2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

gunaydın adetım hala duzensız 4 gun gectı her ay aynı sıkıntı yaa hamıleysemm of

günaydın inşallah değilsindir canım yoksa senin için çok zor bir durum olur biri büyüğümeden diğeri,idrar testi yaptın mı?

çorbayı nasıl yaptığını ne kadar koyduğunu benim iiçin rica etsem yazar mısın cnm??

gunaydın adetım hala duzensız 4 gun gectı her ay aynı sıkıntı yaa hamıleysemm of

ayy o korku bende de var u aralar ama daha adet olmadım ya hamşletysem diyorum

bebek gelecek diye değil bu kiloyla hamile kalırsam diye:)))))))))))

skphotographer sen dr musun? brans? aynen benim bebegimin de ole bazen cok sulu bazen normal senin kuzunda da olduguna gore normal

tabi ki tarif ederim 4su bardagi suya 1 orta patates 1orta havuc irice dogradim normal tencerede 45dk kkaynattim eger duduklude yapmak istersen suyu1.5 bardak 15 dk kaynatmak gerekiyormus. sonra patates ve havuclari ezdim catalla bi kepce de suyundan ekledim catalla parcali oldu yiyemez dedim tel suzgecten gecirdim. hafif sulu cok deil.

kizlar aman hamilelik konusunda isi sansa birakmayin kzunuz da sutten erken kesilmesin

ben 6 aydan sora vereyim diyorum ama sütümün o an ki hali belli olmaz

ben hala emziriorum dr umuz yavas yavas basla dedi zaten 3 aylik ntrolunde havuc elma suyu ver demisti 4 aylik kontrounde de artik meyve puresi sebze corbasi yogurt ver dedi ama cok deil tabi hepsini verip de yuklenmem zaten azcik yio tadio . bi de bana havuc com guzeldir meyve suyu olarak dedi nar suyu ver dedi. havuc armut nar karisik da ver dedi. munallebiyi sordum dediki cocuga bos kilo aldirirsin dedi verme bence dedi. bebdgimin kilosu 7000 masallah forumda bazilari var 8000.

sağol bende sütüm yetmemeye başladığını düşünüyorum havuç suyu vrmeye başladımbu hafta düzenli olarak her akşam:) bayıldı bayyyıldddıııı kızçem meme gibi hep ağzına aksın istiyor ama hemen arkasından memeyi vermeliyim yoksa kıyamet kopuyooo anlamadım gitti ben bu kızdan bir şey doymak mı blmiyor yoksa doyuramıyormuyum:44:
dediğin gibi çorba vereyim madem bir şey olmuyor ..
peki kaç kaşık vermiştim yazdıysanda unuttum canım

hemen düzene girmez zaten canım,gecikmesi normal ama ihmale gelmez,bence test yap,için rahat etsin. ben hala regl olmadım.çok tedirgin oluyorum:18: pre ile korunuyoruz ama yinede içim rahat etmiyo,regl olsam geciktiğinde kuşkulanırım,ama regl olmayınca insan bilemiyo nolduğunu.

çok canım sıkkın kızlar kolum kırık olduğu için alçıda,bebeğimin sadece süt annesi gibiyim,gazını bile çıkaramıyorum,yerine bile yatıramıyorum. sadece emziriyorum,babaannesi altını alıyo,banyosunu yaptırıyo,sıkılınca kucağında gezdiriyo,emzirmek haricinde herşeyi o yaptırıyo ve bebeğim babaannesini görünce beni gördüğünden daha çok heyecanlanıyo,seviniyo,tepinip,çığlıklarla gülücükler atıyo,çok ağrıma gidiyo böyle olması babaannesinin kucağındayken masum masum bakıyo yüzüme,niye beni kucaklamıyosun der gibi,offff offff,çok üzülüyorum böyle olmasına. babaanemiz gerçekten çok iyi,hem bebeğe bakıp,hemde evin bütün işlerini yapıyo,nankörlük etmek istemiyorum ama kızımı kıskanıyorum elimde olmadan

ay nekadar canı acımıştır
arkadaşların dedği gibi zorlanmaya bağlı anuste çatlama olabilir.. devam ederse, artarsa doktora götür
sağolun kızlar...aşıdan geliyoruz.hemşireye sordum.hemen kakasını yapmamışmıydı dedi. evet 1 gün yapmamıştı dedim.genelde olur dedi. ama takip et devam ederse mutlaka doktora götür dedi.
yaa ben de bisey sormak istiyorum benim bebegim de kakasi yesil oluyor yaaa humana still tee iciyorum ondan mi oluyor anlamadim. bazen kakasi normal sari beyaz tanecikli anne sutu emenler bole olurmus. ama bazen yesil. sizin de oluyor mu?

