Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim gittiğim hastane de 2li test 150 imiş ekstra başka test ister mi doktor bilmiyorum.
canım korkma normal ve olabileceğini söylüyor doktorlar ama eminim yarını beklemek hata mı olur diye düşünüyorsundur. o yüzden doktorunu ara. pazar falan deme kanamada aramayacaksan ne zaman arayacaksin.
Su anda 12 haftalik hamileyim ,fazla kilolardan kurtulmak icin 3 sene önce yeme seklimi yani beslenmemi tamamen
degistirdim Rabbim muvaffakta etti elhamdülillah 150 kg dan 47 kg düstüm tek sorun artik o kadar az aliyor ki midem
yedigim yiyeceklerin vitaminleri benim vucudumun ihtiyacini dahi karsilamiyor ,hamile oldugumu ögrendigim andan itibaren
asiri derecede bas dönmesi ,unutkanlik ,vucutta uyusma ,karincalanma ,üsüme demiyorum sanki buzun icindeyim gibi
donma basladi ,halsizlik istahsizliktan bahsetmiyorum ,her seyi iki tane görme bulanik görme derken 1 ayda 5 kg daha verdim
bir gece asiri mide agrisiyla hastahaneye gitmek zorunda kaldim ,Allah cc iman nasip etsin burdaki doktorlara hemen
hastahaneye yatis yapip kan aldilar bütün vitaminler vucutta bitmis sade midede kalmis ve artik vucut mideyi yemeye baslamis
en önemliside vucudu yönlendiren beynin calismasini saglayan B1 vitamini artik beyne gitmez oldugundan hücreleri öldürmeye
baslamis ,4 gün serum tedavisi gördüm evede kullanmak üzere 20 kadar tablet verildi hamilelik boyunca icmem gereken ilaclar
gitmem gereken doktor rendavulari ve bebege yapilmasi gereken tedaviler testler yazildi ve elime verildi ,bebek icin yapilmasi
gereken teslerde 2li 3 lü testte var ,burda vu testin bir tanesini yaptirmak asagi yukari 160 civarinda ,yanliz hamilelikte
risk tasiyan anne adaylarininkini sigorta karsilamakta ,yani benim hic bir sey ödememe gerek yok yaptirdigim taktirde
yapilmasi gereken testler arasinda bu testleri görünce doktara bu testleri yaptirmayacagimi ,sonuc ne cikarsa ciksin
bu bebegi bana emanet edene güvendigimi söyledim ,polanyali doktor o zaman isin Allaha kaldi desene dedi ,dedim evet
ben ona güveniyorum test yaptirsam sonuc negatif ciksa dahi kalbi atan bebege kiyamiycagim gibi ben anneyim
anneler ümit kesmez acaba ile yasayamiycagim gibi kimseninde canina kiyamam ....
kaldiki bu testler yanlista cikabiliyor ,daha öncede yazdigim gibi ben karnimdaki cana kiyarim test negatif ciktiginda
diyenler tabi yaptirsin bu testleri fakat ben kiyamam yavruma ben ona can vermedim sonlamasina vesile olamam
diyenlere tek diyecegim tevekkeltu Allah ,Allaha güvenin o bizden daha iyi koruyup kollar yavrularimizi ,o en iyi emanet sahibidir ...
Ben testi yaptircam ve sonuc ne olursa olsun bende dogurcam dedigin gibi atan kalbi ben son veremem ben birde sole dusunuyorum bu bebegimin canina kiysam bidahaki olcak ve saglikli sekilde gelecek ama bi kac sene icinde ya bisey olsa ve bebislerimiz Allaha emeanet
Merhaba hamisler nasilsiniz bugun
Nette dolanirken sgk olayini okudum ozel hasteneler de artik para almicakmis ole diyorlar bilginiz varmi
işin kötü tarafı dr numarası yok bende benım gıttıgım yer bı polıklınık hastane degıl o yuzden dr numarasını filan vermıyor yarını beklıyecem artık aksı bı durum oldugunda heen gıderım bıde bı sey sorcam devlet hastanesıne gıttınızmı hiç mesela ben acılden gıtsem nasıl davrancam ne dıycem ne gelbılır basıma
Su anda 12 haftalik hamileyim ,fazla kilolardan kurtulmak icin 3 sene önce yeme seklimi yani beslenmemi tamamen
degistirdim Rabbim muvaffakta etti elhamdülillah 150 kg dan 47 kg düstüm tek sorun artik o kadar az aliyor ki midem
yedigim yiyeceklerin vitaminleri benim vucudumun ihtiyacini dahi karsilamiyor ,hamile oldugumu ögrendigim andan itibaren
asiri derecede bas dönmesi ,unutkanlik ,vucutta uyusma ,karincalanma ,üsüme demiyorum sanki buzun icindeyim gibi
