2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

48 ve 58,sağol canım o zamanlar korkmamıştım hasta olmaktan ama bebeğim olduktan sonra çok korkar oldum bana birşey olursa ne yapar diye.çok şükür şimdi çok sağlıklıyım allahtan erken farkedildi ve çok tehilkeli bir hastalık değildi sadece çok genç olduğum için doktorlar paniklemişti.allah düşmanımın başına vermesin.

peki tekrarlama olasılığı var mı?

hepinize merhaba kızlar nasılsınız ancak gelebildim sabahtan beri temizlik yapıyorum haftasonu misafirlerim var,yavaş yavaş ancak yapabilirim dip köşe insanın bebeği olduktan sonra herşey çok zorlaşıyor oğlum ortalığı inletti resmen odada yanlız kalınca bir ona koşturuyorum bir işlere pestilim çıktı resmen.allah yardımcımız olsun özelliklede çalışan annelerin.

mrb kizlar naslsnz bbsler nasl grmdm bayadr kzmla iyyiz artik harktli ilk kazamzi bile gecirdk sukurbsi olmadi kanpdn dstu allahtn mindervardi yerde artik donyo buarda bim bezni dogdgndan beri kllanyrm cok memnnm
gecmis olsun canim aynisini bizde 2gün önce atlattik cok sükür iyiiz bununla gecmis olsun sizede

bızee erkenden aydı gun cnmm sabahh 7 den berı ayaktayımm nobet basladı cok sukur ıyıyızz kızımlaa sen nasılsınn bebısın nasıl

benim cadida iyii biz biraz gec kalkiyoruz bu arada senin yasadiklarininin aynisini bende yasiyordum birde ben ayni evin icinde kaliyordum doguma kadar dünyanin en iyi gelin kaynanasi gibiydik ama olan ondan sonra oldu kizim zaten tek babasinin kiziydi benimle hic alakasi yok ben sade dogurdum görevimi yaptim esim sanki kendi yapti cocugu emzirme mevzusu bizdede ayni hep basimdaydi allahim bi git bi yanliz kalim benim annem doguma gelmisti yurt disindan bir haftaligina o diyor cikalim bas basa kalsinlar annem gidiyorda kv yanimda duruyor tüh niye emmiyo tüh niye tutmuyo ve cabasiii bende olsada keske ben versem demezmi cildircaktim ve sonunda bana türkiyeyi terk ettirdiler ben ise gitmeyince isler istedigimiz gibi gitmedi ve esim gidelim dedi kii ben türkiyeyi cok seviyordum memleketim sonucta oraya gelin geldim ve asla gitmezdim gitmiyordumda esim cok teklif etti hep hayir dedim baktim evimi ayircaklari yok ben kafayi yiyecektim depresyona girecektim esiginden döndüm ve esimde gitme teklif eti hemen evet dedim o esnadada zaten olan süt tamamen gittiiii seni cok iyi anliyorum yani anliyacaginn agzimizi acsak anlatilcak daha cok sey varda ALLAHIM CAN SAGLIGI VERSIN ONLARINDA BIRTANECIK TORUNU AMA uzak olim tatli olim simdi esimi bekliyorum iste insaallah yakinda oda yanimizda olur dolmusum baya yaaa :26: ALLAHIM EVLATLARIMIZA CAN SAGLIGI VERSIN BASKA NE DIYELIM BU GÜNLERI YASIYACAKMISSIZ CANIM :2:

NE MUTLU SANAKI ARANIZ IYI INSAALLAH HEP MUTLU OLURSUN IYI ANLASIRSINZ

suksuk ve 48 ve 58,kayınvalidelerinizden çok çekmişsiniz umarım bir daha bunları yaşamazsınız.bizimde aramız çokta iyi değil kayınpederimide çok kızıyorum bu aralar kaynanamla ayrılar.ayrıldıkları sırada türlü türlü sorunlar çıktı.zor şeyler bunlar eşinin ailesiyle sorun yaşamayan nadirdir heralde.

yok çok şükür bu öbür kanserler gibi öldürücü değilmiş.adı kanser ama doktorlar korkmamam gerektiğini söyledi çok hasta vardı. bu hastalıktan ölen çok nadirmiş.

