- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
48 ve 58,sağol canım o zamanlar korkmamıştım hasta olmaktan ama bebeğim olduktan sonra çok korkar oldum bana birşey olursa ne yapar diye.çok şükür şimdi çok sağlıklıyım allahtan erken farkedildi ve çok tehilkeli bir hastalık değildi sadece çok genç olduğum için doktorlar paniklemişti.allah düşmanımın başına vermesin.
gecmis olsun canim aynisini bizde 2gün önce atlattik cok sükür iyiiz bununla gecmis olsun sizedemrb kizlar naslsnz bbsler nasl grmdm bayadr kzmla iyyiz artik harktli ilk kazamzi bile gecirdk sukurbsi olmadi kanpdn dstu allahtn mindervardi yerde artik donyo buarda bim bezni dogdgndan beri kllanyrm cok memnnm
gecmıs olsun cnm buzamanda dıkkatlı olmalıyızz bızımkıde cabalıo amaa haalaa donemedı
ııyım cnm bendee logusalık bunalımına gırenlerdenım3 ay sureklı aglama nobetlerı gecırdım kv yuzundenn sutum kesıldı.. kızımın gaz sancıları olduu cok sukur sımdı daha ıyıyımm kızım su anda 4.5 aylık olduu sadece mama yıyorr buda benı cok uzdu. hergun herdk agladımm cok agır gecırdımm hıcbırsey dusundugumm gıbı gerceklesmedı .. ama yınede ısyan etmedımm yınede ck sukur evladım saglıklı..
bızee erkenden aydı gun cnmm sabahh 7 den berı ayaktayımm nobet basladıcok sukur ıyıyızz kızımlaa sen nasılsınn bebısın nasıl
ahh ahhh sımdıkı gıbı saglıklı dusuneblsemm kv hıc yanıma bıle yaklastırmazdım bende normal dogumyaptımm uzerınee oturaamadım dıkıslerden dolayı kıızıımda hep memedeydıı gununn 24 saatı kv hep sutun yok sutun olsa bole olmaz dıe dıe benı cok yıprattı..ben oysakı ne gusel hayal etmıstım o gunlerımı 9 ay beklemıstımm.. off off kızlar cok dertlıyımmm cokk..
benim cadida iyii biz biraz gec kalkiyoruz bu arada senin yasadiklarininin aynisini bende yasiyordum birde ben ayni evin icinde kaliyordumhayattaa ble ınsanlarda varmıs demekkı .. bende 5o gunlukten berı ben bakıyorumm bıde dalga gecer gıbı uyuyomuu senı uzuyomu dıoo bende benım kızımm hcbırzaman benı uzmedı dıyorumm abuk subuk konusuo ıstee
facebook tada görüşüyormusunuz???
bu aRADA konun biraz gerisinde kalacamn ama benim kayınvalidem bir melek yaa herşeyi konuşuyorum onunla o benden ben ondan bir sürü şey öğrendim.. keşke herkes böyle olsa.. çok komik kadın zaten dışarıda sevmeyen yokki kadını ben sevmiiim.. bizimki çok asil modern aynı zamanda bir okadar geveze ve sosyal bir kadın... inşallah hep sağlıklı olur ve başımızdan eksik olmaz..
peki tekrarlama olasılığı var mı?
yok çok şükür bu öbür kanserler gibi öldürücü değilmiş.adı kanser ama doktorlar korkmamam gerektiğini söyledi çok hasta vardı. bu hastalıktan ölen çok nadirmiş.
geçmiş olsun,FUFA60
mrb kizlar naslsnz bbsler nasl grmdm bayadr kzmla iyyiz artik harktli ilk kazamzi bile gecirdk sukurbsi olmadi kanpdn dstu allahtn mindervardi yerde artik donyo buarda bim bezni dogdgndan beri kllanyrm cok memnnm
Allahım korusun seni bizi, tüm anneleri, annelerimizi..
geçmiş olsun,
bu arada bugün kakasını yapatıktan yarım saat sonra açtım işim vardı, bim de ki bezin kenarında az çıkmış, ama şaşırmadım en iyi sızdırmaz bariyerli primadan bile sızıyor artık bizimki nasıl kaka yapıyorsa
suksuk ve 48 ve 58,kayınvalidelerinizden çok çekmişsiniz umarım bir daha bunları yaşamazsınız.bizimde aramız çokta iyi değil kayınpederimide çok kızıyorum bu aralar kaynanamla ayrılar.ayrıldıkları sırada türlü türlü sorunlar çıktı.zor şeyler bunlar eşinin ailesiyle sorun yaşamayan nadirdir heralde.
hayırlısı olsun.. arkadaşlar sorunlarınızı üstten geçtim hani doğum sonrası depresyonundan dolayı sanki biraz yanlış anlamalar ollmuş gibi geldi...
