hamilelikte bence en güzel yemek tarhana çorbası bulantıya birebir
hamilelikte bence en güzel yemek tarhana çorbası bulantıya birebir
kızlar ya eşimle hamile olduğumu öğrendiğimizden beri hiç fanfin olmadı, kendimi kötü hissetmeye başladım, kocam için çok üzülüyorum
Doktorun izin verdimi peki bize verdi ama bikere yaptik ben cok kastim oyuzden biraktik bende cok uzuluyorum ama elden gelcek bisey yok
yok 2 side yapmayın dedi. çok üzülüyorum kocama ya, kıyamam eğreti gelinmi kiralasam napsam :26:
yok 2 side yapmayın dedi. çok üzülüyorum kocama ya, kıyamam eğreti gelinmi kiralasam napsam :26:
Anladim cnm sagliginiz iyi olunca yaparsiniz yine
Bize serbest de ne gene yapamioruz yanlis anlamam cnm ne olcak hatta dun su meshur padisahi izliorduk esim dedi bizde harem yokki adam biri hamile olsa digerine gidior :)
Bize serbest de ne gene yapamioruz yanlis anlamam cnm ne olcak hatta dun su meshur padisahi izliorduk esim dedi bizde harem yokki adam biri hamile olsa digerine gidior :)
kızlar ya demeyin ya siz daha önce de dediniz tarhana yi kalktım yaptım tüm gün bir yanma bir yanma içim dışıma çıkmışt bana i gelmedi tarhana. Bugün yayla çorbası yapacağım bakalım o nasıl olacak. Salça asla yiyemiyorum ne çorba ne sebze.
Eki Görüntüle 343130 ve dün kontroldeyim bebeğimn resmini paylaşmak istedm biraz buğulu idare edin kızlar bebeğim iyiymiş elhemdulillah 3 hafta sonra ikili teste gidicez ve inş cinsiyetini söyliycekmş doğum tarihi 25 ağustos muş başkaaaa kaşıntım vardı tüm vücutta test yapıldı sonuç almadım önemli olabilirmş bizden böyle kızlar
Slm kızlaRR
Ben 1 aydır bebişimi görmüyrm ayın 16 sında 2'li test için gitcez ancak o zaman görebilecem,ama meraktan çatlıyrm inanın
Bide ben çok takıntılı ve batıl inançları olan birisiym
Yaklaşık 1 haftadırda sağ gözüm seyiriyr
Ne zaman seyirse hep ağlıyrm
Şimdi o kadar çok endişeli ve mutsuzum ki kötü bişey duyucam
Yine bebeğinin kalbi durmuş diyecekler dieee
Sıyırcam yaniiiii
hemen şu 1 hafta geçsinnn
Kızlar benim için dua edin lütfen... Allah hepimizin güzel yavrularını bizlere bağışlasın.......
arkadaşlar benim doğumum 11 eylül olarak görünüyo. önceki gün doktora gittim kontrolüm vardı. doktorum çok kilo aldığımı söyledi. henüz 9+1 le gidiyorum. hamile olduğumu ilk öğrendiğimde 80 kiloydum. önceki günse 84 olarak tartıldım. doktorum bu gidişle 40 kilo alırsın doğum masasına sığmazsın. hiç bir hastane seni almaz vs. laflar söledi. moralimi çok bozdu. bu benim ilk hamileliğim açıkçası nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. cevremdeki herkes az ye kilo ver diyo. hiç mide bulantım olmadı ve iştahım açıldı kendimi nasıl frenlerim yemek konusunda bilmiyorum. fikirlerinize ihtiyacım var ne olur yardım edinn
slm gülpembe nslsn çoktandır yoktum bebeşim hastahanede yattı yeni çıktık ne var ne yok...
kocalar artık böyle
slm kızlar nasılsınız bakalım bebecikler nasıl Allah annelerini ve bebeklerimizi korusun
elevit folik asit gibi vitamin ve özellikle hamilelikte saç dökülmelerini önlüyor ben ablamdan biliyorum yani bulantı yapmaz hamilelikten kaynaklı bulantılardır inş kısa sürede kesilir canım ben cuma günü gittim dr kese oluşmuş dedi henüz 4 haftadayız 2 hafta sonra tekrar gideceğim bebeği görmek için çünkü görünmüyormuş kesede bebek folik kulanıyor musun diye sordu evet dedim elevit kullanmama gerek var mı diye sordum gerek yok 12. haftada folik keser elevite başlarız 14. haftada da devite başlarız dedi
kocaların işi gücü fanfini hiç hanımlarını düşünmüyorlar .aslında onlar bi kereliğine hamile kalsa da anlasalr bizi ama nerrrrrrrrrdeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?