bizde o metodları uyguluyoruz ama çözüm değil.
evet bencede işe yaramıyor.dizimde sallayarak uyutuyorum ama hergün daha çok huysuzlanıyo sanki ve uyutup yatağına yatırınca geri uyanıyo tekrar emziğini verip sallıyorum yatağında.gündüz uykuları yarım saat nerdeyse.önce böyle değildi giderek bozuluyo ve çok yoruluyorum yemek yapıp yemeye gücüm kalmıyo artk.
bizde de gece sorun yok gibi görünüyo her uyandığında emzirip uyutuyorum ama gündüz uykuya geçmek çok zor geçincede çok kısa süreli uyuyo uykusunu alamadığı için gün içinde çok huysuzlanıyor.sürekli huysuz bi bebekte psikolojik olarak çok yıpratıcı.giderek büyüdükleri için kucakta avutmakta çok yorucu oluyo.
eşimle bugün farkettik ki bu böyle olmayacak bişeyler yapmalıyız.int.araştırırken yatır kaldır yöntemini okudum.aslında kitabı vardı bende ama tabi bi türlü okumaya fırsat bulamadığım için öylece duruyodu.belki duymuşsunuzdur TRACY HOGG'UN BEBEK BAKIM SORUNLARINA MUCİZE ÇÖZÜMLER kitabı.tam anlamıyla yöntemi okuyamadım çok sabır isteyen bi yöntem ama en mantıklısı bu geldi bana.birde ağlamaya terk etme yöntemi var bu çok saçma yani ben kesinlikle uygulayamam onu.sallamak ve emzirmekte uykuya geçmek için doğru değil.şu andan itibaren kitabı iyce okuyup bu yöntemi uygulamayı düşünüyorum tabi haftasonunu beklicem eşimin bana yardım etmesi için tek başıma kalkamam altından.denemek isteyen varsa birlikte deneyip yaşadıklarımızı paylaşabiliriz.
slm kızlar
saglık ocagı kan vıtamını baslayalım dedı ferrum aldık bızde gunde 5 damla dedı
ama sütle kullanılmaz yazıyo o nasıl olacak nasıl ve ne znm vermem gerek acaba bılemedım :26:
slm kızlar
ama sütle kullanılmaz yazıyo o nasıl olacak nasıl ve ne znm vermem gerek acaba bılemedım :26:
slm kızlar
benim oğlanın kıyafetleri çok çabuk küçülüuyor bu ay yine alışveriş yapacazgaliba bizimki boydan gidiyor
alla alla ilk defa duydum dur sorayım dr arkadaşa.
bizim de boydan küçülüyo, kolunu kıvırdığım kıyafetler tam oluyo, ayaklı altları giyemiyo artık. ama enden daralma yok hiç
hafif uzun gelen kıyafetleri vardı onlar tam şimdi
bize de verdiler dün o ferrumu. yan etkisi çokmuş. kullansak mı acaba ya. belki kan değerleri iyidir hiç bakmadan ilaç neymiş ya
hadı ya :44: bı bana mı verdıler bu damlayı yani :26:
yok öyle değil kan ilacını biliyorum verilmek zoreundabenim ilk defa duyduğpum emzireme olayı anne sütü ile verilemiiyeceği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?