kocaların işi gücü fanfini hiç hanımlarını düşünmüyorlar .aslında onlar bi kereliğine hamile kalsa da anlasalr bizi ama nerrrrrrrrrdeeeeeeee
keske daha ilk gunden beri deli gibi bulantilarim olsaydi...maalesef bos gebelikmis....4 saat araliksiz agladim...haftaya kurtaj olacagim...
Allah beni boyle sinav yapti demek ki...O'na siginmaktan baska yapilacak bisey yok artik...
Kizlar, guzel anne adaylari, insallah eylul'de hepiniz bebislerinizi dunyaya getireceksiniz...gebeliginizi en guzel sekilde gecirmenizi dilerim...yazin bolbol dondurma yiyin, ben oyle yapacaktim...
ve sakin olaki bulantilarinizdan, kusmalarinizdan sikayet etmeyin...yasadiklarinizin ne guzel bir duygu oldugunu bugun benim gibi hayatin olagan bir gercegini balyoz yemis gibi ogrenen kisiler daha iyi bilir...
kurtajla bebek kesesini alacaklar. bir ay-kirk gun sonra normal adet gormeye baslayacakmisim...
hamisliginizin tadini cikarin...sizlerle kisacik surede olsa bu duyguyu paylasmak cok guzeldi..
hepinizi ve bebislerinizi teker teker opuyorum...
arkadaşlar benim doğumum 11 eylül olarak görünüyo. önceki gün doktora gittim kontrolüm vardı. doktorum çok kilo aldığımı söyledi. henüz 9+1 le gidiyorum. hamile olduğumu ilk öğrendiğimde 80 kiloydum. önceki günse 84 olarak tartıldım. doktorum bu gidişle 40 kilo alırsın doğum masasına sığmazsın. hiç bir hastane seni almaz vs. laflar söledi. moralimi çok bozdu. bu benim ilk hamileliğim açıkçası nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. cevremdeki herkes az ye kilo ver diyo. hiç mide bulantım olmadı ve iştahım açıldı kendimi nasıl frenlerim yemek konusunda bilmiyorum. fikirlerinize ihtiyacım var ne olur yardım edinn
benim bulantılar 6.htf da başladı...ama tabii kişiden kişiye göre değişir..bence bu zamanların tadını çıkar çok mide bulantısı gerçekten zor oluyor..Kızlar mide bulantılarınız ortalama kaçıncı hafta başladı 5+5 haftalık gebeyim aşırı derecede kusmalarım yok fakat mide bulantım var hafif bir şekilde bilgi verirseniz çok sevinirim
canım bence çok düşünme ne olucak diye güzel şeyler düşün tevekküllü ol..Allah a emanet bebeklerimiz...içini ferah tut..Slm kızlaRR
Ben 1 aydır bebişimi görmüyrm ayın 16 sında 2'li test için gitcez ancak o zaman görebilecem,ama meraktan çatlıyrm inanın
Bide ben çok takıntılı ve batıl inançları olan birisiym
Yaklaşık 1 haftadırda sağ gözüm seyiriyr
Ne zaman seyirse hep ağlıyrm
Şimdi o kadar çok endişeli ve mutsuzum ki kötü bişey duyucam
Yine bebeğinin kalbi durmuş diyecekler dieee
Sıyırcam yaniiiii
hemen şu 1 hafta geçsinnn
Kızlar benim için dua edin lütfen... Allah hepimizin güzel yavrularını bizlere bağışlasın.......
bende bugün o haldeydim..birileri sevabına yemek yapıp istediğimiz şeyleri şöyle önümüze koysada yesek..karnım aç kızlar ama canım hiçbir şey istemiyor püf yane yiyeceğim evde de birşey yok.
kocaların işi gücü fanfini hiç hanımlarını düşünmüyorlar .aslında onlar bi kereliğine hamile kalsa da anlasalr bizi ama nerrrrrrrrrdeeeeeeee
Slm kızlaRR
Ben 1 aydır bebişimi görmüyrm ayın 16 sında 2'li test için gitcez ancak o zaman görebilecem,ama meraktan çatlıyrm inanın
Bide ben çok takıntılı ve batıl inançları olan birisiym
Yaklaşık 1 haftadırda sağ gözüm seyiriyr
Ne zaman seyirse hep ağlıyrm
Şimdi o kadar çok endişeli ve mutsuzum ki kötü bişey duyucam
Yine bebeğinin kalbi durmuş diyecekler dieee
Sıyırcam yaniiiii
hemen şu 1 hafta geçsinnn
Kızlar benim için dua edin lütfen... Allah hepimizin güzel yavrularını bizlere bağışlasın.......
kızlar tarhana bana da iyi geliyor. Ama üşeniyyorsam acil durumlarda domates suyunun içine karabiber döküp limon sıkıp yiyorum. O da iyi geliyor.
