Acıbadem dünyanın parası. Ama böyle davranmaları kötü olmuş. O paraya sana prenses gibi bakmaları lazım.
Aslinda doktorumdan memnunum,ilgili alakali,bisey sordugumda mutlaka detayli sekilde anlatiyor ama tansiyon olayina taktim heralde bende

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acıbadem dünyanın parası. Ama böyle davranmaları kötü olmuş. O paraya sana prenses gibi bakmaları lazım.
macpro selam. oncelikle yasinda hic birsey yok. ben de 34 yasindayim ve dr. uma artik bebek dusundugumu soyledigimde bana dedigi ilk sey" sakin zor olacak psikolojisine girme, yasinda birsey yok benim 30 yas alti hastam pek olmuyor, kaldi ki kendim 39 yasinda dogum yaptim. devir degisti " dedi. ben zor hamile kalacagimi dusunmustum ve ilk denememizde hamile kaldim.(null)
ama rasdysyon yok deniyor USG DE ışınalrın kırılması ile görüntü elde ediliyormuş
valla radyasyon varsa ii değil çok bile giriyoruz annemlerimiz bu kadar girmemiştir
şimdiki nesil biraz daha fazla giriyor
kızlar başım çok agrıyor bıtkisel bi şeyler bana ne önerebılırsınız acil cevap beklıyorum bı yandanda bulantı yapıyor mutfaga gırıp yemek yapmam lazım ama gıremıyorum
bugün doktorda randavum vardi....bebiş 4 cm olmuş.....10+5 gün görünüyordu 1 gün önden gidiyoruz......
herşey yolundaymış......sadece ufak bir kanama bölgesi varmış.....onun içinde iğne vurulmaya devam etmem gerekiyor......22. de 2 li test yapmak için gideceğiz.....inşallah teslerde sorunsuz çıkar
bugün doktorda randavum vardi....bebiş 4 cm olmuş.....10+5 gün görünüyordu 1 gün önden gidiyoruz......
herşey yolundaymış......sadece ufak bir kanama bölgesi varmış.....onun içinde iğne vurulmaya devam etmem gerekiyor......22. de 2 li test yapmak için gideceğiz.....inşallah teslerde sorunsuz çıkar
kızlar başım çok agrıyor bıtkisel bi şeyler bana ne önerebılırsınız acil cevap beklıyorum bı yandanda bulantı yapıyor mutfaga gırıp yemek yapmam lazım ama gıremıyorum
Yok bu konuda bilimsel çalışmalar var. Dr lar tabii ki tamamen zararsız diyecekler çünkü ultrason onların eli ayağı. En azından bu konuda söylenti olması bile henüz ulstrasonun kesin etkilerinin anlaşılmadığını gösteriyor. Bazı söylentiler şehir efsanesidir doğruluk payı olmayabilir (kanser yaptığı gibi..bunlar ispatlanmamış) ama mesela ulstrasona sık giren çocuklarda solaklık oranı artıyormuş. bu bilimsel makalelerle ispatlanmış. Bence sorunlu gebeliklerde gerekiyorsa girilmelidir sık sık. Kanamaları ya da gelişme geriliklerini falan dr.lar en güzel onunla takip ediyorlar. Ultrasonun hamilelik takibinde faydaları tartışılmaz. Ama keyfi olarak sırf meraktan ben girmek istemem sık sık. Gerek yok.
hadii yaaben 5 kez girmişim
3 kez kendi doktorumda 2 kez tıpta
pimpiriklikten işte
2 li testten sonra daha az girmeye çalışayım
birde 4 aylıktan sonra sağlık ocağında da kalp atışı duyuluyormuş orada da dinliyorlarmış
o da usg mi acba öyleyse birde orda dinletmeyelim
fazl agelir hem doktor hem sağlık ocağı
iyi aksamlar kıslar bisey sormak istiyorum komik gelebilir ama meyve ve sebzeleri sirke ile yıkıyorum nerdeyse 1.5 senedir aynı sirkeyi kullanıyorum hiç üstüne bakmadım megersem içinde alkol de varmıs hamilelikden önce sorun değil de şimdi sorun olur mu doktora dedim sirke ile yıkarım sebze meyveyi gerek yok dedi kullanmaya devam etsem mi acaba![]()