2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

masallah sana herşeyi doğru hatırladın canım cemrem 10 gün sonra 6 aylık olcak bi sağlık sorunumuz yok çok şkr iyiyizz senin bebeğin nasıl ismi cinsi ne ne kadarlık

eşim memue tayını cıktı k.v.deyle altlı ustlü oturcaz ama ev dubleks ben altta o üstte görümcede boşandı geldi vayy benim halime o zaman cok arıcam bu günlerimi allah aratmsn yinede

bizimkide dün gece hiç uyumadı,karnı tok altı temiz uyumuyor bir türlü.uykusuzluktan zor ayakta duruyorum.

ayyy canım yaa günlerdir senin bu sorun devam ediyor dr götürdünmü sebepsiz yere huysuzlanmaz yavrucak allah sana sabır versin ben yavaştan başladım milupanın sütlü muzlu pirinçli mamasını vermeye çok sevdi valla şapur yiyo

cok iyiyiz tatlım siz? niye uyumuyor ki bu bıdık acaba :44: benim ki fosur fosur uyuyor valla uykuda annesine çekmiş ben daha hiç vermedim pirincli mama corba yapmıştım onu da sevmedi bugün yine yapcam bakalım inş yer biraazz meyve sularına bayılıyor ama tatlı şeylere alışırsa corba hic icmez diye vermiyorum onu da geç kaldım aslında bnm de başlamam lazımdı ek gıdaya cünkü anne sütüyle beraber mama da alıyor napsam ki sizce

canım sen çok dikkatimi çekmiştin erken doğurunca hafızama kazınmış.benimki erkek adı mert 28 ağustos doğumlu çok iyi yaramazın teki aşırı haretli sakin olduğu zaman az.senin kız çok tatlı maşallah.

maşallah aman nazar değmesin diyorum buranın kızları çok uslu diye.

mecburiyse birşey diyemem ama en güzeli uzak olmak ister istemez oluyor işte allah yardımcın olsun diyeyim bariii buarada iyiki gördük seni burada yeniden hoşgeldin canım

kilo alımı iyise grek yok bence...

kızz kendin yapsana mamasını niyee hazır veriyosunnn katkı maddelidir onlarr ben kendim yapıcam inş bence sende hazır verme cnm

saol cnm allah bağıslasın merti bnm ki de bi o kadar sakin masallah

ya sorma canım ya doktora götürsemmi diye düşünüyodum bende.uyanıkken çok neşeli maaşallh.hani bi yeri ağrıyo desem ozamanda durmaz.eğer devam ederse bu hafta içinde götüreyim barii.

sağol tatlım bende iyiyim.yoktun nezamndır..bende işte karasız kaldım cnm ya ek gıda konusunda..yemek yerken az az tattırıyorum..elma verdim bir iki kez.doktor gerek yok diyo ama sonuçta sadece anne sütü almıyor ki.sütüm her geçen gün azalıyor.şu 6 ay bitseydi sütüm bitmeden )

mecburiyse birşey diyemem ama en güzeli uzak olmak ister istemez oluyor işte allah yardımcın olsun diyeyim bariii buarada iyiki gördük seni burada yeniden hoşgeldin canım

hoşbulduk tatlım nurdayım bundan sonraa inşş

aslında mecburi değil maddi sıkıntımız yok ama zamanında evi alırlarken beraber oturmak için almışlar eşimde ayrı eve asla çıkmaz bnde mecbur susuyorum inş.yanılırım bi sorun olmaz birde merdiveni kapattırdım ben oda olay oldu kötü gelin oldum ama o kadar da değil yani

allah sabır versin canım hem kaynana hem görümce işin zor,iyi yapmışsın merdiveni kapatarak.kapattırmsanda kötü gelin derlerdi zaten yaranılmıyor kimseye.

inşaallah canım bi sorun yoktur doğru sorun olsa gündüzde ağlaması lazım duruma göre dr götürürsün

zaman alır,unutulmaz hatta...benim kv konuşmuyo benle , bayramda aradım 4kez, büyüğümdr dedim,meşgule aldı koskoca karı. bi de annemi arayıp demiş 1000 tl borcumuz vardı kaç kere ödeyelim dedik verdik almadı, anneme borcumun da üstüne yattı demiş ben konuşmayı dşünmüyorum...
maşallah çok özeniyorum kv ile güzel geçinen gelinlere...
amin, paniklenmez mi, allahım yaşatmasın kimseye...

ya ben de prima kullanıyorum ama kakası genelde çıkıyor kenarlardan napcam ben, başka beze geçmek istemiyorum, alerjisi olur,pişik olur falan... dün gene batırmıştı bütün badisi donu herşey mahvolmuş... çok mu yapıyo benimki de napıyo anlamadım

hata eşinde bence neden daha en başında beraber oturmayı planlamışki sonuçta iki aile oluyor zor yani genede yaşayıp göreceksiniz ama bazı tecrübelerde insanı yıpratıyor

kızlar,az önce aile hekimine gittim geldim, kızın kafasında sarı yağ kabarcıkları gibi bişey farkettim korktum hemen götürdüm.su toplamış gibiydi. konak denilen bişeymiş, saçlar çıkamayınca oluyormuş deriyi itiyormuş. z.yağı ile masaj yapıp duş aldıracakmışız,kabuk atarmış sonra da, geçmezse başka tedavi uygulanırm, çok üzüldüm de neyse ki çok büyük bi sorun gibi durmuyor... sizin de başınıza gelirse bilginiz olsun,panijklemeyin hemen.

ah canım ya büyük dediklerimizde böyle yaparsa küçüklere ne kalır allah akıl fikir versin bende birkere aldım bim den ama güvenemeyip gündüz bağladım gece prima pekte fark yok aslında bidaha alıp kullanmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…