2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

doktorum yaşlı bir bayan ve böyle bilgilendirici, hani ben sorarsam değil ne olması gerekiyorsa anlatıyor.. Özenle davranıyor. Uzun süre inceliyor. eşimi içeri alıp onada ayrıca detaylı bir biçimde anlatıyor. Normalinde çok sorunlu zor anlaşılan biriyimdir ama iyi anlaştık Sanırım bu konuda şansım yaver gidiyor

Benimki de genelde sormadan anlatıyor. Bir de en hoşuma giden şey muhabbet ede ede doğum yaptırıyormuş, zaten sürekli gülümsüyor. O da beni rahatlatıyor. Hep çok pozitif. Gerici bir dr. beni çok strese sokar.

testler için falan zeynep kamile gidiyorum mesela 28 şubatta ikili var, 7 mayısa dopler var

ben çok merak ettim benim doktorum nasıl ki hiç düşünmedim :) benim ki de anlatıyor vs ama benim 2.olduğu için siz şunu biliyorsunudur vs diyerek anlatıyor. Ama doktorumun telefonunu almayı unuttum ben ne olur olmaz elimin altınd dursun

testler için falan zeynep kamile gidiyorum mesela 28 şubatta ikili var, 7 mayısa dopler var

Biz daha test olayına da pek girmedik. Sağlık ocağında yaptılar 3 tüp kan alıp. Dr. uma gösterdim tamam bunları tekrarlamayız dedi. İdrar testleri ne zaman yapıldı sende? Testlerin bir kısmını dışarıda yaptıracağım ben de. Ama ikiliyi falan Dr. un hastanesinde yaptırırım. Dopler 4 boyutlu ultrasonmu oluyor?

Bana ilk muayenede kartvizitini verdi ve lütfen cep nomu telefonuna kaydet hemen dedi. Ben eşimin teline de benimkine de kayıt ettim ne olur ne olmaz diye. İşte bende irdeliyorum Dr. la iletişim nasıl olmalı ? Benim Dr. um nasıl diye....Çok tecrübesizim.

ciddi mi bak benim ki vermedi numara falan. Ya ben biraz çekingen ve heyecanlıyim doktorun odasına girince onu dinliyorum o kadar iki kelime etmiyorum ki heyecandan bir de tecrübeliyim

ciddi mi bak benim ki vermedi numara falan. Ya ben biraz çekingen ve heyecanlıyim doktorun odasına girince onu dinliyorum o kadar iki kelime etmiyorum ki heyecandan bir de tecrübeliyim
Bazen ben de soracaklarımı unutuyorum, insan keseyi görünce bile mutluluk sarhoşu oluyor. o yüzden liste yapmaya karar verdim artık. Dr ultrasondan sonra sizinle konuşalım deyip başlıyor anlatmaya. şu şöyle bu böyle, şu yasak bu serbest...Bazen o kadar çok konuşuyor ki ben ne diyeceğimi ne soracağımı unutuyorum ama genelde sorularıma cevap vermiş oluyor zaten...
Bir de siizn muayeneler ne kadar sürüyor kızlar?

ben doktoruma 2 kere gittim. testlerime baktı, ilaşarımı düzenledi, düşük riskin kalktı ağır iş yapma dedi....

ne kilomu, ne yiyip içmemi sormadı kızlar...

Masallah canım bebiş kocaman olmus.Benimki daha 2cm.Gerci benim geç döllenme oldugu için sat ile arasında 1 hafta fark var.Biz sizden küçüğüz Allah tamamına erdirsin canım,hersey hep böyle yolunda gider umarım.

