- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
kızlar yaaa aşıda öyle çok ağladı ki pıtırcığım(( ilk defa böyle ağladı.içli içli bağıra bağıra. gözünden yaş bile geldi (((
şimdi biz demir ilacına başlayacakmışız. hemşire dişlerine ( yani diş yerlesine) değdirme.diş rengi koyu olur dedi. ayyy nasıl vereceğim ben ya.vitamini bile sevmiyordu zar zor veriyordum.9 damla ferrum.
bir de sormayı unuttum. bu aşı sonrası yine 3 gün banyo yaptıramıyor muyuz?
doğumdan sonra ilk bir yıl düzensizlik olabiliyormuş canım istersen için rahatlasın diye test yapabilirsingunaydın adetım hala duzensız 4 gun gectı her ay aynı sıkıntı yaa hamıleysemm of
çok canım sıkkın kızlarkolum kırık olduğu için alçıda,bebeğimin sadece süt annesi gibiyim,gazını bile çıkaramıyorum,yerine bile yatıramıyorum. sadece emziriyorum,babaannesi altını alıyo,banyosunu yaptırıyo,sıkılınca kucağında gezdiriyo,emzirmek haricinde herşeyi o yaptırıyo ve bebeğim babaannesini görünce beni gördüğünden daha çok heyecanlanıyo,seviniyo,tepinip,çığlıklarla gülücükler atıyo,çok ağrıma gidiyo böyle olması babaannesinin kucağındayken masum masum bakıyo yüzüme,niye beni kucaklamıyosun der gibi,offff offff,çok üzülüyorum böyle olmasına. babaanemiz gerçekten çok iyi,hem bebeğe bakıp,hemde evin bütün işlerini yapıyo,nankörlük etmek istemiyorum ama kızımı kıskanıyorum elimde olmadan
çok geçmiş olsun pearlshine(( çok üzüldm okuyunca.. bu günler geçici üzme kendini bebeğinde bundan etkilenir. çok geçmiş olsun kaç gün daha kalacak alçıda kolun??
az önce kakasını yaptı kızım çok şükür kan yok:))))
evet cnm yaaa çok güzel bir duygu annelik.her anlamda 2. plana atıyorsun kendini. mesela ben doğumdan sonra sadece 1 pantolon aldım. o da doğum öncesi pantolonlarım olmadıı için. dışarı çıkınca hep kızım için bişeyler bakıyorum:))
ben olsam bende öyle hissderdim heralde canım ,üzülmemeye çalış kızın senin kokundan dahi seni ayırıyordur.bugünlerde geçer inşallah tez zamanda istediğin gibi kucaklarsın bebeğini.
2 hafta önce kırılmıştı canım,11 şubatta kontrol var ama çıkıp çıkmayacağı belli değil,çıksada dr kesin zorlama dicek,kucağıma alamam heralde 1 ay daha
bende öyleyim canım,doğduğundan beri kendime hiçbişey almadım,gezdiğimiz mağazalar bile değişti. e-bebek,lcw bebek bölümü,kanz :)
bebekler sandığımızdan daha duyarlı,kendileriyle kim daha çok ilgileniyosa ona daha yakın davranıyolar,bizimki de babaannesinin herşeyi yaptığının farkında. kendi annemi çağırıcam önümüzdeki hafta,babaanneyi unutsun biraz
sağol bende sütüm yetmemeye başladığını düşünüyorum havuç suyu vrmeye başladımbu hafta düzenli olarak her akşam:) bayıldı bayyyıldddıııı kızçem meme gibi hep ağzına aksın istiyor ama hemen arkasından memeyi vermeliyim yoksa kıyamet kopuyoooanlamadım gitti ben bu kızdan bir şey doymak mı blmiyor yoksa doyuramıyormuyum:44:
dediğin gibi çorba vereyim madem bir şey olmuyor ..
peki kaç kaşık vermiştim yazdıysanda unuttum canım
doğumdan sonra ilk bir yıl düzensizlik olabiliyormuş canım istersen için rahatlasın diye test yapabilirsin
sıkma canını nasıl olsa düzeleceksin o zaman bebişin hep seninn :120:
:)) benimk zaten düzensizdi e ozman ben daha fazla bekleyecem desene.. o değilde bu göbekle hamile olursam vayhalime vayyy:44:
ne garip değil mi bayanlar öncesinde olsun diye uğraş şimdiyse aman olmasın diye dikkat et
eyyy allahım sen olmayanlara ver bizimkileri de bize bağışla aminnnn
ilk defa dun verdim 15 ml yedi (olculu mama kabim var) 3 tatli kasigina denk gelio. bugun 35 ml yedi 7 tatli kasigiafiyet bal seker olsun kuzuna tatli ksigi gibi silikon mama kasigim var onun ucuyla verdim.yarin icin aksamda yapcam bu sefer az bise kabak da eklicem
ayni duygular bende de var kendime 4aydir bise almadim hep bebege...az önce kakasını yaptı kızım çok şükür kan yok:))))
evet cnm yaaa çok güzel bir duygu annelik.her anlamda 2. plana atıyorsun kendini. mesela ben doğumdan sonra sadece 1 pantolon aldım. o da doğum öncesi pantolonlarım olmadıı için. dışarı çıkınca hep kızım için bişeyler bakıyorum:))
afferin kisss nasil yaptin bu kadar seyi bebekle. ben yemegi bile uykusunda kostura kostura yapiorumayyy unuttum herkese merhabaadün giremedim misafirim vardı yoruldum ama güzel geçti menümü yazayım size ıspanaklı börek makarna salatası mercimek köftesi haş haşlı tatlı nasıııl :121:
ben celik almadim weevellin silikon mama kasigini aldim bencede celik acitir. bu kasik cok hosuma gitti ucunda hop die bebegin agzina gidio yumusak oldugu icin de acitmio amz silikon dugu icin rengi degisebilio havuc suyu denemistim rengi kaldi. weevellin silikon kasigini 7 tlye cagridan almistimayy bak heecanlanım bende alacam o mama kaşıklarından çelik tabiki daha güvenilir ama tahriş eder diye korkuyourm hangi marka daha güvenilirdir acaba???
afiyet olsun beril'ine et olsun, can olsun, kan olsun, kemik olsunbenim kızıma söylediğim bu
afferin kisss nasil yaptin bu kadar seyi bebekle. ben yemegi bile uykusunda kostura kostura yapiorum
ben celik almadim weevellin silikon mama kasigini aldim bencede celik acitir. bu kasik cok hosuma gitti ucunda hop die bebegin agzina gidio yumusak oldugu icin de acitmio amz silikon dugu icin rengi degisebilio havuc suyu denemistim rengi kaldi. weevellin silikon kasigini 7 tlye cagridan almistim
wallaa biz de ayni durumdayiz zaten isten saat 8de gelio yemk falan derken 10 oluo bu sirada beril baslio mizmizlanmya uyudugunda 11.30 oluo 12.00 de tam dalio. esim uykum geldi deyip yatiocnm normal bence ama tedirginsen test yap tabii.
eşimde ben de hiiiçççç oralı değiliz. o bakımdan henüz korkularım yok benim
valla kızımın uyku düzeni bozuk ondan mı, bilemiyorum ama hiç aklımıza gelmiyor:)) normal değildir biliyorum ama ne yapayım şimdilik böyle
ehh becekrikli gacıyımvalla önceden hazırlanacakları geceden hallediyorum mesela tatlıyı böreği geceden yaptım benim bıdık uyurkene öyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?