Hadi cik gel cnm ben yaptim ama simdiden soyliyim ne tuz ne salca var
Brck buldunmu dün bamya????
buldum buldum konserve buldum.içindeki domatesi atıcaktım neyse doğrayım belki güzel olur dedim ama keşke doğramasaymışım:)neyse geçti krizim ama.Kekimide yaptım.1 dilimin yarısını yedim:)
sabahta ağzım acaip kurumuştu kalktığımda.bide ilk kez midem bulandı kalkarken bir iki kere öğ öğ yaptım sonra bitti bulantı okadar sürdü..
Cok sukur iyiyiz senin bebisinn nesi vardi gecmis olsun
Eee onlarda hakli duz duvara tirmanazlar :)
keske daha ilk gunden beri deli gibi bulantilarim olsaydi...maalesef bos gebelikmis....4 saat araliksiz agladim...haftaya kurtaj olacagim...
Allah beni boyle sinav yapti demek ki...O'na siginmaktan baska yapilacak bisey yok artik...
Kizlar, guzel anne adaylari, insallah eylul'de hepiniz bebislerinizi dunyaya getireceksiniz...gebeliginizi en guzel sekilde gecirmenizi dilerim...yazin bolbol dondurma yiyin, ben oyle yapacaktim...
ve sakin olaki bulantilarinizdan, kusmalarinizdan sikayet etmeyin...yasadiklarinizin ne guzel bir duygu oldugunu bugun benim gibi hayatin olagan bir gercegini balyoz yemis gibi ogrenen kisiler daha iyi bilir...
kurtajla bebek kesesini alacaklar. bir ay-kirk gun sonra normal adet gormeye baslayacakmisim...
hamisliginizin tadini cikarin...sizlerle kisacik surede olsa bu duyguyu paylasmak cok guzeldi..
hepinizi ve bebislerinizi teker teker opuyorum...
bebeşim öksürüyo demiştim ya meğer pnomöni olmuş.doktra da götürdüm bi şi yok dedi bu dktr anlamadı sonra mosmor oldu nefessiz kaldı az kalsın kucağımda ölüyordu allah bebişimi bana bağışladı.
Evet bende öyle yapayım diyorumyatarken baş ucumda kraker bulunduruyorum. sabah kalkmadan 1 tane atın ağzınıza diyorlar. Sen de yap işe yarıyor gerçekten. Dün markete gidip, balık kraker, çucuk kraker vsy aldım...
Tahinli pekmezli keki mi yaptın , muzlu pudingliyi mi? Afiyet olsun..
günaydın annişler
kızlar bebekleriniz için günlük tutacak mısınız? yada her dr gününden sonra hissettiklerinizi yazdığınız bi defter faLAN tutuomusunuz? ben ultrason fotolarını albüm yapıorm bebeğim ilerde büyüyüp aklı erince ona hediye edicem:)
Evet bende öyle yapayım diyorum
tahinli pekmezliyi yaptım teşekkür ederim ayrıca tarif için cnm..
Bugün bu topiclerde 3.kürtaj haberi aldım okudukça sinirlerim bozuluyo umutsuzlanıyorum çok girmek istemiyorum artık ben ama bakmadanda duramıyorum topiğe
bebeğin nasıl oldu?iyileşmiştir inşallah..çok geçmiş olsun...
Eki Görüntüle 343130 ve dün kontroldeyim bebeğimn resmini paylaşmak istedm biraz buğulu idare edin kızlar bebeğim iyiymiş elhemdulillah 3 hafta sonra ikili teste gidicez ve inş cinsiyetini söyliycekmş doğum tarihi 25 ağustos muş başkaaaa kaşıntım vardı tüm vücutta test yapıldı sonuç almadım önemli olabilirmş bizden böyle kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?