- 28 Nisan 2008
- 171
- 7
- 118
- 39
ben olsam mercimek corbasi firinda kofte patates yanina da pilav ayran ohhhn olsa da yesem sutum cektibu saat oldu daha menü kuramadım söyleyin ne yapayım kızlar :106:
evet bende öyle yapıyrum geceden hazırlıyorum ama işte hep bi fedekarlık içinde oluyoruz uykudan dinlenmekten ziyade mutfak
ben olsam mercimek corbasi firinda kofte patates yanina da pilav ayran ohhhn olsa da yesem sutum cekti
güzelmişş olabilir kolayda sağol tatlım
ayni duygular bende de var kendime 4aydir bise almadim hep bebege...
MERHABA HERKESEbu saat oldu daha menü kuramadım söyleyin ne yapayım kızlar :106:
evet işte böyle oluyor bizde de.biraz da karşıdan bekliyorum sanırımwallaa biz de ayni durumdayiz zaten isten saat 8de gelio yemk falan derken 10 oluo bu sirada beril baslio mizmizlanmya uyudugunda 11.30 oluo 12.00 de tam dalio. esim uykum geldi deyip yatio
bu saat oldu daha menü kuramadım söyleyin ne yapayım kızlar :106:
ben olsam mercimek corbasi firinda kofte patates yanina da pilav ayran ohhhn olsa da yesem sutum cekti
bu kardeşlik durumu erkeklerde bayağı uzun sürebilirevet işte böyle oluyor bizde de.biraz da karşıdan bekliyorum sanırım
bilmem belki de artık bana sadece anne gözüyle bakıyordur
ben de fırında tavuk diyecektim köfte yerine:)))
süper menü. bende yapsam mı?????
bu kardeşlik durumu erkeklerde bayağı uzun sürebilirkadın değil anne görüyorlarmış felan filan bence onlarda lohusa depresyonuna giriyorlar sorumluluk yorgunluk vs. isteği olan bayan arkadaşlar siz yaklaşmazsanız onlar böyle devam ederler söylemesi benden
eneeeeemmmmmmm durum vahim diyorsun yani:18::18::18:
ben ayrın bir kuaföre gideyim. bir bakım yaptırayımda kendime geleyim kenime güvenim de gelsin baklalım
aslında duruma iyi yönden de bakmak lazım ya anlayışsız olupta istemediğiniz halde sizi zorlasalardı neler duyuyoruz inanırmısınız ben hamileliğimi öğrendiğim andan itabaren hiç birbirimize yaklaşmadık ve ben bundan gayet memnundum lohusalığıda katarsak 10 ay.ama umutlayda haklı insan kocası onu beğensin çekici bulsun istiyor.
bende artık yorgunluk ve uykusuzluktan mı bilmem kendimi çok bitkin mutsuz sinirli vs işte ne kadar olumsuz şey varsa onlardan hissediyorum oğlumda 3-4 gündür dişiyle çok meşgul o yüzden aşırı huysuz iştahsız uykusuz
depresyona girdimmi girmek üzeremiyim
bide çok bunaldm ama dışarı çıkmakta istemiyorum:26: aranızda benim gibi hisseden varmı varsa ne yapyor paylaşır mı lütfen
aynen öyle cnm. allaha şükür benim eşim de çok anlayışlıdır. aslında ben de kızımı uyuttuktan sonra (1-2 gibi yani( uyumak stiyorum. dinlenmek istiyorum. eşim de erken kalkıyor.haaaa istenirse vakit bulunur ama şimdilik yeni bir düzen oturtuyoruz sanırım. henüz kendimize vakit ayırmıyoruz.
yarın gerçekten kuaföre gitmek istiyorum ama:)))) saçımı falan kestirmek istiyorum.daha karar veremedim modeline gerçi:)))
gunaydın adetım hala duzensız 4 gun gectı her ay aynı sıkıntı yaa hamıleysemm of
bende artık yorgunluk ve uykusuzluktan mı bilmem kendimi çok bitkin mutsuz sinirli vs işte ne kadar olumsuz şey varsa onlardan hissediyorum oğlumda 3-4 gündür dişiyle çok meşgul o yüzden aşırı huysuz iştahsız uykusuz
depresyona girdimmi girmek üzeremiyim
bide çok bunaldm ama dışarı çıkmakta istemiyorum:26: aranızda benim gibi hisseden varmı varsa ne yapyor paylaşır mı lütfen
senın bebbegın nasıl cnmm .. Ek gıda verıyormusun ben meyve puresı verıyorum ara ara alısssın dıe.. Havuç suyu cok az ama.. Bıde kasık mammasıı aptamıl tahıl karısımı bır ogunn cok sevıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?