2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bu aşıdan sonra yaptırabiliyoruz canım bize hemşire öyle demişti bizimki aşı olalı nerdeyse 1 ay oldu biz ertesi günü yaptırmıştık.

gunaydın adetım hala duzensız 4 gun gectı her ay aynı sıkıntı yaa hamıleysemm of
doğumdan sonra ilk bir yıl düzensizlik olabiliyormuş canım istersen için rahatlasın diye test yapabilirsin

sıkma canını nasıl olsa düzeleceksin o zaman bebişin hep seninn :120:

çok geçmiş olsun pearlshine(( çok üzüldm okuyunca.. bu günler geçici üzme kendini bebeğinde bundan etkilenir. çok geçmiş olsun kaç gün daha kalacak alçıda kolun??

2 hafta önce kırılmıştı canım,11 şubatta kontrol var ama çıkıp çıkmayacağı belli değil,çıksada dr kesin zorlama dicek,kucağıma alamam heralde 1 ay daha

bende öyleyim canım,doğduğundan beri kendime hiçbişey almadım,gezdiğimiz mağazalar bile değişti. e-bebek,lcw bebek bölümü,kanz :)

ben olsam bende öyle hissderdim heralde canım ,üzülmemeye çalış kızın senin kokundan dahi seni ayırıyordur.bugünlerde geçer inşallah tez zamanda istediğin gibi kucaklarsın bebeğini.

bebekler sandığımızdan daha duyarlı,kendileriyle kim daha çok ilgileniyosa ona daha yakın davranıyolar,bizimki de babaannesinin herşeyi yaptığının farkında. kendi annemi çağırıcam önümüzdeki hafta,babaanneyi unutsun biraz

ayyy unuttum herkese merhabaa dün giremedim misafirim vardı yoruldum ama güzel geçti menümü yazayım size ıspanaklı börek makarna salatası mercimek köftesi haş haşlı tatlı nasıııl :121:

bende herhalde kıskançlıktan çatlardım bebeğim başkasına ilgi gösterse allahtan geçici bi durumda yakında yine kucaklaşacaksın bebişinle

ilk defa dun verdim 15 ml yedi (olculu mama kabim var) 3 tatli kasigina denk gelio. bugun 35 ml yedi 7 tatli kasigi afiyet bal seker olsun kuzuna tatli ksigi gibi silikon mama kasigim var onun ucuyla verdim.yarin icin aksamda yapcam bu sefer az bise kabak da eklicem

doğumdan sonra ilk bir yıl düzensizlik olabiliyormuş canım istersen için rahatlasın diye test yapabilirsin

sıkma canını nasıl olsa düzeleceksin o zaman bebişin hep seninn :120:

:)) benimk zaten düzensizdi e ozman ben daha fazla bekleyecem desene.. o değilde bu göbekle hamile olursam vayhalime vayyy:44:

ne garip değil mi bayanlar öncesinde olsun diye uğraş şimdiyse aman olmasın diye dikkat et

eyyy allahım sen olmayanlara ver bizimkileri de bize bağışla aminnnn

insanoğlu şekerim hep kendinde olmayanı ister oluncada işine geldiği gibi davranır bu böyleee

ayy bak heecanlanım bende alacam o mama kaşıklarından çelik tabiki daha güvenilir ama tahriş eder diye korkuyourm hangi marka daha güvenilirdir acaba???

afiyet olsun beril'ine et olsun, can olsun, kan olsun, kemik olsun benim kızıma söylediğim bu

ayni duygular bende de var kendime 4aydir bise almadim hep bebege...

ayyy unuttum herkese merhabaa dün giremedim misafirim vardı yoruldum ama güzel geçti menümü yazayım size ıspanaklı börek makarna salatası mercimek köftesi haş haşlı tatlı nasıııl :121:
afferin kisss nasil yaptin bu kadar seyi bebekle. ben yemegi bile uykusunda kostura kostura yapiorum

ayy bu akşama yine misafirim var karı koca arkadaşlar geliyor ne yapsam fikri olan misafiri seviyoruz ailecek ama çok sık misafir ağırlayınca ne yapsam derdi başlıyor e malum bebekte var artık biraz zorluyor

ben celik almadim weevellin silikon mama kasigini aldim bencede celik acitir. bu kasik cok hosuma gitti ucunda hop die bebegin agzina gidio yumusak oldugu icin de acitmio amz silikon dugu icin rengi degisebilio havuc suyu denemistim rengi kaldi. weevellin silikon kasigini 7 tlye cagridan almistim

canım ben kızımda bebedorun mama kaşığı vardı çevresi sivri değil çok kullanışlı 2 yaşına kadar onu kullanmıştım

wallaa biz de ayni durumdayiz zaten isten saat 8de gelio yemk falan derken 10 oluo bu sirada beril baslio mizmizlanmya uyudugunda 11.30 oluo 12.00 de tam dalio. esim uykum geldi deyip yatio

ehh becekrikli gacıyım valla önceden hazırlanacakları geceden hallediyorum mesela tatlıyı böreği geceden yaptım benim bıdık uyurkene öyle işte

evet bende öyle yapıyrum geceden hazırlıyorum ama işte hep bi fedekarlık içinde oluyoruz uykudan dinlenmekten ziyade mutfak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…