ewt cnm kv yuzunden cok kotu gunler gecırdık esımle aramm acıldı ayrılmayı bıle dusundum logusalıımı yasayamadımm hersey soledı yuzumee.. uzun bır sure bende kaldı ıstemedıgım halde.. ah ah aklıma gelınce tuylerım dıken dıken oluoo.. allaha havale etttım hepsınıı ordaa hesabını versın..
benim kv de sütün yaramıyor dedi, hatta hastanede yeni doğum yapan kadınları tek tek dolaştı, sütünüz geldi mi,sütünüzden torunuma içirin dedi, neyse ki daha hiçbirinin sütü gelmemişti, öyle aptallık dahi yaptı, asla emzirtmezdim tabi, gene de buna kalkışması bile bana yetti... bi annenin sütü nasıl yaramaz, böyle cahiişlik olur mu... terbiyesiz kadın
aynı ya yaşadıklarımız, hepsi mi böyle bunların ??? eşimle ayrılacaktık biz de, eşyalarımı topladım ben,eşim bebeği bırak git dedi bana, onsuz gitmem dedim, neler oldu neler... kv bende de yaza kadar kalacaktı, o bişey değil hiçbişeyime yardım etmez,neymiş onların orda gelin yaparmış her işi, boşuna mı gelin almış beni. o bebeğime bakacak ben ona yemek falan yapıcam,ne anladım ben bebeğimden... ben 10 günlükken gitti şükür, ama herkese anlatmış beni kötüleyerek...allah bildiği gibi yapsın, o gündür tekim, bakamaz mıymışım görsün duysun beni, şükür allahıma yetiyorum bebeğime, ev işlerimi de yapıyorum...
cnm benim 1 tane değil yaa. yani nasıl anlatsam çiçek gibi işte. 6 tane falan. ama dediğini deneyeceğim. ilaca da başlamam lazım sanırım.inşallah ameliyata kadar gitmezbenimde doğumumdan sonra 3-5 hafta falan hemoraid sürdü kanama bile oldu fındık kadar büyüktü bende daha önceden bir hmşire arakdaşın dediğini yaptım ayıptır söylemesi parmak yardımı ile içeri hafif soktum hergn tekrarladımm
3 gğn sonra geçtieğer fındıktan küçükse yapılabilen bir tedavi su an Allaha şükür bişi yok...
ben kullanmıyorum ama düşünüyorum.çevremdeki herkes tavsiye ediyor.genel olarak çok memnun herkes.arkadaşlar bişi sorcam bim de satılan jenny & willy çocuk bezini kullanan var mı?
yaa benim kızımda misafirlikte de biri geince de durmuyor.heppp kucağımda.bazıları anlayışlı da,bazı gelenlerre kızım kucağımda hizmet ediyorum.sinir oluyorum. görüyorsunuz durmuyor ya kızı alın ya mutfağa gelin yardım edin.deli oluyorum....slm
ya benım yaramaz oglum misafır sevmıyomisafir olmayı da sevmıyo benden ve babasından baskasını görünce aglıyo hiç durmuyo
gecen aksam da babası dısarı cıkarken arkasından agladı yageldı kucagına aldı da sustu kzum benım
her gun bıraz daha büyüdüğünü belli ediyo
güzel anneler ve bebekleri hepinize slm.hamileliğimde buradan çıkmamama rağmen bebeğim doğduktan sonra birkaçkez girebildim.sonrada başka eve taşındık internet uzun süre bağlanmadı derken şükür kavuştum size.
ahh ahhh sımdıkı gıbı saglıklı dusuneblsemm kv hıc yanıma bıle yaklastırmazdım bende normal dogumyaptımm uzerınee oturaamadım dıkıslerden dolayı kıızıımda hep memedeydıı gununn 24 saatı kv hep sutun yok sutun olsa bole olmaz dıe dıe benı cok yıprattı..ben oysakı ne gusel hayal etmıstım o gunlerımı 9 ay beklemıstımm.. off off kızlar cok dertlıyımmm cokk..
aynı ya yaşadıklarımız, hepsi mi böyle bunların ??? eşimle ayrılacaktık biz de, eşyalarımı topladım ben,eşim bebeği bırak git dedi bana, onsuz gitmem dedim, neler oldu neler... kv bende de yaza kadar kalacaktı, o bişey değil hiçbişeyime yardım etmez,neymiş onların orda gelin yaparmış her işi, boşuna mı gelin almış beni. o bebeğime bakacak ben ona yemek falan yapıcam,ne anladım ben bebeğimden... ben 10 günlükken gitti şükür, ama herkese anlatmış beni kötüleyerek...allah bildiği gibi yapsın, o gündür tekim, bakamaz mıymışım görsün duysun beni, şükür allahıma yetiyorum bebeğime, ev işlerimi de yapıyorum...
