pazartesi bizde hem keseyi gördük hemde pıt pıtları duyduk çok şükür...hepimiz sorunsuz saglıklı bi şekilde kucagımıza alalım inşallah...
evet aynı haftadayız..kesinlikle ben bu duyguyu ikinci kez yaşıyorum o nedenle çok heyecan yapmam diye düşünmüştüm ama yanıldım usg dekı pıt pıt seslerı yukseldıkçe benımde kalp atışlarım hızlandı:)) rabbim isteyen dieyen her kuluna nasip etsin inşallah bu tarifi imkansız duyguyu...maşallah allah kucağına almayı nasip etsin,aynı haftadayız bizde cumartesi günü pıtpıtları gördük çok güzel bir duygu allahım isteyen herkese nasip etsin.
kızlar yardımınızıa ihtiyacım var daha öncede yazmıştım
bu gün doktora gittim.düşük rizkım varmış ilaca başladık,
doktorum bana daha öncekı ultrasyonda daha netti sanki görüntü yanındamı diye sordu..
yanımda değildi az önce karşılaştırıyim dedim,üst sağ köşesinde rakamlar var arada farklılık var bi öncekıyle
o rakamların bebekle ilgisi varmı??
benim ikizlerim olacakmış. dün kalp atışlarını duyduk :)
sürpriz oldu
evet aynı haftadayız..kesinlikle ben bu duyguyu ikinci kez yaşıyorum o nedenle çok heyecan yapmam diye düşünmüştüm ama yanıldım usg dekı pıt pıt seslerı yukseldıkçe benımde kalp atışlarım hızlandı:)) rabbim isteyen dieyen her kuluna nasip etsin inşallah bu tarifi imkansız duyguyu...
bebeğin gelişimi ilerledikçe rakamlarda degişiklik olması normal...yani aynı şeyden bahsedıyorsak dogru anladıysam eger....
o rakamlarla alakası olacağını sanmam ama idrara sıkışık gidersen karında ultrasonda daha net çıkıyor.allah bebişin korusun bol bol dinlen cnmkızlar yardımınızıa ihtiyacım var daha öncede yazmıştım
bu gün doktora gittim.düşük rizkım varmış ilaca başladık,
doktorum bana daha öncekı ultrasyonda daha netti sanki görüntü yanındamı diye sordu..
yanımda değildi az önce karşılaştırıyim dedim,üst sağ köşesinde rakamlar var arada farklılık var bi öncekıyle
o rakamların bebekle ilgisi varmı??
benim ikizlerim olacakmış. dün kalp atışlarını duyduk :)
sürpriz oldu
sıkma canını hayırlı haberlerini alacağız inşallah... benimde 20 sinde bakalım...
ama gecen haftaki rakamlar daha yuksek bu haftaki düşmüş rakamlar... Bu rakamların bebekle ılgisimi var şimdi bunu öğrenmek ıstıyorum..
kızlar ben kızımı 2008 de doğurdum ıkılı teste sadece kan vermiştim şimdi değişmiş hem detaylı ulrtsdan ense kalınlığına falan bakıyorlar hemde kan veriliyor dün drumla görüştüm istanbuldayım yedikule ermeni hastanesi yakup çilingire gidiyorum hastanede yapılmıyormuş özel merkezlere göndericekmiş bakalım bide cinsiyet 16ncı haftada belli oluyordu şimdi ıkılı teste cinsiyetide söylüyorlarmış
hayırlısı olsun benm ilk bebiş olcak daha önce yaptırmadım.hastanede niye yapılmıyor onu anlamadım?[/QUO
kan hastanede verilio ama sanırım herhastane detaylı ultrasonu yapmıyo ben pendikte oturuyorum bölge hastanesi var bana yakın mdem doktorum yapmıycak boşuna karşıya geçmeyeyeim dedim aradık onlarda başka yere yönlendiriyo benim doktor bakırköyde radyotom var kesin oraya göndericek kızımdada 6 cı ayda detaylı ultrasona yollamıştı sonuçlar iyi çıksında nerde olursa olsun inşallah cinsiyetinide öğrenirim çok merak ediyorum
hayırlısı olsun benm ilk bebiş olcak daha önce yaptırmadım.hastanede niye yapılmıyor onu anlamadım?[/QUO
kan hastanede verilio ama sanırım herhastane detaylı ultrasonu yapmıyo ben pendikte oturuyorum bölge hastanesi var bana yakın mdem doktorum yapmıycak boşuna karşıya geçmeyeyeim dedim aradık onlarda başka yere yönlendiriyo benim doktor bakırköyde radyotom var kesin oraya göndericek kızımdada 6 cı ayda detaylı ultrasona yollamıştı sonuçlar iyi çıksında nerde olursa olsun inşallah cinsiyetinide öğrenirim çok merak ediyorum
inşallah temiz çıkar cnm .içini ferah tut.
bir taşla iki kuş ne güzel.... saglıkla kucaklayın meleklerinizi inşallah...
o rakamlarla alakası olacağını sanmam ama idrara sıkışık gidersen karında ultrasonda daha net çıkıyor.allah bebişin korusun bol bol dinlen cnm
maşallah allah kucağına almayı nasip etsin
cok ilginc, bugun cok dinc uyandim. tabi insanin aklina hemen kotu seyler geliyo, bugun niye dinc uyandim diye...birazdan kalp atislarini dinlemeye gidecegiz, cokk heyecanliyim
benim de canim nasil california sarabi istiyo bi bilsen. ama bulantilarinin dokuzuncu hafta baslamasi beni de kokuttu. ben de heran bende de mide bulantisi baslayacak diye endiseliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?