Canım o hiç belli olmaz.Ailende varsa sarısın bebiş gelebilir.Benim kuzenim ve eşi esmer bebekleri sarısın mavi gözlü Nasıl oldu onlar da anlamadılar Ben sarısınım eşim esmer bakalım bizimki kime benzeyecek

Ben de aynı sekilde soracagım herseyi unutum cıkıyorum muayneden.Kapıdan cıkınca aklıma geliyor.Bebişi görünce herseyi unutuyorum Benim muaynem maksimum 10dk filan sürüyo

günaydın hamişler günaydın cunku biz daha yeni uyandık biz simdiden basladık 3-5 nöbetlerine

inş bizde 14 subatta görücez kaç cm oldugu Allahım tüm bebişleri korusun

kızlar merhaba..dün konuşulmuş sanırım bebek pıtpıtlarını hisseden anneler varmış..ben de hissediyorum..biliyorum çok erken ben de ilk hamileliğimde 15. haftalıkken hissetmeye başlamıştım ama şimdiki kendimi daha iyi bildiğimden midir nedir, hissediyorum işte.Bu elbette tekme değil, sadece hareket ettiğini hissediyorum..Gerçekten imkansız mı bu haftalarda hissetmek?

ilk doktora gittiimde 6 tüp kan 2de idrar aldılar, ben hepsini kadın doğum hastanesinde yaptırdım.
Doplerde bebeğin tüm organları inceleniyor. Bakalım ilerleyen zamanlarda hakkında daha çok bilgiye sahip olucaz inşallah

Slmlar...
Ben doktorumun telefon vereceğini tahmin etmiyorum kızlar...
zaten verse adam benden bıkar

Slmlar...

bende öyle düşünürdüm ilk hamileliğimde bişi olsa eşime arattırırdım çeknirdim ama şimdi aramız süper gece bile arıyorum artık benden bıkan olmadıysa senden de olmaz canım

bilmem 20 dakika belki biraz daha fazla sürüyordur
Benim de 15-20 dk yı geçmiyor.
ben doktoruma 2 kere gittim. testlerime baktı, ilaşarımı düzenledi, düşük riskin kalktı ağır iş yapma dedi....

ne kilomu, ne yiyip içmemi sormadı kızlar...
her gidişimde tansiyonumu ölçüyor bir hemşire ve kiloma bakıyor.
Dr. da beslenme konusunda kasma kendini, ara öğünleri kuruyemişle yap her zmanaki gibi beslen dedi o kadar.
Ama ben endokrinciye de gittiğimden onunla bol bolbeslenme muhabbeti yaptım.
Annem sarı saçlı yeşil gözlü, babam da esmer. Ben rengimi babamdan ama vucut yapımı ve yüzümü annemden almışım. Tam bir kombinasyonum.Ne çıkacağı belli olmuyor işte...
günaydın hamişler günaydın cunku biz daha yeni uyandık biz simdiden basladık 3-5 nöbetlerine

inş bizde 14 subatta görücez kaç cm oldugu Allahım tüm bebişleri korusun
günaydın sana da. Dün gece ben de hiç uyumadım. Sabahın köründe de banka arayıp uyandırdı, sinir oldum. Promosonlardan haberdar olmak istemiyorum bundan sonra diye fırçalayıp kapattım teelfonu. Bir de telekom takmış durumda bize. Hep arayıp size özel bir teklifimiz var diyorlar.. Bu ne yaaa.. Onları da haşlayacağım.
Slmlar...
Güzelim olur mu öyle şey. Bu çok önemli birşey.Allah korusun yolunda gitmeyen birşey olursa ilk aramamız gereken insan Dr. İste sen...

bende öyle düşünürdüm ilk hamileliğimde bişi olsa eşime arattırırdım çeknirdim ama şimdi aramız süper gece bile arıyorum artık benden bıkan olmadıysa senden de olmaz canım

Ben benim Dr. henüz hiç aramadım çok şükür ihtiyaç duymadım ama arayan hastaları hep şöyle yorum yapmış" O an hastası bile olsa anında her telefona dönüyor, sizi sakinleştiriyor ve ne yapılması gerektiğini söylüyor" Özellikle sorunlu gebelik yaşayanlar ve panik anne adayları için çok mühim bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…