2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

dişimizi sıkacağız biraz. Verimli çalışamasan d apatronun derdi seni orada tutmak...
Ben o günleri hayal bile edemiyorum. çook uzak gibi geliyor ama hayat o kadar çabuk geçiyor ki aslında... Bir bakmışsın 1. yaş günü bir bakmışsın 15. yaş günü....Bizim de öyle olmadı mı?çorbaların ya da sütün içine biraz kepek
ahh ahh bende bi kabızlık bi gaz varki sormayın bende çalışıorum gündüz çok değilde akşam mahvedio beni bol su içiyorum tuvalete çıkmaktan yoruldum artıkk yine de şükürler olsun
Çorbaların ya da sütün içine biraz kepek ya da müsli koy. Bende kayısıdan daha çok işe yaradı. Sabah sütle kepek, yulaf ezmesi, incir kurusu ve cevizle bir kahvaltı ediyorum ve hiç problemim kalmadı....

kızlar bunlar ne fiyatlar ya, aynı testleri devlette bedavaya yapıyorlar ne gerek var bu kadar para dökmeye
çalışan insanlar izin alamadıkları için mecbur kalabiliyorlar cnm...
turamit başınız saolsun cnm...
ya ben sakınmıyorum çok fazla hareketlerimde falan çok rahatım hatta dikkatsizim bile..ben sadece düşünce olarak aklımda hep kötü şeyler var..

at zihninden olumsuzlukları...

Cemrecik bu bahsettigin seyler genel olarak bende de var ama huzursuz bacak cok baska bisey,allah vermesin kimseye.genelde surekli bacaklarini sallama hareketi zannediyor insanlar ama alakasi yok cok baska bisey.bu tamamen istegin disinda bisey. Anlattigin rahatsizliklar magnzyumla mi ilgili gercekten bilmiyorum tabi en iyi doktorlar bilir ama bu haftalarda cok normal oldugunu duydumdoktorum bana magnezyumu huzursuz bacak icin verdi ama bence doktoruna bahset mutlaka bu sikayetlerinden.,bende kalkali satler oldu ama sirt agrisindan one bile egilemiyorum,sabah kalkarken butun gece sirtimda yuk tasimis gibiyim.bunlar olabileek seyler diye dusunuyorum
cok uzerinde durmuyorum.cok gecmis olsun

kızlar aranızda çatlaklar için krem kullanmaya başlayan varmı?ne zaman başlanmalı bide ne kullanıyorsunuz?

ben kayısı yağı aldım. ama daha başlamadım. canım çatlak için olacaksa olacak zaten. hani yağ-krem içimiz rahatlasın diye. ben zayıfım(zayıftım) 34 bedendim gene çatlağım vardı. göğsüm 80 onda bile öatlak.... ama çatlak olmadan önce biraz kaşınır. kaşıntı başlarsa hemen bol su içmek gerek, yağ süreriz. kısmet...

ikili test canım. oktorum bana iyi bir yerde yaptırmamı önemli bir test olduğunu belirtti. devlet için zeynep kamilin iyi olduğunu söyledi.

bende çalışıyorum, para kazandığım için pintilik yapıyorum, çalışmasam belki özelde o zaman yaptırırdım, ben ankarada zekai tahir burakta yaptırıyorum, memnunum, daha cebimden 1 kuruş çıkmadı

Son düzenleme:
keşke banada işyerim izin versede bende 5 kuruş para vermesem hiç bişeye:)
bende çalışmasam devlete gitmeye zamanım olurdu
ama napalım mecburuz işte...
kızlar avrupa yakasında hangi devlette yaptıracaksınız testleri?bağcılar devletide çok iyi diyorlar???

Son düzenleme:
Düşünmemeye çalışıcammm
Kaderimizde ne varsa onu yaşarız önüne geçemeyiz zaten.Herşeyin hayırlısını versin Rabbim

Bende de şöyle bir durum var. Hamile olduğumu unutuyorum. Zaten çok hareketli yerinde duramayan bir yapım var ben hala merdivenleri 3 er 5 er çıkıyor, hoplaya zıplaya iniyorum. Eşim çekiştiriyor napıyorsun dikkat et diye. Valla unutuyorum hep...

benim psikolojim bozulduya, barut gibi dolaşıyorum ortalıkta, hani çok sinirlenirsinizde nefesininz yetmezya işte öyleyim

canım o bende de oluyor bazen. istirahat dönemim olmasına rağmen sağolsun kayınvalideciğim bende kalıyor bir de. kızı yeni dooğum yaptı. gebe olduğumu bilmeden evvel ben yanındaydım bu durumda gidemiyorum. kız orada yalnız. kayınvalideciğim ve incileri benimle :)

ne yapıyorum... çok sevdiğim bir senfoni var hergün onu bebişimle dinliyoruz. netten ıyun oynuyoruz. sevdiğimiz komedi dizilerini izliyoruz... çok az çikolata atıyoruz ağzımıza... buraya gelip kızlarla dertleşiyoruz... geçiyor.

Sen ağır misafir ağırlıyorsun ama. Sinirlerinin gerilmesi normal anlattıklarına göre...
Bir de her şey güllük gülistanlıkken ani parlamalar yaşayanlar var benim gibi...

saol cnm bende 34 bedenim birazda bu yüzden endişem. şimdiye kadar hiç kilo alıp vermediğim için birden kilo alınca ço mu çatlarım diye.eninde sonunda dediğin gibi çatlıycak tabi de amacım en aza indirmek.teşekküür ederim tekrar

Dr çatlak kremi için erken olduğunu söyledi bana. Ayrıcı ilk aylarda sürülen yağlar çok kıllanma yapıyormuş. O yüzden ben 4. ayda başlayacağım. Şimdi maksimum bebe yağı sür dedi Dr.

:)biz teraziler fazla hareketliyiz anlaşılan.

bu arada benim göğüs ve göbek altı artık 34 değilll sağolsun kayınvalideceğim de sen bir daha hayatta o kiloda olamazsın daha kalçaların kocaman olacak diyor:) bebeğim sağlıkla doğsun da... azimliyim, Allah hastalık vermedikçe spor falan gene ince olacağım. inat ettim.

Bidaha derse kocam beni koca populu seviyor dersin

Oluruz oluruz. Sağlıkla bebeklerimizi dünyaya getirelim kilo vermesi kolay..Ben ilk kez hamile kalınca sporu bıraktım, hayatım boyunca spor yaptım, 14. haftamda dr izin verirse yine başlayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…