Allahım korusun seni bizi, tüm anneleri, annelerimizi..

geçmiş olsun,

bu arada bugün kakasını yapatıktan yarım saat sonra açtım işim vardı, bim de ki bezin kenarında az çıkmış, ama şaşırmadım en iyi sızdırmaz bariyerli primadan bile sızıyor artık bizimki nasıl kaka yapıyorsa

mrb kizlar naslsnz bbsler nasl grmdm bayadr kzmla iyyiz artik harktli ilk kazamzi bile gecirdk sukurbsi olmadi kanpdn dstu allahtn mindervardi yerde artik donyo buarda bim bezni dogdgndan beri kllanyrm cok memnnm

geçmiş olsun bu aralar böyle kazalar çoğaldı.benimki 1 ayı geçiktir döndüğü için çok dikkat ediyorum bu konuda,allah bebeklerimizi korusun inşallah.

amin bütün anneleri yavrularına bağışlasın inşallah.

hayırlısı olsun.. arkadaşlar sorunlarınızı üstten geçtim hani doğum sonrası depresyonundan dolayı sanki biraz yanlış anlamalar ollmuş gibi geldi...

benim görümcenmin kaynnası kontak biraz kafadan, görümcem 5 günlük sezeryanken hlı yıkatmış bizim salakta yıkamış :)) hey allam o kadında tam kaynanana hee.. gerçi iyiz dedimde bazen bizimkide düşünemiyor konuşurken saçmalıyor. bende gülüyorum geçiyorum.. bir sene birlikte yasadık türlü sebeplerden dolayı hep iyi olmuyordu.. gerçi bende bzen yaptığımda oda susuyordu..galiba karşılıklı öyle şeyler..

acaba neden luyor bunlar kaynanalarda kaynnasından çektiğini unutuyor mu? oğullarını mı kıskanıyor bende öyle mi olacam... yok yaaa benim oğlum gelnimi benden daha çok sevsin saygılıolsunlar yeter gerisi traş

selam kızlar nasılsınız kaynatmışınız baya kayınvalidelerden dert yanmış çoğunuz benim ilk bebeğimde yaşamıştım allahım kabus gibiydi üzüntüden sütüm gitti hergün ağladım bitti ama şimdi yanlızım rahatım bizim aramızı bozan başkalarıydı ne diyim allaha havale edin en iyisini o bilir

bende hep gelinime kötülük yapmıycam işine karışmıycam diyorum.inşallah zamanı geldiğinde gelinim benden nefretle değil sevgiyle bahseder.

benim kv.de iyidir tek kötü yönü kıskanç olması asırı kıskanç kadın kalbi hep fitne fesaT ONUN DIŞINDA OTUrup dertleşebileceğin biri allah bozmasın mutluluğunuzu

geçmiş olsun canım ben daha önce görmemiştim seni brda yada unuttum mu ne neyse bende bu hafta içi misafir almayı düşünüyorum temizlik gözümde büyüyor yaa bi yapsam bitse üstüm den yük kalkcak valla

kesinlikle karşılıklı canım da ben snn bu görümceye sastımm kv.desine ayrı sastımmm

öyle canım,yanlız olmak en güzeli birlikteyken mutlaka bir sorun çıkıyor.

aynen öyle herkes birbirinin sınırına saygı duymalı ona göre hareket etmeli ama nerdee

en iyisi yanında annen dahi bulunmicakk

çok sağol canım görmemişsindir hamileyken burayı ziyaretçi olarak takip ediyordum,doğumdan sonra yazmaya başladım.ama ben seni az çok biliyorum senin cimcime erken doğdu damar açıklığından dolayı küvezde kalmıştı,doğurduğunda herkes çok şaşırmıştı hafızam kuvvetlidir.çoğunuzu az çok biliyorum.gerçektende misafir zor iş ama gelmeyinde diyemiyoruz.

öyle canım,yanlız olmak en güzeli birlikteyken mutlaka bir sorun çıkıyor.

evet ya nekadar iyi anlaşırsan anlaş herkesin özeli kendine 3. şahıslar karışmamalı baştan almalı tedbirini sonra böyle üzücü olaylara engel olamıyorsun insanız sonuçta kimse dört dörtlük olamaz yanlız çocuklarınla bildiğin istediğin gibi büyüteceksin oh misss

aynen ev ev üstüne olmuyor.

slm annişler bugün nasılsınız.ben gene uykusuzz ne olcak bizim bu uyku sorunumuz ya.aç desem değil altı desem temiz,gaz desem yok..niye uyumaz bi çocuk..ben onun yerinde olsamm ohhhhhhhhhh ne uyurdum ama )))))))) neyse tek sorunumuz uyku olsun allah başka dert keder vermesin..oda zamanla düzelir inşallah..ya bişey sorucam pirinç maması verdiniz mi hiç.vereyim mi kararsız kaldım.emziriyorum ama günde 3 kere mama da veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…