Canım biliyorlar.Ben de anlamıyorum ne var benim evimde.Yol gecen hanı gibi.Bu hafta sadece pazartesi misafirim yoktu.Onun dısında hergün birilerini agırladım.Bugun vücudum iflas etti artık.Yeter yaa bu ne. Bugun gelenlere de acık acık dedim rahatsızım yatıyorum diye.Bi hazırlık yapma biz bi 5-10 dk gelcez dediler tam 7 kişi gelmişler.Bu ne anlayıssızlık yaaa
canım ya sende hata. Ne kabul ediyorsun sonra gelin ben size haber veririm de. Yumuşak olma ayıp ama ya ben valla kimseyi kabul etmiyorum ayağa kalkip bir çay doldurup hizmet edecek halim yok valla. Şu an da kendim den ailem den başka kimseyi düşünmüyorum
Lynne ne yapıyorsun sen? Kabul etme. Bak daha benim hamile olduğumu kimse bilmediği halde ben bin tane bahane sürüyorum öne. Bilenlere de (yakın evli bir çift ve ablamla eşi biliyor birtek) kusura bakmayın yemek yok dışardan ısmarlayalım diyorum. Ki zaten mutfağın yerini biliyorlar, çaylarını da yapıyorlar, bulaşıkları makineye dizip gidiyorlar inan ki.Evet canım haklısın hata bende.Malesef bu konuda yüzüm yumusak, kimseye hayır diyemiyorum.Ama bugun ciddi ciddi karar aldım,kimse benim bebegimden kıymetli degil.Bundan sonra mutlaka bi bahane uyduracagım..
Kızlar 11. haftaya doğru yaklaşıyoruz 2li test zamanımız geliyor
İstanbulda nereye yaptıracaksınız?detaylı usg yapılacak
cihazı iyi bir hastane olması lazım
Memorial falan iyidir eminim ama kaç paradır kimbilir.
ben 11+2 den sonra gidicem yani tam 12. haftanın içinde...
Hoşgeldin canım. Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin. İlk sayfadaki tabloya bakarak bilgilerini yazarsan seni de eklerim.
selam güzel annecikler :)
buluntısı olmayan arkadaşım 9hafta olacak yarın. benim de yok. bazen kokular rahatsız ediyor.başım dönüyor ama ben normalde de düşük tansiyonluyumdur. 6ya9du sağlık ocağına baktıklarında da....
çok iştahsızım. bebeğime yarasın diye meyve, yoğurt yiyorum. canım . hiç bişi çekmiyor. kalktım. yiyemiyorum zorla 2-3tane ceviz yedim. 1-2 kraker.
kanamanı geçmesi iyi. benim de kanama vardı 1 kutu progestan kullandım. geçti. son kontrolümde progestanı kesti doktorum.
benim bebek kasıklarda :) zaten kasıklarım ağrıyo ve şiş.
Ayyy, ben de dün akşam elimi karnıma koyunca pıtpıt seyirme hissettim. Ama eşime söyleyemedim çok erkendir diye. Demek pıtırcıkmış
Tabi gaz da olabilir :)
merhabaa kızlarrrrr
bugün dr a gitti bebişim büyümüş 6,7 cm olmuş :)))
kalp atışları çok daha hızlıydıı miniğin
dr umuz gelişimini çok beğendi herşey yolunda gidiyor dedi şükür, iki hafta sonraa tekrar gideceğim ikili test yapılacakmışş
ekstra ilaç vermedi folik e devam dedi,bslenmeye dikkat edelim dedi çok güzel bir duygu kızlarr darısı sizler eolsun inş. sizde sağlıklı görün inş. bebişlerinizi
merhabaa kızlarrrrr
bugün dr a gitti bebişim büyümüş 6,7 cm olmuş :)))
kalp atışları çok daha hızlıydıı miniğin
dr umuz gelişimini çok beğendi herşey yolunda gidiyor dedi şükür, iki hafta sonraa tekrar gideceğim ikili test yapılacakmışş
ekstra ilaç vermedi folik e devam dedi,bslenmeye dikkat edelim dedi çok güzel bir duygu kızlarr darısı sizler eolsun inş. sizde sağlıklı görün inş. bebişlerinizi
gunaydin kizlar.bende 8+2 yim hala bulantim yok saskinim kizimda bu zamalarda hast serum yemeye baslamistim:)bulantsi olanlarad allah yardim etsin dayanma gucu versin.
bebişini tebrik ederim canım. Maşallah iyi de büyümüş. Benimde cumartesi kontrolüm var, bakalım nasıl olmuş ne kadar olmuş bebişimiz. Çok heycanlanıyorum ben her buluşma öncesi. Allahdan nerdeyse her hafta gidiyoruz
Her hafta seni de mi çağırıyor Dr.?
Kanama falan mı vardı da her hafta çağırdı? Yokta rutin kontroller mi bunlar.
benim iki düşüğüm vardı. Bu bebişimdede leke olmuştu. daha sonra ilk ölçtüğü ultrason günü ile arasında 3-4 gün fark oldu. Doktorum çok ilgili, kesenin kenarındaki kanama alanını kontrol ediyor. gelişmesini kontrol ediyor. Aslında bir hafta ücret veriyoruz diğer hafta kontrol ayda 2 kere gitmiş gibi oluyoruz ama 4 kere gidiyoruz. hatta ağrım sızım şikayetim bile olsa gidip bebeğimi görebiliyorum
ben geldim yarışi bitti evin ay çok yoruldum attım kendimi koltuğa. Siz de hemen muhabbete başlamışsiniw. Tebrik ederim canım maşallah bebek kocaman olmuş :) ben de 20sinde gideceğim bakalım. Beni ayda bir çağırıyor doktorum bir risk olmadığı için. Kızlar telaş yapmayın ayda 1normal gerekirse daha sık oluyor
Belki düşüğün ve lekelenmen olduğu için her hafta görmek istiyor. Ya benim Dr. umda çok iyi ve tanınmış bir Dr. Ama rahat bir kadın. Beslenmeme çok kısıtlama getirmedi, bir tek spora izin vermedi 14. haftaya kadar. Onu seçmemin sebeplerinden biri de gereksiz endişelere kapılmamaktı zaten. ama sizi görünce bazen çok mu rahatız biz diyorum... Benim de15 gün içinde tekrar gidersem kontrol seansı sayılıyor ve para alınmıyor. Ayda iki kere gitsem bir kere sayılıyor. Dr. unun ücreti nedir sorması ayıp?
profil fotografın kızının mıı??Çok tatlı yaaaa. Bol bol ona bakıyorum benim çocuğum da ona benzesin diye. Ama bu kadar sarı bir kız verirlerse kollarıma doğumdan sonra kesin hastanede karıştırmışlar derim. Esmer anne babadan çıkmaz böyle birşey. Hoş benim anne tarafı hep sarışım ama yine de umudum yok.. Kara gözlü kara kaşlı birşey bekliyorum.
hastanemin muayeneside doğumuda ucuz. daha doğrusu ssk ile anlaşmalı.
ssklı kadın doğum 22 tl :)
Normal doğum 330
sezeryan 650
aslında ücretinden ziyade hem evime yakın, hemde doktorum ayşe hanımı çok seviyor ve güveniyorum.
annem rahim ağzı kanseri başlangıcındaydı ve çok başarılı bir törpüleme operasyonu yapıldı şükür tertemiz oldu, yani çok güveniyorum nedense oraya. Memmun olmayan çok kişide var ama memmun olanlar grubundayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?