ama bahArda ortak bir mekanda buluşabiliriz tabi isteyen olrsa
neden olmasın
kızlar yaaa kzıım dün kaka yapmadı. bugünde yapmamıştı. az önce yaptı:nazr: maşallah doldurdu
ama kakasında ara ara minik minik kan gördüm:18: umarım kötü bişey değildir. başına gelen var mı???????
bu arada sadece emziriyorum.
neden olmasın
kızlar yaaa kzıım dün kaka yapmadı. bugünde yapmamıştı. az önce yaptı:nazr: maşallah doldurdu
ama kakasında ara ara minik minik kan gördüm:18: umarım kötü bişey değildir. başına gelen var mı???????
bu arada sadece emziriyorum.
ben kartal atalar da oturuyorumArkadaşlar bişi soracağım aranzda İstanbul anadolu yakasnda yaşayan yok mu?
yaa ben de bisey sormak istiyorum benim bebegim de kakasi yesil oluyor yaaa humana still tee iciyorum ondan mi oluyor anlamadim. bazen kakasi normal sari beyaz tanecikli anne sutu emenler bole olurmus. ama bazen yesil. sizin de oluyor mu?Bizde oldu canım 3defa ama benimkizim kabizdi ve zorlandığından olmuştu biz kabizliktan çok çektik senin kızında belki zorlanmistir tekrarlarsa Dr. Götür bence ben götürdüm şurup vermişti çatlağınada merhem . Gecmis olsun
leke gibi deil mi sanki yikasan cikamasi gerekiomus gibi. benim kizimda da var ben dr a sordum bise deil dedi ama beni rahatsiz edio gobek deliginde sanki orta gobegi dustukten sonra kalmis gibi.benim de oğlu mun göbüşünde hala siyah bişiler var ne yapsam sizlerde oldu mu?
yaa ben de bisey sormak istiyorum benim bebegim de kakasi yesil oluyor yaaa humana still tee iciyorum ondan mi oluyor anlamadim. bazen kakasi normal sari beyaz tanecikli anne sutu emenler bole olurmus. ama bazen yesil. sizin de oluyor mu?
leke gibi deil mi sanki yikasan cikamasi gerekiomus gibi. benim kizimda da var ben dr a sordum bise deil dedi ama beni rahatsiz edio gobek deliginde sanki orta gobegi dustukten sonra kalmis gibi.
ben kartal atalar da oturuyorum
evet tattiriyorum ama tattirmadan once da oluyordu dr a sordum normal dedi zaten herseye normal diobirşeyler tattırıyor musun? ve kokusu varmı? veya sümüksü bir madde
evet tattiriyorum ama tattirmadan once da oluyordu dr a sordum normal dedi zaten herseye normal dioyok sumuksu deil. Allahtan... kokusu normal kaka kokusu ek besine basladik yavas yavas kokusu biraz var ama normal yani.
bugun havuc patates ile bi corba yaptim tam corba sayilmaz muhallebiden az sulu ik defa tatti cok hosuma gitti kasigi agzina getirince agzini acio veriorum emio gibi yapio cuk die yutuo masallah az aldi ama olsun inanamiorum yedigine 3-4 tatli kasigi yedi sonra emmek istedi emzirdim yemek istemediginde de agzini bi kilitlio hay Allahimkeyfide yerindeyse takılma bu kadar
pipisinin ordaki boğum derken tam olarak anlamadm ama kızarık yara gibiyse pişiktir veya mantar veya allerjiolmasın:26:
benim kızda da var, kirlenmiş mi diye duş aldırırken bakıyorum ama çıkmıyor duştabenim de oğlu mun göbüşünde hala siyah bişiler var ne yapsam sizlerde oldu mu?
yaa ben de bisey sormak istiyorum benim bebegim de kakasi yesil oluyor yaaa humana still tee iciyorum ondan mi oluyor anlamadim. bazen kakasi normal sari beyaz tanecikli anne sutu emenler bole olurmus. ama bazen yesil. sizin de oluyor mu?
bugun havuc patates ile bi corba yaptim tam corba sayilmaz muhallebiden az sulu ik defa tatti cok hosuma gitti kasigi agzina getirince agzini acio veriorum emio gibi yapio cuk die yutuo masallah az aldi ama olsun inanamiorum yedigine 3-4 tatli kasigi yedi sonra emmek istedi emzirdim yemek istemediginde de agzini bi kilitlio hay Allahim
yarin da vercem insallah yine yer de sever ilerde sebze.
merhaba annişler
uykudan bahsedilmiş, gündüz uykusu benim kızın da azaldı, yarım saat uyuyor, günde 4 defa falan uuyor. eskiden saat 2den 5e kadar uyurdu, artık uyandırmaya çalışırdımgece uykumuz hala aynı, iyi gidiyor, beşiğinde yatırıyorum .)))
nereliyiz ve nerde yaıyouz merak ediyorum ben, belki yakın olanlar tanışırlar. skphotographer sorunca aklıma geldi benim de.
ben muğlalıyım ve muğladayım, yazın tayinle geldik k.maraştan... muğlaya yakın oturan yoktur sanırım, genelde olmuyor dasizler nerelerdesiniz ?
arkadaşlar bişiy sorcam benim oğlan 7700 gr prima kullanıyorum 3 numaradan 4 e geçtim..yani 7-18 kg için olan ama benim oğlanın bacak boğumlarından pipisine en yakın olan sürekli kızarıyo kesik gibi yara gibi oluyo..yavrum yazık hiç ağlamıyo her altını açışımda orayı ıslak pamukla siliyorum kuruluyorum garmastan pomad yada johnson pişik kremi sürüyorum yine oluyo yine oluyo başına gelen varmı? hani bezin sıktığı bi yer değil, pipisinin hemen yanındaki boğumlar ve sadece solda oluyo sağda bişiy yok??
ve daha önce bez konusu geçmiş ben sadece prima kullandım ama benim oğlan kaka konusunda çok başarılı günde bir defa yapıyo ama çotur çotur illaki belinden çıkarıyo
geriye doğru böle ince uzun yol oluyo ve hopp badisi külotlu çorabı illa batıyo.... sanırım bez markası değilde bizim bebişlerin yapış tarzı etkili çıkmasında şuan büyük bir bez kullanıyor ama yinede çıkarabiliyor benimki..ama bitince kakası o totoş nasıl zıplatıyo bi görseniz sevine sevine sağa sola dönmeler totoyu sürtmeler ee haliyle kaka dışarda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?