işte isen daha yetişmez de evde ise yetişir canım ya. ben 8tane falan yapıyom yaptımmı minik tencerede bol nar ekşili oh mis gibi olur.
çorba, yogurtlu makarna, kısır, çay yapsam diyorum
anam ben çıkıyom yaaa yemek muhabbeti açıldı benim normalde bile canım herşeyi çeker bide şimdi tavan yaptı yani kısırlar falan patates salatası onuda ben eklim
Hanımlar günaydın... Sabah uyanınca mide bulantısı olup kahvaltıyı zorla yapıp yine de bulantısı geçmeyen var mı Ve gün boyu devam eden kusamıyorum ama çok bulanınca afederseniz öğürtü yapıyor gözlerimden yaş geliyor? Doktor reni şurup verdi daha almadım haftaya gidince sorarım dedim dayanabilecem mi bilemiyorum. Siz mide bulantısı için iaç kullanıyorsanız isimlerini yazar mısınız?
canım ben hiç kahvaltı yapamıyorum sen az da olsa yiyebiliyorsan ne güzel..Dramamine diye tablet kullanıyorum.sabah kalkıp zorla içiyorum aç karnına öğleye kadar uyku yapıyor.önceleri sadece peynir yiyordum bu sabah onu da canım istemedi.bu ilacı almayınca hiç birşey yiyemiyorum tansiyon yerlerde su bile içsem öğürüyorum ben biraz zor geçiriyorum anlayacağın.ah ah biri gelsede bana yemek pişirse diye bakıyorum soğan kokusu beni hep mahvediyor.inşallah 3 aydan sonra geçer diye gün sayıyorum.daha 7+5 oyyyy oyyy.
Bende ilac aliyorum ilaci almazsam her yedigim gidior ama arrada bulantilarim oluyor bende oleyim biri yemek yapsada yesem :)
özür dilerim canını istettiğim için...ayyyyyy o ekşili dolmadan benim ne zamandır o kadar çok canım çekiyorki şimdi bile ağzım sulandı valla bide aralara yaprak sarma kyacan yemede yanında yat
ooo send ebir sürü yemek varmış...ben dün 3 tencere yemek yaptım. bugüne de kaldı. sabah simit peynir yedim. arada 1 muz. demin de bal-kaymak... tulum peyniri ve zeytin ekmeksiz 2 galeta ile... ya ben bal-kaymağı annem babam yalvarırdı da yemezdim. muz hele ağzıma sürmezdim. huyum değişti.
akşama fırında soslu tavuk, pilav, sebzeli mercimek çorbam var. ben pilav yemem azcık tavuk 1 kanat belki, az çorba içerim.
Benim evde kuru fasulye ve pilavım var ama ilk kez kuru fasulyem kötü oldu çok su koymuşum.Eşim bile ilk kez beğenmedi bir yemeğimi.Bende beğenmedim.
Ama domates yeşillik peynir belki beyaz soğan olarak renki bi şölen yaparım kendime :)
(null)
selam kızlar nasılsınız
özür dilerim canını istettiğim için...
ooo send ebir sürü yemek varmış...
oluyor bazen öyle kazalar....bende yeni bitti kurufasülye...
ekşili bamya ve nar ekşili patlıcan dolmasında karar kıldım. Başladım pişirmeye....
kızlarrrr aklıma bir şey daha geldi size de sormak istiyorum.
şimdi ben hamilelik falan hiç fikirde yokken, senelerce "kız" bebek istedim. gebeliğimi öğrendiğimden beri "kız erkek farketmez sağlıklı hayırlı olsun" diyorum. eskiden erkek olsa üzülürdüm. cidden gebe kalıp anneliği az da olsa tadınca cinsiyet umrum değil...
ama gel gelelim içime erkek doğuyor. kızdan az sevinmem o ayrı. sizin de içinize bebeğinizin cinsiyeti doğuyor mu?
siz
yaa çok kötüsünüüüüüz kaç gündür canım bamya çekiyordu unutmuştum yine hatırlattınız neyse hemen almam lazım bi tarafım şişecek
bugün benim de midem kalk gidelim diyor...Bende ne istah var ne bisey ara sira da yokluyor mide bulantisi dun iyidim simdi 2.80 yatiyorum dusunmen yeter canim yemek icin
Kız istiyorum ama hayırlısı diyorum. Sağlıklı olsun da. İçime de birşey doğmuyor vallakızlarrrr aklıma bir şey daha geldi size de sormak istiyorum.
şimdi ben hamilelik falan hiç fikirde yokken, senelerce "kız" bebek istedim. gebeliğimi öğrendiğimden beri "kız erkek farketmez sağlıklı hayırlı olsun" diyorum. eskiden erkek olsa üzülürdüm. cidden gebe kalıp anneliği az da olsa tadınca cinsiyet umrum değil...
ama gel gelelim içime erkek doğuyor. kızdan az sevinmem o ayrı. sizin de içinize bebeğinizin cinsiyeti doğuyor mu?
siz
yaa çok kötüsünüüüüüz kaç gündür canım bamya çekiyordu unutmuştum yine hatırlattınız neyse hemen almam lazım bi tarafım şişecek
oluyor bazen öyle kazalar....bende yeni bitti kurufasülye...
ekşili bamya ve nar ekşili patlıcan dolmasında karar kıldım. Başladım pişirmeye....
eline sağlık tatlım bende bamyamı yapsam kendime konserve alıp?çok severim ama eşim yemez.bol sarmısaklı yapsam bende...
bide az önce topikte bi arkadaşım kek tarifi verdi hoş görünüyor güçlü olursam yapacağım.pekmezli tahinli susamlı:)
iğne vurulucam totomdan yürüyebilirsem yapayım diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?