benim görümcenmin kaynnası kontak biraz kafadan, görümcem 5 günlük sezeryanken hlı yıkatmış bizim salakta yıkamış :)) hey allam o kadında tam kaynanana hee.. gerçi iyiz dedimde bazen bizimkide düşünemiyor konuşurken saçmalıyor. bende gülüyorum geçiyorum.. bir sene birlikte yasadık türlü sebeplerden dolayı hep iyi olmuyordu.. gerçi bende bzen yaptığımda oda susuyordu..galiba karşılıklı öyle şeyler..
acaba neden luyor bunlar kaynanalarda kaynnasından çektiğini unutuyor mu? oğullarını mı kıskanıyor bende öyle mi olacam... yok yaaa benim oğlum gelnimi benden daha çok sevsin saygılıolsunlar yeter gerisi traş
facebook tada görüşüyormusunuz???
evet canım eylül annelerinin hepsi facebook da ondan burası böyle sessizz gizli grup olduğu için görünmüyorr :)
bu aRADA konun biraz gerisinde kalacamn ama benim kayınvalidem bir melek yaa herşeyi konuşuyorum onunla o benden ben ondan bir sürü şey öğrendim.. keşke herkes böyle olsa.. çok komik kadın zaten dışarıda sevmeyen yokki kadını ben sevmiiim.. bizimki çok asil modern aynı zamanda bir okadar geveze ve sosyal bir kadın... inşallah hep sağlıklı olur ve başımızdan eksik olmaz..
48 ve 58,sağol canım o zamanlar korkmamıştım hasta olmaktan ama bebeğim olduktan sonra çok korkar oldum bana birşey olursa ne yapar diye.çok şükür şimdi çok sağlıklıyım allahtan erken farkedildi ve çok tehilkeli bir hastalık değildi sadece çok genç olduğum için doktorlar paniklemişti.allah düşmanımın başına vermesin.
hepinize merhaba kızlarnasılsınız ancak gelebildim sabahtan beri temizlik yapıyorum haftasonu misafirlerim var,yavaş yavaş ancak yapabilirim dip köşe insanın bebeği olduktan sonra herşey çok zorlaşıyor oğlum ortalığı inletti resmen odada yanlız kalınca bir ona koşturuyorum bir işlere pestilim çıktı resmen.allah yardımcımız olsun özelliklede çalışan annelerin.
hayırlısı olsun.. arkadaşlar sorunlarınızı üstten geçtim hani doğum sonrası depresyonundan dolayı sanki biraz yanlış anlamalar ollmuş gibi geldi...
benim görümcenmin kaynnası kontak biraz kafadan, görümcem 5 günlük sezeryanken hlı yıkatmış bizim salakta yıkamış :)) hey allam o kadında tam kaynanana hee.. gerçi iyiz dedimde bazen bizimkide düşünemiyor konuşurken saçmalıyor. bende gülüyorum geçiyorum.. bir sene birlikte yasadık türlü sebeplerden dolayı hep iyi olmuyordu.. gerçi bende bzen yaptığımda oda susuyordu..galiba karşılıklı öyle şeyler..
acaba neden luyor bunlar kaynanalarda kaynnasından çektiğini unutuyor mu? oğullarını mı kıskanıyor bende öyle mi olacam... yok yaaa benim oğlum gelnimi benden daha çok sevsin saygılıolsunlar yeter gerisi traş
selam kızlar nasılsınız kaynatmışınız baya kayınvalidelerden dert yanmış çoğunuz benim ilk bebeğimde yaşamıştım allahım kabus gibiydi üzüntüden sütüm gitti hergün ağladım bitti ama şimdi yanlızım rahatım bizim aramızı bozan başkalarıydı ne diyim allaha havale edin en iyisini o bilir
selam kızlar nasılsınız kaynatmışınız baya kayınvalidelerden dert yanmış çoğunuz benim ilk bebeğimde yaşamıştım allahım kabus gibiydi üzüntüden sütüm gitti hergün ağladım bitti ama şimdi yanlızım rahatım bizim aramızı bozan başkalarıydı ne diyim allaha havale edin en iyisini o bilir
benim kv.de iyidir tek kötü yönü kıskanç olması asırı kıskanç kadın kalbi hep fitne fesaT ONUN DIŞINDA OTUrup dertleşebileceğin biri allah bozmasın mutluluğunuzu
geçmiş olsun canım ben daha önce görmemiştim seni brda yada unuttum mu ne neyse bende bu hafta içi misafir almayı düşünüyorum temizlik gözümde büyüyor yaa bi yapsam bitse üstüm den yük kalkcak valla
kesinlikle karşılıklı canım da ben snn bu görümceye sastımm kv.desine ayrı sastımmm
öyle canım,yanlız olmak en güzeli birlikteyken mutlaka bir sorun çıkıyor.
evet ya nekadar iyi anlaşırsan anlaş herkesin özeli kendine 3. şahıslar karışmamalı baştan almalı tedbirini sonra böyle üzücü olaylara engel olamıyorsun insanız sonuçta kimse dört dörtlük olamaz yanlız çocuklarınla bildiğin istediğin gibi büyüteceksin oh misss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?