cnm üşüttüğünde yeşil olur kaka.ya da çok doyduğunda

kızlar yaaa aşıda öyle çok ağladı ki pıtırcığım(( ilk defa böyle ağladı.içli içli bağıra bağıra. gözünden yaş bile geldi(((

şimdi biz demir ilacına başlayacakmışız. hemşire dişlerine ( yani diş yerlesine) değdirme.diş rengi koyu olur dedi. ayyy nasıl vereceğim ben ya.vitamini bile sevmiyordu zar zor veriyordum.9 damla ferrum.
bir de sormayı unuttum. bu aşı sonrası yine 3 gün banyo yaptıramıyor muyuz?

düşündüm de sana teşekkür etmemiştim sanırımm helvanın kaliteyi attırdığını bilmiyordum sağol bundan sonra daha ssık yiyeyim bari

nankörlük değil cnm merak etme. bence normal hissettiklerin. ben de bozulurdum:))))misafirliğe gittiğimizde ya da biri geldğinde kucaklarına alınca bile ben bir tuhaf oluyorum:)))))
üzülme. sen annesiisin onun. seni kokundan bile tanır.sen bir an önce iyileş bak kucağından inmeyecek.
bak benim kız tüm gün kucağımda durmak istiyor artık. bir kaç gündür böyle. tek başına yatıp oynuyordu şimdi hep kucağıma gelmek istiyor.öyle yoruluyorum ki.
sen iyice enerji depola bence

geçmiş olsun annesi bebeişine .. evet canım biz 4. gün yapmıştık banyosunu..zaten gitmeden önceki gün banyosunu yapmıştım çok kokmadı yani:))))
ya bi de bu demiri sağlık ocağından eşime eczaneden al biz yazarız demiş hemşire, anlamadım madem reçeteye yazılacaksa neden sağlık ocağından alıyoruz??
sizimki ni nasıl verdiler umutlu ay..

cnm normal bence ama tedirginsen test yap tabii.
eşimde ben de hiiiçççç oralı değiliz. o bakımdan henüz korkularım yok benim
valla kızımın uyku düzeni bozuk ondan mı, bilemiyorum ama hiç aklımıza gelmiyor:)) normal değildir biliyorum ama ne yapayım şimdilik böyle

valla cnm normalde sağlık ocağından vermeleri gerekiyor. ama bana da vermediler. eczaneden alabilirsin dediler. reçeteye yazmadılar.sağlık ocağından vitamin ve ferrum aldım. 11,40 TL verdim.

sağolun kızlar...aşıdan geliyoruz.hemşireye sordum.hemen kakasını yapmamışmıydı dedi. evet 1 gün yapmamıştı dedim.genelde olur dedi. ama takip et devam ederse mutlaka doktora götür dedi.
bi sorun olmamasına sevindim canım

artık daha bilnçliler canım,benim bebişte çok ağlamıştı,bizim dr demir ilacı vermedi,forumda demir ilacı verilmeyen bi tek biz varız galiba. banyo yaptırabilirsin. o verem aşısı için geçerli canım.

kendim için değil bebeğim için iyileşmek istiyorum zaten canım. annelik ne tuhaf bi duyguymuş,kendini 2.plana atıp,hep bebeğini düşünüyosun...

çok geçmiş olsun pearlshine(( çok üzüldm okuyunca.. bu günler geçici üzme kendini bebeğinde bundan etkilenir. çok geçmiş olsun kaç gün daha kalacak alçıda kolun??

az önce kakasını yaptı kızım çok şükür kan yok:))))
evet cnm yaaa çok güzel bir duygu annelik.her anlamda 2. plana atıyorsun kendini. mesela ben doğumdan sonra sadece 1 pantolon aldım. o da doğum öncesi pantolonlarım olmadıı için. dışarı çıkınca hep kızım için bişeyler bakıyorum:))

ben olsam bende öyle hissderdim heralde canım ,üzülmemeye çalış kızın senin kokundan dahi seni ayırıyordur.bugünlerde geçer inşallah tez zamanda istediğin gibi kucaklarsın bebeğini.

için bir nebze olsun rahatlamıştır,aynen bebek olunca hep bir numara o oluyor eskiden hep kendime alışverişlerde mutlaka birşeyler alıyordum şimdi kendime almak aklımın ucuna gelmiyor hep oğluma alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…