2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ama bahArda ortak bir mekanda buluşabiliriz tabi isteyen olrsa

neden olmasın

kızlar yaaa kzıım dün kaka yapmadı. bugünde yapmamıştı. az önce yaptı:nazr: maşallah doldurdu
ama kakasında ara ara minik minik kan gördüm:18: umarım kötü bişey değildir. başına gelen var mı???????
bu arada sadece emziriyorum.

zorlandıysa popişte çatlak olmuş olabilir cnm , yada emziriyorsan senin yediğin bişey bebişe dokunmuş olabilir takip edersin birdaha olursa dr götürürsün bendede oluyor özellikle domates salça vs yediğim zaman oğlumun kakasında görüyorum sanırım o yiyeceklere karşı alerjisi var onları yemiyorum sıkıntı yok böyle bişi de olabilir.

Bizde oldu canım 3defa ama benimkizim kabizdi ve zorlandığından olmuştu biz kabizliktan çok çektik senin kızında belki zorlanmistir tekrarlarsa Dr. Götür bence ben götürdüm şurup vermişti çatlağınada merhem . Gecmis olsun

ay nekadar canı acımıştır
arkadaşların dedği gibi zorlanmaya bağlı anuste çatlama olabilir.. devam ederse, artarsa doktora götür

benim de oğlu mun göbüşünde hala siyah bişiler var ne yapsam sizlerde oldu mu?

yaa ben de bisey sormak istiyorum benim bebegim de kakasi yesil oluyor yaaa humana still tee iciyorum ondan mi oluyor anlamadim. bazen kakasi normal sari beyaz tanecikli anne sutu emenler bole olurmus. ama bazen yesil. sizin de oluyor mu?

leke gibi deil mi sanki yikasan cikamasi gerekiomus gibi. benim kizimda da var ben dr a sordum bise deil dedi ama beni rahatsiz edio gobek deliginde sanki orta gobegi dustukten sonra kalmis gibi.

yaa ben de bisey sormak istiyorum benim bebegim de kakasi yesil oluyor yaaa humana still tee iciyorum ondan mi oluyor anlamadim. bazen kakasi normal sari beyaz tanecikli anne sutu emenler bole olurmus. ama bazen yesil. sizin de oluyor mu?

birşeyler tattırıyor musun? ve kokusu varmı? veya sümüksü bir madde

leke gibi deil mi sanki yikasan cikamasi gerekiomus gibi. benim kizimda da var ben dr a sordum bise deil dedi ama beni rahatsiz edio gobek deliginde sanki orta gobegi dustukten sonra kalmis gibi.

Aynen yarın bir alkolle temizlyeceğim, şu göbek bsağı düşsün diye verilen %70 i sulandırılmış alkol

birşeyler tattırıyor musun? ve kokusu varmı? veya sümüksü bir madde
evet tattiriyorum ama tattirmadan once da oluyordu dr a sordum normal dedi zaten herseye normal dio yok sumuksu deil. Allahtan... kokusu normal kaka kokusu ek besine basladik yavas yavas kokusu biraz var ama normal yani.

evet tattiriyorum ama tattirmadan once da oluyordu dr a sordum normal dedi zaten herseye normal dio yok sumuksu deil. Allahtan... kokusu normal kaka kokusu ek besine basladik yavas yavas kokusu biraz var ama normal yani.

keyfide yerindeyse takılma bu kadar

keyfide yerindeyse takılma bu kadar
bugun havuc patates ile bi corba yaptim tam corba sayilmaz muhallebiden az sulu ik defa tatti cok hosuma gitti kasigi agzina getirince agzini acio veriorum emio gibi yapio cuk die yutuo masallah az aldi ama olsun inanamiorum yedigine 3-4 tatli kasigi yedi sonra emmek istedi emzirdim yemek istemediginde de agzini bi kilitlio hay Allahim
yarin da vercem insallah yine yer de sever ilerde sebze.

pipisinin ordaki boğum derken tam olarak anlamadm ama kızarık yara gibiyse pişiktir veya mantar veya allerjiolmasın:26:

yani kasığına en yakın boğum demek istedim... ama tatlım hiç biri değil böle kesilmiş gibi resmen ama acımıyor sanırsam gıkı çıkmıyo silerken krem sürerken felan..bi kaç arkadaşın başınada gelmiş..artık doktora gidene kadar garmastan ve pişik kremine devam...

benim kızda da var, kirlenmiş mi diye duş aldırırken bakıyorum ama çıkmıyor duşta bi dene bakalım alkolle, sen tecrübelisin dr'sun,çıkarsa bana da söyle yapayım . bende kalmadı o alkolden zatn. almamız gerek...

benim kızın da kakası renk değiştiriyor sanırım yediklerimizden diye düşünüyorum ben,bazen koyu yeşil,bazn sarı-yeşil, bazen sapsarı....

ben 6 aydan sora vereyim diyorum ama sütümün o an ki hali belli olmaz

ben de hataydanım ama annemler k.maraş'ta oturuyorlar .. sen nerde görev yaptın canım

o dediğin kızarıklıktan benim kızda da oluyo sürekli , hava aldırırsam geçiyor ama sonra yine oluyor sağ bacak boğumda bende bilmiyorum neden sol tarafında yok oysa ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…