bu arada benim göğüs ve göbek altı artık 34 değilllsağolsun kayınvalideceğim de sen bir daha hayatta o kiloda olamazsın daha kalçaların kocaman olacak diyor:) bebeğim sağlıkla doğsun da... azimliyim, Allah hastalık vermedikçe spor falan gene ince olacağım. inat ettim.
Oluruz oluruz. Sağlıkla bebeklerimizi dünyaya getirelim kilo vermesi kolay..Ben ilk kez hamile kalınca sporu bıraktım, hayatım boyunca spor yaptım, 14. haftamda dr izin verirse yine başlayacağım.
canım ben hiç spor yapmadım. hareketliyim kıpır kıpırım. herşeyden yedim az yedim... 1-2 kilo mu aldım hemen dikkat ettim. akşam yemeğini meyveye çevirdim. bir gün hamburger mi yedim, ileriki günler az yağlı sebze yemeği yedim. asitli şeyler içmedim... hep ince oldum. eskiden 48-49 kilo idim ama 34 bile bol gelirdi o zaman. bilerek az kilo aldım. 51dim. şu an aç 53üm. bazen şişlikten sanırım 55 oluyorum.. ama kilo alsam kotlarım olmazdı snaırım...
doğumdan sonra gene eski düzen dikkat ederim. spor yaparım. gebeliğimde de 2 kişilik yemiyorum... kemiklerim de ince... he eskisi gibi olamam diye kendimi şartlamıyorum. olurum, azimliyim bir dürü ince anne var....diye motive ediyorum. oluruz kızlar. dikkat ettikten sonra...
bir de benim ayaklarım 35 bıktım çocuk ayakkabısı giymekten... inşallah 36ya çıkar. doğumdan sonra büyüyen ayak karım olur... topuklularım hep 36 içine kalıp koyuyorum.. kalıpsız rahatça giyerim :)
Aynen ben de öyle beslenirim. Bir gün mantı mı yedim, ertesi sabah kahvaltıyı yoğurt ve meyveyle yaparım. Ara öğün hep yaparım, çantamda hep sağlıklı besinler taşırım, çikolata bir tek bitte rtüketirim, beyaz ekmeğin tadını bilmem bile, bir tencere yemeği bir tatlı kaşığı zeytinyağıyla pişirirm vsy vsy...Ama damak zevkim de böyle oluştu, bu çizginin dışındaki yemekler ve beslenme tarzı ağır geliyor...
Boyun kaç? ayakların gerçekten küçükmüş...
ya dün gece o kadar midem ağrıyıp yandıki, 2 büklüm oldum resmen, oturdum ağladım, bide o kadar çok wcye çıkıyorumki, bez bağlayalım diye dalga geçiyo kocam, tabi onun için hava hoş, habire benim bebiş beslensin diye aldıklarımı tıkınıyo
Mide yanmasına elma iyi geliyormuş...
Ben yağlı ve salçalı yapıyorum yemeklerimi damak zevkimiz öyle alışmış maalesef.Yemekleri kırmızı kırmızı çok seviyorummm
Hava ne kötü yaaaa....
bende yemek kırmızı değilse yiyemiyorum, ohh salçalı salçalı, kırmızı kırmızı, ayy gene karnım acıktıakşama ne yesek
Ben yağlı ve salçalı yapıyorum yemeklerimi damak zevkimiz öyle alışmış maalesef.Yemekleri kırmızı kırmızı çok seviyorummm
canım gözünaydın bir sorun olmadığına çok sevindim..
ben kalp atışını 7.hftda duydum...inşallah sende duyarsın..
şifayla ilgili bir bilgim yok maalesef..mide bulantısı hormonlarla alakalı ve her bünyeye göre değişiyor..
canım biraz geç oldu ama ikili test 11-13. haftalar arasında oluyor. seni bunun için çağırdı sanırım
canım bende 5+6 da alttan bakıldığında bile kalp atımı görüldü. Sıkıntı yapma sakincene git ve bebişinin kalp atışını dinle
Ben 5 hafta bittiğinde kalp atışlarını görmüştüm. Doktor haftaya gel sesini duyalım dedi ama ben sürekli ultrasona girmek istemediğim için gitmedim. 9 haftalıkken de kendisini gördüm. İnşallah kalp atışlarını rahatlıkla duyarsın
Gunaydin hamisler nasilsiniz dunku hurafeye bende bisey eklemek istiyorum derlerki sag yumurtalikda ise bebek erkek solda ise kiz derler gorumcemin doktoruda tam tersini soyluyor sol erkek sag kiz onada kendi doktoru soylemis hatta esimin dayisinin gelinin de bebek solda ve erkek annemde ise erkek kardesim sagdaymis sizin dusuncelrriniz ne
Hakkaten akşama ne yesek? Ben sözde nar ekşili patlıcan dolması yapacaktım.Unuttum gitti...Yemek yok valla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?