2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

cok ilginc, bugun cok dinc uyandim. tabi insanin aklina hemen kotu seyler geliyo, bugun niye dinc uyandim diye...birazdan kalp atislarini dinlemeye gidecegiz, cokk heyecanliyim

benim de canim nasil california sarabi istiyo bi bilsen. ama bulantilarinin dokuzuncu hafta baslamasi beni de kokuttu. ben de heran bende de mide bulantisi baslayacak diye endiseliyim

o zaman hemen doğra ellerini iyice yıka ama asla bir yerine sürme bilek vs dahil. Ne olur ne olmaz :)

california sarabi nasil oluyor bilmem ama gonderelim sana :))))

yok cemrecik şarap marap..paşa paşa sütümüzü içeceğiz bu sene.

california sarabi nasil oluyor bilmem ama gonderelim sana :))))
aslinda kopekolduren saraplardan bile olsa ona bile raziyim simdi

yok cemrecik şarap marap..paşa paşa sütümüzü içeceğiz bu sene.

gecen sarap kadehinde denedim sutu icmeyi...yok kardes, gitmiyo
sutlu tatlilari sekersiz yapmayi dene dedi bir arkadasim, hic fena fikir gelmedi...

Son düzenleme:
aslinda kopekolduren saraplardan bile olsa ona bile raziyim simdi
gecen sarap kadehinde denedim sutu icmeyi...yok kardes, gitmiyo
sutlu tatlilari sekersiz yapmayi dene dedi bir arkadasim, hic fena fikir gelmedi...

ya şekersiz sütlaç, ya da kazandibi... hayal edemiyorum bile... Ben musli olayına devam edeyim, başka yolu yok.

merhaba arkadaşlar ben doktora söyledim miğdem çok kötü bulanıyor diye ama ilaç yazmıycam dedi. azalmasını beliyorum bakalım. Bir de normal pilates yapıyordum artık hamile pilatesine başladım yavaş yavaş, çok iyi geliyo şişkinliğe.

Dr. un izin verdi mi? Benimki rahat bir dr olmasına rağmen 14. haftadan önce asla!!!!! dedi... Ben de sporu 14. hafta sonrasına bıraktım.

Dr. un izin verdi mi? Benimki rahat bir dr olmasına rağmen 14. haftadan önce asla!!!!! dedi... Ben de sporu 14. hafta sonrasına bıraktım.

ben çok önceden beri yaptığım için anlattım doktoruma, o da fazla efor harcamadan sadece hamile pilatesi yapmamı önerdi.

ben çok önceden beri yaptığım için anlattım doktoruma, o da fazla efor harcamadan sadece hamile pilatesi yapmamı önerdi.

Ben 7-8 yıldır power yoga ve pilates yapıyorum.bunlar dışında bir sürü sporla uğraşıyorum ve kaslı bir göbeğim var. Çok şükür düşük riskim de yok. Ama buna rağmen dr çok kesin bir şekilde yasakladı bana. Sen yine de dikkatli ol...

aa ne güzel :) spor geçmişinin hamilelikte çok faydası olduğunu söylüyo herkes. ben fazla yormuyorum kendimi.

aa ne güzel :) spor geçmişinin hamilelikte çok faydası olduğunu söylüyo herkes. ben fazla yormuyorum kendimi.
Göreceğiz bakalım sporun bir faydası olacak mı?ama yıllardır en az 1 saat ayırıyordum her gün spora.. Hamile kalınca şak diye kestim.14. haftada eğitmen eşliğinde yoga-pilates ve yüzmeye başlayacağım. Bir de kol çalışırım herhalde ama asla göbeğimi ve tüm vucudumu zorlayıcı bir programa girmem.
Aman yorma kendini sende. Birşey olmayabilirde ama olursa çok üzülürsün..Genel kanı ilk 3 ay spor yapmamaktır. İlk trimester hareketleri zaten pilateste 2. ve 3. trimester hareketlerinden çok farklı. İlk trimesterde nefes çalıştırırlar genelde. Vucut çalıştırmaya 4. ayda başlarlar.

merhaba kızlar, allah bebişlerinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin ,benim bebişte eylül ayında doğacak allahın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…