cnm benim 1 tane değil yaa. yani nasıl anlatsam çiçek gibi işte. 6 tane falan. ama dediğini deneyeceğim. ilaca da başlamam lazım sanırım.inşallah ameliyata kadar gitmez(((
ben kullanmıyorum ama düşünüyorum.çevremdeki herkes tavsiye ediyor.genel olarak çok memnun herkes.
yaa benim kızımda misafirlikte de biri geince de durmuyor.heppp kucağımda.bazıları anlayışlı da,bazı gelenlerre kızım kucağımda hizmet ediyorum.sinir oluyorum. görüyorsunuz durmuyor ya kızı alın ya mutfağa gelin yardım edin.deli oluyorum....
kızlar yaaa çok üzüldüm kendim yaşamış gibi okudum yazdıklarınızı. sinir oldum. benim annem geldi 26 gün kadar kaldı. çok şükür çok güzel geçti.ben annem gidince depresyona girdim...yaşadıklarınız çok zor gerçekten.eşlerin tutumu çok öenmli aslında ama onlarda anneleri işte. ama boşanmayı düşündürecek kadar çileden çıkarmışlar sizi
bende kv ve görümcelerden çeken biriolarak 2 oğlumunda mutlu olması için hep uğraşcam inşallahbenimki de yabancı birini görünce ağlıyordu, hatta ilk ağlayışında aklıma gelmedi yabancıya ağladığı, bi çığlık, hiç susmuyor, köye annemlere gitmiştim onları görünce ağladı. kesin dedim bişey soktu çocuğumu, öyle bi ağlıyor kıpkırmızı oldu, titreye titreye böyle, öksürük tutuyo bi yandan, boğazı kurudu ağlamaktan, acile koşacaktık, kucağımda tuta tuta kesildi ama 15 dk sürdü, çok korkmuştum. sonra başka gün abimi görünce ağladı... bend e evde hep benle genelde diye sık sık dışarı çıkarmaya başladım, şimdi ağlamıyor
canım kayınvaliden yüzünden mi üzüldün ? benim de aynı sebep yüzünden sütüm gitti de, hiç bişey hayal ettiğim gibi olmamıştı, bebek yaptığım için pişman bile oldum, bebekle yalnız kaldım, eşim küstü, annemi evimize getirmedi, yapayalnızdım, çok şükür halimize... allahım o kaynanaları nasıl biliyosa öyle yapsın, yuvamı darmadağın etti gitti, oğulların evlendiğini kabul edemiyolar bi türlü, gelini hizmetçi olarak görüyolar. aman erkek anneleri siz öyle olmayın lütfen
marjinal79,
canım dün yazmayı unuttum, hastalık geçirmiş ve atlatmışsın şükürler olsun ki, allahs eni bağışlamış eşine, iyileştikten sonra da yavruna...
evet sadece kv ler değil annem bile bana düyor senin sütün yok ne daha bu çocuğu aç bırakıyorsun bak milletin bebesi nasıl kilolu seninkisi zayıf mamay artırtakma boşver hepimiz yaşadık buna benzer şeyler.benim sütüm çoktu üstüm başım kalmıyordu süt akıyordu.ama bebeğimin kaka sorunu vardı 7 gün kaka yapmıyordu neymiş efendim sütüm varmışta bebeğe yaramıyormuş ondan kaka yapamıyormuş buna mama verelim çocuk aç dediler.hemde bunu diyen anneannem.mama verdik çocuk yine aynı hatta daha fena.sonra almadı zaten bebeğim mamayı.dedim ''ne oldu mama doyurdumu hani kaka yine yapmadı'' :) kayınvalidemde taktı ''sen bişey yemiyorsun bukadar sütün nasıl oluyor benim kızım durmadan yiyor sütü yok''derdi.ya boşver şimdi anlatmaya kalksam birsürü şey.şu özelde dediğin yeri bulamıyorum ben...
