. merdivenlerden bile inemedim ya. bide kemiklerin basık biraz dar dedi. inş fazla zorlanmam doğumda..
humana nasılmış ? Gerçekten süt yapıyormuymuş yoksa fasa fisomu
bence kendini kasma yeter. Ben kist ameliyatı için çook alttan muayene oldum. Sıkmassan sorun yok.
humana'nın stıll tee adlı cayını kullanan arkadaslarım var, hepsı cok memnun kalmıslar
hatta ben de dun sıparıs verdım e bebek'ten. sımdıden kullanmaya baslıcam gunde 1 fıncan da olsa.
bu arada, benım karnımda da cok canımı acıtan sertlesmeler olmaya basladı.
ara sıra gobegımın tepe noktasından baslayıp bırden vajına bolgesıne dogru bastıran anlık sancılar oluyo.
cuma gunu gelse de catı muayenemı olsam dıye beklıyorum.
dr normal dogum yapıp yapamayacagıma karar verecek, acıklık var mı yok mu, rahımde yumusama olmus mu dıye bakacak.
en basından berı dr um epıdural normal dogumu onerıyor. ınsallah yapım bunun ıcın uygundur.
hamile kalmadan bnde oldum muayene alttan tabiki,ama hep o aletle,laparoskopi ve histeroskopi ameliyatıda oldum,çatı muayenesi elle yapılıyor die biliyrm,beni kasan o,ama bakalm...
günlerimiz aynı ve benim dr da cuma günü çatı muayenesi yapıcak. karnım da çok sertleşiyo ama dinlenince ayaklarımı sıcak tutunca geçiyor. pazartesiye kadar doğuruversek ne güzel olur
allah hayırlı bi doğum nasip etsin inşallah, başka belirtilerin varmıydı canım mide krampı sırt ağrıları falan bu günlerde,hepimiz belirti arıyoruz artık doğum yaklaştımı diye
hmm iş yapmak lazım demek ki
camlar çok yüksek uzanamam diye kadın alıcam, almasam da ben mi silsem acabaa
ohh nihayet, gözün aydın canım, hayırlısıyla sağsalim al bebeğini kucağına biran önce inşallah.
canım aynı durumdayız... sabah 8 de kalktım mutfak dolaplarını iç-dış temizledim 4 saat sürdü...ama tık yokkk... dün camlarımı sildim... yok yokkkkkkkk... ne zmn gelcek bu fıstık(( herkes doğurdukça ben çatlıcm
ayyy süpeeeer hadi hayırlısıyla az acıyla doğurursun inşallah mihrace gibi :) heyecan yapma kaçmasın dtresin aksine mutlu olll
günlerimiz aynı ve benim dr da cuma günü çatı muayenesi yapıcak. karnım da çok sertleşiyo ama dinlenince ayaklarımı sıcak tutunca geçiyor. pazartesiye kadar doğuruversek ne güzel olur
Kızlar hala beklemedeyiz.Ufak ufak agrılarım var belimden başlıyor kasıklarıma yayılıyor. Ama düzen yokdoktor demişti zaten 3 saat de sürebilir 3 günde diye.Umudum kıırldı, boşuna heyecan yaptım sanırım
hic kasılacak bisey yok gercekten, ne kadar rahat olursanız o kadar az acır. 15 sn bile sürmedi benim muayenem, ve en ufak bir acı hissetmedim ama hic kasmadım kendimi. sevimsiz bir muayene sadece o kadar.
iyi geceler kızlar, 1,5 saattir uyumaya çalışıyorum, sağa yatıyorum sağım kasılıyor, sola yatıyorum solum, sırtüstü yatıyorum onda da tamamen kasılıyorum, oğlum hiçç durmuyor, her taraftan vuruyor, kendini ha bire bi tarafa topluyor, nefes alamıyorum......
geldim salona aldım bilgisayarı oturdum ama yine nefes alamıyorum, napıcam ben ya, var bi derdi ama anlamıyorum, bunlar sancı mı
iyi geceler kızlar, 1,5 saattir uyumaya çalışıyorum, sağa yatıyorum sağım kasılıyor, sola yatıyorum solum, sırtüstü yatıyorum onda da tamamen kasılıyorum, oğlum hiçç durmuyor, her taraftan vuruyor, kendini ha bire bi tarafa topluyor, nefes alamıyorum......
geldim salona aldım bilgisayarı oturdum ama yine nefes alamıyorum, napıcam ben ya, var bi derdi ama anlamıyorum, bunlar sancı mı
sancımı bilemedim ama sıkıntı olduğu kesin :) yalancı sancıların olsa o kadar sık olmaz,doğum sancıların olsa düzenli gelmesi gerek,bnmde şu anda bi sağıma toplanıyo,bi soluma ve artık cnmı yakıyo,biizm kadar onlarda sabırsızlanıyor galiba :))
ayyilarin zaman zaman yasiyorum , dogurucam diye seviniyorum ama 10 gundur tik yok canim. bizim bebisler bizimle oyun oynuyor sanirim
humana'nın stıll tee adlı cayını kullanan arkadaslarım var, hepsı cok memnun kalmıslar
hatta ben de dun sıparıs verdım e bebek'ten. sımdıden kullanmaya baslıcam gunde 1 fıncan da olsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?