2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

birde kızlar biz yeğenimizde tecrübe etmiştik havale geçirm allah kimseye vermesin
ateş konsuunda dijital derecelere pek güvenmeyin.
birde ölçebiliyorsanız koltukaltından değil
poposundan ölçün

gece uykusu iyimi çünkü gece güzel uyuyan gündüz pek uykuya ihtiyaç duymazmış birde bu onun karekterözelliği de olabilir
benim bebeğimde gündüz uykusunu pek sevmiyor ama bazende seviyor ortama gğre aslnda o yüzden sabır tavsiyem olacak
tracy hogg metodlarını ağustos anneleri bayağı yazdı ama sonuç pek alamadılar veya birkaö gün iyi olup sonra bozulanlar oldu
ama sona bol şans sabrla sakinlikle olayı daha rahat atlatırsın diye düşünüyorum bebekler çünkü stresi hemen hissedip gerçekten çok huysuzlanıyorlar

slm kızlar
saglık ocagı kan vıtamını baslayalım dedı ferrum aldık bızde gunde 5 damla dedı
ama sütle kullanılmaz yazıyo o nasıl olacak nasıl ve ne znm vermem gerek acaba bılemedım :26:

benim oğlanın kıyafetleri çok çabuk küçülüuyor bu ay yine alışveriş yapacaz galiba bizimki boydan gidiyor

slm kızlar
ama sütle kullanılmaz yazıyo o nasıl olacak nasıl ve ne znm vermem gerek acaba bılemedım :26:

alla alla ilk defa duydum dur sorayım dr arkadaşa.

slm kızlar

bize de verdiler dün o ferrumu. yan etkisi çokmuş. kullansak mı acaba ya. belki kan değerleri iyidir hiç bakmadan ilaç neymiş ya

valla bizde kıyafet yetiştiremiyoruz her hafta alıyorum 2-3 defa giyiyor küçülüyor kalıplarımı dar anlamıyorum 9 aylık aldığım kıyafetlerin bile bazıları dar gibi.

slm kızlar

bize emzirdikten bir saat sonra ver demişlerdi yani aradan zaman geçmesi lazımmış.emzirdikten hemen sonra verilmemeli ek gılara geçtiğindede meyve öğünüyle verilmeliymiş.biz 10 filan kullandık kabızlık yaptı şimdilik bıraktık sonra yine deniycez.

benim oğlanın kıyafetleri çok çabuk küçülüuyor bu ay yine alışveriş yapacaz galiba bizimki boydan gidiyor

bizim de boydan küçülüyo, kolunu kıvırdığım kıyafetler tam oluyo, ayaklı altları giyemiyo artık. ama enden daralma yok hiç
hafif uzun gelen kıyafetleri vardı onlar tam şimdi

Kıyafetler dar kalıplı galiba görümceminde oğlu küçükken böyle sorunlar yaşamış gerçi onun oğlu doğduğunda 4,5kilo ile doğmuş direk 6 aylık kıyafetler giyimeye başlamış şimdi 2 yaşında martta 3 olacak 4-5 yaş giyiniyor iri çocuk hem enine hem boyuna

bu arada doktorlar kan ilacı verirke iki önemli unsur arasında en önemlisini seçerek verirler veya vermezler bunlarda biri kan ilacını kullanmazsa neler olacağı ikincisi kullanırsa neler olacağı yani bir bebeğin kan takviyesi yapılmadan beslenmesi onun bütün gelişimlerini etkiler.. bu yüzden kan ilacı vermenin bir akıncaı yokki zaten yıllardır kullanılan ve sağlıkbakanlığının onayladığı bir durum. kansızlığa gelince, bebeklerde 4 aydan sonra fizyolojik kansızlık başlar, kan takviyesi verlir.. anne sütü ile verilebilir, yalnız ek gıda alındığında inek sütüne geçiş yapıldığında ( büyüdüğünde) inek sütü azaltılır yada süt ürünleri kullanılabilir. ilaçlar verilmişse kullanın arkadşlar veya içiniz rahat edecekse ve tıbbi bilgiye sahipseniz hemogram, demir demir bağlama baktırın normalsdse bir uzmanına görüşürz ama bence kan ilacı almak zorunda...

bizim de boydan küçülüyo, kolunu kıvırdığım kıyafetler tam oluyo, ayaklı altları giyemiyo artık. ama enden daralma yok hiç
hafif uzun gelen kıyafetleri vardı onlar tam şimdi

ehehe bizim gibi... zaten ben enden pek alması taraftarı değlim yaa zayıf çocuk severim ben lakin bizimki biraz topbişleşti.. 7kilo oldu yaa ben 6 aya geldiğimde ne yapacam nasıl taşicam bilmem

Arakadaşlar siz hiç kan ilacı kullanmadınız? hamileyken, doğumdan sonra, işte buda onun gibi biraz kakası koyu kıvamlı oluyor belki bir kaç gün sonra yapabiliyor, ayrıca bu her bebekte görülmeyebiliyor, örneğin kan ilacı kullanan bir anne de oğlunad geçtiği için oğlu kabız olurken kakasının kıvamı koyu ve krema gibi, bende hiç olmadı..

çocuğnuzun sağlığı için kullanacağız, hem ek gıdaya geçince siz asıl görün kabızlığı

sağlık bakanlığının her onayladığı şey zararsız değil ki. bebek şampuanı alırken dikkat ediyoruz parapen olmasın içinde diye, bu kan ilaçlarında da varmış parapen. kansızlığı varsa mecbur kullanılır ama ya yoksa. türkiyede kansızlık yaygın diye herkese veriliyo ama ben bakılması taraftarıyım.
sorgulayan olmak iyi böyle konularda.
bi de başladıkça görücez kabızlık huysuzluk ishal bi sürü şey yapıyo bu ilaçlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…