Benim de 15-20 dk yı geçmiyor.
her gidişimde tansiyonumu ölçüyor bir hemşire ve kiloma bakıyor.
Dr. da beslenme konusunda kasma kendini, ara öğünleri kuruyemişle yap her zmanaki gibi beslen dedi o kadar.
Ama ben endokrinciye de gittiğimden onunla bol bolbeslenme muhabbeti yaptım.
Annem sarı saçlı yeşil gözlü, babam da esmer. Ben rengimi babamdan ama vucut yapımı ve yüzümü annemden almışım. Tam bir kombinasyonum.Ne çıkacağı belli olmuyor işte...
günaydın sana da. Dün gece ben de hiç uyumadım. Sabahın köründe de banka arayıp uyandırdı, sinir oldum. Promosonlardan haberdar olmak istemiyorum bundan sonra diye fırçalayıp kapattım teelfonu. Bir de telekom takmış durumda bize. Hep arayıp size özel bir teklifimiz var diyorlar.. Bu ne yaaa.. Onları da haşlayacağım.
Güzelim olur mu öyle şey. Bu çok önemli birşey.Allah korusun yolunda gitmeyen birşey olursa ilk aramamız gereken insan Dr. İste sen...
Brck senin idrar ve kan tahlillerin yapıldı mı son gidişinde?Acaba ne zaman yapılıyor bunlar???
kıslar biz neden 2012 eylül anneleri adı altında face de grup acmıyoruz 2011 eylül anneleri de güzel ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında
kıslar biz neden 2012 eylül anneleri adı altında face de grup acmıyoruz 2011 eylül anneleri de güzel ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında
Hayır cnm son gidişimde keseyi gördüm ben sadece.sanırım kalp atışını duyunca verebilir bunları diye düşünüyorum..
18-19 gibi gideceğim 7.haftada duyulur kalp atışı dedi ama ben çok merak ediyorum bu yolk kesesi olayını...Bu akşam yada yarın gideceğim muayene günüm bitmedi daha.Merak ettim diyeceğim öyle gideceğim ama doktorum nöbetçi değil,başka bi doktora gideceğim aynı hastanede umarım sorun olmaz.
Bugün tam 6 haftalığız teyzesi
maaaşallah yolun başın dasın ama inan ilerki hftlarda daha da mutlu olacaksın
Ben acmitim grup aslinda 201r eylul anneleri diye burda foto vs paylasmak iyi olmuyor diye.
Hayır cnm son gidişimde keseyi gördüm ben sadece.sanırım kalp atışını duyunca verebilir bunları diye düşünüyorum..
18-19 gibi gideceğim 7.haftada duyulur kalp atışı dedi ama ben çok merak ediyorum bu yolk kesesi olayını...Bu akşam yada yarın gideceğim muayene günüm bitmedi daha.Merak ettim diyeceğim öyle gideceğim ama doktorum nöbetçi değil,başka bi doktora gideceğim aynı hastanede umarım sorun olmaz.
Bugün tam 6 haftalığız teyzesi
Eki Görüntüle 344069 kızlar albüme girip kızıma bakarmısınız fotoğrafını yükledim sizce kızım nasıl güzelmi lütfen bakın tmm...
ultrason fotograflarına baktın mı? Görebildin mi birsey yolk kesesine benzeyen? Hoş onlarda minnacık. görememek doğal.
Siz 6 biz 7 haftalığız. ama esas haftasını bebeği görüp kalp atışlarını duyunca söylüyormuş Dr.lar. Belki o zaman yine değişir haftamız....
Ben acmitim grup aslinda 201r eylul anneleri diye burda foto vs paylasmak iyi olmuyor diye.
slm 2012 eylül anneleri sizsiniz ben 2004 eylül annesiyim face te bana yer yok mu şim di aşk olsun
Eki Görüntüle 344069 kızlar albüme girip kızıma bakarmısınız fotoğrafını yükledim sizce kızım nasıl güzelmi lütfen bakın tmm...
karnım acikti ve leblebi ceviz yedim ama hala açım ya püf iki kere peynirli sandviç yaptım yedim ay halim de yok püf
mrb canım yolk kesesi ne demek benide bilgilendirirmisinizz..bende 6 haftalık hamileyim...ama ben hafta başında keseyi gördüm...
Brck senin idrar ve kan tahlillerin yapıldı mı son gidişinde?Acaba ne zaman yapılıyor bunlar???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?