donma basladi ,halsizlik istahsizliktan bahsetmiyorum ,her seyi iki tane görme bulanik görme derken 1 ayda 5 kg daha verdim
bir gece asiri mide agrisiyla hastahaneye gitmek zorunda kaldim ,Allah cc iman nasip etsin burdaki doktorlara hemen
hastahaneye yatis yapip kan aldilar bütün vitaminler vucutta bitmis sade midede kalmis ve artik vucut mideyi yemeye baslamis
en önemliside vucudu yönlendiren beynin calismasini saglayan B1 vitamini artik beyne gitmez oldugundan hücreleri öldürmeye
baslamis ,4 gün serum tedavisi gördüm evede kullanmak üzere 20 kadar tablet verildi hamilelik boyunca icmem gereken ilaclar
gitmem gereken doktor rendavulari ve bebege yapilmasi gereken tedaviler testler yazildi ve elime verildi ,bebek icin yapilmasi
gereken teslerde 2li 3 lü testte var ,burda vu testin bir tanesini yaptirmak asagi yukari 160 € civarinda ,yanliz hamilelikte
risk tasiyan anne adaylarininkini sigorta karsilamakta ,yani benim hic bir sey ödememe gerek yok yaptirdigim taktirde
yapilmasi gereken testler arasinda bu testleri görünce doktara bu testleri yaptirmayacagimi ,sonuc ne cikarsa ciksin
bu bebegi bana emanet edene güvendigimi söyledim ,polanyali doktor o zaman isin Allaha kaldi desene dedi ,dedim evet
ben ona güveniyorum test yaptirsam sonuc negatif ciksa dahi kalbi atan bebege kiyamiycagim gibi ben anneyim
anneler ümit kesmez acaba ile yasayamiycagim gibi kimseninde canina kiyamam ....
kaldiki bu testler yanlista cikabiliyor ,daha öncede yazdigim gibi ben karnimdaki cana kiyarim test negatif ciktiginda
diyenler tabi yaptirsin bu testleri fakat ben kiyamam yavruma ben ona can vermedim sonlamasina vesile olamam
diyenlere tek diyecegim tevekkeltu Allah ,Allaha güvenin o bizden daha iyi koruyup kollar yavrularimizi ,o en iyi emanet sahibidir ...
merhaba bende haberlerde izledim hastanelere sordum kimse kabul etmiyo ama ayrıntılı fatura isteyip sgk ya başvurulursa hem paranın geri alınacağı hemde hastaneye ceza verileceği söylenio
kızlar gece bı mıtar kırmızı kan geldı gereisi yok şimdi hafıf kahverengı seklınde az cok az devam edıyor ilaç kullnıyorum zaten yarında kontrolum var zaten ama içim huzursuz napıyım bana bı akıl verın
çevremde hastane var medıcalpark fatıh telde sordum nöbetçi dr var ve 80 tl muayne çok acil bı durum olmadan bu parayı vermek bütçemi çok zorlar mayısta evi taşıyacam ve para biriktiriyoruz masraflar için ve kızların okul masrafları zaten başlı başına bı kara delık şimdilik acil bı durumum yok yatıp dınlenıyım yarın ola hayır ola bakalım dr um ne dıyecek olmazsa kapsamlı bı yere gıderım
bir soru da benden. benim gittiğim hastanede zaten yapıldığı için bilmiyorum, detaylı yapılan usg nin fiyatı nedir. bu ikili test için olan?
Merhaba arkadaşlar. Ben de dün çok güzel bir gün geçirdim. Sabah 11 gibi güzel bir kahvaltı. Sonra mısır çarşısı turu. Ne zamandır oralara gitmemiştik. Çok güzel fotoğraflar çektik kocişle :) Mısır çarşısından portakallı yeşil çay ve keçiboynuzu alıp eve döndük. Evde de güzel bir yemek. Sonra biraz kestirdikten sonra film izledik.![]()
Benim bulantılar karnım açken artıyor o yüzden hiç midemi tamamen boş bırakmamaya çalışıyorum. Bir de bu bulantıların çok özel bi anlamı olduğunu kabul ettim. Midemin bulanması beni mutlu ediyor artık
Bugün de hava güzel ama dışarı çıkmayacağım çünkü dağ gibi ütü birikti.İşim çok yani.
Çarşamba da bebişi görmeye gidicez inşallah. Herkesi öpüyorumm
filizcim çok sevindim senin adına. Sanırım bebek ile yaşamaya hem psikolojik olarak hem fiziksel olarak alışıyoruz yeni bünyemızi keşfediyoruz böylece bulantı vs ile baş edebiliyoruz' ve tabiki 3.ayı bitiriyoruz. Ütü olayın da dikkat et çok uzun süre ayakta kalma dinlenerek yap canım
bizim tickerlar nereye kayboldu ya kimsenin ki görünmüyor
antalyadayım özel hastaneye gidiyorum 2 li test 125 tl.miş.