canım sadece elleme eşin doğrasin atsın tencereye ama yiyebilirsin.bak benim kolumda kahverengi kocaman lekem var babam annene hep der sana ciğer elleme demiştimdiye?
cok ilginc, bugun cok dinc uyandim. tabi insanin aklina hemen kotu seyler geliyo, bugun niye dinc uyandim diye...birazdan kalp atislarini dinlemeye gidecegiz, cokk heyecanliyimCemrecik bu bahsettigin seyler genel olarak bende de var ama huzursuz bacak cok baska bisey,allah vermesin kimseye.genelde surekli bacaklarini sallama hareketi zannediyor insanlar ama alakasi yok cok baska bisey.bu tamamen istegin disinda bisey. Anlattigin rahatsizliklar magnzyumla mi ilgili gercekten bilmiyorum tabi en iyi doktorlar bilir ama bu haftalarda cok normal oldugunu duydumdoktorum bana magnezyumu huzursuz bacak icin verdi ama bence doktoruna bahset mutlaka bu sikayetlerinden.,bende kalkali satler oldu ama sirt agrisindan one bile egilemiyorum,sabah kalkarken butun gece sirtimda yuk tasimis gibiyim.bunlar olabileek seyler diye dusunuyorum
cok uzerinde durmuyorum.cok gecmis olsun
Arkadaslar merhaba
Ben yarin tam 9.haftaya giriyorum,simdiye kadar hic bulantim yoktu,doktora gittik 2 gun once,bulantim yok dedim''aman iyi olmasi ne guzel''dedi doktorumda.ama 2 gundur cok kotu bulantim basladi. 9.haftada baslayan var mi aranizda?cok kotuyum.daha once bayila bayila yedigim bir sos vardi sabahtan beri aklima geldikce bulantim artiyor.yanimda plastik torba kucagimda bilgisayar yatiyorum oyle.9.haftada bulanti mi baslar yaa
Canim bir tek bira ve portakal istiyor.
cok ilginc, bugun cok dinc uyandim. tabi insanin aklina hemen kotu seyler geliyo, bugun niye dinc uyandim diye...birazdan kalp atislarini dinlemeye gidecegiz, cokk heyecanliyim
benim de canim nasil california sarabi istiyo bi bilsen. ama bulantilarinin dokuzuncu hafta baslamasi beni de kokuttu. ben de heran bende de mide bulantisi baslayacak diye endiseliyim
cok ilginc, bugun cok dinc uyandim. tabi insanin aklina hemen kotu seyler geliyo, bugun niye dinc uyandim diye...birazdan kalp atislarini dinlemeye gidecegiz, cokk heyecanliyim
benim de canim nasil california sarabi istiyo bi bilsen. ama bulantilarinin dokuzuncu hafta baslamasi beni de kokuttu. ben de heran bende de mide bulantisi baslayacak diye endiseliyim
bebişlerimiz bize dünyanın en güzel bebeği olacağı için kendini bilmezlerin ne dediği önemlimi:)
aslinda kopekolduren saraplardan bile olsa ona bile raziyim simdicalifornia sarabi nasil oluyor bilmem ama gonderelim sana :))))
yok cemrecik şarap marap..paşa paşa sütümüzü içeceğiz bu sene.
aslinda kopekolduren saraplardan bile olsa ona bile raziyim simdi
gecen sarap kadehinde denedim sutu icmeyi...yok kardes, gitmiyo
sutlu tatlilari sekersiz yapmayi dene dedi bir arkadasim, hic fena fikir gelmedi...
ya şekersiz sütlaç, ya da kazandibi... hayal edemiyorum bile... Ben musli olayına devam edeyim, başka yolu yok.
merhaba arkadaşlar ben doktora söyledim miğdem çok kötü bulanıyor diye ama ilaç yazmıycam dedi. azalmasını beliyorum bakalım. Bir de normal pilates yapıyordum artık hamile pilatesine başladım yavaş yavaş, çok iyi geliyo şişkinliğe.
dur ben bi deniyim, yazarim size...
hadi kizlar, ben bebisimle bulusmaya gidiyorum
Dr. un izin verdi mi? Benimki rahat bir dr olmasına rağmen 14. haftadan önce asla!!!!! dedi... Ben de sporu 14. hafta sonrasına bıraktım.
ben çok önceden beri yaptığım için anlattım doktoruma, o da fazla efor harcamadan sadece hamile pilatesi yapmamı önerdi.
Ben 7-8 yıldır power yoga ve pilates yapıyorum.bunlar dışında bir sürü sporla uğraşıyorum ve kaslı bir göbeğim var. Çok şükür düşük riskim de yok. Ama buna rağmen dr çok kesin bir şekilde yasakladı bana. Sen yine de dikkatli ol...
Göreceğiz bakalım sporun bir faydası olacak mı?ama yıllardır en az 1 saat ayırıyordum her gün spora.. Hamile kalınca şak diye kestim.14. haftada eğitmen eşliğinde yoga-pilates ve yüzmeye başlayacağım. Bir de kol çalışırım herhalde ama asla göbeğimi ve tüm vucudumu zorlayıcı bir programa girmem.aa ne güzel :) spor geçmişinin hamilelikte çok faydası olduğunu söylüyo herkes. ben fazla yormuyorum kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?