kızlar üstün körü sonlara bakmak kaydıyla yazıklarınızı okudum. 8+1 hamileyim. dr. söylediği ilk tahmini doğum tarihim 28 ağustos idi
sonraki kontrolde 5 eylül olarak bildirdi. bende ağustos annelerinde başladım orada dewam ediyorum.
merak ettim eylül anneleri nasıllar? ne durumdalar diye bi bakayım dedim..
bulantılardan bahsetmişiniz var..yeni başladı..var gibi vs. denmiş. siz gene bu haftalarda başlayanlar için söylüyorum şanslısınız
ben 3. haftamdan beri çekiyorum mide bulantısı - yanma - ekşimedr. ilaç kullanabilirsin dediği halde bebeğime bir zarar
gelmesin diye içmiyorum çekiyorum tüm bunları kaldıki bende ülserde var. ama allaha şükür çok çok kötü olmadım şimdiye kadar.
Allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
Hepimize sağlık sıhhat kuvvet güç versin inş.
canım ben 8+4 üm. ben doğum 15 eylül... sen benden 3 gün azsın... son adet tarihin mi ultrason mu bu tarih?
çok da öneli değil zaten ağustos eylül :)
Hakkaten akşama ne yesek? Ben sözde nar ekşili patlıcan dolması yapacaktım.Unuttum gitti...Yemek yok valla...
kızlar bugün sadece 2kere Kustum ve kocam canım benim çorba ve kaşarlı pide aldı yaladim yuttum kızlar şu an hafif hafif bulantı var ama olsun. 3bardak ta su içtim yemek yiyince. Sizin muhabbetleri okudum harikasiniz ya ayva olayı doğru olabilir ben de yedim
Alıntıdır
k.k geçmiş sayfalara bakarken 2li test hakkında bakın ne buldum ama fiyatlar kasım 2009a ait şimdikini siz düşünün artık.
medipolde ssk anlaşmalı fiyatı 135 tl muayene ücreti 25 tl miş
delta hospitali hakan bey 50 tl diğer kadın doğumcular 15 tl 2li test ücreti 40 tl dediler
medicalpark göztepe 2 li test ücreti 245 tl muayene ücreti 52 Tl
Ümraniye medicana hastanesi 145 ultrason 55 kan = 200 muayene ücreti 50 tl
ümraniye hospitaliumda 2 li test 90 Tl imiş ancak ssk karşılamıyormuş ssk muayene ücreti 12 tl
ümraniye erdem hastanesi 2 li test 250 tl muatyene ücreti 30 tl
ümraniye atlas hastanesi 2 li test 135 tl muayene ücreti 27 tl
hasanpaşa çağıner hastanesi 2 li test 140 tl muayene ücreti 22 tl
kızlar bu hastaneler anadolu yakası için SSK fiyatlarıyla
Kadıköy Şifa Hast :Muayene 235 tl 152 tl 2 Li test ama ssk anlaşması yok
Vatan Hastanesi Kadıköy : Muayene 22 tl 2 li test kan 65 ulturason 135 tl ama ulturason içerden dr muayene ediyorsa fiyat düşüyormuş
Özel Göztepe Hastanesi : Muayene 72 Tl 2 Li test 120 tl
Acıbadem Hastanesi : Muayene 170 tl 2 li test 212 tl ssk anlaşması yok
Memorial Ataşehir : Muayene 160 tl 2 li test kan + ulturason 313 tl ssk anlaşması yok
ayy başkada kalmadı sanırım :roflol:
kızlar bugün sadece 2kere Kustum ve kocam canım benim çorba ve kaşarlı pide aldı yaladim yuttum kızlar şu an hafif hafif bulantı var ama olsun. 3bardak ta su içtim yemek yiyince. Sizin muhabbetleri okudum harikasiniz ya ayva olayı doğru olabilir ben de yedim
kızlar üstün körü sonlara bakmak kaydıyla yazıklarınızı okudum. 8+1 hamileyim. dr. söylediği ilk tahmini doğum tarihim 28 ağustos idi
sonraki kontrolde 5 eylül olarak bildirdi. bende ağustos annelerinde başladım orada dewam ediyorum.
merak ettim eylül anneleri nasıllar? ne durumdalar diye bi bakayım dedim..
bulantılardan bahsetmişiniz var..yeni başladı..var gibi vs. denmiş. siz gene bu haftalarda başlayanlar için söylüyorum şanslısınız
ben 3. haftamdan beri çekiyorum mide bulantısı - yanma - ekşimedr. ilaç kullanabilirsin dediği halde bebeğime bir zarar
gelmesin diye içmiyorum çekiyorum tüm bunları kaldıki bende ülserde var. ama allaha şükür çok çok kötü olmadım şimdiye kadar.
Allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
Hepimize sağlık sıhhat kuvvet güç versin inş.
aman bu ne yaaa :) ne pahalı
millet sektör yapmış olayı
aslında doktorlarımızın mecbur ve makul fiyata yapmaları gerek bence çünkü onların sorumluluğundayız
ayva dedin bugün almayı unuttum :)
iyi olmana sevindim
bende de hafif bulantı var
ama seninkinin geçmesini diliyorumçok ağır geçiriyorsun umarım rahatlrsın
hoşgelsin canım adını görüyordum açtığın konualrda :)
ama 8+ 1 sen eylülannesi olursun
ben 10 + 2 yim 3 eylül doğum
ama bebeğin gelişimine göre ağustos sonuda olabiliyor
aman bu ne yaaa :) ne pahalı
millet sektör yapmış olayı
aslında doktorlarımızın mecbur ve makul fiyata yapmaları gerek bence çünkü onların sorumluluğundayız
ayva dedin bugün almayı unuttum :)
iyi olmana sevindim
bende de hafif bulantı var
ama seninkinin geçmesini diliyorumçok ağır geçiriyorsun umarım rahatlrsın
hoşgelsin canım adını görüyordum açtığın konualrda :)
ama 8+ 1 sen eylülannesi olursun
ben 10 + 2 yim 3 eylül doğum
ama bebeğin gelişimine göre ağustos sonuda olabiliyor
kızlar ayvayı kocama sipariş verdim. bir de bunu buldum:)
Hadis kaynaklarında böyle bir ifadeye rastlayamadık. Ancak İmam Gazalî, -hadis olarak değil- bir menkıbe olarak bunu anlatmıştır. İfadesi -meal olarak- aynen şöyledir:
“Rivayet edilmiştir ki, bir kavim/topluluk, çocuklarının çirkinliğini peygamberlerine şikâyet etmiştir. Bunun üzerine Allah o peygambere; ‘Onlara; gebe olan hanımlarına ayva yedirmelerini tavsiye et, çünkü bu meyve çocuklara güzellik sağlar’ diye vahiy etmiştir.”(İhya, IV/278).
ayvayı yedikten sonra elimizi yanağımıza sürüyoruz gamze için dimi:)
denemekten zarar gelmez.
benim de buzluğum süpermarket rafı gibidir. Her şeyi attım yazdan. Annem de bir o kadar hazırlamış bana.Şimdi afiyetle yiyorum...Ben buzluktan bamya çıkardım. Hazır soğanı, salçasıyla pişmiş. Onu çözüp ısıttım. Kokuda olmuyo hamileyken birebir. Soğan kavurmak içimi kaldırıyor çünkü. Yanında da pilav. :) Yemek 5 dakikada hazır. Afiyet olsun.
Annemden Allah razı olsun buzluk için çeşit çeşit melzeme hazırlamıştı yazdan. Şimdi onlar çok işimi görüyor
kesinlikle bulantıı kesiyor ayva.....canım aywa mide bulantısına çok iyi geliyor hemde meyve olduğundan ekstra faydalı.
ben ilk haftalarımda sürekli aywa yiyordum iyi geliyordu.
iyileşme var dils3. insallah böyle gider.kızlar bugün sadece 2kere Kustum ve kocam canım benim çorba ve kaşarlı pide aldı yaladim yuttum kızlar şu an hafif hafif bulantı var ama olsun. 3bardak ta su içtim yemek yiyince. Sizin muhabbetleri okudum harikasiniz ya ayva olayı doğru olabilir ben de yedim
şu ana kadar her gün 1 tane yedim. bakalım işe yarayacak mı?bugün ayva yedikten sonra yanaklarıma çukurlar da açtım parmağımlakızlar ayvayı kocama sipariş verdim. bir de bunu buldum:)
Hadis kaynaklarında böyle bir ifadeye rastlayamadık. Ancak İmam Gazalî, -hadis olarak değil- bir menkıbe olarak bunu anlatmıştır. İfadesi -meal olarak- aynen şöyledir:
“Rivayet edilmiştir ki, bir kavim/topluluk, çocuklarının çirkinliğini peygamberlerine şikâyet etmiştir. Bunun üzerine Allah o peygambere; ‘Onlara; gebe olan hanımlarına ayva yedirmelerini tavsiye et, çünkü bu meyve çocuklara güzellik sağlar’ diye vahiy etmiştir.”(İhya, IV/278).
ayvayı yedikten sonra elimizi yanağımıza sürüyoruz gamze için dimi:)
denemekten zarar gelmez.
bu arada alın size gerçek seyler :) sakin ciğer ellemeyin çocuğunuz da kahverengi leke çıkar. Bunu teyzem denedi. Gül elledikten sonra bir yerinize sürerseniz kırmızi leke olur. Ben kızım da bunu da yaptım belime sürdüm elimi kızımın belinde kırmızi leke var çok tatlı. Tabi bunlar tesadüf te olabilir. Ama ayva olayına inanıyorum
Ya hurafe de olsa insan etkileniyor. Arnavut ciğeri yapıcam korkuma yapamıyorum leke çıkarsa bebekte diye. Ki benim batıl inancım yoktur ama söz konusu bebek olunca durup bir düşünüyorum.
her nevi çiğ et sakatat vb.ellemek zararlı zaten. toksoplazma riski taşıyorlar.
ayrıca sakatatı dr.lar pek önermiyor. salam sosis sucuk pastırma gibi.
zaten aram iyi değ,ldi ben hiç yemiyorum artık bunları.
benim de buzluğum süpermarket rafı gibidir. Her şeyi attım yazdan. Annem de bir o kadar hazırlamış bana.Şimdi afiyetle yiyorum...
kesinlikle bulantıı kesiyor ayva.....
iyileşme var dils3. insallah böyle gider.
şu ana kadar her gün 1 tane yedim. bakalım işe yarayacak mı?bugün ayva yedikten sonra yanaklarıma çukurlar da açtım parmağımla
Çocuk çirkin olursa sizin tarafa çekmiş dersin olur biter konuşanlara...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?