2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

adamı sinir ederler gerçekten iyi yapmıssın

Anne Karnında Bebek Hareketleri Ne Zaman Başlar?

Aslında anne karnında bebek hareketleri 7. haftada başlar. 7. haftada ultrasonda kalp atışlarını dinleyebilirsiniz. Gebelik yedinci haftada kan dolaşımı başlamıştır. Ama bebeğin 7. haftadan başlayan hareketlerini anne adayı hissedememektedir. Daha sonraki haftalarda anne adayı bebeğin hareketlerini hissedecektir.
Anne Karnında Bebek Hareketleri Ne Zaman Hissedilir?
Genelde anne karnında bebek hareketleri 14. hafta ile 26. hafta arasında hisedilir. Daha önce anne olmuşlar, ilk anne adaylarına göre daha önce hissedebilirler, çünkü ne hissetmeleri gerektiğini artık öğrenmişlerdir. Zayıf bir anne adayının da şişman bir anne adayından daha önce hareketleri hissedebilmesi mümkündür.
Anne Karnında Bebek Hareketleri Nasıl Hissedilir?

Her anne adayı, bebeğinin hareketlerini size farklı şekilde yorumlayabilir. Genelde kanat çırpması, seğirme, dirsek atma, karna vurulma gibi değişik biçimlerde tarifleri vardır. Ama halk arasında tekmelerin hissedilmesi olarak genellenmiştir.

Anne adayları, bebek hareketlerini en çok gece yarısı, sabahları ve yemeklerden sonra hissedebilirler. Açken, hareket halinde iken bebek hareketlerini hissedemeyebilirsiniz.
(alıntıdır)

kıslar biz neden 2012 eylül anneleri adı altında face de grup acmıyoruz 2011 eylül anneleri de güzel ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında

Brck senin idrar ve kan tahlillerin yapıldı mı son gidişinde?Acaba ne zaman yapılıyor bunlar???

Hayır cnm son gidişimde keseyi gördüm ben sadece.sanırım kalp atışını duyunca verebilir bunları diye düşünüyorum..
18-19 gibi gideceğim 7.haftada duyulur kalp atışı dedi ama ben çok merak ediyorum bu yolk kesesi olayını...Bu akşam yada yarın gideceğim muayene günüm bitmedi daha.Merak ettim diyeceğim öyle gideceğim ama doktorum nöbetçi değil,başka bi doktora gideceğim aynı hastanede umarım sorun olmaz.
Bugün tam 6 haftalığız teyzesi

Son düzenleme:
kızlar albüme girip kızıma bakarmısınız fotoğrafını yükledim sizce kızım nasıl güzelmi lütfen bakın tmm...

Son düzenleme:
karnım acikti ve leblebi ceviz yedim ama hala açım ya püf iki kere peynirli sandviç yaptım yedim ay halim de yok püf

maaaşallah yolun başın dasın ama inan ilerki hftlarda daha da mutlu olacaksın

mrb kızlarr bende 6 haftalık hamileyim eylül annesi olacağım inşallahh...rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh...

ultrason fotograflarına baktın mı? Görebildin mi birsey yolk kesesine benzeyen? Hoş onlarda minnacık. görememek doğal.
Siz 6 biz 7 haftalığız. ama esas haftasını bebeği görüp kalp atışlarını duyunca söylüyormuş Dr.lar. Belki o zaman yine değişir haftamız....

canım maşallah kızına allah nazarlardan korusun. Mevlüt galiba pek sevimli olmuş yerim ben onu allah sana bağışlasın. Benim kızım da fotodaki ben albüm yapmadım

mrb canım yolk kesesi ne demek benide bilgilendirirmisinizz..bende 6 haftalık hamileyim...ama ben hafta başında keseyi gördüm...

Son düzenleme:
Ben acmitim grup aslinda 201r eylul anneleri diye burda foto vs paylasmak iyi olmuyor diye.

işte ben onu bulamadım bana link atarsan sevinirim canım hatta özel msjda atmıstım

slm 2012 eylül anneleri sizsiniz ben 2004 eylül annesiyim face te bana yer yok mu şim di aşk olsun

gel canım ask olsun ne demek

Eki Görüntüle 344069 kızlar albüme girip kızıma bakarmısınız fotoğrafını yükledim sizce kızım nasıl güzelmi lütfen bakın tmm...

Masallahı var kızının Allah saglıklı huzurlu bir ömür nasip etsin

karnım acikti ve leblebi ceviz yedim ama hala açım ya püf iki kere peynirli sandviç yaptım yedim ay halim de yok püf

yemek yemek bile işkence

mrb canım yolk kesesi ne demek benide bilgilendirirmisinizz..bende 6 haftalık hamileyim...ama ben hafta başında keseyi gördüm...

Kesenin içinde beyaz sınırları olan başka bir kesenin gözükmesi kesenin içinde bebeğin varlığının işareti oluyormuş:Bazı Dr.lar görseler bile yolk kesesini hastaya söylemiyorlar yani Dr. un demediyse panik olmana gerek yok. Bazen yalnızca bilgilendirme yapmıyorlar ya da yolk kesesini görmek için erken oluyor. Zaten beyaz iki nokta şeklinde gördük benimkini de.. Boş gebelik olmadığını oradan anlayabiliyoruz. Henüz keseyi görmeye gitmediysen gidişinde sor doktora yolk kesesini görebiliyor musunuz diye.

Brck senin idrar ve kan tahlillerin yapıldı mı son gidişinde?Acaba ne zaman yapılıyor bunlar???

bana bütün testler yapıldı tatlım hormon testleri idrar testi hepatit b ve c rubella kızamıkcık kan değerleri hepsi yapıldı...hatta dr bana bir sürü şey söyledi onu yeme bunu ye falan diyee....

hepinize teşekkür ederim saolun evet mevlütte çektim fırsat bu fırsat çekeyim dedim aslında fotoğraf çekilince huzursuz oluyo anlaşılan kameraları pek sevmeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…