2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben hiç hissedemedim daha... Üstelik pıtır pıtır kıpırdadığını da gördüm usg de

ben de seyirme hissetmedim
ama usg de elini sallladı bana

ya da çekin şu ışığı gözümden uyamıyorum diye elini salladı bilmiyorum

Son düzenleme:

Canım biliyorlar.Ben de anlamıyorum ne var benim evimde.Yol gecen hanı gibi.Bu hafta sadece pazartesi misafirim yoktu.Onun dısında hergün birilerini agırladım.Bugun vücudum iflas etti artık.Yeter yaa bu ne. Bugun gelenlere de acık acık dedim rahatsızım yatıyorum diye.Bi hazırlık yapma biz bi 5-10 dk gelcez dediler tam 7 kişi gelmişler.Bu ne anlayıssızlık yaaa

valla annesine değil çocuğa ayıp derdim laf vururdum yayık ama sana ya.otur yerine desen bir daha bak kalkar mi öyle annelerden nefret ederim.doğurmak hiçbir şey değil terbiye vermek öyle kolay değil

canım ya sende hata. Ne kabul ediyorsun sonra gelin ben size haber veririm de. Yumuşak olma ayıp ama ya ben valla kimseyi kabul etmiyorum ayağa kalkip bir çay doldurup hizmet edecek halim yok valla. Şu an da kendim den ailem den başka kimseyi düşünmüyorum

Son düzenleme:
Evet canım haklısın hata bende.Malesef bu konuda yüzüm yumusak, kimseye hayır diyemiyorum.Ama bugun ciddi ciddi karar aldım,kimse benim bebegimden kıymetli degil.Bundan sonra mutlaka bi bahane uyduracagım..

şimdi niye hevesimi kırdın canım ya :) ben kendimi mutlu ediyorum böyle.

Hoşgeldin canım. Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin. İlk sayfadaki tabloya bakarak bilgilerini yazarsan seni de eklerim.

İkili test için randevu almadım. Çarşamba gidicem kontrole bakalım o gün söyler herhalde.
Tarhanayı ben neredeyse her gün içiyorum çok iyi geliyor.

canım bence açık açık söyle kimseyi kabul edemiyorum diye..isteyen darılsın gücensin yanii bu kadar anlayışsız olunmaz...kendini bebeğini düşün...

Ayyy, ben de dün akşam elimi karnıma koyunca pıtpıt seyirme hissettim. Ama eşime söyleyemedim çok erkendir diye. Demek pıtırcıkmış

Tabi gaz da olabilir :)

Son düzenleme:
ya biliyorum çok komik soru ama bebekler tam olarak nedre şimdi, tam karnımızın altında ortadamı?

canım ultrasonla baktırmadın mı hiç? doktorun makinayı gezdirdiği yerde oluyorlar. birde ayakta iken, göbek deliğinin 3-4 parmak altında gibi :) (şimdi ölçtüm) bir şişlik sertlik oluyor.elini gezdirirsen hissedersin zaten. pıtırcıklarımız, minik kelebeğimiz işte oradaaaa....bu arada her akşam eşim elinin koyup dinler. akşamda kafasını koydu hissediyrm ama duyarım belki diyo. güldük baya. o hissettiğini söyledi. ama ben karıştırıyrm kendi kalbim mi bebişimin kalbimi. bişiler attığını hissediyrm ama..konsantre olmak lazım :))

ilk kesem, sol üstteydi, acaba ordanmı büyümeye devam ediyor yoksa tam ortalıyormu, 2 haftadır göremedim ya çok tedirginim hissetmiyorumda

Son düzenleme:
ilk kesem, sol üstteydi, acaba ordanmı büyümeye devam ediyor yoksa tam ortalıyormu, 2 haftadır göremedim ya çok tedirginim hissetmiyorumda

eline sertlikdemi gelmiyor? hafif bi sertlik gelir. etraflıca bakarsan. göbişine komple elinin içiyle masaj yapar gibi gezdir. bu arada hepimizde tedirginlik var canım. henüz meleklerimiz çok küçük, ondan dolayı bu tedirginlik. 4 ayımızı dolduralım Allah ın izniyle içimiz daha rahat olucak. tedirgin hissediyorsanda eğer herhangi bi hastaneye git. illa kendi hastanene doktoruna gitmene gerek yok. ultrasona giricem hamileyim de için rahatlar. sıkıntı stres yapmamız gerekli..

günaydın kızlar uykusuz bir geceden sonra birkaç saat uyudum nihayet. Yarın malum kaynanam ütüye geliyor ben de evimi şöyle bir temizleyim dedim öyle görsün de tüm den bana yardıma gelmesin :) bulantı da artacak mi geçecek mi karar veremedi yanibugün girmem zor benim biraz hadi size ve bebeklerinize güzel rahat bir gün dilerim. .

slm kızlar sizin sitenin sessiz takipçilarındenım daha önce yazmıştım düşük riskim vardı hamd olsun çarşambadan beri kanamalarım kesıldı içim birazda olsun rahat ama pazartesı gunu kontrolum var o zaman her sey dahada netleşecek kızlar benım hiç bulantım yok başlarda oluyodu su 1 haftadır hiç yok normalmi bu dun saglık ocagında 3 tup kan verdım bugun sonuçlarını alıcam inş iyidir saglık ocakalrı gebelıgı çok guzel takıp edıyor artık haberınız olsun

Kızlar bugun 5+6 olduk inş ve benim mide bulantılarım başladı evet zor olacak fakat gebeliğimin ilerlediği anlamına geldiği içinde mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…