2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

saol nasıl olsun dktrun mallığından az kalsın kızım ölüyordu ama allahtan geçti şimdi çok iyi Nazar

Allah korumuş..iyi olmasına sevindim...doktorlarada güvenemiyo insan illa diğer bir doktora daha göstermek gerekiyo maalesef..

geçmiş olsun bebeğine allah korumuş yavrunu ışte biz doktora güvenemezsek kime emanet edeceğiz yavrularımızı.neyse geçmiş gitmiş allah bir daha yaşatmasin. Bu arada filiz senin 2li test ne zaman canım. Ve tarhana çorbası yapan arkadaşım nick i unuttum ya iyi geldi mi sana.

Bana iyi geldi umarim sanada iyi gelir cnm

maşallah gözleri aydın ne güzel kokar o şimdi...
İnşallah o günlere bizlerde ereriz.

ooo hizmete bak :) doğum sonrsaı foto çekerken makyaaj kuaför hazır biz nasıl olcaz kimbilri doğumdan sonra
normalse saç baş biraz terden dağılır galiba :)

ben de allah izin verirse normal istiyorum ama inşallh kendi sancımla olur suniden çok korkuyom

yaaa kızlar ya moralim çok bozuk
bugün okulum 3 saat olduğu için kimseyle çıkış uymuyor o yüzden
otobüsle gideyim dedim
acayip sarstı titredim eski otobüstü bişey olur mu???yollar kötü çıukurlu hendek kündek
şansıma yolar çok kötü doğalgaz çalışması yapıldı

artk hamile olduğum için araba kullanmıyorum
ama otobüslerde çk fena
arkadaşlarla gidiyom hep ama perşembe günleri 12 de bityor ders (

düşünüyorum gerçi önceden miilet traktör üstünde daha sallanmıştır ama ne bileyim şeytan huyluyo işte
offf offff

Ben de geçen gün toplu taşımayı kullandım ilk kez. Fenalık geldi. Bir de kalabalıktı, tabi göbek olmayınca henüz yer de vermiyorlar. Kendimi zor attım metrobüsten..İçim dışıma çıktı. Her sabah işe gidenlere Allah sabır versin dedim..

birşey olmamıştır kız bebisin sımsıkı tutunmuştur annesi içini ferah tut.

cnm neden araba kullanmıyorsun?

Peluska araba niye artık kullanmıyosunki?Ben kızımda 9 aylıkken bile kullandım göbeğim direksiyona deyerdi
onun da mı zararı varmış?ben de bügün geç 10 dk kaldım diye arabayla gideyim dedim
1. derse yetişemedim iyi mi:44:

Kızlar 11. haftaya doğru yaklaşıyoruz 2li test zamanımız geliyor
İstanbulda nereye yaptıracaksınız?detaylı usg yapılacak
cihazı iyi bir hastane olması lazım
Memorial falan iyidir eminim ama kaç paradır kimbilir.
ben 11+2 den sonra gidicem yani tam 12. haftanın içinde...

İlk hamileliği olanlar size söyleyeyim 2. de biraz daha çabuk farkediyor insan
kasık ve göbek altındaki bölgenizde seyirme gibi tık tıklar bebişinizin minik tekmeleri
haberiniz olsun,benim dün oldu ilk defa kızımda çok farkedememiştim taa 4 aylık oluncaya
kadar falan ama artık nasıl bi his olduğunu bildiğimden,yüzümde salak bi sırıtış oldu derste

mommy inanmıyorum ya dün bende tam kaşıklarim da bir pit hissettim yani bağırsak hareketini biliyorum o değil yani sonuçta 2.bebeğim farkı biliyorum o bebeğimdi dedim durdum senden duyunca iyice emin oldum.

Kızlar bugun yine misafir vardı.Herzamanki gibi. Gündüz geldiler allahtan yemege kalmadılar.Şu an acayip sinirliyim.Mİllet ne rahat yaa.Ben baskasının evinde bu kadar rahat olamam.Kadının cocugu 5 dk içinde evi talan etti umrunda degil.Bembeyaz halıma çay döktüler, biblomu ve fotograf cercevemi kırdılar.İnsan bi kalkar cocugunun peşinde dolanır yaa

cnm neden araba kullanmıyorsun?

canım kar vardı diye kullanmadım birde geri geri giderken arkadan bakıp gidiyorum aynaya bakamıyorum öyle alışmışım o zamanda kasığım ağrıyor :)
ama artık perşembeleri hoplayan zıplayan otobüsleri ı kuulanacağıma kendim kullanırım
ama kendim kullanınca da yollar o kadar kötüki kendimde kulansam titiryorum
gerçi otobüs daha çok titretti artık otobüs kullanam çok korktum

hadi ya 9 ay kullandın mı???
sen deki daha cesaret :)

karnımız şişsede yer verseler demi
yer verseler de saolsun belediyemizin yolları o kadr kötü ki gelene kadar küfür ettim belediye başkanına

Son düzenleme:

ben hiç hissedemedim daha... Üstelik pıtır pıtır kıpırdadığını da gördüm usg de

birşey olmamıştır kız bebisin sımsıkı tutunmuştur annesi içini ferah tut.

saol canımcım inşallh hepimizin meleklerini korusun Allahım
zaten zor elde ettim ben bu bebişi çok nazlıydı

çocuğu ile ilgilenmeyen misafire sinir olurum
ben aaa öyle olmaz ki falan derim annesi anlasın diye
hamile olduğunu biliyorlar mı bu kadar misafirin geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…