Ben dün gece 11 de muzlu pudingli kek yaptım... nasıl krize girdim ama... çok kolay ve güzel o da...
benim eşim de sevmez bamya ama üzgünüm bu aralar ben ne istersem yemek zorunda.
bugün benim de midem kalk gidelim diyor...
Kız istiyorum ama hayırlısı diyorum. Sağlıklı olsun da. İçime de birşey doğmuyor valla
evde varsa pişir hemen.çabuk pişiyor bamya
özel mesajla attımmüsait bir zamanda tarifini yazarmısın cnm bana.eline sağlık
benimki kuru bamya, ben buzluğa da yazın attım bir sürü sebze. Mümkün olduğunca konserve tüketmiyorum.kızlar ben bamya hiç yemedim. tadını bilmem. ama konservesini yapmasanız?? konserve sonuçta. mis gibi taze sebzeler var. pırasa, ıspanak, kara lahana, pazı... oh miss taze taze yapsanız.
hayır kussam rahatlıcam kıvranıyorum oldugum yerde
artık canımız ne cekerse yicez
kıslar aranızda terleyen varmı ben cok kötü terliyorumözellikle kusma girişimde bulununca sanki bütün hormonlar calısıyor
özel mesajla attım
benimki kuru bamya, ben buzluğa da yazın attım bir sürü sebze. Mümkün olduğunca konserve tüketmiyorum.
ya bana birde bir kere kusarsan devamı gelir dediler. Kusamıyorum da devamı gelecek diye.. Eşimi şimdi domates suyu ve kraker almaya yollayacağım...midem bir kalkıp bir oturuyor. Ama hala da yemek muhabbeti yapıyorum. Bu nasıl psikolojidir?
anchusa az önce işyerinden bamya aramaya çıktım bulamadım konservesini:)
evin oraları gezicem artık off off:)
mecbur konservesini alıp yapıcam kızlar yaaa herşeyde zararlı değildir ya.napalım eşim yemiyor.kendime göre yeter o bana
Ay bir alemsin..ciddi ciddi bamya aramışsın...
ayyyyyy o ekşili dolmadan benim ne zamandır o kadar çok canım çekiyorki şimdi bile ağzım sulandı valla bide aralara yaprak sarma kyacan yemede yanında yat
Kızlar tamamen hurafe ama ayva yiyenlerin çocukları çok güzel olurmuş diye duydum. Bugünlerde her gün bir ayva yiyorum. Bakalım işe yarayacakmı yoksa çirkin birşey mi alacağım kucağıma.....
Kızlar ben aşermenin ne olduğunu anladım... Önce canım tantuni çekti... bol limonlu, şimdi de kokusunu alıyorum. Evet aşermek bu olmalı....
çok cnm çekti ama ne yapayım:)ekşi ekşiii
Ay bana sarma demeyinnnnnnncanım kaç zamandır yaprak sarması istiyo bi fırsat bulup saramadım.Agzım nasıl sulandı bak.Pazı da sarcan bideee
inşallah hurafedir :) ben daha hiç yemedim çünkü.... hayır benim için sorun değil de güzel olmazsa konuşacak insanlar var:)
Kızlar tamamen hurafe ama ayva yiyenlerin çocukları çok güzel olurmuş diye duydum. Bugünlerde her gün bir ayva yiyorum. Bakalım işe yarayacakmı yoksa çirkin birşey mi alacağım kucağıma.....
inşallah hurafedir :) ben daha hiç yemedim çünkü.... hayır benim için sorun değil de güzel olmazsa konuşacak insanlar var:)
gamzeli olur derler bide
biz as ermelere devam edersek artık 30 kilo alırız 2012 tombul eylül anneleri grubu olur
Çocuk çirkin olursa sizin tarafa çekmiş dersin olur biter konuşanlara...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?