2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kansızlıktan başım dönüyodu doğumdan sonra ama kullanamadım kan ilacı. bol bol hurma yedim yan etkisiz kurtuldum kansızlıktan.
kendim için çözümleri biliyorum çok çok zorunlu olmadıkça ilaç kullanmam.
bebek için bilmiyorum işte sorun burda:26:

Doğru lakin paraben ilacın ömrünü koruyan bir madde ne yazıkki herşeyde var nerdeyse, zaten bir de şöyle düşün bende seningibi ondan bundan korumaya çalışıyorum ki bir işin içinde olduğum halde ama sonra nereye kadar, mesela en önemli ve şu an gündeme oturan bir örnek vereyim, GDO lu ürünler kullanıyoruz ne yaparsak yapalım gdosuz ürün olmayacak, gdo da aldığın besinlerden anne sütüne geçiyororadan da bebeğe, ne olduğuna gelince GDO manddesi böcekleri öldürmede kullanılan böcek savar diyebiliriz, bildiğim kadarıyla bitki ve hayvanlara veriliyor, böcekler muısallat olmasın diye, bundan bir kaç ay önce sağlıkbakanlığı gdo kullanıyoruz ve zararsızdır dedi şoke oldum.. bir kampanyaya katıldım gdosuz ürün istiyoruz diye ama bence bişi çıkmaz bundan... neyse souç itibari ile meleklerimizi koruamıyoruz, tıpkı annelerimizin bizi koruymadığı gibi .. Allahım sana emanet bebeklerimzi..:18:

bende hiç ilaç kullanmam aslında kullanamam, yutamıyorumda bu sebepten neredeyse aynı senin gibi yaptım doğal yönden lakin Allaha şükür doğumdan sonra kansızlık görülmedi, üstelik normal doğurdum, şaştım kaldım kendime

birebir aynı yaşadıklarımız. kendim anlatıyormuşum gibi geldi:)) sonuçları paylaşırsan sevinirim

evet aynen, bazı anneler mama vermiycem diye diretiyor, bebecik acından kıvranıyor, sonra bu bebek endne uyumuyor neden ağlıyor, sütümü veriyorum falan diye çözüm arayışına giriyorlar, yapacak bişey yok yani süt yoksa. bu arada böyle diyenler kk da demiyorum, facede de var anne-bebekle ilgili grupla, ordan çokokuyorum , kimse alınmasın
benim oğlanın kıyafetleri çok çabuk küçülüuyor bu ay yine alışveriş yapacaz galiba bizimki boydan gidiyor

valla bizde kıyafet yetiştiremiyoruz her hafta alıyorum 2-3 defa giyiyor küçülüyor kalıplarımı dar anlamıyorum 9 aylık aldığım kıyafetlerin bile bazıları dar gibi.

ya bi ben mi yetiştiremiyorum diyodum, her ay kıyafet alışverişine çıkıyoruz...
daha 1 ay olmadı lcw dan aldık, 4-5 takım. üstelik 6-9 aylık ürünler aldım, 2 hafta uzunca giydi, uzun almışım, keşke 3-6 ay alsaydım dedim, son 2 haftadır da tam gelmeye başladı, sanırım 1 y sonra giydiremiycem... ilk doğduğunda sadece uzun altlarını giyebiliyor. o da 1 tane, bi haftaya onları da giyemicek perşembe günü gene gidicem lcw ya bişeyler almaya...
bi de bu ürünler yanlış ya da çekiyor mu noluyo, 68-74 cm yazıyor, ufak geliyor anlamadım gitti :44::44::44:

yoj arkadaşım lcw küçük dikiyor, hangi ülkenin standartlarıysa artık birde Türk malı olecek.. ben lcw dan memnun değilim, civil şu an favorim birde zara ve chicco onlard biraz kazık bu yüzden indirimdekilerden faydalanıyorum zaten giyeceği 1 ay :) neyse yaşına girdiğinde rahat edecez

hah o lcw nın kalıpları tam oğluma göre. kız olsa çıtır derdim

merhaba arkadaşlar hepinizin mevlid kandili mübarek olsun birşey söyleyeyimmi hamileliğimi öğrendiğim gün tamda mevlid kandiliydi o günler geldi aklıma beklenmedik bi haberdi önce biraz üzülmüştüm sonra pişman oldum tabi en önemlisi oğlumun ismini rüyamda görmemdi MUHAMMED bilmiyorum belkide tesadüf ama çok güzel bi tesadüf yani bugün benim için artık ikikat özelll kendinize iyi bakın

hmm civil burda yok sanırım, ufacık ya burası hiç bişey yok, bücürük var ama o da pahalı d emi, hiç almadım ordan daha...bi de kazık gibi oluyomuş orda abzı şeyler. chicco ve zara yok burda. başka yerel mağazalar var oralar bücürükten daha pahalı maşallah ben lcw ya devam ediyim bakalım...1 yaş alıcam artık, o olacak
civil var mı bi araştırıyim ben...

bende kan ilacını sabah emzirdikten 1 saat sonra veriyorum sonra 1 saat daha emirmiyorum öyle söylemişti hemşire kalsiyum demiri bağlıyormuş birde kaşıkla veriyorum ağzına damlatmak çok zor

aysung, canım gerçekten çok özelmiş özelliklede oğlunun ismini görmen.

bizim alışveriş yaptığımızda hep lcwaikiki ,wenice,c&a en dar kalıplı wenice oğluma 9 aylık tişörleri dapdar geldi valla şok oldum.şu an ne alıyorsam 6-9 ay tulumlarıda 9-12 ay alıyorum anca oluyor.

aysung, canım gerçekten çok özelmiş özelliklede oğlunun ismini görmen.

evet zaten bende rüyamda gördüğüm zaman çok etkilenmiştim mevlid kandilinde hamileliğimi öğrenmem daha sonrada o mübarek ismi rüyamda görmem hamilelik gerçektem arındırıyor insanı galiba

oğlunun ismi en güzel isim zaten peygamber efendimizin ismi bende görsem bende koyardım heralde.hayırlı evladlar olsun inşallah hepimizinki.

kıyafet konusunda şanslıyım daha adamakıllı bi alışveriş yapmadım bi yakınımın oğlu daha bir yaşna yeni girdi kıyafetlerinin çoğunu bir iki defa anca giyebildi hepside şık kaliteli şeyler benim bıdık giyiyor şimdi yani bir yaşına kadar rahatım

bende bizimkinin kıyafetlerini saklıyorum ya ikinciyi yaparsam diye yada bir yakınıma veririm diye düşünüyorum.

bende bizimkinin kıyafetlerini saklıyorum ya ikinciyi yaparsam diye yada bir yakınıma veririm diye düşünüyorum.

bebek kıyafetleri zaten fazla kullanılamıyor yepyeni kalıveriyorlar o yüzdende köşede duracaklarına işe yarıyorlar en az 2 3 bebiş büyüyor içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…