2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ayni duygular bende de var kendime 4aydir bise almadim hep bebege...

ben ne kendime ne kızıma :)) doğumdan sonra bi müddet hamilelikler oldu sonra bi pant. aldım forma gib hep onu giyiyorum bu aralr o da düşüor ma nasıl gidip alacam havalar soğuk bi ara avm ye gidebilsem bari.. kızmda doğumda aldıklarımı genellikle giyiyor ya da hediye gelenleri 2- 3 tane aldım sonradan

ay yazınca anladımm ne pintileşmişiiimmmm
memlekete gitmeden eskiye döneyim bari

niyeyse pimpirikliyim bana gelen misafir hoşnut ayrılacak evimden o yüzden bu kadar düşünüyorum oysaki bebekliyiz biz hani yanlış anlamazlar ama bendeki huy varya

kızlarr selam..misafirlerden bahsetmişsiniz bana da pazar akşam gelecek yemeğe misafir..kolayını buldum balık kızartıcam çorba yaparım gündüz oğluşum uyurken.yoksa öle çok yemek yapamam oğlum çok uyuyan bir çocuk değil yetiştiremem sonra.

wallaa biz de ayni durumdayiz zaten isten saat 8de gelio yemk falan derken 10 oluo bu sirada beril baslio mizmizlanmya uyudugunda 11.30 oluo 12.00 de tam dalio. esim uykum geldi deyip yatio
evet işte böyle oluyor bizde de.biraz da karşıdan bekliyorum sanırım
bilmem belki de artık bana sadece anne gözüyle bakıyordur

bu saat oldu daha menü kuramadım söyleyin ne yapayım kızlar :106:

ben olsam mercimek corbasi firinda kofte patates yanina da pilav ayran ohhhn olsa da yesem sutum cekti

ben de fırında tavuk diyecektim köfte yerine:)))
süper menü. bende yapsam mı?????

bu kardeşlik durumu erkeklerde bayağı uzun sürebilir kadın değil anne görüyorlarmış felan filan bence onlarda lohusa depresyonuna giriyorlar sorumluluk yorgunluk vs. isteği olan bayan arkadaşlar siz yaklaşmazsanız onlar böyle devam ederler söylemesi benden

eneeeeemmmmmmm durum vahim diyorsun yani:18::18::18:
ben yarın bir kuaföre gideyim. bir bakım yaptırayımda kendime geleyim kendime güvenim de gelsin baklalım

Son düzenleme:
aslında duruma iyi yönden de bakmak lazım ya anlayışsız olupta istemediğiniz halde sizi zorlasalardı neler duyuyoruz inanırmısınız ben hamileliğimi öğrendiğim andan itabaren hiç birbirimize yaklaşmadık ve ben bundan gayet memnundum lohusalığıda katarsak 10 ay.ama umutlayda haklı insan kocası onu beğensin çekici bulsun istiyor.

bende artık yorgunluk ve uykusuzluktan mı bilmem kendimi çok bitkin mutsuz sinirli vs işte ne kadar olumsuz şey varsa onlardan hissediyorum oğlumda 3-4 gündür dişiyle çok meşgul o yüzden aşırı huysuz iştahsız uykusuz
depresyona girdimmi girmek üzeremiyim
bide çok bunaldm ama dışarı çıkmakta istemiyorum:26: aranızda benim gibi hisseden varmı varsa ne yapyor paylaşır mı lütfen

aynen öyle cnm. allaha şükür benim eşim de çok anlayışlıdır. aslında ben de kızımı uyuttuktan sonra (1-2 gibi yani( uyumak stiyorum. dinlenmek istiyorum. eşim de erken kalkıyor.haaaa istenirse vakit bulunur ama şimdilik yeni bir düzen oturtuyoruz sanırım. henüz kendimize vakit ayırmıyoruz.
yarın gerçekten kuaföre gitmek istiyorum ama:)))) saçımı falan kestirmek istiyorum.daha karar veremedim modeline gerçi:)))

var ben burası olmasa kayafı yiyeceğim ,sanki herşey üst üste geliyor gibi belki bahar gelse bu kötü ruh halinden kurtulucam gibi hissediyorum hem oğlumda büyür uyku düzeni filan oturur inşallah.sende bende bizim durumuzdaki herkesde en kısa zamanda silkelenip kendine gelir umarım hayata daha pozitif bakarız.

tabi canım öyle bizler daha alışma evresindeyiz umarım bebeklerimiz büyüğünce hem kendimize hemde eşlerimize daha çok zaman ayırıcağız.

gunaydın adetım hala duzensız 4 gun gectı her ay aynı sıkıntı yaa hamıleysemm of

mrb cnm bnmde ole ya gecen ay oldumbıttı derken ara ara tekrar oldm bu ay gectı gunum ve acayıp mıdem bulanıo bı kacgndr ıkı hafta once tahlıl yaptrdm bısı cıkmadı ıns olmaz ya

Aynı beni tarif etmişin canım..galiba ben girdim bile depresyona.bende dışarı bile çıkmak istemiyorum.her şeye üşeniyorum.üstümü değiştirmeye bile..inanır mısın bazen pijamalarımı bile değiştirmediğim günler oluyor.sabah kalktığım gibi dolanıyorum evde.iyi ki bu site var vallahi.nette vakit geçiriyorum,tv de takip ettiğim diziler var onlara bakıyorum birde bulmaca çözüyorum..

bnde veryrm meyve suyu kasık mama arada bı beb bıskuvısı hosuna gıdıo kasıkla yemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…