2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Geçmiş olsun.İnşallah bebeğin iyidir.Doktor olumlu konuşmuş çok şükür. Benim bi arkadaşımda kahverengi akıntıyı bırak resmen kanama oldu. Doktor bu kanamadan bebeğin sağ çıkması çok zor dedi ama maşallah şimdi arkadaşım 2,5 ay sonra doğum yapacak inşallah. O yüzden sen de hiç stres yapma rahat ol 3 gün hiç kendini yormadan yat, iyice dinlen. Allaha emanet hepimizin bebeği, bol bol dua et.

çok geçmiş olsun canım.. doktor normal dediyse canını sıkma.. moralini yüksek tut..

sağolun kızlar da dinlemsem de nereye kadar,,,3 gün rapor aldım p.tesi yine iş...tüm gün ayakta ve çok yoğun geçiyo...
Allah yardımcımız olsun...

iyi yapmışsınız be güzelim.. insan sevincini paylaşmadan rahat edemiyo ki.. bende cumartesi keseyi görüp yayacam iyice diye deliriyorum.. tabii eşimden gizli söylediğim arkadaşları saymazsak :)))

oldu.. sağol canım...

Canım alıntı ile cevaplanın yanında bi konuşma baloncuğu gibi bişey yanındada artı işareti var ona tıklıysun birden fazla msj tik koyduktan sonra
ksayfanın altında konuya cevap ver yazıo oraya basıysun o seni yönlendiriyor sonra

kızlar bugünlerde doğumunu bekleyen bir arkadaşım var. bebeğinin ve kendisinin fotolarını göndermiş bana. yazdan beri göremedim arkadaşımı. odasını görünce heveslendim. bende biraz bebek odaıs bakayım netten diyom.. heveslendim.. bu arada eşim evde yok diye rahat rahat netteyim.. kociş gelnce hemen kalkcam :)))

sağol canım...
ben onu çok bekledim,,,neler yaşadım,nasıl ağladım,nasıl dualar ettim gelsin diye,,,
şimdi de ister istemez tedirgin oluyo insan,,,
ben pimpirik eşim bi pimpirik,,,
Allah izin verirde bebeğim benimle olursa doğuma kadar benden önce eşim doğuracak

Valla benimkide derse gitti birazdan yarım saaate kadar gelir benimkide çok kızıo bilgisayarın başında oturmama
hemen bırbıra başlıo dayanamıyrm bende kapatıyrm... Bebek zarar görüyomuş radyasyona maruz kalıymşmmmm
Napalım baba olucak yaaaaa beni değil bebeğini düşünüyo kesinnn

Canım Allah dualarını kabul etmiş ki onu sana emenet etmiş....
Sen kendini biraz rahatlar biraz nefes al kendini strese sokup olumsuz şeyler düşünmeeee Allah tan hayırlısını dile tatlımmm

sen bir oktorunla konuşsan iyi olur. benim de var ama kahverengi gibi. dr 1 hafta rapor verdi, yatıyorum şimdi..

yok canım normal bir akıntı zaten doktor normal dedi gebelik belirtilerinde de var,bir düşüğüm olduğu için orda tecrübeliyim,sen yat dinlen sakın kalkma wc için kalk,dikkat et canım

ben kızımda çok dikkat etmeme rağmen 25 kilo almıştım,bunda da şimdiden 1 kilo almışım nolcak bakalım böyle

moralini yüksek tut yatarak dinlen sadece wc için kalkmanı tavsiye ederim,çünkü geçen sene ben de yaşadım

Ya benim göğüslerim acaip şiş ve acıyorlar dktora söledim daha çok acıyacaklar dedi ya bi çaresi yok mu bu göğüs sızısını dindirmenin sütyen bile takamıyorum o derece şiştiler ve acıyolar ya zaten moralim bozuk eşimde nöbetçi bu akşam uf ya yemekte yiyesim yok

ben kızımda çok dikkat etmeme rağmen 25 kilo almıştım,bunda da şimdiden 1 kilo almışım nolcak bakalım böyle

Ayyyy canım benim yaaaa naıl verdin o kadar kiloyu daha sonra .
kaç kilosunu verebildinn??
Bende de potansiyel var midem bulanıyo ama boğazdan da geri kalmıyrm

nasıl beslencez peki kilo almamak için bi bileniniz varmı?????? Yoksa dityetisyene falan mı gitsek nasıl beslenmeliyiz die :44:

valla doğumdan sonra bişey kalmadı :)meyveyi çok tüketmiştim ben

Evet canım benimkilerde de acı var ama sanırım senin kadar değillll
Ama annesi yemek yemen lazım kendin için olmasa bile miniğini düşünnnn

destekleriniz ve tavsiyeleriniz için hepinize teşekkür ederim kızlar...
ben wc ye gidip dinlenmeye devam edeyim artık...
hepimizin meleği Allah a emanet olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…