hepsi ayn bunların bende hamileyken boşanacaktım yani o raddeye gelmişti neyse şimdi eşim hatasını anladı benim gerçek ailem sen ve çocuklarım diyoraynı ya yaşadıklarımız, hepsi mi böyle bunların ??? eşimle ayrılacaktık biz de, eşyalarımı topladım ben,eşim bebeği bırak git dedi bana, onsuz gitmem dedim, neler oldu neler... kv bende de yaza kadar kalacaktı, o bişey değil hiçbişeyime yardım etmez,neymiş onların orda gelin yaparmış her işi, boşuna mı gelin almış beni. o bebeğime bakacak ben ona yemek falan yapıcam,ne anladım ben bebeğimden... ben 10 günlükken gitti şükür, ama herkese anlatmış beni kötüleyerek...allah bildiği gibi yapsın, o gündür tekim, bakamaz mıymışım görsün duysun beni, şükür allahıma yetiyorum bebeğime, ev işlerimi de yapıyorum...
o misafirlere bende gıcıııık oluyorum düşüncesizlercnm benim 1 tane değil yaa. yani nasıl anlatsam çiçek gibi işte. 6 tane falan. ama dediğini deneyeceğim. ilaca da başlamam lazım sanırım.inşallah ameliyata kadar gitmez(((
ben kullanmıyorum ama düşünüyorum.çevremdeki herkes tavsiye ediyor.genel olarak çok memnun herkes.
yaa benim kızımda misafirlikte de biri geince de durmuyor.heppp kucağımda.bazıları anlayışlı da,bazı gelenlerre kızım kucağımda hizmet ediyorum.sinir oluyorum. görüyorsunuz durmuyor ya kızı alın ya mutfağa gelin yardım edin.deli oluyorum....
kızlar yaaa çok üzüldüm kendim yaşamış gibi okudum yazdıklarınızı. sinir oldum. benim annem geldi 26 gün kadar kaldı. çok şükür çok güzel geçti.ben annem gidince depresyona girdim...yaşadıklarınız çok zor gerçekten.eşlerin tutumu çok öenmli aslında ama onlarda anneleri işte. ama boşanmayı düşündürecek kadar çileden çıkarmışlar sizi
hoşgeldin hayrsız cimcime nasılanaaammm özlemişim be ne hayırsızım uğramıyorum buralaraa napıyorsunuz millet
konu lohusalıkk benim dönem kötü geçmedi pek .çünkü kv.de yanımda değildi ben annemim yanna gittim cok da rahattım tek sorun cemrenin erken doğması ve bnm süt yetiştirip mama vermeme cabamdı ama şimdi pişmanım keske verseymişim zehir vercektim sanki cahillik işte
hoşgeldin hayrsız cimcime nasıl
hg nerdesın kızz nezamandır gormedım senı[
cimcimem uyuyor 10 gün sonra 6 aylık olcak bugün ilk kez yüzüstü yatırdımm masallah cok iyiyiz bi sağlık sorunumuz yokkk aama biraz tembeliz tüm bebişler dönmeye başladı bizim hala dönemioo koca götlü
hg nerdesın kızz nezamandır gormedım senı
hg nerdesın kızz nezamandır gormedım senı[
cimcimem uyuyor 10 gün sonra 6 aylık olcak bugün ilk kez yüzüstü yatırdımm masallah cok iyiyiz bi sağlık sorunumuz yokkk aama biraz tembeliz tüm bebişler dönmeye başladı bizim hala dönemioo koca götlü
siz f.ce de buluşmuyormusunuz söyleyin bakem
benımkıdee donmuoo tembell ...
oy maşallahhg nerdesın kızz nezamandır gormedım senı[
cimcimem uyuyor 10 gün sonra 6 aylık olcak bugün ilk kez yüzüstü yatırdımm masallah cok iyiyiz bi sağlık sorunumuz yokkk aama biraz tembeliz tüm bebişler dönmeye başladı bizim hala dönemioo koca götlüyerim o dötü
benimki çok hareketli ama dönmüyor safi çeneye kuvvetbenımkıdee donmuoo tembell ...
siz f.ce de buluşmuyormusunuz söyleyin bakem
oy maşallahyerim o dötü
kk da görüşemiyoruz facede de denk gelirsek işte
senin bebiş nasıl canım nasıl gidiyorr annelik
bebiş iyi canımkk da görüşemiyoruz facede de denk gelirsek işte
senin bebiş nasıl canım nasıl gidiyorr annelikbiliyosun bende 2 tane valla biraz zorlanıyorum bunalyorum işte
bebiş iyi canımbiliyosun bende 2 tane valla biraz zorlanıyorum bunalyorum işte
sen facede varmısın canımm
yokum be güzelim ben kk ya takılyorumsen facede varmısın canımmsizde burda olun çağırın ordakileride
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?