ben hiç hissedemedim daha... Üstelik pıtır pıtır kıpırdadığını da gördüm usg de
saol canımcım inşallh hepimizin meleklerini korusun Allahım
zaten zor elde ettim ben bu bebişi çok nazlıydı
çocuğu ile ilgilenmeyen misafire sinir olurum
ben aaa öyle olmaz ki falan derim annesi anlasın diye
hamile olduğunu biliyorlar mı bu kadar misafirin geliyor
bebekler daha 2-3 gram kızlar ne tekmesi ançak 16-20 haftada hissedilir hissettiklerizi gazdır yada rahim büyümesidir
selam eylül anneleri. ben de eylül annesi adayıyım beni de listeye eklerseniz sevinirim. bugün bebeğim 9+6 haftalık. kısmetse eylülün ilk haftası doğum. çok heyecanlıyım 2 gün önce renkli ultrasonda gördük kalp atışlarını duyduk çok güzel bi duygu Allahım isteyen herkese yaşatsın inşallah.
geçmiş olsun bebeğine allah korumuş yavrunu ışte biz doktora güvenemezsek kime emanet edeceğiz yavrularımızı.neyse geçmiş gitmiş allah bir daha yaşatmasin. Bu arada filiz senin 2li test ne zaman canım. Ve tarhana çorbası yapan arkadaşım nick i unuttum ya iyi geldi mi sana.
Canım biliyorlar.Ben de anlamıyorum ne var benim evimde.Yol gecen hanı gibi.Bu hafta sadece pazartesi misafirim yoktu.Onun dısında hergün birilerini agırladım.Bugun vücudum iflas etti artık.Yeter yaa bu ne. Bugun gelenlere de acık acık dedim rahatsızım yatıyorum diye.Bi hazırlık yapma biz bi 5-10 dk gelcez dediler tam 7 kişi gelmişler.Bu ne anlayıssızlık yaaa
İlk hamileliği olanlar size söyleyeyim 2. de biraz daha çabuk farkediyor insan
kasık ve göbek altındaki bölgenizde seyirme gibi tık tıklar bebişinizin minik tekmeleri
haberiniz olsun,benim dün oldu ilk defa kızımda çok farkedememiştim taa 4 aylık oluncaya
kadar falan ama artık nasıl bi his olduğunu bildiğimden,yüzümde salak bi sırıtış oldu derste
ya biliyorum çok komik soru ama bebekler tam olarak nedre şimdi, tam karnımızın altında ortadamı?
canım ultrasonla baktırmadın mı hiç? doktorun makinayı gezdirdiği yerde oluyorlar. birde ayakta iken, göbek deliğinin 3-4 parmak altında gibi :) (şimdi ölçtüm) bir şişlik sertlik oluyor.elini gezdirirsen hissedersin zaten. pıtırcıklarımız, minik kelebeğimiz işte oradaaaa....bu arada her akşam eşim elinin koyup dinler. akşamda kafasını koyduhissediyrm ama duyarım belki diyo. güldük baya. o hissettiğini söyledi. ama ben karıştırıyrm kendi kalbim mi bebişimin kalbimi. bişiler attığını hissediyrm ama..konsantre olmak lazım :))
ilk kesem, sol üstteydi, acaba ordanmı büyümeye devam ediyor yoksa tam ortalıyormu, 2 haftadır göremedim ya çok tedirginim hissetmiyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?